- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco #283360 üzenetére
Nekem van PS5 meg Switch is, utóbbin játszottam tavaly a Dragons Dogma-t, hordozható módban. Egyrészt zseni élmény volt a nyaralás alatt tripla A játékkal kézben játszani, másrészt PS5-höz képest azok a töltési idők te jó ég...
Szóval megértem. Btw W3 is listán van, hogy újra kéne játszam, "közeleg" a 4. rész
Na meg be van lengetve az 1. rész remakeje is és tegnap olvastam valahol egy pletyit arra, hogy adnának még ki story contentet a 3.-hoz is.
-
Archttila
veterán
válasz
DeFranco #283319 üzenetére
Biztos vagyok benne! Harom konzolt vettem anno bontatlanul a Media Markt-bol, ebbol egyet megtartottunk a gyereknek, a masik kettot pedig most adtam el. A masik tulaj irányábol nem jott panasz, sőt kifejezetten örült neki.
Mindegy nem offolnam tovabb a topikot, ha nem jon ajanlat, megrendelem eBay-rol.
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
DeFranco #283088 üzenetére
Én használok.
(konzolokat gyűjtök és minden 1 TV-re van dugva switch-ekkel)
Táp nélküli HDMI Switch-csel csak a gondom volt, csak néhány konzollal működik úgy hibátlanul (főleg Xbox).
Tápos kínai HDMI switch-csel már megbízhatóbb volt de gondolt egyet néha és elment a kép, máskor meg zöld pöttyök táncoltak a képernyőn. Ezek a kínai sz*rok olcsók de valamelyik elmegy valamelyik hulladék.
Nedis HDMI switch-cset vettem végül (5 portosat) távirányítóval, táppal. Már 2 éve aktív használatban van, nulla hibával. Én ajánlom. -
vargalex
félisten
válasz
DeFranco #282902 üzenetére
A Kahoot-ot a gyerekeim a suliban használják. Nyilván a tanár írja meg a kérdéssort.
De biztosan vannak publikusak. De azért nem teljesen ugyan az a kettő (mondjuk a Kahoot-ot behatóan nem ismerem). A felsorolt játékok közül csak a Knowledge is power kvíz típusú, a többi teljesen más (valóban irányítod a játékosodat a telefonnal). De a Knowledge is power-ben is vannak extrák: lehet egymást szivatni (fagyasztás, bomba, betűevő), a felajánlott témákra (minden kérdés előtt van) lényegében szavaztok és a legtöbb szavazatot kapó nyer (egyenlőség esetén sorsolás van, illetve minden játékosnak van egy aduja a játék során, amit arra használhat fel, hogy az általa válaszott téma kerüljön kiválasztásra). Vannak képes kérdések, illetve kategorizáló, párosító körök is. Persze, ezt is meg lehet írni webesre, de a hangulata nem lesz olyan.
-
Dinomano
őstag
válasz
DeFranco #282810 üzenetére
Witcher 3 simán top 3-ban van nálam, az örökös listán. Valami hihetetlen tartalom van bent. Az utolsó DLC-t játszom, lassan kivégzem a játékot, szerintem 150 órám minimum van benne. Hihetetlen, hogy még a sokadik réteg, a kincsek felkutatása is tartalmaz történeteket, nem csak az van, hogy felszedsz valamit, hanem külön leveleket találsz arról, hogy ki dugta oda, miért van ott, amit találsz...
A loot-ok is... Csóró, szegény házban vagy enyészeté lett birtokon nem fogsz gyémántot találni. Volt, hogy az egyik ház tetején kifosztottam egy ács ládáját; szegeket és kalapácsot találtam bent. Nem random generált lootok, mint Ubi játékokban, ugye...
Annyi rétege van, hogy hitetetlen: Főküldetés, mellékküldetés, Witcher megbízások, szörnyfészkek, banditatáborok, rejtett kincsek, lovaglás, bunyó és kártyajáték. A helyszínek csodálatosak, öröm felfedezni a világot. Nehezen rázódik bele az ember, de ha elkap a játék, akkor olyan szinten, hogy nem ereszt. -
válasz
Witcher 1 engem sem kapott el anno, a 2. resz kimaradt, a 3. viszont ugy elkapott, hogy vagy 150 orat beleraktam anno. Boven ertheto sztorit kapsz az 1. es 2. resz nelkul is, a játékmenet kicsit nehez az elejen, de szokhato, utana pedig egyenesen addiktiv, nem birtam letenni, benne van a csak ezt meg felfedezem es megyek aludni faktor. Rendkívül valtozatos, reszletesen kidolgozott, nagyon egyedi side questek vannak benne, a dlc-k pedig külön jatekkent is megallnak a helyuket. En csak szuperlatívuszokban tudok a jatekrol beszelni, irigykedem hogy neked eddig kimaradt es most ezt atelheted elsore.
-
Tasunkó
őstag
válasz
A Witcher 1-et kivittem vagy 5x-i nekifutásra lendültem túl az elején, mert az eleje rettenetes valamit jelzett előre. Olvasgatni sosem olvasgatok. Aztán megtaláltam hogy lehet hárabukfencezni, kezdett érdekes lenni a harc, és a hangulat, a történet és az egész nagyon elvarázsolt. A Witcher 2-nél ugyanez, az elején megint meguntam, át kell lendülni hogy érdekelni kezdjen a történet, majd sikerül biztos egyszer, addigra pont bejön valamilyen harci stílus és azt gondolom a 3-nál is ez lehet.
-
consono
nagyúr
válasz
Nekem a Mass Effectekkel együtt személyes top 3-amban van a Witcher 3 meg a DLC-i. Én már kétsze végigtoltam, PS4-en is, Xbox-on is egyszer egyszer. Ez az a játék, aminél szeretném, hogy elfelejtsek mindent róla és friss élményként tudjak vele játszani.
Az első pár óra tényleg melós, hogy ne add fel, főleg ha nem vagy képben semmivel, de amit eljutsz Velenbe már nehéz letenni. A két DLC-je is nagyon jó, nekem a Blood and Wine a kedvencem, az gyakorlatilag egy külön játék, teljesen függetlenül az alapjátéktól... -
válasz
Különösebben nem nehéz a játék, illetve elég egyszerű a harc is és a fejlesztések. Igazából nem kell hozzá olvasgatni, ami szembejön legjobb cucc, azt is használhatod és kész. Főzetek és olajok is csak mellékes, még a gyógyuláshoz sem muszáj.
Az első pár órában valószínűleg nem fog annyira tetszeni, de utána nagyon be tud húzni, nekem az egyik legjobb játékélményem. Először egymás után kétszer is végigtoltam, meg azóta még kétszer, utoljára PS5-ön.
Amit kínál, az egy jó játékmenet és sztori, amit alakíthatsz, és szinte egyik mellékküldetés sem unalmas. És a DLC-ket sem érdemes kihagyni! -
A Zéé
addikt
válasz
haveromat nagyon beszippantotta, eddig 3x tolta végig, ő azt mondja, hogy 150 óra első játékra és 3.-ra is. De ő az egész kultúrkörért oda van. Régi játékok, könyvek is alapművek neki.
A 'zasszony most őszre ért a végére, őt annyira nem szippantotta be. Szerinte az első 30-40 órában nagyon akarni kell végigvinni, utána azért beindul a sztori, és érdekes lesz, de azért nem élete játékaként írta le. Neki valami 130 óra ment bele, de egy csomó mellékküldit nem csinált meg. Amennyire én láttam, elég bonyolult és összetett a játékmenet maga is, és sokszor van olyan része, amikor nincs jó döntés, emiatt néha bosszantó is tud lenni, illetve van olyan küldi is, amit egyszer lehet megpróbálni.
A végkonklúzió neki az volt, hogy azért nem bánja, hogy végigtolta, de azért nem bizos, hogy még egyszer nekiindulna. Én nem tudtam még rávenni magam, de benn van a sorban. Majd a Tsushima után... Vagy a Miles Morales után... Vagy a Days Gone után...Nekünk mondjuk semmilyen "előképzettségünk" nincs.
-
icemad
nagyúr
válasz
Én négyszer futottam neki nulláról, engem nem húzott be. Nem tudom miért. Pedig akartam szeretni, mert tényleg zseniális játék. De sok idő kell hozzá. Én ugyanazt éreztem, amit az utolsó előtti bekezdésedben írtál. De várj még meg pár véleményt. Akcióban szokott lenni pár ezer forintért, annyiért megéri kipróbálni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #282761 üzenetére
arkham knight: belefutottam egy bandába az egyik tűzoltó megmentésénél, még az első szigeten, egy hátsó udvarban a folyó mellett... hát ennyit én még nem szívtam verekedéssel. két fegyveres, két sokkoló botos, két pajzsos, néhány mezítlábas alapdarab, de vagy huszadszorra tudtam őket leabálni nagy szenvedések meg kergetőzés árán...
ennyivel nehezebb a verekedés az előző részeknél? ott nem volt gondom a freeflow harcrendszerrel, kifejezetten élveztem és nem volt akadály kétszer ennyi rosszfiú sem, ezek volt hogy emberveszteség nélkül daráltak le...
-
Dinomano
őstag
válasz
DeFranco #282761 üzenetére
Division nagyon jó, bár az első elég nehéz. Második már jóval könnyebb volt. Grafika szerintem mai napig szép, a post-apoc kezdőhangulatú New York és Washington nagyon bejött, valamint az audiolog-os és műholdas emlékfoszlányokkal elmesélt mini történetek, sorsok is.
Wildlands még vissza van. Ha lesz olcsón, beszerzem. Régóta nézegetem a játékot, de még nem vettem meg. -
Tasunkó
őstag
válasz
DeFranco #282735 üzenetére
Nekem a Dying Light 1 bejött, az FPS. Halálom a parkour, sosem tudom hol van fent meg lent, de ebben nagyon tudok, szerintem bármelyik Assassins játékban 10x többet taknyolok a tetőről. Örülök hogy az alapjátékot vettem 4 euróért, mert legalább nincsenek benne godmode cuccok. Az NFS Heat is deluxe, aztán van benne 0 dollárért feltuningolt merci, meg bmw mikor spórolok valami dodge-ra, nekem ezek a definiteve verziók elrontják a játékot.
Igaz a Fallen Ordert is valami luxusba vettem meg, olyan 6 euró most, de nem játszom még sokáig, szentestére a Bloodborne-t tartogatom. -
icemad
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz
DeFranco #282473 üzenetére
Hogwarts nekem is a radaron van, de bízom benne, hogy előbb-utóbb bekerül Plus Extrába. A GoW 3 remaster sajnos nekem nincs meg (még nem volt Plusom, amikor bekerült), azt is várnám az Extrába, de lehet hiába, és rá kellene szánni azt a 3.5k-t. A Fenyx Rising is meglepően jó volt, még a dlc-k közül is lenyomtam 1.5 részt.
-
válasz
DeFranco #282471 üzenetére
Á, alig lehet valamit kapni
Sleeping Dogs™ Definitive Edition 1700Ft
DOOM 1500Ft
DOOM Eternal Standard Edition 3750Ft
Mass Effect™: Andromeda – Standard Recruit Edition 1870Ft
Borderlands 3 2600Ft
Middle-earth™: Shadow of Mordor™ 1650Ft
Middle-earth™: Shadow of War™ 2250Ft
Mortal Kombat XL 2250Ft
Tiny Tina's Wonderlands: Next-Level Edition 5700Ft
Watch Dogs®2 2800Ft
Watch Dogs: Legion - Deluxe Edition 4200Ft
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition 1500Ft
RESIDENT EVIL 2 3750Ft
RESIDENT EVIL 3 3750Ft
RESIDENT EVIL 5 1870Ft
Wolfenstein® II: The New Colossus™ 1900Ft
Immortals Fenyx Rising™ 3000Ft
Persona 5 3400Ft
Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint 3500Ft
Fallout 4: Game of the Year Edition 3750Ft
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 3750Ft
BioShock: The Collection 4100FtEzek nagy része megvolt, kérdezni ér.
-
F-ECT$
titán
válasz
DeFranco #281993 üzenetére
1. Nyugodtan töltheted telefontöltővel is, de a charging station is jó lehet ha van rá 10k-d.
2. Van méretbeli különbség? (Nekem nem volt csak V2-es kontrollerem.) Ha igen, akkor vegyél rávalót, ha nincs, akkor lehet hogy a kopás miatt kisebb picit. Ha nem sajnálod, akkor szerintem mehet rá pillanatragasztóval a kupak
-
vargalex
félisten
válasz
DeFranco #281754 üzenetére
A Slim-et már lassan fél éve bemutatták...
#281759 Payphone: Én nagyjából mindig le vagyok maradva 1 generációval, de eddig még nem éltem meg hátrányként. A PS2-t bőven akkor vettem használtan pár ezresért, mikor már szerintem bejelentették a PS4-et is, a PS3-at is csak 2018-ban vettem, a PS4-et pedig a generáció végén (szintén használtan), a covid alatt, 2020-ban.
A PS5-ről és is hasonlóan gondolkodom, mint interstate76. Valahogy nem érzem a késztetést, hogy az nekem mennyire jó lenne. -
-
Tasunkó
őstag
válasz
DeFranco #281723 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom a Payback-el, hogy bűntudattal néztem a frontális ütközéseim, hogy lehettem ekkora kretén hogy valami fölösleges országúti verseny keretében életeket teszek tönkre. Meg gondolatban a karosszériát kalapáltam , hátha a garázsban ki tudom gittelni
-
interstate76
addikt
válasz
DeFranco #281295 üzenetére
Én végigjátszottam a Detroitot és - a Humans című sorozathoz hasonlóan - az alábbi kérdést vetette fel bennem:
az kegyetlen az androidokkal, aki nem tudja, hogy öntudatuk van és gépként (munkaeszközként) kezeli őket, néha bizony úgy, mint amikor valaki dühében belerúg egy nyikorgó talicskába, vagy az, aki úgy adott nekik öntudatot, hogy az az emberek elől rejtve, titokban alakult ki? Sajnos sem a játék, sem a sorozat nem lépett túl a szokásos kliséken és kísérletet sem tett a fenti kérdés megválaszolására. Sőt, fel sem vetette azt. A játéknál maradva: számomra izgalmas volt, több végjátékot is lenyomtam (ami elsőre összejött, az nem tetszett
), a nagyobbik lányom pedig vagy teljesen, vagy majdnem teljesen kimaxolta (az összes döntési helyzetet minden lehetséges módon végigjátszva), már nem emlékszem, csak azt tudom, hogy írkálta magának, hogy mikor mit döntött (nem mintha a játék nem adna egy átlátható döntési fát), és nem nyugodott, amíg minden opciót meg nem tudott nézni. Szóval be tudja szippantani az embert.
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
DeFranco #281032 üzenetére
Valószínű nem lett baja, selftestet azért csinálja mert azt hiszi a hardverrel van gond és a leállás is ahhoz köthető, nem tudja, hogy az áramelletással volt a gond, ezért ellenőrzi, hogy minden rendben van-e a PS-sel.
Aba86-nál már valószínű HDD probléma mivel csak visszaállítás oldotta meg.
-
válasz
DeFranco #281020 üzenetére
Nekem az Origins kimaradt, csak az asylum, city, knight volt meg, de szerintem a knight magasan veri az előző kettőt. Nekem nagyon tetszett. A batmobile iranyitasat szokni kell, de amúgy rohadt menő vele teperni a varosban. Nekem a sztori is kellokeppen izgalmas volt.
-
válasz
DeFranco #280744 üzenetére
Anélkül, hogy eljátszanám a boomert, aki nem érti a mai dolgokat, ez tényleg elég zavarónak hangzik.
Egyébként semmi gond nincs szerintem sem az egyéb tevékenységgel, nyilván játéka válogatja. Egy erős sztorijú "odafigyelős" játék esetében szerintem is rontja az élményt, de például a Diablo 4 vagy az aktuális open world játékban felvehető biszbaszok vadászása közben nálam is sokszor megy a podcast a háttérben.
-
Dinomano
őstag
válasz
DeFranco #280741 üzenetére
Nem tudom, én teljesen jól elvoltam HZD-vel. Most, az AC Odyssey-t játszva van olyan érzésem, hogy nagyon-nagyon el van nyújtva. Hatalmas a térkép, nagyon elnyújtott a sztori. A játék elejére már nem emlékszem. A térkép fele kb. még vissza van, és nem tudom, hogy mióta játszom csak ezt az egy game-et (De már több hónapja)..
-
FunPro
őstag
válasz
Szerintem az csak ilyen ajánló snitt a cartoon-on. Legalább is úgy rémlik, hogy vannak ilyen, hogy amire azt hinnéd hogy rendes epizód, az nem is epizód, hanem sorozat ajánló.
Viszont ami itt ugyan elég off de egyébként érdekes téma, az a hangsáv. Nem vagyok hangmérnök, nem is értek a hangmérnöki munkához, de talán már itt is a bőség zavara lesz a ludas. Mármint, a piacon van 20 millió féle tv, hatvanmillió hangbeállítással és technológiával, a külön vehető hangcuccokról pedig ne is beszéljünk. Sima sztereó, 2.1, 5.1, 7.1, dolby atmosz, és ez csak 4-5 valami ami így hirtelen eszembe jutott, mint "hangtechnika". Fixre nem lehet keverni, maximum ha itt is valami piackutató megmondja, hogy épp melyik az aktuálisan legnépszerűbb modell, és arra rádolgozni.
Ami on-t kitudok csikarni ebből a hozzászólásból és valamelyest ehhez hasonló téma, az a feliratok mérete a PS-en. Még nem láttam PS5-öt közelről, de szerintem a hangyafnyi feliratok ott is megmaradtak. Nyilván itt is érvényesült a csordaszellem, és a nagy képernyőn biztos élvezhetők a feliratok (mert ilyenre kötik rá a konzolokat az emberek), de amikor én egy kisebb monitorról játszottam kicsit messzebbről, kiguvadtak a szemeim, pedig azok még jól szuperálnak. Szerintem PC játék még nem okozott nekem ilyen gondot, és nem értem, hogy a PS játékokban miért nem méretezhető jobban a felirat.
-
Dinomano
őstag
válasz
Igen. A három macival már én is találkoztam. :-) Szülőként hallgatni (is) rohadt idegesítő. Mi a Tündéri keresztszülőkkel vagyunk úgy, hogy meghallom és már idegben vagyok.
Legutóbb a Spider-man Spider Verse-el voltam úgy, hogy rosszul voltam a színességtől, a vágásoktól, a "feltekert" sebességtől. -
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
DeFranco #280469 üzenetére
A playstation store felülete egyáltalán nem felhasználó barát sajnos, sem a weboldal nem az, főleg ez az új ami a PS5-tel bejött és változott, bár a régi verzió se volt valami könnyen kezelhető szűrés, részletes keresés szempontjából, de tényleg kész katasztrófa.
Én is a [https://psprices.com/region-hu/index] weboldalt használom leggyakrabban, mint @tboy93 , de ez a másik a [https://psdeals.net/hu-store] weboldal sem rossz, néha erre is rá szoktam nézni.
-
Dinomano
őstag
válasz
DeFranco #280469 üzenetére
Én újabban azt csinálom, hogy psdeals.net-en vagy xboxdeals.net-en megnézem mi akciós, és megveszem a store-ban. Úgy már jártam 1-2 címnél, hogy kiderült hogy mégsem akciós (már), de jól használható így a rendszer. Az X-box Live és Psstore böngészős oldala egy nagy kaka.
-
-
-
Dinomano
őstag
válasz
DeFranco #280229 üzenetére
A Ratchet and C. korábban is inkább akciójáték volt platformer köntösben, már a PS2-es 3. részben gyakorlatilag csataterek voltak, lövöldözés és robbanások. Úgyhogy a hasonlóság adott.
Az újgenerációs doomok közül a "sima" Doom a könnyebb, az Eternal már inkább kombózgatós "gyilok balett" volt. :-) (Az elsőt kijátszottam, a második nem jött be. :-( ) -
Dinomano
őstag
válasz
DeFranco #280203 üzenetére
3-at én is abbahagytam, volt egy frusztráló küldetés, lóval kellett volna utolérni egy futárt az erdőben, és a ló irányítása is béna volt, valamint mindig fennakadt a gyökérzetben és lelassult a hátas. a 30. próbálkozásra eluntam. Amúgy is (sztori terén is) gyengébb volt a cucc.
Revelations-t a setting miatt szerettem + szép játék volt nagyon. Valamint tetszett a befejezés, ahogy összeértek a szálak. -
Dinomano
őstag
válasz
DeFranco #280200 üzenetére
Igen, meg azt csinálták, hogy pakolgatták át részről részre az új dolgokat, mindig valamivel kibővítve. Halmozódtak a fegyverek, a gránátok stb. . Nem volt feltétlen baj, de a Revelations ilyen téren nekem már zsúfoltnak hatott.
Az első részt pár éve próbáltam, a grafika meglepően szép, még mai szemmel is. -
-
F-ECT$
titán
válasz
DeFranco #279984 üzenetére
Igen, az elég jó érzés, amikor összeáll a dolog, nekem pl a Returnal is ilyen volt. Bele is szaladt vagy 60 óra a végére és a csak a random trófeák nincsenek meg belőle. Na az nehéz volt tényleg (főleg az elején, amíg nem szerzi meg az ember az állandó upgrade-eket), és ugye ott nehézség állítási lehetőség sincs.
-
icemad
nagyúr
válasz
DeFranco #279844 üzenetére
Valóban, ebben a kijelentésemben (is) túlzásba estem. De nem feltétlen életkèptelen az az ember sem, aki nem akar lemezekkel szenvedni. Felnőtt ember létemre is előfordult velem olyan, hogy a lemezt kivéve megkarcoltam /elejtettem. Egy 9-10 éves gyerekkel is előfordulhat ez. De tényleg ne kezdjük elölről az egészet, mert rajtunk kívül mindenki unja már.
-
icemad
nagyúr
válasz
DeFranco #279838 üzenetére
Pontosan így látom én is. Csak annyival egészíteném ki, hogy ha átlagolunk is, akkor is kell legyen helye a kirívó eseteknek is. Függetlenül a kérdező földrajzi és gazdasági helyzetétől. Mert mindkét irányban lehetnek eltérések és ezeket is a helyén kell kezelni. Legalábbis helyet adni az ilyen kérdéseknek/válaszoknak is. A topik olvasóit meg kb lehetetlen átlagolni, mert legnagyobb meglepetésemre a tizenéves korosztály legalább annyira jelen van, mint az 50+-os. Ez egyrészt jó, mert normális keretek között ütközhetnek a vélemények, másrészt rossz, mert előjöhet a generációs különbség is.
-
icemad
nagyúr
válasz
DeFranco #279836 üzenetére
Kár, pedig a te hozzászólásaidat mindig örömmel olvasom, mert eddig meglepően jól viszonyultál a különböző élethelyzetekhez. Gondolom te sem mai gyerek vagy már, van mögötted élettapasztalat, és ezt fontos lenne átadni a fiatalabb generációnak. Az meg az ő dolguk, hogy megfogadják e vagy sem. Nyitottnak kell lenni a világ felé, bármilyen korban és korosztályban is élünk. A helyi viszonyokat sem igazán értem. Magyarországról beszélünk? Ott is, mint bármelyik másik országban a bolygón, simán lehetnek éhező gyerekek és milliárdos szülők Richie Rich-ei is, akik 19 évesen 20 milliós mercivel járnak. Nem jó dolog általánosítani, és valamilyen szinten az ilyen jellegű általánosítás inkább kontraproduktív szerintem.
-
icemad
nagyúr
válasz
DeFranco #279834 üzenetére
Akkor még mindig ott van a másik lehetőség, amit mindenkinek ajánlotok, de soha nem fogadjátok meg, hogy "görgess tovább". Nem kell mindent elolvasni, prémiummal még a hozzászólásokat is lehet rejteni. Tegyél te is így!
Egyébként nem tudom kivel keversz össze. "Nálunk svédben" soha nem írtam még hasonlót sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest