Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Mik az általános vélemények az első? szériás Insigniákról? Csak mert láttam, hogy 2 misi körül már lehet kapni elég sokat 2010 körüliek
-
-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
1. Neked lehet. Megkérdezted azokat akiknek meg igen?

2. Jah. Multikormány óta anyám hozzá sem akar érni a fejegységhez. De, az.
3. Túlgondolva?
Végülis csak az egyik legjobban pörgő bontott árucikk, egy megkímélt, nem leharcolt darabra ugrik a nép, mint etióp gyerek a kajaszállítmányra. Na, ennyire van túlgondolva.
4. Neked lehet. Nekünk meg igen.
5. Tényleg? Basszus. A sok hülye meg még kötelezővé is tette jópár éve újabb kocsikban. Mennyi hülyeség meg hülye ember
A sufnituningon mosolyogni és röhögni ér. A hasznos és nem utolsó sorban értelmes kiegészítőkön meg inkább helyeselni
De nincs ezzel gond, nem neked találták ki, tehát ne használd. Ha te is 2 órát babrálnád a rugókat a kapcsolókban mire össze tudod rakni és utána még mindig kontaktos lenne, lehet átértékelnéd 
trassher: Ezért szép a világ. A döntés nálad van. Én talán a legjobb elköltött 11k-nak érzem
2 kapcsolót, sok órányi sz0pást meg 2 lámpát spórolt volna meg nekem, ha ezt hamarabb elkezdi tolni az Osram pl. -
törölt tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
1. Soha a büdös életben nem károsodott még a fényszóróm pedig sokat parkoltatom tűzforró aszfalton szikrázó napsütésben.
2. Baasszus egy tekerintés, ez nem kényelmetlenség.
3. Szerintem ez is túl lett gondolva....
4. Szinte csak BP belvárosban használom a kocsit napi pár km dugozásra, sosem merült még le az akksi..
5. Ez hülyeség.Mindig csak mosolygok ezeken a sufnituning megoldásokon.
-
válasz
Markizmark
üzenetére
+1
-
Markizmark
addikt
-
bozont
veterán
-
Zolabol
tag
Sziasztok, olajszint kérdésem van

A nívópálcán van 5 barázda, és nincs min max jelölés ( de gondolom az alsó barázda a min, felső a max, vagy javítsatok ki )
Most a harmadikon áll az olajszint, érdemes rátölteni , hogy a legfelső barázdáig érjen, vagy még azt is ellepje?Astra g, Z14XEP, 2005-ös. Ferde hátú.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
Sorolom.
1. 50 fokban, nyáron, fényes nappal nem kapcsolsz még be 80W-ot lámpatestenként csinálva ezzel poklot a fényszóróban. Ez miért jó? A szétégett foncsor nem túl optimálisan teríti a fényt. Plusz cserélgetni sem vicces a lámpákat. Jah, nem is olcsó.
2. Szikrázó napsütésben nem kell kapcsolgatni a fényszórót, csak este. Kényelmesen lehet suhogni így ki-be mindenhova.
3. Kevesebbet gyilkolod a kapcsolót. G Astra és gondolom elég sok autóban még kretén a lámpakapcsoló és szétég az átvezető. Majd kontaktos lesz és vehetsz utángyártottat 15k-ért, ami szar vagy vehetsz gyárit 50k-ért. Micsoda üzlet.
4. Nem utolsó sorban fogyasztás. Így igaz, sok kicsi sokra megy. Nálunk nonstop agyon van merítve az akksi, mert 10m-t állnak odébb és bizony ha az a fél A kellene, hogy átfogasson a motor, akkor másképp látod azonnal a dolgokat.
5. Nappal is ezerszer jobban látnak.Elsőre ennyit jutott eszembe

-
törölt tag
-
Sanki
addikt
Ha esetleg valaki DRL-t akar venni mostanában, ez jó áron van: Osram LEDriving® LED DRL 301 PX-5 CL15.
Az áthúzott árat nem kell figyelembe venni, az fel van írva, de még így is jó áron van most (13.888 Ft).
+ Egyéb akciók is vannak, nagy autós hétvége van.
-
Tikakukac
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
A címbe meg magától beugrott, hogy easytronic?

-
Tikakukac
titán
válasz
hdanesz
üzenetére
Harmadrészt a manuális váltó karja is van bent, az automata nem ilyen, főleg nincs rajta fokozatkiosztás

De biztosan amúgy király a kocsi. A kérdés csak az: a nagyon szervizeltetős, nagyon odafigyelős tulajnak eddig nem tűnt fel az az apróság, hogy több a pedál és ott jobb oldalon azt a valamit elég sokszor kell húzni-tolni, hogy menjen az autó?

-
hdanesz
őstag
válasz
Szada85
üzenetére
Nekem még az is fura hogy 2 gazdája volt eddig... elvileg 2018. novemberében cserélt gazdát az autó. Azóta eltelt kevesebb mint 5 hónapban szervízeltette folyamatosan a mostani tulaj?
Úgy, hogy 2018.nov.19.-én volt a kocsiban 89791km most meg a hirdetés szerint 91912? Az alig több mint 2ezer km majd' 5hónap alatt....az még nagyon odaadó tulajnál sem jelent csak max. 1olajcserét/kötelező szervízt.illetve ez nem automata váltós...manuális. Egyrészt a képeken is 3 pedál látható, másrészt az ügyfélkapun is azt írják: mechanikus váltó.
-
Szada85
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ügyfélkapun szépen követhetö az elöélete, mondjuk rákérdeznék, miért kapott január végén új rendszámot a vizsgával együtt, bár biztosan van erre is valami ésszerü magyarázat.

Nem túl nagyfelbontású képek, kívülröl minden elem a helyén van, nem csálé semmi, beltérröl nem sokat látni, bár 90 ezer alatt talán annyira nem lakhatták le, ezt majd megnézéskor úgyis eldöntitek.
Az Easytronic eléggé megosztó szokott lenni, sokan szeretik, sokaknak nem tetszik a váltási kultúrája, ez megintcsak egyéni preferencia.

-
szabonagyur
félisten
Urak!
Vélemény erről?
Automata váltósat keresek, ez egészen vállalható így képről.
Valamit láttok benne ami miatt kerülendő? Motor olaj evős?
Csak városra lenne...
-
farkas-j
őstag
Ma beszélgettem az Opel márkaszervizes ismerősömmel. Azt mondta, hogy egyes új benzines autók már úgy jönnek, hogy részecskeszűrőt szerelnek a kipufogóra és adblue-t adagolnak a rendszerbe. Úgy látszik ez már nem csak a Dieselek privilégiuma lesz.
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszönöm

-
ntomka
nagyúr
Ma cseréltünk katalizátort. Jó móka. Kipufogó végén mérve a CO határon, vagy fölötte volt folyamatosan, így egyértelmű volt a dolog (műszaki állomáson mérve). P0420 volt ugye a jel. Reméljük valóban megoldja a dolgot, mindenesetre csere után a CO jelentősen csökkent ugyanúgy mérve.
-
Petyyyyy
addikt
Nem fizetnek érte, de egészen tűrhetően össze van szedve a lista - #ytalert!
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Honnan vannak ezek a doksik? Esetleg B vectrához lenne?

-
Zabagep
csendes tag
Szeretnék csatlakozni a téma leírásban elhelyezett Opelek közé
[link] Itt az autóm képe, tulajdonságai: Corsa C, 2006, 1.3 cdti 70hp, 162.000 km. Köszöntem 
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
Majd meglátod, hogy nem bonyolult.

A baloldali rész a tartalomjegyzék,azt görgeted lefelé. Ami érdekel arra katt, és jobb oldalon megjelenik az adott téma részletesen.[kép] -
pockhome
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nagyszerű, akkor megpróbálom megnézni mi lehetett ez.
Köszönöm! -
mohabá 007
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Örülök, hogy meggyógyult.
Jó szelet a vitorlázáshoz. 
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
pockhome
üzenetére
Ha a chek engine lámpa per pill nem világít, csak annyit jelent, hogy az autó jelenleg hibamentesen üzemel, de a hibakód a tárolóban van, ki tudod villogtatni.
( A vezérlőegység csak akkor törölheti az átmeneti hibát, ha 40 felmelegedési ciklus alatt nem jelenik meg újra) -
Petyyyyy
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
-
pockhome
senior tag
Sziasztok,
Hátha valakinek volt már hasonló problémája: G Astra 2000, X14XE
tegnap autópályán random felvillant a check engine lámpa... aztán elaludt. és ezt csinálta, teljesen random, tehát megjárattam 4-4,5 - 5e rpm körül, nem arra kezdett el világítani. Sebességhez sem volt köthető, mert ha 130-ról 160-ra gyorsítottam, volt hogy nem világított, aztán 130-nál igen, vagy 120-nál, stb.Autópályáról leérve jó főúton szintén 130-150-es tempó környékén szintén nem világított egyszer sem.
Valakinek van valami ötlete? Még a hibakódot sem tudom kiolvasni, mivel nem világít jelenleg.Valakinek ha van valami ötlete, szivesen meghallgatom.

-
Petyyyyy
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Egy jó kis Z17DTH, egy huncut M32 váltóval.
A többit megírták az urak. -
ricsi8800gt
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Nekem ugyan ilyen van csak 1.6 benzinbe ès fogyaztásilag kellene mert sokat eszik az 1.6 meg sokat mászkálós napi 170km,Nem tudom a keteskedö csarèben benne e lenne vagy valahogy meg oldani
-
stickermajom
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nincs még benne DPF, de már CR. Jó kis Isuzu motor, a világból kimegy. Hangra nem egy nagy élmény, tipikus kerregős dízel.
Viszont nem szól, ha fogy a víz, meg lehet sütni. -
ricsi8800gt
addikt
Mennyire jók ezek a Dízelek? bajuk stb [link]
-
speedernet
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Hogy őszinte legyek ez a leírás halandó embernek nem egyszerű. 😀
De majd hétvégén... -
speedernet
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Végig lapoztam már egyszer de erre nem emlékszem hogy benne lett volna.
Nagyon köszönöm, alaposabban átnézem.
Szétkapom hátha csak valami vezeték nem érintkezik megfelelően... -
válasz
mohabá 007
üzenetére
Vissza kaptam az autót és az volt amit írtál. Plusz be volt rohadva a hátulja a fék vezető, teljes csere. Végig néztek az egész fékrendszert az elejétől a végéig. De legalább jó lett.
Most olyan szabad futással rendelkezik az autó hogy öröm vele vitorlázni.

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Tudom nem Opel.
Egy Chevrolet Cruze rol van szó.
2200 fordulaton cicereg kerreg a kilóméterórában valami.
Kb ugyan az a műszer egység kinézetre mint a J astrában sőt még a K ban is nagyon hasonló.
Mi a fene lehet?
Spirálosak még ezek?
Vagy teljesen elektronikus?
Nehéz lenne kiműteni az óra csoportot?
Köszönöm szépen -
-
stickermajom
addikt
Van ötletetek, hogy K Astránál a hőcserélő honnan érhető el a legkönnyebben? Bebüdösödött a klíma, közvetlenül szeretném tolni rá az áldást
-
Fandango
veterán
Egye fene meggyőztetek, hogy hanyagoljam.

Lehet inkább tényleg fényezőt keresek, olyan horror ára csak nem lesz annak a két sínnek. (és ott legalább tényleg olyan színre lehet fújatni mint a kocsi) -
Szada85
aktív tag
válasz
body007
üzenetére
Az ilyeneket leginkább úgy, hogy jó messziröl nézegeted a monitoron, aztán bezárod az oldalt.

Az, hogy 23-szor leírják, hogy semmilyen felelösséget nem vállalnak gyakorlatilag semmire, elegendö bizonyíték, hogy az ember fenntartásokkal kezelje az ilyen nevenincs dolgot szerintem. (már az 5 dodó is megmosolyogtató azért)
De egyébként autótípusa válogatja, az F-nél pl a software-t tartalmazó eepromot ki lehet venni, és megfelelö kütyüvel feltölteni a vezérlöprogramot, majd visszarakni, G-nél H-nál már ezek fixen be vannak forrasztva, így ott flash-elni kell a dolgot a megfelelö csatlakozókon keresztül.
-
Ehhez homály vagyok, h kell ezeket használni?

Opel | ECU Map Tuning Files | Stage 1 + Stage 2 | Remap Files
Gondolom kell hozzá vmi hw, de mi?

-
Szada85
aktív tag
válasz
Fandango
üzenetére
Nem érdemesebb lekapni onnan, és leadni egy fényezöhöz, hogy fújja meg neked? Rendesen elökészíti, fényezi, biztosan sokkal tartósabb lesz az eredmény.
Én próbáltam plastidip-et felnin, és sokadik réteg után sem voltam elájulva töle. A rendszámkeretet pedig (elökezelés után) "rendes" festékkel fújtam, másfél év után is hibátlanul bírja, pedig bogarakat, nagynyomásút is direktbe kapja.
-
Fandango
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Megnéztem pár YT videót, ahol kocsik vannak lefújva vagy csak elemek vagy felnik. Ezek alapján annyira nem lehet kényes cucc. Volt egy ahol direkt egy automata mosóba bevittek egy Golfot, amin minden létező elem és a felnik is dippelve voltak, meg se konnyant neki.
Szerintem teszek vele egy próbát, 5k egy flakon, aztán meglátom mi lesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
Fandango
üzenetére
Passz, ezek a külső műanyag és festés dolgok elég kacifántos kérdések. Rendes előkészítés és alapozás meg technológiai előkészítéssel nyilván festhető lesz minden.
Plasti dipet mióta a világ világ használnak mindenre. Elég kevesen mutogatják meg egy combosabb hazsnálati idő után
Amit én tudok és bukott: laptop, középkonzol, díszcsíkok. Ezeket szemmel láttam nagyon hamar megpusztulni. És mind rendes munka volt, amit kellett megcsináltak festés előtt. Vannak mindenféle extra cuccok amikkel lehet tartósabbá varázsolni. Csak olyan végösszeged lesz, amiből golyóállóra lefényezik neked kamrában 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az asszem már nagyobb
A kb. legjobb megoldást meg kell venni és a kb. legjobb helyre felrakni. Aztán csókolom.

Végülis csak az egyik legjobban pörgő bontott árucikk, egy megkímélt, nem leharcolt darabra ugrik a nép, mint etióp gyerek a kajaszállítmányra. Na, ennyire van túlgondolva.
De nincs ezzel gond, nem neked találták ki, tehát ne használd. Ha te is 2 órát babrálnád a rugókat a kapcsolókban mire össze tudod rakni és utána még mindig kontaktos lenne, lehet átértékelnéd