- Magisk
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Nekem olyan van mostanában, hogy beesik a ping 2-300-ra. Hamar megjavul, de rendszeres... Szét nem dob, de ez is elég ahhoz, hogy meghaljak vagy ne tudjak érdemben semmit csinálni. Érdekes amikor szólóban játszok akkor nincs ilyen, de amikor Ox-ékkal toltuk akkor rendszeres.
Mindez T-home-os neten... Szerintem nem nálam van a hiba, mert semmilyen más játéknál nincs ilyen, sőt szólóban sem volt most amikor letoltam a placementeket. -
MK VII
veterán
Hmm...
Mondjuk nem csodálkozom..
Ahány gép, ahány net annyiféleképp viselkedik ez a játék...Engem most az b@sz fel, hogy tegnap előtt óta letoltam úgy 40 meccset 4v4 TDM-ben. Az utolsó 3 meccs kellene, hogy meglegyen az összes láda...
Szóval.. Nem túlzok, 40 meccs +- 2-3 és 1 win... Hihetetlen.. Szerdán 10 meccsből 6 win.
Egy billentyűzet és két egér azóta az örök vadászmezőn vannak... -
MK VII
veterán
Csak nem UPC neted van egy Puma 6 chipes Compal CH7465LG-LC modemmel?
Ha igen akkor ott a hiba..Nekem is lenne egy kérdésem.
Be van állítva, hogy játékon belül kiírja az fps-t, pinget meg ezt-azt.. De semmit nem r ki... Driver hiba lenne? Vagy másnál is ilyen? Egyik napról a másikra kezdte.. -
-
NyxNyxNyx
addikt
Most ez az egyéni teljesítmény számít-e jobban, vagy a csapat egyénfüggő. Valaki annyira jól lő, hogy alsóbb szinteken Carryzik, de eléri a határát egy bizonyos szinten, valaki meg érti a játékot, jó csapatjátékos és felsőbb rangokon is megállná a helyét, de egyedül nem tud feljutni.
Hozzáteszem, hogy én így gondolom, ez egy ilyen teória féleség.
-
brumi1024
veterán
Nekem elsőre bejön.
Szerk: Viszont egyértelműen minden róla szól most, 3v3-ban az új mapon 2-0-ra vezet az ellenfél, van olyan mozzanatuk ami double kill, és megkapom a POTG-t Mei-jel, mert befalazom és megölöm az ellenfél Sombráját. Ez volt az egyetlen killünk amúgy.
Az új map elég kedvező Mei-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest