Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Még jó,hogy én kaptam valami 34-es rangot rangosztón,mert olyan jó csapatokba tett,hogy tényleg netovább,lett a 10meccsből 9 bukó,és nem is gyengén.OK,egyből én léptem ki,de nem is értem a rendszert,olyan rossz volt a kezdőcsapat összeállítása,és -1 főben is voltunk,hogy nem láttam értelmét,de ha nem kezdődik el a meccs,én nem értem,miért szabálysértés?
DE én legalább nem fogok izélni,milyen pró vagyok,pubon szoktak jó körök lenni,itt meg majd vigyorgok,hogy felfelé megy a rang,mert azért összedobom a 2-3 aranyat minden körben.SŐT,meg is szoktak szavazni,jellemzően supportosabb karikkal tolom.De a ranked sorsolása rémálom.Kíváncsi leszek az első "éles" meccsre
Bár eddigi tapasztalat alapján a sima meccsek nekem pl.jobbak.
Egyébként a premade sem feltétlen jó,ahhoz kell TS és némi összeszokás.OK,én is néha beugrok 1-1 itteni kollégához...de ANNYIRA sokat nem dob casual szinten,maximum annyit,hogy azért jó eséllyel tudom,hogy van legalább 1 nem kezdő csapattárs.
Igaz pub meccsen is,az én meglátásom alapján már a karakterválasztáskor látni,kire lehet számítani,és ki az,aki figyelembe veszi,ki mit visz el.Ha meg túl sok a genjihero,még mindig be lehet állni egy Bastionnak vagy Mercynek,erre a kettőre mindig van igény.Igaz mostanában Lúciót viszegetem,most jutok oda,hogy a top heal mellett(Mercymentes csapatban
)már megvan a gold objektíva 25+ eliminationnal,hacsak nem bedara van.Nem sok,de el is vagyok,a heal se olyan kötött,mint Mercyvel,lőni is lehet párat.Elég jó kis másodvonalas mindenes karakter.Betanulni egyébént mindenkinek kell.Talán ezért is kicsi a 25ös limit,énnekem is kábé 5 kari volt egyébként játékban eddig értékelhetően,ennyivel tudok is mit kezdeni.Ergo ha rankeden vinni kell mást,már félig ott is van az ember noobként,de hát csak el kell kezdeni valahogy
DE szerintem elég lenne annyi is,hogy legyen mondjuk minden karival legalább egy óra még feltételnek.Amúgyis,sokszor annyira nem mond a szint semmit,az én rankomon is vannak 100+-os emberkék,fingom sincs,hogyan,meg 55öt is kap valaki lvl25-ön rögtön.Kicsit azt is érzem a rankeden is,hogy ez a túlzott kiegyenlítés itt is arra jó,hogy az ember 0.5-ön mocorogjon,mint QM-en,ahol pl.5 zsinórban játszott győztes meccs után jobb lelőni a gémet,mert jön a szopóálarc...akkor legalább aznapra megmarad a sikerélmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár eddigi tapasztalat alapján a sima meccsek nekem pl.jobbak.
)már megvan a gold objektíva 25+ eliminationnal,hacsak nem bedara van.Nem sok,de el is vagyok,a heal se olyan kötött,mint Mercyvel,lőni is lehet párat.Elég jó kis másodvonalas mindenes karakter.
TBT