- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
syler123 #275081 üzenetére
Szerintem sokan nem akarnak (még) PS5-re váltani, mert egy csomó "next-gen" játék még mindig megjelenik PS4-re és ez elveszi a motivációt. Én is ilyen vagyok, ha jó nekem a Horizon Zero Dawn-ból a checkerboard 4K / 30 fps és ilyen lesz az új rész is (csak egy kiragadott példa), akkor nehéz motiválni arra, hogy PS4 Pro-ról sürgősen váltsak PS5-re.
A konzoltulajok többsége olyan, mint én, hogy hetente 3-4-5 órányi játékidőt tudnak felszabadítani, néha kicsit többet, néha kicsit kevesebbet és ha van jobb helye annak a ~200 ezernek (neppertől inkább ~280 ezernek), amiből bele lehet ugorni egy PS5-be, akkor inkább még vár. Főleg mikor 10-ből 8 játékról nem kell lemondani, mert jön a régi konzolra is.
Hozzáteszem ha nem lenne chiphiány, akkor mostanság lehetett volna black friday akcióban 130k körül behúzni, vagy már fent lennének a használt példányok 100-110k körül aprón. Azért ez nagyon más motivációs tényező lenne, mint azok az árak, amiket látunk jelenleg. -
S e t h
nagyúr
válasz
syler123 #275081 üzenetére
Ha egy apa most akarta volna meglepnie a gyermekét karácsonyra és szembesült az aktuális helyzettel, akkor még mindig nem tiszta számomra, hogy az év másik 364 napján miért kellett volna tisztában lennie mi a helyzet a konzolok elérhetőségével.
Felhívtam a szalont, hogy rendelnék kocsit.
Azt mondták minimum 10 hónap mire legyártják.
Ergo én nem is akartam kocsit venni, mert nem akartam eléggé.... -
Elims
veterán
válasz
syler123 #274693 üzenetére
"...simán érdemes már váltani."
Szerintem nem.Nincs arányban az árbeli különbség a tudásbeli különbséggel (ps4 pro-ps5).
Ha vki könnyen megteheti a 200+e-s gép vásárlását,vegye meg,utána úgyis bebeszéli magának nagyon könnyen,hogy megérte a váltás.
De ha van máshova tenni a pénzt és van ps4/ps4 pro,szerintem simán várhat még a cserével.Szerk.:
Tboy: "Összeszedtem pár egész jó akciót..."
1500Ft. a division2! :-)
Ha vki még nem próbálta és tetszik a stílus,ne hagyja ki! -
válasz
syler123 #270081 üzenetére
Oszt mi lesz ha megjelenik a 2018-as God of War 2021-ben PC-re? Armageddon?
Teljesen jó döntés a sony részéről, sima marketing. Lecsengett uberfasza cimekkel behuznak meg tobb embert az ex cimek kedveloi koze, akik kozul sokan vesznek majd PS5-ot ha a folytatas nem jon majd PC-re csak 3-4 ev mulva. Arrol nem is beszelve, hogy plusz bevetel, amibol utosebb uj cimeket lehet finanszirozni.
-
válasz
syler123 #269714 üzenetére
Tegnap már szinte darksouls vibeom volt. Kicsit kaotikus a harc nekem meg a néhány boss szerű aki volt is szivatott. Aztán meg annyi hogy állsz egy oszlop mögött aztán lősz bele kettőt elbujsz amig támad.. Hát
A fedezék rendszer nekem se tetszik azért láttunk jobbat.
Na mindegy csak gondoltam megkerdezem. Mondjuk a fallen ordernél jobban tetszik pedig ott ketyeg az ea play óra
-
törölt tag
válasz
syler123 #269714 üzenetére
Nem mondanám unfairnek alapvetően, más játékstílust követel és nem mindenki tud alkalmazkodni. Én rohadtul élveztem amikor nem volt difficulty peak.
Szerintem is rohadt nehéz néha amúgy. Szerencsére van már god mode, tervezem újra végig vinni a legkönnyebb beállításokkal.
Mindjárt jönnek amúgy akik szerint kifejezetten könnyű játék
-
wierra
senior tag
válasz
syler123 #260876 üzenetére
Innen rendeltem, de azért nézz szét, hátha máshol olcsóbb.
Két dologra hívnám fel a figyelmed a szereléssel kapcsolatban:
- a rezgőmotor lepkefing kábelét, forrasztását a szentlélek tartja; pillanatra nem figyelsz és már szakad is.
- mielőtt készre összeszereled a kontrollert, próbáld ki, hogy jól sikerült-e javítás. (Nálam az az átlátszó kengyelszerű rögzítőbiszbasz, ami kar szürke pöcke mellett fut két oldalt, az alul kimozdult. Megfelelő fogó nélkül anyázós volt helyre tenni, miután ismét szét kellett szedni a kontit.)Mod: egyébként a kitakarítása márcsak azért is felesleges, mert oda semmiféle kosz nem jut és nem is juthat be.
-
Frod
addikt
válasz
syler123 #260876 üzenetére
1-1,5 dollárért vannak analóg egységek Ali-ról, abban ott van ez a fehér korong is.
Simán kikapható belőle, és cserélhető.Nagyon bízom benne, hogy a DualSense-nél nem lesz probléma ebből, hogy hónapok alatt összecsinálják magukat a karok. Elég mókás lenne, 26 ezerért...
-
wierra
senior tag
válasz
syler123 #260874 üzenetére
Nálam a bal kar "akadt". Szakadozva valósította meg a parancsot. Kitakatítottam én is, halottnak a csók.
Ezt a fehér érzékelőt (?!) cseréltem ki, egyelőre jól működik. -
syler123
veterán
válasz
syler123 #257245 üzenetére
Visszatöltve a mentést már nem égett a karakter, pedig amíg nem zártam be a játékot, hiába töltöttem vissza, ugyanúgy égett.
Na mindegy a képkockagyűjteményben ez maradt meg.
-
zojjektum
őstag
válasz
syler123 #256377 üzenetére
Még covid őrület előtt csináltam valamikor év elején, azóta nem érezek romlást. Talán nem olyan feszes, de még erre sem esküszöm meg. Ami nekem nem vált be, az a zöld műanyagos, na az tényleg rossz volt csak bizonyos szögben lehetett lenyomni (esetemben) az l3-at, irányításnál meg olyan volt, mint amikor sorjás a műanygot próbálnál sima felület helyett mozgatni. Amúgy érdemes rendelni több fajtát és amelyik beválik.
-
Steve1207
veterán
válasz
syler123 #251908 üzenetére
Nekem a PS kontrollertől volt egy több, mint fél éves éves ínhüvely gyulladásom. Xbox kontrollertől nem jött elő se a 360-as, se az S-es változattól PC-n. Első körben a szimmetrikus kialakításra gondoltam, de végül a kisebb méret és a R2 "befelé" ívelő ujjkialakítására tippelek, mert jobban ráfektetem az ujjam és így hamarabb befeszül a kézfej.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
syler123 #250452 üzenetére
Hívd fel a Triwardent és beszéld meg velük. Igaz én gépet gariztattam, de először tőlem is lóvét akartak kérni a futárért, aztán mondtam a srácnak, hogy a jogszabályok szerint a jótállási idő alatt a fogyasztót plusz költség nem terhelheti. Egyből ingyenes lett a futár.
Persze amúgy a Sony áll nekik mindent, szóval nem is értem.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #248580 üzenetére
Nem érdekes más játék alatt is csinálja. Ekkora egy hulladék minőséget amúgy amit a Sony megengedhet magának az nem semmi. A gép is valami fergeteges recseg ropog konstrukció ha megfogod, de a controller. Eddig csak picit driftelt, de most hajtűkanyarokat csinál... Fél éves... Minimálisan a másik controller is driftel.
Garanciára legutóbb rákérdeztem, de nem jött válasz, ti a boltba küldenétek vissza?
Xaels : ezen az már nem segít, nyélgázas elrántásokat csinál, a controllernek van baja... Nem sok kellett, hogy eggyé váljon a tv-vel...
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
syler123 #246821 üzenetére
Szerintem a hits még odébb van, a legutóbbi hits-es játék az Injustice 2 lett, ami 3 éves (most márciusban került be), de pl a Gow 1,5 évesen , ami pl meglepett. Szóval jó esetben is fél év még, de nem tudom miből számolják. Eladások? Mert akkor biztos többet kell várni.
-
Tuomas
addikt
válasz
syler123 #243969 üzenetére
"Engem azért ennyire nem érdekel a dolog, leírtam a véleményemen, nem zavar meg semmi, csak ez volt a véleményem."
Nem csak véleményt írtál, hanem magadból kiindulva általánosítottál a 10ből hány embert érdekel, és a 10-ből 3 embernek jön be dumával. Még ha ezt alá is tudnád támasztani, azt mondom ok, de nyilván nem tudod, másrészt meg a cities skylines elég jól fogyó cím, mindenhol jó értékelésekkel. A farming sim is kategóriáját tekintve rendben van, elfogadom, hogy valaki leül elé és bejön neki.
Tudod egy embert nem csak egy féle/típusú játék érdekelhet, hanem kipróbálhat több félét is, főleg ha ingyen van. Nem mindenki "rétegjátékos".
Neked nem tetszik, kész, de attól még nem kell általánosítani, főleg ha nem tudsz konkrét számokat. -
törölt tag
-
válasz
syler123 #243949 üzenetére
Nem tudom elképzelni, ahogy az ember megy az áruházban, látja a jobbnál jobb játékokat és a végén ezeket veszi le a polcról. Biztos van ilyen, de ritka.
Mármint az ilyen Farming Simulator jellegű játékokra gondolsz? Nagyon sokan játszanak ezekkel önszántukból, elég nagy a rajongótábora. Ha megnézed a Stora-ban, akkor sokan vették a fáradságot és értékelték is, márpedig a rossz játékokkal csak alig-alig játszanak. Összehasonlításképp nézzük pl. a The Quiet Man-t. Kb. egyszerre jelent meg ez a két játék, és a farmos valamiért lényegesen kelendőbb volt.
Nem vagyunk egyformák, azért mert téged és engem nem érdekel, még másoknak jó szórakozás. -
Tuomas
addikt
válasz
syler123 #243949 üzenetére
"Város építés is ahogy láttam videók alapján sok értelme van controllerrel... (nem arra lett kitalálva)"
Próbáltad is, vagy csak láttad? Ez olyan, mint a szex. Csinálni más, mint nézni.Amúgy mit problémázol ennyit? Ez a hónap nem a te kedved szerint alakul. Na bumm, akkor nem játszol velük. Lépj tovább és ne hisztizz, mint egy ovis, nem csak te létezel a világon. Ha meg nem tetszik amit kapsz, ne fizess elő ps+-ra.
"Tudom hogy nem vagyunk egyformák, meg azt is, hogy ezek 10-ből 3 embernek jönnek be."
És ugyan te honnan tudod azt, hogy kinek mi jön be? Csak mert neked van egy álláspontod, véleményed, azt nem kell mindenkire ráhúzni. És nem is a te dolgod az, hogy kinek mi jön be, mivel tölti el szívesen az idejét.
-
hombre[EU]
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
syler123 #241984 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy az utolsó évben 35 és 40e-be került újonnan a PS3 és 360 is, miután megjelent a jelenlegi gen, most ugyanannyiért mennek használtan is. És ez elkezdte felfelé húzni a legelső generációs régi gépek árát is... Szerintem 60-70 körül mozog majd egy pro legrosszabb esetben is, így minimálisan engednek a régiségekből és a slimeknek is lesz hely.
Magánvélemény: az idióta "mindentmegveszekaztsetudommi" és "áhnemtetszikadomisel" kategóriák zúzták szét a használt piacot, mert kb féláron is képesek szabadulni a gépektől utána, csak jöjjön vissza valami. -
válasz
syler123 #241984 üzenetére
Szerintem nem fog jelentosen csokkenni a Pro használt piaci ara a PS5 megjelenésével, mar nincs hova
Egy PS2 15-20e Ft, egy PS3 még mindig 20-30e Ft, a fat PS4-ek vannak 40-tol, Pro-t tavaly vett az ocsem hasznaltan 70-ert feheret. Ilyen 55-60-nal nem gondolom hogy olcsobban lehet majd kapni, foleg hogy az elején azert közel sem fog mindenki hirtelen PS5-re valtani. A Sony fő platformja szerintem még évekig a PS4 lesz, azt a 100+ millio peldanyt nem lehet figyelmen kivul hagyni.
-
válasz
syler123 #241982 üzenetére
De pont az lesz a poén a PS5-ben, hogy a már meglévő játékokat (legalábbis ezek nagy részét) is vinni fogja, méghozzá szebben és jobban mint a PS4. Szóval nem kell majd feltétlenül megvárni, hogy jöjjenek ki rá újgenerációs címek. Mármint ezzel a logikával akár azonnal is veheted, mert ez az egy év nem jó indok.
-
nokia123
aktív tag
válasz
syler123 #241943 üzenetére
Gondoltam hogy külön nem lehet de hátha,na mindegy. De amit linkeltél az jól néz ki meg az fixen benne van és úgy teszed rá a kontrollert.De ha váltasz esetleg PS5 -re ahhoz is jó lesz? Ez is úgy néz ki https://www.supergamer.hu/dualis-toltoallomas-ipega-9180-dualshock-p-401335.html
-
válasz
syler123 #241732 üzenetére
Nekem a UPC-s 500 megás net használhatatlan volt wifin, játszhatatlanul laggolt minden, kábelen nincs probléma. Még egy korábbi lakásomban 10 megás T-Online volt, ott nagyon ritkán fordult elő bármi féle gond. Öcsém 500 megás Digijével egész gyakori a lag, pedig 1 méteres kábelen kötötte össze a routerrel. Szóval mindenhogy meg lehet szívni, de összességében jobban jársz a kábeles megoldással.
-
válasz
syler123 #241732 üzenetére
Ha kifejezetten multizni szoktál, akkor javasoltabb a vezetékes kapcsolat. Nem is csak az, hogy a Wi-Fi már alapból növeli egy hangyányit a latency-t, de ha több eszköz is forgalmaz, akkor komoly tüskék is jelentkezhetnek. A jellegéből adódóan vezeték nélkül nincs olyan stabil mint vezetékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest