- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
I02S3F #283480 üzenetére
Ez nem igaz. A Diablo IV a júliusi PS+ban van benne. Azaz még az augusztusi PS+ előtt be kell húzni aktív előfizetés mellett, bármeddig is tart az... Behúzás után viszont igaz, amit írsz: addig tudsz vele játszani, amíg van élő PS+-od (emlékeim szerint lehet néhány hónap szünet benne, de addig ugye nem tudod behúzni a havi ingyenes tartalmakat).
Ha nem húzod be augusztusig, akkor nem lesz ingyenes. -
-
stefi76
aktív tag
válasz
I02S3F #283437 üzenetére
"A másodikra a Hat in Time a megoldás."
Köszönet a jó tippért, utána néztem, tetszetős!
Amit én ajánlanék még - ha neked ez még nem volt képben - és itt a topikban volt róla szó nemrég, az a Ratchet and Clank.
Az egy eszméletlen jó stuff szintén.
Illetve beújítottam nemrég a SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom – Rehydrated-et is, még csak feltelepítettem és próbálgattam, de YT-s videók alapján elég jónak tűnik.
3D platformok.
Kotor, DAO és Witcher 3 után az ilyenek, amikre inkább vágyom.
Marhulás, laza - néha nem- és színes, csillogás-villogás.
És üss szét mindent vagy lőjél le - gyilok nélkül - ugrálj, gyűjts és vidd végig a pályát.
Csók!És ezért mentem vissza kb 30 év PC után tesóm PS4-hez.
Jól esik.
Köszönöm, hogy megtehetem. -
Dinomano
őstag
-
Vladi
nagyúr
válasz
I02S3F #283412 üzenetére
A daysgone-t én is felvettem a listámra. Most várom a zakcijót.
Kb ez az utolsó. Jó gyorsan meglett minden.
Viszont párat egyszezrűen töröltem. A ghost of tsuthima pl. nagyon szép, de jobban megnézve nem biztos, hogy nekem való.A last of usból meg annyi mame szűrődött át, hogy egyszerűen előre megutaáltam. Esekell.
-
válasz
I02S3F #283348 üzenetére
Velemenyem szerint egyrészt még mindig nyogjuk a covidot, másrészt nem mernek ujitani, mocsok draga egy jatek lefejlesztese, probalnak biztosra menni. Aztan az se jon ossze sokszor.
Aztan ott van a PS4 visszafele kompatibilitás, az is huzza vissza a PS5 jatekokat. Nem konnyu azt mondani fejlesztokent, hogy nem adom ki a játékomat egy 100 millio felhasznalos PS4 piacra es csak a harmad ekkora PS5 piacra lovok. Ha meg mindket gepre ki van adva, az korlatoz sok mindent, egyszerűen masok a lehetőségek a PS5-on, pl a gyors hattertar miatt.
-
perge666
veterán
válasz
I02S3F #283343 üzenetére
PS4 eladásán is gondolkodok.
Gyerkőc használja egy ideje de jóformán csak Robloxozik.
Van egy PC-m elfekvőben,szerintem azon még a Roblox is jobban futna,mert ahogy nézem PS4-en elég döcögős.
Van 2db PS4 kontrollerem,abból az egyiket meghagynám a PC-hez ( most is csatlakoztatva van hozzá BT-vel ) és a PS4 mehetne a piacra………Én az elmúlt fél évben kiégtem konzol szempontjából,PC-t többe tartom.
-
válasz
I02S3F #283237 üzenetére
Vannak módszerek a rendszerszoftver frissítésének elkerülésére, a legalapabb az, hogy letiltod a rendszer beállításainál az automatikus letöltést. Ezen kívűl a HEN is megakadályozza a frissítőfájl letöltődését, illetve DNS alapú szűrést is érdemes használni, van hozzá szerver.
Nem feltétlenül érdemes csak full offline használni a konzolt, hiszen a lemezes játékokhoz is kellhet frissítést letölteni, illetve egyes homebrew appokhoz szükséges az internetkapcsolat.
Persze ilyenkor a regisztrált account-od az felejtős, helyette helyi fiókot lehet létrehozni. Offline játékok azok mennek, Store és online multi az nincs, illetve csak homebrew-hoz és amihez csináltak tört szervert.
-
icemad
nagyúr
válasz
I02S3F #283218 üzenetére
Nemrég vettem másik házat. Február 28.-án költöztünk, mai napig dobozban van a ps5 meg xsx. Nincs is igazán időm rá, meg valahogy nem is hiányzik. Fiaim meg átálltak PC-re.
Nálunk tök jó idő van, kint lehet ezer dolgot csinálni. Meg kell is. (egy komplett állatkert szakadt a nyakamba) Majd játszok télen, amikor nem igazán kell a kerttel foglalkozni. -
Tasunkó
őstag
válasz
I02S3F #283226 üzenetére
Nekem a zsánerváltás meg szokta oldani. Most mondjuk kioffolt PC-re az Oxygen Not Included, előtte Bloodborne-ztem, ami pont nem jó példa, mert azt sem sikerült megunnom még, de az alkotói válságomat általában egy eltérő játékstílus szokta megoldani, de van hogy egy hónapig sem játszok.
-
F-ECT$
titán
válasz
I02S3F #283218 üzenetére
Ilyen velem is tök gyakran van, főleg egy nagyobb játék végigjátszása után. Ilyenkor hagyom magam sodorni az eseményekkel, olvasgatok (játék teszteket is), és ha valami megtetszik, akkor lehet megjön a kedv is a játékhoz.
Néha 1-2 hónapig se kapcsolom be a gépet, utána meg 1 hónap alatt játszok 50-60 órát. (Ami persze semmi az egyetemi évekhez képest, de magamhoz képest sok).
-
perge666
veterán
-
-
consono
nagyúr
válasz
I02S3F #283069 üzenetére
Nekem rendszer nem nagyon van, mire fél 5-kor végzek a munkával (4 nap HO-ban vagyok) már itthon a család, nincs nyugi. Leginkább csak hétvégén játszom, mikor még alszanak
Hétközben este 8 felé tudnék, de addigra már legtöbbször nincs kedvem, max valami aprósággal, amire nem kell figyelni...
-
Dinomano
őstag
válasz
I02S3F #283064 üzenetére
FF VII-et szerettem, FF IX-et még jobban (egyik legszebb PS1 játék volt.)
FF X-et feléig vittem el. FF XII-öt is. (Technikailag a PS2 legdurvább játéka, hihetetlen, hogy hogyan nézett ki helyenként... Sajnos a játékmenet már kevésbé volt jó.)FF XIII ... Nekiveselkedem, de megosztó a XIII. rész 3 játéka... Nekikezdtem a sima FF XIII-nak, az első órákban gyakorlatilag 1 gombot kell nyomkodnod. (Nem ért meglepetésként a dolog; sajnos olyan a játék, hogy az első órákban nem engedi el a kezed. Majdnem olyan, mintha egy walkthrough-t néznél.
)
Prototype 1.-et anno PC-n játszottam ki félig. A Proto 2-öt PS-en játszottam ki. Tetszett. Gore-al átitatott, military szuperhős gyilok.
(Emlékeim szerint az első jóval nehezebb, mint a 2. )
Infamous-ból az egyet játszottam ki. Folyamatban van a 2. rész vámpíros kiegészítője, valamint vissza van a második rész.
Second son: Megvolt PS4-re, de eladtam kijátszatlanul. A csajszis kieg-et sem játszottam.
-
Dinomano
őstag
válasz
I02S3F #283062 üzenetére
Én újrázom a régi nagy címeket PS3-on..Most Killzone 2 van terítéken... Anno kimaradt a 3 db. Final Fantasy XIII; azokat is ki akarom játszani. Unch.-ből pedig a 2 és a 3. ... Meg mégegyszer LoU 1 talán. (Part 1 remake-et is kijátszottam...)
Ezen kívül vannak még kimaradt címek: Infamous 2, RDD 1.
-
F-ECT$
titán
válasz
I02S3F #283003 üzenetére
Ahogy nézem egy használt PS4 40-50k között el tud menni, egy használt PS5 meg mondjuk 120-140k, szóval nem egész egy 100-ast kell rádobni a cserére. Persze a Plus bejelentés miatt még nem feltétlenül éri meg a csere, de sok más dolog miatt meg igen, szóval ha nem is most, de 1-2 éven belül ezt úgyis meg kell tenni, ha továbbra is szeretnél az újabb játékokkal is játszani.
-
válasz
I02S3F #283003 üzenetére
Azt neked kell eldöntened, hogy mennyire fontosak számodra ezek a havi ingyenes játékok. Ha el tudod engedni őket, akkor akár le is mondhatod az előfizetést. De ha csak ezekkel szoktál játszani, akkor persze kelleni fog a PS5.
A saját véleményem az, hogy ezekért a játékokért egyáltalán nem kár. Hiszen rendszerint gyenge eresztés amiket adnak, a jobb címeket pedig már rég végigjátszottam.
-
I02S3F
addikt
válasz
I02S3F #282986 üzenetére
A műfaj (Uncharted) tökre idegen a számomra. A puzzle-ök a játék során szórakoztatóak! Jó, hogy van easy fokozata a játéknak, jó az akció, de - és lehet, hogy mert levettem a nehézségi fokozatot - nem sok pisztoly-párbaj van. Még ízlelgetem a stílust!
Plusz a játék elsőre nem sok segítséget kínál, csak ha már párszor elakadtam, akkor kapok hint-et. Mindegy, már 2,5 órát beletettem.
-
Dinomano
őstag
válasz
I02S3F #282979 üzenetére
Mindkét PS4-es Uncharted nagyon frankó játék! Nálam MGS IV pörgött le. A vége felé már nagyon elnyújtotta Kojima San a dolgokat (Oké, hogy sorozat lezáró, de akkor is...), 5 perc gameplay-re jutott egy óra videó kb... Már csak a Peace Walker van vissza, amit a feléig kijátszottam, viszont ott bázis függő a továbbhaladás; és ha jól emlékszem a régi mentésemre, akkor tápolnom kell, hogy továbbmehessek.
-
Dinomano
őstag
válasz
I02S3F #282938 üzenetére
Ha a '90-es években eszméltél, és nézted a Zix-atkákat meg a Twin Peaks-et, akkor ajánlom; mert akkor el tud vinni a hangulata. Ha nem, akkor is tegyél vele egy próbát; de tény, hogy hangulatra erősen merít a régebbi misztikus TV-show-kból. (Twilight Zone pl.)
Amúgy is van a Remedy-nek vonzódása a '90-es évek filmterméséhez. Quantum Break, Control, Alan Wake; nekem mindegyik előhozott ilyesmi régi hangulatot.... -
Dinomano
őstag
válasz
I02S3F #282929 üzenetére
Far Cry 5, mint bonyolult? Ugyan már... Nekem az volt a bajom, hogy még a tornyok térkép-feloldását is kiszedték belőle... A sztori meg nekem nem tartott ki a játék végéig... Kihagyott lehetőség a sztori a Far Cry játékokban, mivel csak egy keretet, vázat ad az akcióhoz. Komolyabb, felnőttesebb témakifejtés mindig elmarad. Far Cry 3 óta mindegyik rész erősen indít (amiket mutogatni szoktak gameplayekben), majd ellaposodik; és marad a báziselfoglalás, lootolás, autókázás. (Amivel semmi baj sincs, de a recept mindig ugyanaz.)
-
válasz
I02S3F #282929 üzenetére
Pedig a Far Cry-ok nem a bonyolultságról híresek. Ha megy az angol (legalább annyira, hogy megértsd a tutorial képernyők szövegét), akkor érdemes ránézni, főleg ha van valaki, akivel kooperatívban tudod játszani. A Ubisoft játékokról nagy általánosságban elmondható, hogy nagyok és látványosak, de mechanikailag nem annyira mélyek, pár óra alatt kézre áll minden bennük.
-
I02S3F
addikt
-
-
perge666
veterán
válasz
I02S3F #282739 üzenetére
Melyik típus ez pontosan?
Nekem a FAT gépem állandóan szó szerint hajszárító üzemmódban ment amíg meg volt.
A jelenlegi Slim gépem vagy 5 éve van meg,és mondhatni hangtalan,van 1-2 játék ahol néha bekapcsol a venti de egyáltalán nem zavaró!Takarítva,pasztázva még nem volt,pedig én már használtan vettem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
I02S3F #282734 üzenetére
utánanéztem, elvileg, reddit szerint ez a karácsonyi vásár, ami most van, de tényleg nem nagyon vitték túlzásba a promózását
más: FPS-re valahogy nem tudom rávenni magam konzolon, TPS-el van tapasztalatom, az bejött, tudtok valami jó, de alacsony árfekvésű (jól leakciózott) játékot ajánlani? PSpricest feltúrtam, de az akciósok között nem fogott meg semmi.
Tágabban értelmezve a stílust Batman AK-t megveszem az biztos, AC Origins wishlisten van, még gondolkodom rajta, Uncharted megvolt, Horizon megvan, nem jön be, TLOU szintén, valami Gears of War szerűséget szívesen játszanék, de nem találtam igazán hasonlót.
-
neo-geo
senior tag
válasz
I02S3F #282712 üzenetére
Én azért napi egy-másfélórát olvasok is ezen felül, igaz nem könyvet, hanem a telefonon ami érdekel, de olvasok, és napi egy filmet is megnézek, vagy valami sorozatot!
Lehet csúfolódni, nem vagyunk egyformák, ki így, ki úgy csinálja a napi dolgait. Mindenki arra bassza el az idejét, ami neki éppen megfelelő. Ezért kár lenne elbizonytalanodni, semmi értelme. És igen, ez egy hobbi, mindenki másképp csinálja! -
icemad
nagyúr
válasz
I02S3F #282724 üzenetére
Szerintem az más, mert aki erre kíváncsi, az teszteket olvas, és teszt videókat néz. Esetleg összehasonlító videókat. Pl ps4 vs ps5 vs ps5 pro. Ilyeneket néztem már én is. De sokan néznek olyan videót élőben, hogy valaki csak játszik órákon keresztül. Mittudomén Fortnite-ot, ami egy tök jó játék, technikailag is nagyon rendben van, de ingyenes, ráadásul a multi is ingyenes. Akkor miért nem inkább játszik vele, ahelyett, hogy nézné? Én ezt nem értem.
-
Tasunkó
őstag
válasz
I02S3F #282715 üzenetére
Ha már játszol, akkor azért teszed mert ezek játékként, szórakozásként funkcionálnak a számodra. Azt vettem észre az emberek nagyobbik felének, ez fárasztó feladatnak számít, azért képtelenek megérteni mi a jó benne. Már a menüben eligazodást, illetve egy karakter menedzselése rpg-ben is olyan komplexitást kíván meg gondolkodásban, hogy az nekik teher. Ezért maradnak más szórakozásnál, de éppúgy elbasszák az időt egy focimeccsen, csak ott meg kell venni a sört és üvölteni, meg fantáziálni a fair playről. Lényegében a sport nézése is egy fantasy, behelyettesítenek játékosokba olyan tulajdonságokat, ami nem játszik szerepet a nyeréshez, vagy egyenesen rontaná az esélyeiket. De elég hozzá passzívnak maradni, sokszor öntudatlannak is lehet. Csak épp momentán az egyik elismert, a másik meg periférián lévő szórakozási forma. Szerintem az is marad, mert a szelekcióban kiesik az emberek nagy része, tehát sosem lesz olyan elérhető mint amihez elég önkívületben üvölteni hogy gól.
-
Dinomano
őstag
válasz
I02S3F #282715 üzenetére
Jó a Days Gone, viszont az eleje nehéz...Utána, ha már feltápoltad magad valamennyire, egyre könnyebb. Emlékszem, az elején még egy sima zombi is legyakott, ha nem voltál ügyes sunnyogásban (hordáknak meg kb. játék 70-80%-ánál érdemes nekimenni.). A medvével találkozás is végzetes az elején. Jó cucc, csak tápolni kell bent mocit és magadat.
-
Tasunkó
őstag
válasz
I02S3F #282712 üzenetére
Nekem a focimeccs ostoba, naiv és pszichopata szórakozás. Az olimpia is lényegében patikusok viadala. Pl. a Forma 1 meg búcsús gagyi. Ezek művelésénél nyilván nem, de nézésénél nagyságrendekkel összetettebb játszani, csak nagy számú embernek az intelligenciája és járulékos képességei nem érik el még a Rayman belépési küszöbét sem, emiatt pláne az ennél komplexebb játékok nehezen elérhetőek a számukra.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest