Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
válasz
watador600
üzenetére
Köszönöm szépen.

Arról még felhomályosítanál, hogy a vezérlés láncos vagy szíjas-e benne? Mármint ebben az 1,4 Turbo ECOTEC (110kW/150LE) (XFT kódú?) motorban. -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Kicsit későn írok már, de most van rá időm. (telefonon csak read only szoktam lenni)
Volt a C zafi állapotfelmérésen. A turbónak bár van egy kis hangja, de nincs gond vele (néztek turbó nyomást is) nem kell foglalkozni vel. A kettőstömegűre sem mondták, hogy cserés (pedig azt hittem már nagyon érik), a részecskeszűrőre mondták, hogy egyszer már regenerált (eddig még sosem írta ki), az kb 3/4ig van (kaptunk ajánlatot kikötésre, ezzel tapasztalat, hülyeség/nem hülyeség?, elvileg a környezetvédelmi besorolása nem változna meg, vizsgán sem lenne baj).
Mondtam még neki utólag, hogy a váltó hidegen nehezen veszi be a sebességet, erre váltóolajcserét javasolt (F40 kézi 6 sebességes).
Szóval aggodalomra semmi ok, a kocsi műszakilag tökéletes
. -
Tikakukac
titán
válasz
hdanesz
üzenetére
Céges Fordban van elöl is szélvédő fűtés. Este olyan, hogy ha nekem kéne ilyennel járnom tutira szélvédőt cseréltetnék.
-=RelakS=-: Na igen, akku. Az utolsó tétel a smart charger lesz, megelőzendő az akkuhalálokat.
farkas-j: Webasto lett volna olcsón. Nem az a gond, hanem a beépítés. Az ezerszer problémásabb, mint egy DEFA féle megoldás. Itt viszonylag kevés szívással is berakható a dolog és mivel úgyis a reggeli indulás a leginkább benzinzabás-motorgyilkos-jéghideg téma, így ez is megfelelt

-
farkas-j
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
A hideg motort a 0W40-es olajjal kompenzálom, hogy jobb legyen hidegen a kenése. Tudom, hogy ez nem egyenértékű a te megoldásoddal, de erről a megoldásról amit csináltál még nem volt infóm. Állófűtésre meg anno nem volt keretem. Az általad kivitelezett beépítési megoldásról van valahol valami infó?
-
hdanesz
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Jó cucc. Nappal.
Bár nappal is látni a kis szálakat...pl. ha tiszta az ég felettünk.
Sötétben azért szokni kell a dolgot, mert a szemből érkezők lámpája eléggé megzavarja a bulit. Vagy bármilyen fényforrás....például ez.
Focus-ban, sőt már Fiestában is elérhető ez azt hiszem. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Elvileg Corsa és Insignia, meg valamelyik mini suv tud ilyet
Tikakukac
Az enyém sem csinál ilyen trükköket. Eleve mennie kell a motornak, hogy működjön, de minimum gyújtás kell. -
Markizmark
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ford Kugában láttam fűtött szélvédőt, amin belül függőlegesen vékony hullámos fűtőszálak haladtak. Pont mint a hátsó szélvédőn, csak sokkal apróbb és sűrűbb, az nagyon jó cucc.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
farkas-j
üzenetére
Astra K, rendeltem bele Elektromos fűtés-jégmentesítést.
Olyan enyhe kis tavaszi hegyi levegőt fúj percekig, hogy azt hittem, kihagyták a rendeléskor. Nemrég az energiafogyasztók listáján találtam meg, hogy tényleg benne van
Ehhez képest ha áll az autó, még hidegnek mutatja a műszer a motort, de a pára jó részét már ledobta. Azt még nem vártam meg, hogy a jeged is ledobja.Ja, a fűthető kormány Isten áldotta találmány

-
farkas-j
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Köszi az infót így már értem!
Én az új Merivámhoz amikor megrendeltem, kértem a "Növelt fűtés-jégmentesítés" opciót, ami egy gyári kiegészítő elektromos fűtést takar. Kemény 50eFt-ba került de nagyon megérte! Ennek hozadékaként az 1,4 100LE-s benzines autómba 76Ah akkut és nagyobb teljesítményű generátort raktak. Így már nekem sem gond a jegesedés. Ehhez jött a "Téli csomag" aminek része volt a fűthető első ülések, a fűthető tükrök és a fűthető bőrkormány. Így már élvezet a téli autózás. Főleg amikor a -10°-ba kiállok a +12°-os garázsból
Most már tudom értékelni ezeket az apró bár nem olcsó finomságokat. -
Tikakukac
titán
1 év után sikerült 10k alatt lőni egy Termini beltérit is a fűtéshez. Nincs több jégkaparás

-
zolee3000
tag
Sziasztok!
A K Astra (1,4-es benzines) kapott részecskeszűrőt az Euro6d-temp miatt?
Arról van infótok, hogy meddig lesz még elérhető ez a modell? Én úgy tudtam, hogy kifutó (a PSA kiszór mindent, amit még a GM alatt fejlesztettek), de a helyi szalon értékesítője szerint nincs még információ a gyártás befejezésének időpontjáról (sőt, 2020-ban jön egy facelift! - wtf?
). -
manokaki
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
na ugy már 100 alatt lenne igen...
-
Tikakukac
titán
válasz
toth_janika
üzenetére
Ha a gyári nem Recaro volt, akkor más a sín. Mikor én is ülést cseréltem átnyálaztam a kinti fórumokat és kb. mindent mindenbe be tudsz rakni, kivéve a legsportosabb üléseket.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
toth_janika
üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Annál durvábbat amit anyám művel nincs, az 1km már megváltás lenne.
Pálca azért fura, mert ott nem sok keresnivalója van ám a víznek. Szelepfedél teteje, kartergáz csövecske és kupak, okés, de nívó... az érdekes.
-
Markizmark
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Na erről mesélhetnél még, nem hallottam még ilyet.
(#88365) Tikakukac: A taknyos nívó is lehet a rövidtáv jele, nálunk egy C12NZ B corsa minden télen tiszta cappuccino mindenhol, sapka is, pálca is, de nyáron mindig kiszárad. Napi 1-1km ... gyilkos.
-
Tikakukac
titán
válasz
toth_janika
üzenetére
Plusz a sima és a Recaro elviekben sínben is eltérnek.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
toth_janika
üzenetére
Ebay lesz a barátod, illetve FB csoportok jöhetnek szóba. Olyan 350-450 font közt mocorog egy szett, ami reális. G Astra nagy recaro belső 120-140 közt megy -> a H ülései 160 körül.
-
toth_janika
őstag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni: Kezd tönkremenni a twintop-om jobb ülése, ezért szeretném kicseréltetni. Szeretnék OPC üléseket bele pont olyat, amit itt is linkeltek egyszer.
Ezek kb milyen árban mennek? Azért kérdezem, mert full laikus vagyok és nem akarom, hogy átqrják a fejem
Köszönöm a segítséget előre is
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Markizmark
üzenetére
Esetleg egy uv adalék a hűtőfolyadékba praktikus lehet az egyértelműség kedvéért

-
manokaki
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
én is kérdeztem már a szerelőt ,hogy nem kellene a viznek is esetleg olajosnak lenni ?!! De nem igazán tudott rá válaszolni, azzal nyugtatott hogy idővel látszodni fog azon is illetve egyre több viz kell majd utána tölteni , de ennek már 1 éve, meg 10,000 km is van benne azota...
azt gondoltam hogy esetleg más dolog játszik valahol kilyukadt a hütö rendszer , de nem látok sehol se vizkifolyást vagy annak a nyomát , meg akkor miért habosodik az olaj ilyen mértékben....De most hogy olaj csere volt kb 50 km-rel ezelött 1 hete , jobban figyelem hogy mikor jelenik meg a hab az olaj sapkán illetve az olajpálca körül...
Attila
-
Markizmark
addikt
válasz
manokaki
üzenetére
Akkor csak az olaj és víztér keveredett, az égéstér érintetlen maradt.
Emiatt lehet, hogy nincs pára és nem kurutyol a radiátor, valamint nem kemények a csövek. Viszont akkor hova lesz az a sok víz ami eltűnik a tartályból? Na meg akkor hogy maradhatott tiszta a víz? Általában az is csupa szutyok lesz az olajtól.
Érdekes ... -
manokaki
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
nyáron is habos volt igen !
Nem hallok kurutyolo hangot !
A Viz tiszta igen !A vizcső hideg motornál vagy viznél puha ha nyomkodom ( összeszoriton a vizcsövet a hütönél ) akkor puha , és a viztartályban visszanyomja a vizet !
Bemelegedett viznél nem probáltam de megnézem..
Attila
-
Tikakukac
titán
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!C corsám múlt héten check engine hibakódot dobott,lambda szonda hibával.
4000-es fordulat körül bedadogott a motor,kihagytak a hengerek.Utánna dobta a hengerenkénti gyújtás hibát is,pár óra pihentetés után szépen járt a motor,nem pörgettem 3000 fölé.
Szerelő most azt mondta gyertyák,trafó lambda szonda azonnal csere.Láncot meg hidrotőkéket is kell majd.
Sántít a dolog,a gyújtótrafóba 40000km volt(nem tudom mennyit bírnak).
Ő mondta hogy használjam pár napig a lambda szonda hibával az autót,utánna jött a többi hiba...Keressek másik szerelőt?Sokallom a javítási költséget cca 80000.
Tudom hogy látatlanba nem lehet konkrét dolgot írni erre,de hátha volt már valaki hasonló cipőben.
Köszi! -
Markizmark
addikt
válasz
manokaki
üzenetére
Nyáron is habos volt az olaj?
Nagyobb motorféken vagy forgatásánál (terhelés alatt) nem kurutyol a radiátor bent?
Amíg valaki nyomkodja a gázt addig a nyitott kiegyenlítő tartálynál fülelve hallasz bugyogást?
Tiszta a víz vagy olajos, retkes?
A vízcsövek hidegen beton kemények, vagy csak bemelegedve kemények kicsit (zárt tartálynál)? -
manokaki
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
De ha a blokk repedne akkor az olaj is fogyna gondolom , de az nem változik.. Meg mint irtam erőben sem csökkent az elmult 1 évben.. Keverem természetesen a desztvizet a fagyáloval ..

.na a párát még nem néztem..
-
Markizmark
addikt
válasz
manokaki
üzenetére
Valaki esetleg nem tudja hogy hol van ilyen hely még ahol beletud kerülni az olajba a hütöviz ???
Vizes olajhűtőnél, de neked nincs olyan. Nálad CSAK a motorban tud keveredni. Legjobb esetben a tömítés ereszt, rosszabb esetben a hengerfej gátrepedéses, legrosszabb esetben a blokk repedt valahol, de azt elég esélytelen.
Azt mondom járj vele így ... ha egyelőre nem tudsz a javításra költeni. Sok a pára amit kifúj a kipuff?
-
manokaki
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
az egyik szerelő azt mondta azért ilyen drága , mert láncos a vezérmü és igy jobban szét kell bontani ... az F astra ugye szijas..
Tegnap hallottam valami fülest ,hogy nem biztos az hogy a hengerfej tömitést kellene rögtön cserélni mert van más hely is ahol ez keveredhet ( csak sajnos a lényeget nem mondta el hogy hol van ez a hely ) , a szerelöm is azt mondta 1 évvel ezelőtt hogy nyugodjak meg mert ez majd ugy is növekedni fog mármint a hütöviz fogyás , na de nem növekedett ugyan annyit kell utánna öntenem már lassan 1 éve pedig csak a városbaN ( Pest ) használom és azota már raktam bele kb 11-12,000 km-t !
Erő is van benne az sem esett vissza az idő mulásával , nem is zavarna annyira a dolog , csak ugy télen a fagyálo kicsit drágább mint a desztilált viz
, meg ez a 2 naponta valo ellenörzés hogy hogy áll a viz szintje 
Valaki esetleg nem tudja hogy hol van ilyen hely még ahol beletud kerülni az olajba a hütöviz ???
Attila
-
Markizmark
addikt
válasz
manokaki
üzenetére
Egész jól bírja akkor, ha már másfél éve húzódik. Az enyém 3 hónap alatt kinyúlott az első tünet után, ami kb 3500km-t jelentett. Mondjuk nekem nem ette a vizet, csak belebüfögött. Az első tünet nyár közepén az egyenetlen alapjárat volt, valamint indításkor meg-meg szaladt 1-1 hengermél a tekerés. Ősszel pedig egyik nap kurutyolt a radiátor, másnap már egyik henger átcsattogott a másikba, aznap hazafelé meg is állt, 2 henger kompressziója 0 lett.
Nekem F astrán 55-ben megállt a dolog komplett vezérlés cserével, síkolással, összes új tömítéssel, munkával együtt. 1 hetet volt ott az autó. Vidéki kis műhely, tele munkával ... azóta mentem vele 4000-et, ha szar lenne már kiderült volna gondolom.
Most éppen úgy hallom csapszegesedik egyre inkább ... kövi olajcserénél leveszem a kartert és megnézem mennyit kottyan a dugattyú a hajtókaron.Amúgy a hűtővíz és az olaj még a vizes olajhűtőben is tud keveredni, egyik motornál ez típushiba is.
De neked nincs olajhűtőd... -
siletto
tag
válasz
manokaki
üzenetére
Az a helyzet, hiába olcsó az autód, a fenntartása attól nem lesz elenyésző árú.
Leginkább az autózásba való bekerülési költséged alacsonyabb csak, ha régi járgányod van, a pénzt így is-úgy is rá fogod költeni. Az újabbra ritkább, de nagyobb tételekben, a régebbire aprábban, időnként egy-egy százezres nagyságrendő tétellel.
Ha ez tényleg nagyon komoly érvágás, inkább azon gondolkozz, hogy tudod mellőzni az autót, ne azon hogy de most akkor kell új csavar vagy sem, kell hengerfej síkolás, vagy jó az úgy.
Nekem azt mondta annak idején az oktatóm, nézzem meg a vételárat. Ha azt csak kínkeservesen tudom kikuporgatni, az autó fenntartása sem fog menni gyomorgörcs nélkül.
-
manokaki
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
A motorkod Z12 XE !
A motorolaj betöltő sapkán ha kicsavarom habos ( világos barna szinü a hab ) az olajszint ellenőrző pálcán ha kihuztam az is habos volt !
A hütővizből kb nyáron 40 km megtétele után 3-4 dcl hiányzott , mindig annyit kellett rátölteni , most télen ez mondjuk 60-70 km-re nőtt , tehát 6 km-ként 3-4 dcl-t kell rátölteni , ez kb 1,5 éve megy igy..
Most cserélték az olajat , olajszürőt , szelepfedél tömitést kb , 30 km-rel ezelött elvileg át is mosták a motort , most várom hogy a hab megjelenjen ujra az előbb emlitett részeken
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
manokaki
üzenetére
A motorolajba hűtővíz akkor tud kerülni, ha a hengerfej tömítés rossz, vagy repedt a hengerfej. A beszívott levegő páratartalma lecsapódik, (vízzé válik), ez keveredik az olajjal, megnő az olajszint. (rövid városi úthasználat)
Az olaj habosodása nem csak víztől lehet.!
"...Hallottam , hogy abban az esetben ha..." (zenészek játszanak "hallás" után)
Neked mik a konkrét tünetek? Mit, hol néztél meg? 
Amúgy mi a motorkód? -
diablo1984
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Te lehet, de egy átlag ember aki nem autószerelő ès fizetnie is kell az alkatrèszekèrt az nem, taknyolva is minimum 40 ezer forint ès abban csak egy hf tömítès van ès munkadíj.De az taknyolás, vagy jó lesz, vagy rosszabb is akár, a blokkba tört hf csavarról nem is beszèlve....
-
diegho
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Pár éve nem kell fizetnem az alkatrészért, kb 1 éve pedig a munkáért is olyan összegeket fizetek, hogy inkább le sem írom, mert 1 napért nem fizetek annyit, mint más 1 óráért. Igazából nem tudom mi mennyi konkrétan, de egy hengerfejezést biztosan ki tudok hozni 20k alatt mindennel, sőt.
-
Tikakukac
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem szeretés kérdése. Ha cseréled és veszel egy 2 millás kocsit, ott meg ugyanez lesz dupla ennyi is. Ez a sokat kell költeni a kocsira és akkor veszünk másikat, amire legalább ennyit kell költeni majd, de legalább tele van ismeretlen faktorral esete. Sokan csinálják, de, hogy miért

-
diablo1984
veterán
válasz
diegho
üzenetére
20e-ből még a munkadíj sem jön ki, de a kiveszem a hengerfejtömítést és rakok bele egy újat és a régi csavarokkal lehúzatom, az egy taknyolás nem jó megoldás.
A minimum, az új hf tömítés+új csavarok, síkra húzott hengerfejjel! A hengerfejhez szét kell kapni a motort, az munkadíjra egy szűk 40es, ha más gépműhelyben van a hengerfej a síkra húzás miatt, akkor már a szelepvezetők és szelepszár szimmeringek cseréje nem ördöngős beruházás, illetve ha szar a szelep, akkor az is cserés!
Ja utána még egy olaj és olajszűrő cseréje is minimum követelmény!
20 ezerből az alkatrészt nem igazán veszed meg, az meg a csomagtartóban hordozva nem megoldás semmire! -
diegho
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
ami ugye lehet nem is lenne több 20k-nál. Ezen kár rugózni, ez ugyanolyan fillérb@szás mint a 100k-t kell költeni az autóra, inkább lecserélem, nem baj, hogy az átírás és a szűrők, vezérlés, vízpumpa, folyadékok cseréje már több, mint 100k lenne - ha megcsináltatná ugyebár, de hát minek az - aztán 1 év múlva jön ugyanez a történet, mert megint költeni kéne rá, hiszen semmi kötelező nem lett megcsináltatva.
-
diegho
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Amit még mindig mosolyogva ki kellene tudnia adni bárkinek, akinek autója van, akár évente többször is.
-
norrberth
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Azz már nagyon rég óta elavult [link]

Nevetséges ez a világ, már nem itt kéne tartsunk réges rég óta.
-
Tikakukac
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Istenem, ha ott tartanánk már, de tényleg. Amikor bzdmeg látom valamelyik nap is, hogy a 3 háztömbnyire, köbö 80-100 méterre is kocsi beindít, villanykapu nyit, kiállás, kapu visszacsuk, majd utána ugyanez vissza is... mert fodrászhoz is azzal kell menni. Oldalakon keresztül tudnám sorolni, hogy emiatt mennyi mindent kellett már cserélgetnek meg javítanom. Arról nem beszélve, hogy egy Budapest távval többet tudok autózni a verdával ha épp vidéken vagyok, csakis azért, mert ha 2 egymás mellett lévő boltban van dolgom, akkor én nem állok át egyik parkolóból a másikba, hanem átmegyek lábon 20m-t.
Ezeket beleküldeni az ember fejébe lehetetlen. Szóval villanyautózás, kérlek gyere már.
-
Tikakukac
titán
válasz
diegho
üzenetére
Néztem, hogy a hosszbordás szíj repedezett. Igen, másfél évtized lassan elnyírogatja. Mondtam muternak épp otthon voltam, hogy olyan 3000-3500 forintos a cucc, kicserélem majd. Ha te azt a hangnemet hallottad volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már inkább nem is mondok semmit, megveszek mindent, kicserélem és kész. Amíg valami nem romlik el vagy lesz zavaró, addig minden forint pocsékba megy. Legalábbis ez az elképzelés. Pedig anyám, ennél kevesebb alkatrészt kérő és olcsóbban fenntartható autó nem nagyon van. De van akinek ez trauma
Pedig 2 hetente elröppen majdnem 2/3 tank benzin 
-
manokaki
addikt
Hallottam , hogy abban az esetben ha a motorolaj habos ( a hütőviz által ) mert valahol átszivárog , nem feltétlen a hengerfej tömitésnél történik ez a dolog , esetleg valakinek van más ötlete hogy ez még hol fordulhat elő ? Mivel egy hengerfej tömités nagy és sulyos beruházás lenne számomra

Opel Astra G 1.2 16v 2004évj. ( 120,000 km )
Attila
-
ArthurShelby
addikt
válasz
norrberth
üzenetére
Csak bele tekertem, de ez a bunkó hang mindent visz.

-
norrberth
addikt
De jó ezeket a régi filmeket nézni GM - OPEL Astra F

-
HoaryFox
őstag
Elvittem ma a kipufogós bácsihoz az autót, mert nagyon hangos volt már, kifújt.
Eredmény: katalizátor után, hátsó dob előtt mindent IS cserélni kell, ami flexicsőből, középdobból, meg egy kis plusz csőből áll, 37ezer lesz a móka. -
norrberth
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére

-
norrberth
addikt
-
-
pockhome
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Igen, lehet szerzek én is egyet valahonnan...

Mennyibe kerül a kulcstanítás/párosítás szerelőnél?
Mert ha mondjuk 10-ért veszek egy op-comot (racigbazár pld) de a 2 kulcs tanításának 5-6ezer darabja akkor nem éri meg elvinnem szerelőhöz, plusz legalább ezt is megtanulom. -
Declare
őstag
Most hogy irod, hasonlo nekem is volt a H astraval.Ott tarcsa volt hatul is, de azelött csinalta, mielött cserelve lett. Mondjuk olyan nem volt, hogy nem tudtam elindulni, de olyan volt, hogy nem indult elsöre es egyet kettöt kellett "hintaztatni" rajta mire felengedett.
Fek ellenörzes nem art +1

-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem is volt hasonló. Még tavaly ősszel belementem egy 20-30 cm mély 10 méter hosszú tócsába. Innentől kezdve néha olyan érzés volt mint ha beszorulna a kézifék, de 1 kattanással megoldódott. Mindig csak reggel csinálta. Egy nap mikor nem tolatva álltam a parkolóban, hanem orral, tehát másnap tolatva kellett kiállnom nem tudtam elsőre. Én is 3000 körüli fordulattal próbálkoztam, nagyon lassan engedett a fék annyit, hogy tudjak menni. Fék csere lett a vége, mert túlzottan megerőltettem a féket.
Tehát se tél, se fagy nem volt, még is valahogy a hátsó dobfékhez befolyt víz okozott némi gondot.
-
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Fogalmam sincs, még ötletem sincs, de még hallani sem hallottam ilyesmiről. Egyszerűen lehetetlen.
Mikor hasonlóra gyanakodtam egy új Niva volt az alany ami 3 hete nem ment és csillaggarázsos volt -8 fokban. De aztán ott is elég hamar kiderült, hogy csak a srácok nem tudták, hogy szovjet vas nem nyugati és ennek bőséggel kell gázt adni és engedni a kuplungot az égig. De még az sem bírt lefagyni. Meg egyáltalán mi fagyna meg. Még ha vízzel locsolgatod és jegesre vagy minden sem.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
user error nem lehetett? ne érts félre, de ez hihetetlenül hangzik... kézifék ki volt engedve? sebességbe tetted?
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
kizárt. kuplung jó?
-
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Akkor erősen irány a szerviz, mert erősen beb@szna, ha befagyna a fék és csapágy vagy bármi más nagyon max -10 fokban. Földön nincs ilyen
Napközben elmész valahova akkor meg tréler vagy viszel hősugárzót? 
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
LED lámpa nem melegít, a tompított nem olvaszt le semmit

Bezzeg a Skodával úgy elindultam, hogy vastagon hagytam a havat a lámpán, és vártam, mikor olvasztja le a prémium H7 (GE 120%-os cucca) ereje XD
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- FIFA 16 Playstation 4
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Bár nappal is látni a kis szálakat...pl. ha tiszta az ég felettünk.

Neked mik a konkrét tünetek? Mit, hol néztél meg?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)