- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
saelin
veterán
válasz
troland26 #169620 üzenetére
Az új scuf, ami xbox layouttal bír az is nagyon rossz lett. Valamit elcsesztek, mert sokan panaszkodnak hogy a karok dead zone-ja hatalmas. Tegnap néztem róla egy videót is, és szörnyű hogy ez így átmegy a teszt fázison... már ha volt egyáltalán olyan.
Szerk:
Az említett vidi. [link] -
TheProb
veterán
válasz
troland26 #169531 üzenetére
Egyik Crew-ról se láttam túl jó értékeléseket. Az egyet anno bezsebeltem ingyen, kb 15 percet játszottam vele PC-n, azóta se vettem újra elő. Valahogy nem fűzök hozzá sok reményt, főleg annyiért, amennyiért vesztegetik. :S
(#169532) RangerFox:Ettől féltem. GT inkább szimulátor, mi?
(#169533) Deck:Nekem is ezek, pontosabban NFSU1-2+carbon. MW annyira nem hatott meg. Csak ezek már mind marha régiek sajnos. :S
Más:Az mennyire normális, ha a főmenű kb folyamatosan szaggat, akadozik? Pl. megnézném az achikat, de annak betöltése szaggatós. Megnéznék mások által megosztott vidinyókat, azok is picit szaggatnak, stb. Elég kiábrándító. Olvastam, hogy pl. DB rebuild-et ajlanak ilyenkor, de 2 napos gépnél gondolom ez nem kéne, hogy hibaforrás legyen...
-
-
marilllyo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest