- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
YikeSS
tag
válasz
Lenry #278886 üzenetére
Hát még nem csináltam sosem, de a Sony oldalán ez van:
To transfer data during initial setup, follow the on-screen instructions when you get to the data transfer stage.
To transfer data after initial setup:
1. Turn on your PS4 console and PS5 console and connect them to the same network using WiFi or LAN cables.
2. On your PS5 console, go to Settings > System > System Software > Data Transfer > Continue.
3. Select the PS4 console you want to transfer data from.
4. When the PS5 console shows the message Prepare for Data Transfer, press and hold the power button on your PS4 console for at least one second (until you hear a beep).
5. On your PS5 console, select the data you want to transfer.
6. Read the precautions, and then select Start Transfer.
7. Your PS5 console automatically restarts during data transfer. After the console restarts, you can start using your PS5 console.
-
Talala
senior tag
válasz
Lenry #278875 üzenetére
Sokszor megfordult már a fejemben, csak az esetleges károkozás miatt nem mertem nekiállni (videók ide vagy oda). Laptopot ugyan nem szedtem még szét, de nem idegen a bütykölés, említett torx is van itthon, 8-tól felfele. Majd utána nézek pontosan milyen szerszámokra/eszközökre van szükség aztán lehet teszek egy próbát.
Köszi a segítséget -
FunPro
őstag
válasz
Lenry #278555 üzenetére
Én sok hülyeséget hallottam idén, de eddig ez visz mindent.
Én elhiszem, hogy kevés a kakaó a ps4-ben és nem lehet már az ambiciózusabb dolgokat megvalósítani rajta. De ilyet?
Én nem akarom elhinni, hogy februárban nem tudták azt előre, hogy a betervezett dlc-t nem fogja kihajtani a ps4. Alapból így kellett volna hirdetni! Vagy ami ésszerűbb lett volna, ki sem kellett volna adni!
U.I.:
Engem egyébként teljesen hidegen hagy a HFW, az összes tartalmával együtt. Ezen viszont már én is felháborodtam. -
válasz
Lenry #278456 üzenetére
Pedig a TPS-ek még istenesek, majd FPS-ekkel leszel igazán bajban.
Viccet félretéve: próbálj kontrollerrel olyan játékot, amit egyszer PC-n már végigvittél, és szereted... vagy olyat, ami egy kicsit nyugisabb tempójú. Nekem a Splinter Cell volt az, amivel - még PC-n - megszoktam a célzást, bár FPS-ek még mindig nem mennek. -
Tasunkó
őstag
válasz
Lenry #278456 üzenetére
Jó amúgy, csak az egér miatt más a szemléleted. Van varázsa hogy lövöldözés közben nem a fejlövéseket osztogatom mint a pc-n, hanem örülök ha hasba találom, van amikor egész tárat belelövöm mire kifekszik, és az utolsót már késsel kell befejezni, így sokkal dinamikusabb az egész.A lőszergyűjés is játékelem ekkora pazarlásnál, illetve többet kell rögtönözni, mozogni. Nem tudom a Last Of milyen, a Resident Evil végére jutottam olyan szintre hogy nagyjából kontrolláltam a szituációkat.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Lenry #278434 üzenetére
Pc-ről migráltam én is. Használtpiacról rendelek, ha nem macerás. Ps-store ban nézelődhetsz, böngészőből szoktam vásárolni pc-ről. Most van 80% os karácsoni akció, de mondjuk nem szoktam 2000-nél többet adni, szóval most (számomra)elég gyönge, a dying light-on agyalok. Az extra előfizetésnek utánanézhetsz , a store-ban lehet böngészni milyen játékok vannak benne, vagy neten is találni listát az extra játékkínálatáról. A premiumban úgy vettem észre elhanyagolható kínálattal bővül az extra. Klaszikusok, ami PS3 remasterek gyakran, vagy csak cloud gamingben elérhető. Viszont benne van a Last Of US 1.
-
válasz
Lenry #278434 üzenetére
A Plus előfizetésnek több szintje van, vagyis nem mindegy mire fizetsz elő. Az Extra és Premium katalógus játéklistáját itt találod. De amúgy ha nem szeretnél online multizni, akkor a Store-ban folyamatosan van leárazás, a régebbi címeket egész olcsón meg lehet venni. Ami érdekel azt célszerű figyelni a psprices.com oldalon, regisztrálás után fel is lehet iratkozni értesítésre.
A HFW jó játék, de ha nem játszottál az előzménnyel, akkor javaslom, hogy inkább azzal kezdj. Ez érvényes a többi exkluzívra is, tehát pl. az Uncharted és főleg a TLoU esetén sem a végéről jó elkezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest