- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
hackeeeee #3171 üzenetére
Én is így gondolom... Ha benne van a játékban és mindenkinek elérhető lehetőség akkor az nem csalás, mert arra az előnyre bárki szert tehet HA felfedezi azt a lehetőséget / szemfüles. De ettől még nem lesz csaló, csupán ravasz.
Nyilván ha hirdeti az már más téma, de még az se büntetendő, max. többen fogják használni és/vagy hamarabb eljut a fejlesztők fülébe és patchelik, tehát végülis csak maga alatt vágja a fát ha még hirdeti is.
-
herrkoser
tag
válasz
hackeeeee #3166 üzenetére
Jó kis játék ez. Korai szakaszában tart a játék, vastagon alakulóban a játékos bázis is, kezdetleges a meta, így természetszerű, hogy a public élmény sem kiforrott még. Nyilván itt is van egy tanulási fázis, meg ahogy haladsz előre a szintekben azért érezhető lesz a változás. Lvl20 körül vagyok most én is, de felfedezni vélek egyre többször olyan elemeket, amikor tényleg objective-re próbál játszani a full random team. Ez nem jelenti azt, hogy mindig életképes, az adott pályára a lehető legjobb pickek lesznek, nem jelenti azt, hogy ha elég sokat játszol, akkor a társaid úgy lőnek majd hogy beszabehu, de változni fog ez sokat pozitív irányba.
Én személy szerint élvezem is a pubolást, ha jól megy a játék, csinálom amit kell, nem különösebben zavar ha kikapok. Én is még tanulok, kísérletezek karakterekkel adott pályákon védekező/támadó oldalon is, keresem a hozzám legjobban illő hőst. Sokszor én is szarláma vagyok, de furcsa lenne ha beugarnék a játékba és azonnal nyernék minden meccset. Egy szónak is száz a vége, ha érdekel a zsáner, tudnál szórakozni vele, akkor adnék neki egy esélyt. Magyar közösség úgy is alakul majd, ha valaki komolyan akarja venni, akkor fog tudni találni skillben hozzá illő társakat, haveri alapon meg lehet majd funolgatni skilltől függetlenül is sokakkal.
-
prokxy
veterán
válasz
hackeeeee #3137 üzenetére
Nem tudom, amikor összejön pár ember, akkor még ok, de most így, h publicozok, semmi értelme az egésznek, sok idióta balfasz játszik, 0, azaz 0 kommunikáció, 0 csapatmunka. Nagy ritkán ki lehet fogni egy jó kört, de amúgy szar. Megint defeat streakem van, mert a sok barom nem tudja, h mit kell csinálni...
Ja meg TDM-et játszanak a pontfoglalás helyett, biztos másnap suliban mutogatja a statját...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest