- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
A`rpi #199376 üzenetére
Na igen, te se aprózod el. Néztem a platináidat, vannak elég durvák.
Igen biztos én is adok más véleményére. De én nagyon lazán teszek is rá, ha úgy gondolom.
Szerintem simán lehet teljes életet élni, és hódolni a szenvedélyünknek. Mondjuk ehhez lehet nem kellene mindent platozni.
És mindenkinek más az értékrendje, más a normális neki.
Úgyhogy nem könnyű ebben megegyezni. Csak ne érezd magad mások előtt rosszul, azért mert te szeretsz videojátékozni.
-
.LnB
titán
válasz
A`rpi #199361 üzenetére
És ennyi elég is volt?!
Én évek óta nyíltan vállalom, hogy függő vagyok. Na és?
-nem iszok alkoholt, ergo nem járok kocsmába
-nem drogozok
-nem verem az asszonyt
-nem csalom az asszonyt
-nem vagyok beleb*zulva a nap 24 órájába a mobilomba
-nem a facebookon, twitteren meg az egyéb szarságokon élem az életemet. (hanem itt a fórumon.)
-nincsenek beteg vágyaimHa valaki pedig a videojáték mániámra azt mondja, hogy káros, azt kiröhögöm a p*csába.
Kiskorom óta játszok, a barátaim ezt elfogadják, sőt a témában abszolút hallgatnak is rám. Főleg akikkel egymás ellen is játszottam már.
Látták, hogy mit tudok, nem a levegőbe beszélek. Hozzám fordulnak tanácsért. Szüleim nehezebben viselték, de mára már nincs beleszólásuk. A párom együtt tud élni ezzel, mert a hobbim nem megy a család, és a szexuális életünk kárára.
És sose kardoskodtam az ellen, hogy a videojáték szenvedély jó dolog. Nem foglalok állást az ügyben, de ha szenvedély is, ha betegség is, akkor inkább legyek ilyen beteg, mint másmilyen.
Ráadásul én még kicsit troll is vagyok néha, de hát élvezem, és úgy le tudom sz... mások véleményét.[link]
Tudod, nagyon rövid ez az élet ahhoz, hogy végig csak másoknak próbálj meg megfelelni.
Minden ember defektes valamilyen módon, aki meg nem az dög unalmas személyiség. Nekem meg ne egy másik defektes mondja meg, hogy milyen legyek, mit csináljak.
-
-
Majin_Zed
csendes tag
válasz
A`rpi #179975 üzenetére
Szervusz! Valóban a tévé lehet a ludas - sikerült egy ugyanilyen settop boxxal letesztelnem, de a hiba továbbra is fenn áll. Hard reset megtörtént, mindent visszaállítottam gyárira, de semmi változás - a switch-et azóta nem is kötöttem be, csereberéltem az eszközöket, és a kábeleket is, de semmi. Ettől függetlenül köszönöm a válaszod, és a segítséged
-
Lacko66
tag
válasz
A`rpi #178604 üzenetére
Megvan a hiba, user error volt.
A routerbe csatlakozó kábel egy icipicit ki volt csúszva, kb 1 millimétert tudtam tolni rajta ütközésig és máris 250mbit lett a letöltési sebesség.
Csináltam sebességteszteket a konzol böngészőjén keresztül. Bandwidthplace-nél ami frankfurti szerverre csatlakozik több mint 40-es ping mellett csak 50-60mbit-et mutat. A digi.hu szerverén mérve 21-es ping mellett 250mbit a sebesség. Ezeket a kézi DNS beállításokkal mutatta amiről képet linkeltél.
Teljesen automata internetbeállítások mellett hasonló a sebesség de a több mérés között volt, hogy 350mbit-et mutatott.
Azt hiszem a kézi DNS beállításos dolognál maradok mivel bár talán egy picit lassabb de sokkal egyenletesebb, nincsenek kiugróan nagy eltérések a sebességben.
Köszönöm a segítséget. -
fausto
addikt
válasz
A`rpi #178685 üzenetére
Egy próbát megérhet, de nem igazán vannak jó tapasztalataim a support-tal. Gondolom kiküldenék az ügyet Angliába a központba, ott meg hétvégén úgy sem dolgoznak, hétfőn meg már okafogyott a dolog.
Egyedül abba reménykedek, hogy ha hétfőn lejár az előfizetésem, még aktív lesz az akció. -
Lacko66
tag
válasz
A`rpi #178560 üzenetére
Kipróbáltam, semmi javulás.
A konzolt április végén vettem és kb 1 hónapig 280-300mbit-et írt a sebességteszt. Aztán belassult. Akkoriban vettem észre, hogy elkezdődtek mindenféle akciók és arra gondoltam, hogy szerver túlterhelés miatt lehet. A netem, a routerem, a kábelezés semmit nem változott azóta és lassú maradt. Így hagyok mindent, egyszer talán újra begyorsul.
Köszi a segítséget és a többieknek is akik hozzászóltak. -
rayman2006
tag
válasz
A`rpi #177858 üzenetére
Köszönöm a választ.
Van saját PSN fiókom tudok Store-ab vásárolni meg van Plus előfizetésem is.
Másik felhasználónak PSN fiók kell csinálni anélkül nem tudd online játszani az én Plus előfizetésemmel?
Hogy tudom megosztani Plus előfizetést?
Azt nem találtam összefoglalóba csak ha 2 gép lenne.
Játékok amivel játszana másik fél RD2 Online.
Offline meg Spiderman, Detroit. -
TXT
őstag
válasz
A`rpi #177763 üzenetére
Koszi!
Mindenkepp letesztelem elotte, hogy mennyire hangos.
(#177762) seniman: Koszi, de mivel garis meg a kerdeses gep, igy nem tudom szetszedni es pasztazni ha hangos lenne, gondolom ezzel ugrana is a gari, mert biztos van olyan resze, emin meglatszodna a szereles es/vagy serulne valamilyen zaroszallag vagy matrica. Hm?
(#177764) F-ECT$ En is kiprobalnam valahol, bar mar tobbszor kerdeztem, de ezeddig meg nem kaptam hozza infot, hogy hol lenne ra lehetoseg Bp-en... Valami otlet, tanacs, tipp sracok?
-
Deck
titán
válasz
A`rpi #172411 üzenetére
Világos, köszi. Még egy ilyen technikai kérdés. Kiemelt alapján van megosztva az acc öcsém és en közöttem. Ő neki saját fiókja van csak letölti az accom alatt a játékokat és lép vissza a sajátjába, én meg csak simán használom a sajátom. Ha elmegy a net viszont ő tud játszani nálam meg megjelenik a lakat és nem tudok játszani. Meglehetne ezt cserélni? Hogy net nélkül nála legyen lakat és én tudjak offline játszani?
-
karakpecze21
senior tag
válasz
A`rpi #166600 üzenetére
Hát igen elég nagy kiszúrás.
Persze a Sony-nak az érdeke hogy minden hiba miatt a szevízbe kelljen rohanni a géppel vagy vegyél egy újat.Lackooo84: PS4 bootol meghajtó nélkül, csak nem tudsz rendszert frissíteni. Amíg a legújabb fw-d van addig nem kell hogy benne legyen, de amint kijön egy új szívás van. Storeba már nem tudsz belépni amíg nem frissítettél.
Szerencsére ez a baj már megoldódottNincs hőlégfúvóm sem jelenleg. Meg ami volt szerintem lefújná a legkisebb fokozaton is ezt a 0,5mm*1mm-es falazó téglát.....
Ere a kis munkára marad az öreg páka remegő kézzel
-
Peace
nagyúr
válasz
A`rpi #164437 üzenetére
Ha választanom kell, hogy 24"os monitor előtt üljek a székemben vagy a kanapén dögölve a 42-es tv előtt, akkor az utóbbira szavazok. De ha mondtok nekem nagyon szép PS3 játékot, akkor azt majd elindítom és meglesem hogy néz ki. Lehet, hogy ez az RDR ennyi és kész. Csak nekem rusnyának tűnik a yt videókhoz képest.....
-
bghistvan
senior tag
válasz
A`rpi #162231 üzenetére
Igen,a tv Jack kimenetről van Rca-val összekötve az egyik csatornán,minden eszközöm külön csatornára van kötve:
ha tv-t nézünk set top boxról akkor az erősítő Tv IN(de külön a set top box analógjáról viszem a jelet)
ha mediaboxról megy tartalom akkor az erősítő Aux In(szintén a boxból megy az analóg)
ha youtube fogyasztás a tv-ről,na akkor pedig Vcr In az erősítőben,és akkor szól szépen.Elég kacifántos tudom,de nehezen válnék meg a házimozitól amit már csak erősítőnek használok,mert bitang jól szól,lefőzi a mostani felhozatalt bőven.
A HDMI-n keresztül szerintem nem fog tudni megszólalni a konzol,mert ugye jack-el viszem a jelet az erősítőbe.... biztonság kedvéért megveszem ezeket a kütyüket,nem egy nagy tételek,csak tényleg remélem nem fog gerjedni a rendszer vele,és nem fog csúszni a hang.
Másik alternatívaként még egy minőségibb sound baron is gondolkodtam,de nem tudom ezeket az eszközöket plusz majd a Pro rá lehet-e kötni,hogy mindegyik szóljon,illetve élőben még nem hallgattam meg hogy milyen a hangjuk,van-e kellő mély-magas........
-
bghistvan
senior tag
válasz
A`rpi #162225 üzenetére
Tehát ezt a hangkártyát a konzolba kell dugni,és a jack az kimenet....amibe jack-to rca kábel megy be az erősítőbe,jól értem?
Emellett a hdmi pedig a tv-be ugye?
Nem csúszik ezzel a megoldással a kép és a hang?
Valamint ha foglalt az összes analóg bemenet az erősítőn,akkor szerinted is jó lehet ez ? -
Peace
nagyúr
válasz
A`rpi #161149 üzenetére
Igyekszem taktikázni, és az esetek nagy többségében jól haladok. Meg is lepődtem, hogy elsőre ilyen jól ment controllerrel a haladás. De van szitu, mikor rád rontanak és akkor ha hirtelen kellene célozni, akkor nem mindig megy. De halál után úgyis átgondolom mit hogy kéne másképp. Easy-re raktam. Tisztában vagyok a képességeimmel. :-D Meg első PS játéknál elég merész lett volna nehezebbre rakni.
-
jilian
addikt
Ha én egy osztrák fiókra veszek Plus előfizetést, akkor magyar spanokkal nem is játszhatom?
Értem itt ez alatt azt, hogy ha osztrák store-ból veszek olyan játékot ami megvan a magyar haverjaimnak.----------
Tök mindegy, hogy hol vesz az ember konzolt nem? (küföld, belföld)
Szoftver frissítés után úgyis mind 'egyforma' nem? -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
A`rpi #159039 üzenetére
Odakint kisebb az adóteher mindenen szinte... szóval nem véletlen hogy olcsóbb is.
Ott más a filozófia... sok kicsi sokra megy + magad felelőssége és ura vagy, nincs akkora visszaosztás... EU meg inkább a másik oldal... próbál minél több pénzt megfogni és újraosztani minden szinten, ezzel mindent "egyenlőbbé" tenni mindenhol.Ennek ez az ára, több dolog is rárakódik az árra amit a kiadó szeretne.
Az EU-n belüli árazás támadható lenne elvileg, hisz elvileg egységes árazás és szolgáltatás kell legyen mostmár minden online szolgáltatásnál... így itt is. Ezért nincs is nagy diffi alapból. A kedvezmény meg már saját hatáskör... ez van. Rossz végén vagyunk a szivarnak néha.És erre jön még rá a valuták kockázata, amit mindig beépítenek a rajtkor. Ami szintén rádob nem kicsit.
-
RangerFox
veterán
válasz
A`rpi #159006 üzenetére
Köszönöm szépen neked is és seniman-nak is a választ! Rákérdezek, hogy mennyit kérnek a javításért, ha irreális összeget mondanak, akkor megcsinálom magamnak, de ha nem sokkal többért, akkor lehet ráhagyom a szervizesre, nincs kedvem 3 hetet várni, amíg megjön az alkatrész. (Meg kicsit félek is a szétszedéstől, Ps4-et szedtem már szét, kontrollert még nem..)
-
KaitouP
nagyúr
válasz
A`rpi #157066 üzenetére
erahurka véleményét osztom inkább a témában, DE: nem szabad elmenni amellett, hogy jelen generáció "aka: a remastered kiadások generációja", főleg Sony részről nagyon jó pénzeket kaszál azzal hogy újrakiadja a játékait, illetve nem azért vette meg anno a Gaikai -t, hogy ne csináljon pénzt a PS Now -al. A Sony így szerintem nagyon jól van, nem érdeke anyagilag, hogy a konzolja futassa az előző gen-ek játékait.
-
törölt tag
válasz
A`rpi #157066 üzenetére
Az Xbox One semmit sem emulál, egyszerűen átírták rá a játékokat. Ezért nem egyszerre lett kompatibilis minden, hanem időről-időre kerülnek be az új játékok a programba. Amikor beteszed egy X360-as játék lemezét, akkor szépen lerántja az Xbox One-ra megírt verziót Store-ból.
PS3-ról PS4-re átírni valamit, de még emulálni is elég nehéz lenne ezen a tabletre szánt procin alapuló rendszeren.
-
saelin
veterán
válasz
A`rpi #155316 üzenetére
Ezt amúgy olyan könnyen ki lehetne védeni.
Ha egymás után posztol ugyan az az ember, akkor összevonná egy hsz-nak, de csak akkor, ha közé nem kerül egy másik fórumozó hozzászólása.
Nem tudom mennyire lehet nehéz lescriptelni, de hasznos lenne. Főleg mobil használóknak. (pl én, aki okostelefonról nézi CSAK a prohardver lapcsaládot)
-
törölt tag
válasz
A`rpi #151388 üzenetére
Köszi! Készültében sajnos absz. nem dokumentáltam(képekkel), utólag lehetne megcsinálni, talán sort kerítek rá valamikor. Még amúgy sincs kész teljesen, kap egy négyterás, háromfeles hdd-t kívülre valami házban (valszeg nyomtatok neki valami pro formájú kinövést a ventis oldalára), ami a belső sata-ra fog csatlakozni.
saelin: kösziek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest