- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
FollowTheORI #231777 üzenetére
Ha külön verzió lesz, és a PS5-ön szebb, akkor csak az első életképes, mert a Sony célja, hogy a PS4 tulajok vegyenek új konzolt.
-
Steve1207
veterán
válasz
FollowTheORI #231780 üzenetére
Szerintem se. Ha az ember nem sajnálja rá az időt akkor MX4 próba, ha idővel nem jön be akkor meg jöhet a csere komolyabbra, esetleg jobb hővezető lapka is a ram-okra. Így alapesetben meg költeni se kellett rá és a gyári trutyinál jobb az MX is.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #231650 üzenetére
Roppant egyszerű. Lehet egy jàték akàrmilyen jó, ha maga a platform nem szimpatikus, akkor nem fognak beruhàzni rà, így kénytelen vagy elvinni a jàtékot hozzàjuk is, ha kell a pénzük.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
FollowTheORI #231600 üzenetére
De miért is? Ha egy konzol futtatja a PC-s játékokat is az attól még konzol marad, avagy már másmilyen ligába tartozik az eszköz?
Eskü nem akadékoskodás, csak szeretném megérteni.
Ha ez megvalósul, akkor számomra az xbox mint konzol megszűnik, mert ennyi erővel lehetne PC is, nem? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #230754 üzenetére
Ezert hulyeseg szerintem sajat TOP listat csinalni az evtized jatekaibol. Arrol nem is beszelve h kb folyamatosan valtozna az ilyen lista attol fuggoen h mennyire emlekszunk vissza az adott cimre. (Esetleg eszunkbe jutnak olyanok amikre korabban nem gondtunk, stb...)
-
syler123
veterán
válasz
FollowTheORI #230580 üzenetére
Még jó hogy olvasgatok, akkor én is megkezdem a DS4 vetésforgót
Engem is a dobozában vár még egy DS4, csak tartalékba vettem, de akkor inkább felváltva használom.
-
Mike
veterán
válasz
FollowTheORI #230580 üzenetére
most hogy mondod, elő kellene szedni néha a harmadikat is
-
30z.Samu
félisten
válasz
FollowTheORI #230444 üzenetére
Nekem is ez a kettő, aztán ki tudja még mit jelentenek be év közben.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
FollowTheORI #230101 üzenetére
Igen én is meglepődtem ezen mivel eddig kiírta felmásolta, rámentem infókra és láttam még mennyit kell felmásolnia. De most kiírta, hogy kész sehol semmi infó, vártam pihenő módban picit aztán jó lett.
-
syler123
veterán
válasz
FollowTheORI #230101 üzenetére
Csinál ilyet, nekem a The Last of Us-t sokkal tovább másolta, mint amit kiírt. Tehát kb 8gb-ot írt ki hogy másol, de nyilván nem annyi megy fel, pörgött is a lemez utána is... Nem tudom mi ebben a poén és miért nem fér ki az értesítéseknél a másolás, hogy hol is tart pontosan.
-
S e t h
nagyúr
válasz
FollowTheORI #227633 üzenetére
Jó kérdés, szerintem egy ideig be sem kapcsolni a konzolt, hátha inaktivitás után motiválni akarnak.
-
válasz
Jó email címet megadni regisztrációnál
-
30z.Samu
félisten
válasz
Én karácsonyi témát sem kaptam tőlük, nem hogy kupont...
-
frankdelgado
őstag
válasz
FollowTheORI #227204 üzenetére
Az tény, hogy ilyen hülye névválasztást
, van egy csomó fizetett "szakember" és csak ennyire telik? Nekem az MS-nél néha úgy tűnik, h jót akarnának, de fogalmuk sincs, h mit csinálnak. Az eredeti témára: PS5-öt sem annyira eredeti, mert ha a "nyugger" bemegy a konzolboltba és elfelejti hányadik pléjsztésönt akar?
-
frankdelgado
őstag
válasz
FollowTheORI #227126 üzenetére
Mifelènk olyan korú gyereknek, aki mèg elhiszi h a dzsèzusz hozza az ajàndèkot, nem vesznek konzolt. Aki meg màr korban ott van, az megkapja a zsozsót a tàjèkozatlan szülőktől, neg a nyuggerektől. Meg azèrt az eladók is szoktak nèha segíteni..... Persze èn sem èrtem, milyen èlet lehet az, hogy nincsenek kèpben az aktuàlis konzolokkal. Ezek vajon miről beszèlgetgethetnek....
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #214412 üzenetére
8-ason van az M4 Sport, más számgombot nem is használok a távirányítón
-
ImACeltic
őstag
válasz
FollowTheORI #214036 üzenetére
Belenéztem az 1.03-as videójukba, ott valóban nem tűnt rossznak 1-2 kivétellel amikor valami lassításos jelenetnél lezuhan az FPS 20-ra 1-2 másodpercig.
De ha van személyes tapasztalat, akkor jöhet.
-
RangerFox
veterán
válasz
FollowTheORI #204644 üzenetére
Az már lassan x3-szor annyi eladott Ps4.
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI #195696 üzenetére
Lehet, hogy az lesz, mert így még nagyobb parasztvakítás lesz, a sok mókus meg majd el is hiszi...
-
cosmo89
újonc
válasz
FollowTheORI #195189 üzenetére
Okés köszönöm szépen a válaszod.
-
l.skywalker
titán
válasz
FollowTheORI #194794 üzenetére
Elkopik. Szó szerint...
-
sutyesz96
őstag
válasz
FollowTheORI #194713 üzenetére
Ezzel nem volt tapasztalatom.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #194324 üzenetére
Mi ez a negativitás? Nem lemez, hanem felmez!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #189545 üzenetére
PC kiadas maradt, de nem kap frissitest tobbet.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
FollowTheORI #188292 üzenetére
Köszönöm!
-
mike1334
veterán
válasz
FollowTheORI #185351 üzenetére
Meg ugye pl a Ptolemaida-dinasztia (köztük Kleopátra) hellenisztikus család volt. A játék meg pont a dinasztika egyik utolsó tagjának uralkodása idején játszódik.
-
Madwe
nagyúr
válasz
FollowTheORI #185340 üzenetére
Azon is így teljesített
-
Scholes9
nagyúr
válasz
FollowTheORI #183597 üzenetére
Nekem már 2017 júniusa óta elő van rendelve
Ahogy bemutatták az akkori E3-on
Ki van éhezve a nép már egy ilyen játékra.
Psfanboy: február 15, majdnem 4 hét múlva.
-
Infernohun
tag
válasz
FollowTheORI #183597 üzenetére
Nincs 4k-s kijelzőm,és valószínűleg nem is lesz vagy más fél évig.A tv műsorok és a filmek miatt, jelen pillanatban nem látom értelmét 1080p leváltani.
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI #183536 üzenetére
Volt egyszer egy unikornis...[link]
-
válasz
FollowTheORI #175927 üzenetére
Köszi, jó ötlet, amúgy is terveztem egy GoW-os tesztet.
-
Petreszku
senior tag
válasz
FollowTheORI #175892 üzenetére
Neked és erahurkának is köszönöm a választ. Ezzel a két résszel játszottam csak és ezek tetszettek.
A többit nem ismerem, majd a City részt kipróbálom, mivel a pakkban van. -
Marcus88
tag
válasz
FollowTheORI #174421 üzenetére
Régebben olvastam,de már nem tudom melyik nap volt,hogy a tv 3 HDMI portja közül nem mindegy hogy melyikbe dugjuk a ps4-et.
Ez igaz vagy rosszúl emlékszem? -
STC Speed
őstag
válasz
FollowTheORI #174421 üzenetére
szupermintavételezés és a boost modot érdemes bekapcsolni?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #172946 üzenetére
78 óránál tartok, és a kieg harmadát sem fejeztem be.
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #172946 üzenetére
Mert szép a játék, de sokaknak jó is, mindenesetre az egyik tuti.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #171883 üzenetére
és (#171868) _drk köszi!
Ha kidobom akkor ottmarad a földön de hogy meddig azt nem néztem még.(#171900) Xaels
Aki vadászni akar az vegye meg a HZDt meg a theHunter Call of the WildetHZDbe beletettem már 31 órát és még csak 50%nál járok a játékban.Csomó idő elmegy a járkálok/vadászok tevékenységgel + a táj gyönyörködésében.
-
saelin
veterán
válasz
FollowTheORI #171575 üzenetére
Pro.
Közben redditen olvasom, hogy ha a ps UHD megjelenítőt észlel, akkor nem engedi bekapcsolni az SS-t, csak natívba rakni a resolution-t. Sajna a monitorom nem tudja magát 1080p-be rakni, úgyhogy ez így marad. Pedig megnéztem volna hogy SS és a monitor saját felskálázása mit csinál a képpel.
-
seniman
veterán
válasz
FollowTheORI #171356 üzenetére
Ilyen hülyeségeken rugózni......lefoglalt a sztori a HZD-ben,ezek nekem fel se tűntek.
-
Deck
titán
válasz
FollowTheORI #171356 üzenetére
Végig néztem. Nem semmi videó
-
_drk
addikt
válasz
FollowTheORI #171320 üzenetére
HZD-ben eltudnék képzelni vagy 5x nagyobb látótávolságot. Helyenként eléggé megtöri a látványt a köd.
Főleg magasabb hegyről lenézve semmit nem látsz.
De közelebbre tekintve, nem tudom mikor lesz elég egy i3-as egy aktuál **50-es karival, hogy ilyen látvány legyen... -
RoryBreaker
aktív tag
válasz
FollowTheORI #170159 üzenetére
Igazatok volt, 7116B jött...
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
FollowTheORI #170159 üzenetére
Ja, lehet, hogy hülyeséget mondtam és a google cseszett át.
Na mind1, asszem megrendelem.
Egyébként Nagykanizsai vagyok.Majd ha megjött, úgyis kiderül.
Köszi a segítségeket!
-
Deck
titán
válasz
FollowTheORI #170155 üzenetére
A leírásába is lejjebb az van. Sőt mikor áprilisba vettem a prot akkoris már ezt az újabbat kaptam. Direkt figyeltem rá és szerencsémre csendes
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
FollowTheORI #170155 üzenetére
Nem, rákerestem, ez sajnos 7016B...
Slimből egyébként csak 1 verzió van? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #170144 üzenetére
Ott még kisebb: 88,57 GB.
-
Droughert
tag
válasz
FollowTheORI #169739 üzenetére
Tessék
Igazából ez volt ami feltűnt, hogy nagyon gáz amit csinál. A tövvi videóval nem volt gond, de ez nem jeletni azt, hogy nincs hasonló fent, de azért a többség úgy rakja fel ezeket, hogy van is valami fogalma róla, hogy mit, hogyan kell csinálni. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #169505 üzenetére
Ok,köszi akkor legalább a paszta minőségét és mennyiségét illetöen megnyugodtan
Idave:
Ne csináld már tudod mennyit vacilálltam rajta,hogy nekiálljak-e...
Ugyan a múltkori átfújatás és a tegnapi venti lapát pucolás ecsettel megtette a kellemes hatását,de tudván azt milyen gány a gyári paszta ,gondolom lehetne ez még sokkal csendesebb is..
Én is szeretnék szinte "néma" prot ezért az elhatározás. -
gianni85
veterán
válasz
FollowTheORI #168943 üzenetére
Ott a linkben, első ingyenes, aztán fizetsz. Ps plus mellett kevesebbet. Ami inkább aggasztó, hogy problémát okozhat játékokban??? Ilyenre nem emlékszem MS-nél.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #168943 üzenetére
Remélhetőleg az első majd itt is ingyenes lesz.
Közben látom (#168937) EczkE is linkelte, sry kollega.
-
RangerFox
veterán
válasz
FollowTheORI #167184 üzenetére
Mivel nem vagyok részvényes, ezért nem nagyon követem nyomon azt, hogy mit árulnak veszteséggel, meg mit nem. Rákerestem erre google-ön, kiderült hogy téves infó volt, elnézést kérek ezért. Azt viszont továbbra is fenntartásokkal kezelem, hogy egy prémium next gen konzol árcédulája nem lesz magasabb 400 dollárnál. De ezek is csak felesleges találgatások, persze érdekes eljátszani a gondolattal.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
FollowTheORI #167117 üzenetére
Tolják csak meg az árát, hogy ne az legyen mint ezzel a gennel, hogy kidobtak egy gyengébb hardverrel rendelkező gépet, majd később jöttek rá, hogy kevés lesz a kraft.
-
Kicsimix
őstag
válasz
FollowTheORI #167117 üzenetére
Ha igaz amit az MS mondott és több konzollal nyitnak akkor szerintem a Sony is ezt fogja tenni. Logikus lépés lenne mert nincs mindenkinek 4K-ra szüksége. Így lenne egy komolyabb és egy gyengébb de olcsóbb konzol. Ha tanultak még ennél a generációnál a felhasználói negatív véleményekből akkor lehet meglépik ezt.. Én pl kifizetnék 2 kilót is a kompromisszum mentes 4k-ért ha ez az ára. Évekig a társam lesz..
-
gianni85
veterán
válasz
FollowTheORI #166816 üzenetére
én személy szerint elég felesleges gimmick-nek tartom, de ha már ott van, akkor legyen. A lightbar se hiányzik, helyettük lehetett volna nagyobb az akksi, vagy olcsóbb a DS4
-
Zsinder
aktív tag
válasz
FollowTheORI #166816 üzenetére
Igazán spoilerbe tehetted volna, hogy miket lehet csinálni -
Frod
addikt
válasz
FollowTheORI #166422 üzenetére
Rendben, akkor kivárok ha ennyire mondjátok.
Legyen igazatok.
Eredetileg azért akartam október végén, mert két hét szabi alatt lett volna idő "átköltözni" a régi masináról, stb. De azon az egy hónapon nem fog múlni. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #166422 üzenetére
Alza jó cucc, nálunk (Szlovákia) 2004 óta a piacon vannak, jó akciókkal, az egyik legnagyobb online áruház, 13 üzlettel az országgal.
-
marilllyo
veterán
válasz
FollowTheORI #165879 üzenetére
Mondjuk nekem az origins nagyobbat ütött mint City...
-
RangerFox
veterán
válasz
FollowTheORI #165879 üzenetére
Akkor már az Arkham Origins Blackgate spin offról már ne is beszéljünk
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
FollowTheORI #165847 üzenetére
Ami quadrológia.
-
Xaels
félisten
válasz
FollowTheORI #165657 üzenetére
Én is így gondolom, hogy a műanyag szemét helyett a rááldozott összegből inkább újították volna fel ezeket a játékokat a jelenlegi generációra.
-
Nayrobi
őstag
válasz
FollowTheORI #165612 üzenetére
Akkor a nintendo meg a segát? A nes mini előtt is voltak ilyen classic/mini konzolok, mellesleg ha van rá kereslet, akkor miért ne csinálhatnának sajátot? Az a csoda, hogy nem hamarabb lépték meg.
-
Mike
veterán
válasz
FollowTheORI #165622 üzenetére
hát... én már a demonál éreztem, hogy ez vmi fantasztikus
teljesen magával ragadott, de lehet azért mert még sosem láttam ilyet -
Gery9112
őstag
válasz
FollowTheORI #165612 üzenetére
Pontosan, a wireless dolog alap lenne mert a nintendohoz kb 10 centis volt a kábel..... belemásztam a tv-be.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
FollowTheORI #165234 üzenetére
Nálam is pont így indított.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #165084 üzenetére
A DL2 revealnél dobáltam pénzzel a képernyőt
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #165085 üzenetére
Aki képes rá, az el is tudja olvasni, hogy nem 24-ben mennek, és nem ugyanaz megy rajtuk. Minden más meg nyilvánvaló a képeken. Ezentúl sem a téma (itt), sem az egyik/másik/harmadik technó kényszeres mosdatása a vásárlóik részéről nem érdekel.
-
semetka
őstag
válasz
FollowTheORI #164796 üzenetére
És mégis valamiért belassul......
-
troland26
őstag
válasz
FollowTheORI #164454 üzenetére
Persze , csak most a legolcsóbb bolti gép 125k ( ÁK szerint )
én Ps4 prot 110k ért még nem láttam boltba...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #164374 üzenetére
[link]
Ezt olvastam.Mondtam hogy nagy a szórás.Ettől még lehet jó játék.Az első részt imádtam.A második már PCn garázsban. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #164324 üzenetére
Szerintem igen, mert a GoW a ps3as időkben egybeforrt a Playstation védjegyével.
Bár ezen felesleges vitatkozni.Mind a két cím alapmű. -
bexinho23
őstag
válasz
FollowTheORI #164307 üzenetére
Akkor még várok a többi leküzdésével. 4es szinten kínlódtam a havas, óriás pályán az egyikkel. De mikor rátaláltam a bányában meditáló valkűrre, egyszerűen esélyem sem volt.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #164324 üzenetére
Ebben mondjuk van valami. A God of War-t csak az ismeri, aki jàtszott vele, a Pókembert meg kb mindenki
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI #164317 üzenetére
Az egész az. Már a Nintendo prezentációijainak a szintjén szar ez az egész.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #164158 üzenetére
Pl. Battlefield 1 ps4 slimen 1000p 40-60 fps, amit elég rendesen meg lehetett érezni. Utána ültem be One X elé, 4x nagyobb felbontás, tű éles kép, fix 60fps, mint ha másik játék lenne. Pro is hozza majdnem ezt a szintet egy kicsivel kevesebb felbontáson, nagyon ritkán fps droppol csak. Ha valaki igényesebb gamer én mindenképp ajánlom a Pro-t kék oldalon.
-
NyMRooD
őstag
válasz
FollowTheORI #164019 üzenetére
Mind1 is, nem szoktam refundolni, csak meglepet a dolog, tudom, hogy nem szívesen mentek bele a digitális áruházak, az eu úgy erőszakolta le a torkukon, de azért jó tudni, hogy hogy működik.
-
marilllyo
veterán
válasz
FollowTheORI #164017 üzenetére
Igazából mindenhol, minden másik játéknál stimmel. Egyedül itt (ezeknél) nem. És egy ismerősömnek (valami drága LG volt az is) ugyanez a "problémája". Jah lehet valami beállítás gond lesz. Mondom, olyan mintha fel lenne húzva a gamma. Az érdekes az, hogy egyébként ilyenkor a menüben is. Ezek, amiket írtál slot, game mode stb.. mind pipa. Mind1.
-
NyMRooD
őstag
válasz
FollowTheORI #164016 üzenetére
Kártyával fizetett, lehet, hogy amikor a refundot kérte félreérthető volt, de írt nekik amire azt a választ kapta, hogy játékot refundolni csak walletra lehet, kártyára / bankszámlára csak szolgáltatás díját lehet visszakérni.
-
marilllyo
veterán
válasz
FollowTheORI #163948 üzenetére
Ex780. Elvileg abban minden stimmel ehhez. De nem csak nálam. Ismerősömnél is ugyan ez a helyzet. És csak a dice játékoknál.
-
NyMRooD
őstag
válasz
FollowTheORI #163973 üzenetére
Na visszaküldték walletra az ismerősömnek a pénzt, szólt nekik, hogy ő jelezte, hogy bankszámlára kéri vissza, erre azt a választ kapta, hogy játék árát nem kaphatja bankszámlára vissza, oda csak előfizetés árát tudnak utalni. Ez most tényleg így van vagy kamuzik a (magyar) support? Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Tajték
senior tag
válasz
FollowTheORI #163863 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
proly01
őstag
válasz
FollowTheORI #163811 üzenetére
Igen,én is úgy gondolom jó lesz nekem egyenlőre az alap.Mire meg végigjátszom majd valami úgy is kiderül a többiről megéri e.
Köszönöm a segítséget! -
proly01
őstag
válasz
FollowTheORI #163807 üzenetére
Ezt találtam:
A Shadow of the Tomb Raider – Szezonbérlet az alábbiakat tartalmazza:
· 7 Challenge-síremlék
· 7 fegyver, öltözet és skill
· Több narratív mellékküldetést
· A fentiekből 1-1 kizárólag a Szezonbérlettel érhető elAz első fegyver / öltözet szeptember 14-i megjelenését követően a szezonbérlet tartalmai havi rendszerességgel jelennek meg 2018. októberétől.
-
proly01
őstag
válasz
FollowTheORI #163802 üzenetére
Köszönöm a választ! Megnézem akkor első körben a gyárival -
wierra
senior tag
válasz
FollowTheORI #163235 üzenetére
Sigrun még hátra van. Lehet a BB végigverése után bekötött szemmel, hátratett kézzel, tükörből majd megpróbálom elfenekelni ezt a rosszribancot. -
NyMRooD
őstag
válasz
FollowTheORI #162969 üzenetére
Azért az előző generációban ez nem számított, mármint, hogy melyik márka van jobban a köztudatban, de lehet benne valami.
és (#162970) ProEvoFan A hangoskodóknál valószínűleg ez lesz az ok, de vannak akik nem járnak át trollkodni és normálisan elmondják, hogy nekik van 1-2 cím ami tetszik azt kijátszák kölcsön konzollal és eltudják magyarázni értelmesen, hogy nekik miért jobb az x (és még ha meg is tehetinék) akkor sem vesznek ps-t, de nem tartájk az olyan játékokat mint a HZD, GoW, Uncharted és tLoU system sellernek, mert kevesett adnak el belőlük egy Witcher 3-hoz vagy GTAV-höz visszonyítva (persze ezeknél csak ennek a platformnak az eladásait figyelembe véve).
-
NyMRooD
őstag
válasz
FollowTheORI #162962 üzenetére
Hát sajnos ebből soha nem lesz semmi, sőt még rosszabb lesz a streaming szolgáltatások beindulása után, amikor lesz 10 platform a piacon és mindenhol lesznek exklúzívok. De láthatóan az MS-t is csak a riportok alatt zavarja, ha tökös lenne kiadna egy Halo-t/Forza-t ps4-re és Switch-re, ha ügyesen csinálná sokat nőhetne a felhasználók szemében, a Sony és Nintendo marketing osztálya meg egy darabig el lenne foglalva fb-n és twitteren a védekezéssel, de így nem hiteles, hogy csak Windows-ra adják ki, ami szintén az övék.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #162962 üzenetére
Én is ezt mondom.
-
tothl
addikt
válasz
FollowTheORI #162741 üzenetére
Ja áh én a Destiny -vel úgy vagyok, hogy a terepek közötti repkedős részeket csak muszájból csinálom, nekem akkor lenne az ideális, ha csak a sztori menne szépen előre magától, jönnének a pályák cselekmények.
Ugyanis az a része nekem roppant hangulatos, több faj, máshogy kinéző terepek, szép grafika, jó fegyverek, szóval ideális sci-fi FPS lenne számomra.
Nem véletlen, hogy odáig voltam az Alien: Isolationért is.Bár sokszor lecsavartam a hangerőt, hogy ne kapjak szívrohamot...
-
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #162741 üzenetére
Titanfall 2 kampány az tényleg csúcs volt!!!
Division-t én kimondottan szerettem, megvettem PC-re megjelenés környékén. Az endgame résznél sokalltam be és hagytam abba, amikor elérkeztem a végén a DZ-kehez, ahol annyi volt, hogy bementem, meghaltam. Feléledtem, leszedtek. És ez ismétlődött. Ez nekem valahogy nem adta. Mondjuk eltelt jó sok idő és rengetegen írták már, hogy kikupálódott rendesen a játék és csúcs lett. Mégsem vitt rá a lélek, hogy ismét feltelepítsem...
Erről a jó kis SW játékról meg emlékezzünk meg, és valóban morzsoljunk el pár könnycseppet. Annyira jó single játékokat lehetett volna!!! KOTOR 3-tól kezdve az összes többi. Nagyon sajnálom, hogy elkaszálták azt összes ígéretes projektet.
-
A`rpi
addikt
válasz
FollowTheORI #162692 üzenetére
Kvázi két hét után eldobod, nem tök mindegy? De mondom ez nem követendő, a skótság netovábbja.
-
pulffy
őstag
válasz
FollowTheORI #162672 üzenetére
Nyilván... Ott kuncsorgott a Sonynál hogy légyszi légyszi sonybácsi tegyetek be minket ingyenesbe, kuv@ kevés a játékos bázis, itt az uj dlc, kutya se vesszi, lehuzhasuk a rolót...
-
Madwe
nagyúr
válasz
FollowTheORI #162630 üzenetére
Kár h az első mondatod legeleje alapján tök nyilvánvaló a szándékos trollkodásod
BTW jó játékot hozzá, nagy game volt az 1 is tényleg.
-
laci1117
tag
válasz
FollowTheORI #161540 üzenetére
-
Tegla80
addikt
válasz
FollowTheORI #160501 üzenetére
Lehet cifrazni meg a jelenlegi kinalatot,de penzt tolem mar csak ps5 logoval ellatott gepert kapnak.
Tudom,2021........,de En tovabbra is bizom abban,h ez joval elobb lesz. -
sp8787
addikt
válasz
FollowTheORI #159768 üzenetére
Ebben a jelentesben en nem ertek valamit. Amikor megjelent a MHW akkor mintha lett volna egy olyan hir ha jol emlekszem ,hogy Japanban mekkorat ugrott a PS4 eladasok szama arra az idore.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #159768 üzenetére
...és most jön a Pókember.Szerintem ez mégjobban megfogja dobni az eladásokat.
-
3L1T3
addikt
válasz
FollowTheORI #159049 üzenetére
Nem fog visszaállni mivel a forint sem fog már erősödni.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
FollowTheORI #157463 üzenetére
Sokan vannak, vegyes életkorral.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest