Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

Még jó,hogy én kaptam valami 34-es rangot rangosztón,mert olyan jó csapatokba tett,hogy tényleg netovább,lett a 10meccsből 9 bukó,és nem is gyengén.OK,egyből én léptem ki,de nem is értem a rendszert,olyan rossz volt a kezdőcsapat összeállítása,és -1 főben is voltunk,hogy nem láttam értelmét,de ha nem kezdődik el a meccs,én nem értem,miért szabálysértés?
    DE én legalább nem fogok izélni,milyen pró vagyok,pubon szoktak jó körök lenni,itt meg majd vigyorgok,hogy felfelé megy a rang,mert azért összedobom a 2-3 aranyat minden körben.SŐT,meg is szoktak szavazni,jellemzően supportosabb karikkal tolom.De a ranked sorsolása rémálom.Kíváncsi leszek az első "éles" meccsre :D Bár eddigi tapasztalat alapján a sima meccsek nekem pl.jobbak.
    Egyébként a premade sem feltétlen jó,ahhoz kell TS és némi összeszokás.OK,én is néha beugrok 1-1 itteni kollégához...de ANNYIRA sokat nem dob casual szinten,maximum annyit,hogy azért jó eséllyel tudom,hogy van legalább 1 nem kezdő csapattárs.
    Igaz pub meccsen is,az én meglátásom alapján már a karakterválasztáskor látni,kire lehet számítani,és ki az,aki figyelembe veszi,ki mit visz el.Ha meg túl sok a genjihero,még mindig be lehet állni egy Bastionnak vagy Mercynek,erre a kettőre mindig van igény.Igaz mostanában Lúciót viszegetem,most jutok oda,hogy a top heal mellett(Mercymentes csapatban :DDD )már megvan a gold objektíva 25+ eliminationnal,hacsak nem bedara van.Nem sok,de el is vagyok,a heal se olyan kötött,mint Mercyvel,lőni is lehet párat.Elég jó kis másodvonalas mindenes karakter.

Betanulni egyébént mindenkinek kell.Talán ezért is kicsi a 25ös limit,énnekem is kábé 5 kari volt egyébként játékban eddig értékelhetően,ennyivel tudok is mit kezdeni.Ergo ha rankeden vinni kell mást,már félig ott is van az ember noobként,de hát csak el kell kezdeni valahogy :DDD DE szerintem elég lenne annyi is,hogy legyen mondjuk minden karival legalább egy óra még feltételnek.Amúgyis,sokszor annyira nem mond a szint semmit,az én rankomon is vannak 100+-os emberkék,fingom sincs,hogyan,meg 55öt is kap valaki lvl25-ön rögtön.Kicsit azt is érzem a rankeden is,hogy ez a túlzott kiegyenlítés itt is arra jó,hogy az ember 0.5-ön mocorogjon,mint QM-en,ahol pl.5 zsinórban játszott győztes meccs után jobb lelőni a gémet,mert jön a szopóálarc...akkor legalább aznapra megmarad a sikerélmény.

Új hozzászólás Aktív témák