Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Manuális vagy easytronic vagy hagyományos automataval van.
Attól függ milyen motorral szeretnéd.
Ez egy jó kiindulási alap: spritmonitor.de -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Láttam, hogy elég jó árakon vannak az új corsák hasznaltauto.hu-n.
Mennyit fogyaszt egy ilyen tiptronic váltóval, illetve mennyit forog 100kmh-n?
Mennyire hangos 120-130kmh-nál? -
pisti525
csendes tag
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis segítségét, akinek az autója rendben van: x16sz motornál a vákuumcsővek, melyik hova megy ? enyém elvesztek, vagy leestek, egyik levolt dugozva, az alapjárat miatt szeretném őket visszarakni, mert csak 500 rpm..

-
7Sony7
addikt
F astrának mekkora belső átmérőjű az ablakmosó csöve?
-
Sanki
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Az elm327 hasonló hozzá, csak ez a gyári megfelelője. A magyar fejlesztés 100-150 ezer Ft körül van, viszont van olcsó kínai másolat, 10k körül (EU-n belülről kell venni).
Ezzel lehet pl kulcsot tanítani az autóhoz. -
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
A nagyszerű gyári diagnosztika eszköz és szoftver kombója.
-
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Opcommal

-
N.Ferry
senior tag
Astra G-be a J-s fúvóka egy az egyben belemegy, vagy ott is kell valamit faragni?

-
Findzs
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Baromi idegesítő volt, amíg volt

Tikakukac oldotta meg nekem is. -
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
OPCOM-ban le lehet programozni.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Lehet cserelni. Egyben.
FB csoportokban talalsz infot, akar upgrade-elni is tudnad.(Nekem a legalapabb van, nem erdekel, amig mukodik)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére

-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az enyém is elkezdte a hülyeséget.
Nem szinkronban szintezett most este, a jobbos később jött fel. Illetve eddig a gyújtás alatt letudta, most bőven indítás után emelte csak fel. Fél éves az autó. 
-
Findzs
addikt
Nekem a barátom csinálta anno jól felszerelt műhelyben.
Csápos emelővel felemelte, rugóösszehúzóval összenyomta a rugót és már kint is volt.
Új rugó ugyanígy be a helyére. 1 oldal nagyjából 10-15 perc volt.
Nyilván ha nincs csápos emelő és oldalanként kell megemelni úgy hosszabb idő.
Egy jó műhelyben percek kérdése, főleg így ha a gátlót kicsavarozzák és nem kell a rugót összenyomni
[link]Gumitányérból elég az alsót cserélni ha repedezett, az szokott hamarabb tönkremenni. Elég drága ha azt nézzük mennyi a rugó.
Mindkét oldali rugót illik cserélni, meg persze a tányért is ha kell.
Meg érdemes megnézni a gumiütközőt is akkor már.(#88566) Fandango
Érdemes kicserélni
Egy kis segítség: [link]
Amúgy azt nem értem minek vették le a lapátokat ha azt a levélvédő (vagy minek hívják) műanyagot nem vették le
-
Findzs
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Kell hozzá egy kis kézügyesség.
Én nem vettem le az ablaktörlő lapátokat meg azt a hosszú műanyagot se ami takarja a fúvókákat. Így elég nehéz volt. Amikor már azt hiszed, hogy a helyén van még tolni kell felfelé amíg nem kattan.
Legalábbis H astrában így volt.(#88562) 7Sony7
Pont pár hsz -el feljebb linkeltem egy videót. Ott a kommentek között írják hogyan kell insignia fúvókát bele építeni.(#88563) SPF
Lehet használni minimálisan még. Én a 2 töröttel jártam 1 hónapig.
Nekem is törött volt mind a két hátsó mikor megvettem 6 éve a G astrámat.
Én ilyen rugókat vettem bele mert nem volt jobbra pénzem.
Több mint 5 évig volt meg még utána a G astrám ezekkel az olcsó rugókkal és nem volt gond vele.
Érdemes a rugótányér gumit is cserélni. -
SPF
senior tag
Sziasztok,
Opel astra G, jobb hatso rugobol menet kozben letort egy darab.
Minimalisan lehet hasznalni igy?
Milyen markat ajanlotok helyette? -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Astra F .1996, kombi. Ami az ablakmosófúvókákhoz megy cső, elrepedt, ott, ahol hajlik, ha felnyitom a motorháztetőt.
Milyen cső kell ebbe? Honnan tudok venni valami jót, ami nem keményedik fel?
És ha már itt járunk, ebbe varázsolt már bele valaki olyan fúvókát, ami legyezőszerűen terít? -
astra j
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, van egy Astra J 2014. éj. 1.4, 120Le -öm! Ablakmosó fúvókát szeretnék cserélni rajta, mert a gyári az nekem nem jött be, nehézkes a beállítása és nagyon oda kell rá figyelni ha nincs megfelelő szerszámod, műanyag az egész! Nézegettem a G-s spricnit ami jobb és egyszerűbnek tűnik a beállítása, látszólag a befogatásuk egyforma, de az a baj, hogy nem vagyok benne biztos! Esetleg ha valaki tudna ebben nekem segíteni, hogy ez működhet-e vagy sem, nagyon megköszönném!
Itt a J-s:https://cromax.hu/elso_ablakmoso_fuvoka_opel_astra_j_bal_41651
Itt pedig a G-s:https://cromax.hu/elso_ablakmoso_fuvoka_opel_astra_g_bal_36222
Ez meg a H-s:https://www.autodoc.hu/febi-bilstein/9804650
-
Sziasztok.
Zafira B komplett müszerfal/óracsoport ledsítésére keresnék szakembert. Ha estleg van köztetek valaki vagy tud ajánlani kérem ne habozzon

-
ricsi8800gt
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hát ja fólia lesz akkor,sajnos szegény már csúnya és elsőnek le kell fújatni és aztán fólia
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Fólia bizony
sokszor csak a peremére csinálnak egy csíkot, meg kell kérdezni, mennyi lenne az egészet beborítani - szvsz kicsit furán tud mutatni, ha nem az egész van borítva.Lámpára, szélvédőre is tesznek néha fóliát. Másik még a hátsó kerékív első-alsó sarka, oda pattan jópár kavics az első keréktől, érdemes egy kis darabka fóliát tenni oda, ha gyárilag nincs.
-
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Meglepő módon kőfelverődés elleni fóliával leginkább

-
ricsi8800gt
addikt
Mivel érdemes védekezni a kavicsfelverődès ellen a motorháztetőn ?Nekem lassan érik neki a javítás mert vannak ilyen lepatogzodások emiatt
-
gerisz23
őstag
Sziasztok,kaptam árat c corsa lánc meg hidrotőke cserére(8db).120000 Ft,jó ár?Köszi!
-
speedernet
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Értelek. Akkor össze kevertem, igazábol laikusként azt tudtam hogy miket hajt a hosszbordás, de most hogy melyik melyik az isten tudja. 😀
Azért írtam 16XERt mert ha F16D4 et írok akkor nem válaszol senki mert ritkán tudják mi az. 😀
De amúgy igazábol elvileg csak a körítés más a maga a motor ugyan az ha jól tudom.
Na de a lényeg hogy az a keskenyebb szíj belseje rozsda poros és az adja a hangot az fix.
Na és a szervó szíjat mi feszíti?
Mert ott nem átni semmit ami erre alkalmas lenne. -
diablo1984
veterán
Rögtönzött teszt(remèlem maradhat, hisz ez is opel, csak ritka madár):

Itt van egy friss kèp a tèlálló technikámról, most a dpf-es octaviát kímèlve járok ezzel. Isuzu Trooper(Opel Monterey) a becsületes neve, 3 literes(sor4, hosszmotoros) 160 lovas turbó dízel motorja van, eredeti isuzu blokk, 2,2t üres önsúlyú szörny, ami (asszem, alig èrezni hogy mikor vált) 4 fokozatú automatával adja le a lovakat a földre, alapból hátsó kerekes, de van benne terepváltó difizárral ès auto üzemmód ami hátsó kipörgèskor kapcsolja menet közben az elejèt(èn ebben használom, veszett stabilan megy havon, jegen). Motorikusan nem egy atomvillanás, nehèz a kasztni, hosszúak a fokozatok, kb 1500ra vált a váltó, alacsony fordulaton tartja a gèpet, persze van winter ès power gomb is, ha az alap nem jó a tulajnak.
2001-es èvjáratú, jelenleg 289e km van benne, faterèk nyúzták az utóbbi 10 èvben, most hozzám került, èn használom, majd tavasszal eladó lesz, addig kièlem a terepjárós perverzióim.
Beltere tágas, elől-hátul bőven van hely, csomagtartóban egy kispolszki is elfèr, 3 tonnás vonóhoroggal a világot elhúzza.
Az automata szokatlan kissè, főlug utána manuális autóba ülni, az inkább tud meglepni, könnyű hozzászokni a csak jobb láb használatához. Szervója túlszetvózott, kisujj körömmel is lehet tekerni, semmit nem ad át az útból, mintha a levegőben lenne a kerèk. Fèkje vadas(ABS termèszetesen van), igaz a nyáron volt csinálva, ha valaki kuplung helyett beletapos, az csúnyán megfejelheti a szèlvèdőt! Kilátás belőle nagyon jó, tele van üveggel ès kèt nagy tükörből(belülről állítható ès fűthető) mindent látni, hogy mi folyik az autó mögött.
Egyenlőre ennyi, remèlem nem gond, hogy megosztottam a tapasztalataimat erről a ritka terepjáróról. Majd kèsőbb teszek fel jobb kèpet, szombaton èrkezett hozzám, azóta is esik a hó, minden ráfagy, így nem volt túl fotogèn eddig, de majdcsak tavasz lesz!
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
Megnéztem a képet, de most is csak azt látom, hogy a kormányszervó szivattyú, a vízszivattyútól kapja a hajtást, és nem a klímakompresszortól.[kép]
Végig Z16XER motorról beszéltél, ezért nem is igazán értettem, hogy milyen keskenyebb, kissebb hosszbordás szíjról beszélsz, mert szerintem az nincsen neki:

Miután feltetted a képet, megvilágosodtam.
Az nem is Z16XER motor, hanem Chevrolet Cruze F16D4 motor, 
neki viszont van olyanja. (szervószivattyú szíj)
[kép] -
mandras81
senior tag
válasz
Szada85
üzenetére
Igen, kb. ez tart vissza a dologtól, hogy a plusz, amit nyújt, az nem éri meg ezt a költséget.
Petyyyyy: én vagyok a sofőr, úgyhogy elég az alá az ülés alá.
Ha eljön az idő, akkor felteszem a megfelelő kérdést a csoportban, de még már van prioritásban, illetve erre is igaz, mint fentebb a xenon-ra, hogy gondolkozom azon, mennyire van szükségem rá egyáltalán. A combtámasz fontosabb lenne. A mostani konfigból csak ez a kettő hiányzik. -
Petyyyyy
addikt
válasz
mandras81
üzenetére
FB csoport. Van egy marék ember, akiknél egyrészt bármit megkapsz, másrészt bármit be is tudják szerelni szakszerűen.
Villanyos vázat nem szereltek szövet ülés alá - legjobb tudomásom szerint persze - szóval ezzel nem lesz gond. A hűthető verzió már neccesebb, de nem elérhetetlen. Más kérdés, hogy túl sokat állítólag nem ér a hűtés. Más kapcsoló kell hozzá, ez biztos és csak a sofőr ülése szellőzik. -
-
mandras81
senior tag
-
F_Gergely
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Bontós környékére nem megyek, rühellem őket.
Én mentem opel bontóba első ablaktörlő motor kellett volna, 25-ért akarta adni, cromaxban újonnan volt 16.
Mondtam neki hogy azért az édesanyját szárazon megszexuálhatná mire közölte flegmán ha nem tetszik nem kell itt vásárolni, de akkor is ennyi az ára és pont.
Patkány banda mindegyik, facebook csoportokban ezerszer olcsóbb bármilyen alkatrész. -
F_Gergely
őstag
válasz
mandras81
üzenetére
Az ülésre én is pályázom, de nem tudom, hogy ami hűthető, annak van-e valami speckó bekötése vagy csak a ventiknek kell táp és ennyi?
Nekem is elektromos kéne elektromos gerinctámasszal
De ha meglesz az autó belevetem magam a témába
B vectrát is faszántosan felextráztam utólag
-
mandras81
senior tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Én AFL szettet minden sallanggal együtt 170-ért láttam használtan FB csoportban, és még a beszerelés erre jön rá (én nem tudom magamnak megcsinálni), így kénytelen voltam letenni róla.
Combtámaszos ülés nekem is jó lenne, csak kérdés, hogy honnan lehet beszerezni? Nehezíti a dolgot, hogy elektromos bőr kellene, ideális esetben nem csak fűthető, hanem hűthető is.

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Gyártó függő, mit jelent egy adott kód
Automata passz, Google, fb csoportok, esetleg automata szerviz ahol utánajárnék. -
HoaryFox
őstag
Megjöttem a kipufogóstól, 49.000 JMF-t ott is hagytam, de nem vagyok 100%-ig elégedett.
Mindent (is) cseréltek leölő és a hátsó dob között, de mégis 4.000-es fordulat körül (plusz-mínusz 200) kellemetlen, búgó hang járja át az autót.Vajon ez az új dob (Ferroz, ha vlaaki hallott már róla) okozhatja? Vajon javulni fog a helyzet? Mert pont ott tanyázik a motor fordulatszáma 130-nál

-
F_Gergely
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Kintről egyszerűbb lett volna autót behozni de egy szót se beszélek németül csak angolul, szóval maradt az itthoni kínálat.
Van pár dolog amit utólag kell majd beszerelnem: combtámaszos ülés, jobb oldali tükröt is sötétedősre akarom (gyárilag csak a bal az), hátsó ajtókra kihúzható napfényroló, hátsó ülések fűthetőek legyenek, meg majd szeretnék bele egy droidos fejet a gyári dvd90 helyett.
Azt nem tudom lábtér világítás van-e gyárilag ha nincs akkor rakok be azt is.AFL-nél én úgy tudom nem csak a lámpákat kell betenni, hanem kábelezni is kell meg valahogy nézi a kormány elfordulás szögét is.
Maga a fényszóró nem olyan vészes kb 100 ezer a pár használtan minden sallangjával együtt.Viszont amit majd meg akarok csináltatni de vakarom a fejem:
A tetőlemeznél a szélvédőnél van pár rügyezés amit kezeltetni akarok, de még fogalmam sincs az ilyet hogy a fenébe lehet javítani (szélvédőt ki kell hozzá venni?!)... -
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nem voltak kétségeim a piackutatás minőségét illetően, már a legelső talin beszéltük hogy új járgányt szeretnél. A Vectra kínálatra IS jellemző, hogy a hanyatló nyugaton van böngészhető kínálat 80%-a. Szinte minden motorral és felszereltséggel elérhető, az igazi szűrő a tetőablak ahogy írod is.
Az AFL mint olyan itthon is kiépíthető utólag, a legnagyobb tételt ott a lámpák jelentik. -
F_Gergely
őstag
válasz
Szada85
üzenetére
Igen a pillanatnyiból elvileg látszik, csak egy diszkrét led nekem valahogy szembetűnőbb.
Köszi, bár az autó jelenleg még nincsen nálam de örülnék ha hétvégére már a ház előtt állna
(#88520) Petyyyyy
Rengeteg márkát, típust néztem, benzinest, dízelt egyaránt, németet, japánt, olaszt, franciát minden félét tényleg. Aztán, úgy voltam vele az opelt ismerem, ismerem az opcomot, tudom mennyire szerelhető és mennyibe kerülnek az alkatrészek, és hogy milyen felszreltség elérhető.
Vectrából még a 2 literes turbós benzines lett volna opció de egyszerűen nincs. Ami szempont volt hogy 2008-nál öregebb ne nagyon legyen.
150 lovast szerettem volna és akkor azt chippelni 180-190 lóra, de az a műanyag szelepes megoldás a szívósornál eléggé elvette a kedvem, és nem akarok azzal szívni. Oké 80 ezer egy új, de azt ki meg be szerelni nagy munka.
Talán ez tartósabb lesz, 5 évre tervezek vele.
AFL-t picit bánom, hogy nincs de cserébe nem is akkora szívás amikor bedöglik. A lefájóbb pont még mindig a tetőablak, kombiknál ez baromi ritka
-
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Csak ekézésnek/kekeckedésnek szántam.

Ugyan nem egy kategória a kettő, de a 100 pacis verziót hajtottam már a H Astra kombiban és meglepően jól mozgatja a bódét. Másrészt megbízhatóbbnak mondják a 120 lóerős változatot, mint a 150-et (kevesebb esély van a főtengely tördelésre), szóval akár pro is lehet a tény.
Jobb műhelyekben pedig létezik DPF tisztító folyadék is.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Nézd ez a kínálat tetejéből van, jó ez nyilván nem feltétlenül jelent bármit is, de hátha...
Ez tényleg nm egy leharcolt példány, és én még nem láttam olyan dízel motort ami porszáraz lett volna, na ez az.
Nem egy erőgép, és a váltója se olyan amit szerettem volna, plusz tetőablak sincsen, de muszáj volt kompromisszumot hozni... Bár a részecskeszűrőtől azért fosok én is, kell majd egy check led ami világít ha regenerál. -
válasz
diablo1984
üzenetére
98 G astra-nál nem működött, 2006-os esetén igen. Tehát létezik sajnos az említett probléma. Opcom-al megy elvileg a régebbi autók diag-ja is.
-
diablo1984
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
ez a váltós visszajelző dolog vajon automatánál is működhet, mert az enyém automata lenne....
-
diablo1984
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hoppá, ezek szerint a p1589-es kód mást is jelölhet? -
speedernet
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem elég, hogy v1.5, abból is van "eredeti" pic18f25k80 chipes és "kamu" olcsóbb vezérlővel, ami csekélyebb funkcionalitással rendelkezik.
Ha TPS: pár infó
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
"...Ugye ez a keskenyebb kicsi kerületü szíj.
A klíma kompresszorrol hajtja a szervó szivattyút..."
Jól megnézted?

-
speedernet
aktív tag
válasz
Lajos1966
üzenetére
Jobban szeműgyre vettem a szíjat. A szervó szvattyú szíjtárcsája konkrétan úgy néz ki mintha rozsdás lenne.
Rozsda színű finom por van a szíj belső felén.
A hang is onnan jön.
Lehet hogy a poron nem tapad megfelelően a szíj.
Ugye ez a keskenyebb kicsi kerületü szíj.
A klíma kompresszorrol hajtja a szervó szivattyút.
A szélesebb szíj ami a főbb dolgokat hajtja az teljesen épnek tűnik. -
diablo1984
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Egy másik programmal ki tudtam belőle szedni a hibát, ez volt benne, jelentsen bármit IS:

Jelenleg aktív, ha kitőrlöm, akkor leveszi a műszerfalról, de a háttèrben ott van! Az a furcsa, hogy előfordul, hogy magától leveszi, nem tudom, hogy ideiglenes hiba lehet-e, vagy ideiglenesen javul....Ja, a progi az olivia drive nevű, ami kommunikál ezzel a dinaszaurusszal.
-
trassher
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Lehet semmilyen de az eszköztől függ. Barátom rendelt egyet, működött az autómmal majd ugyanonnan megrendeltem ugyanazt. Az már érdekes módon nem működött.
-
trassher
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
2001 előtt zsákbamacska, hogy lesz e kommunikáció vagy sem.
-
diablo1984
veterán
a 1996-2000-es évek gm termékei(opel monterey/isuzu trooper) létezik hogy az elm 327(v1,5) nem kommunikál? A h astrára rádugtam, minden flottul ment, jelezte naplóból a lambda hibát, töröltem, indítottam, nem jött vissza! Létezik, hogy a h astra a nem aktív tárolt hibákat is check engine-el jelzi?
lett egy gyors projekt autóm egy isuzu tropper 3literes dízel személyében ami többnyire check engine-el, de néha nem csinálja, jó volna tudni, mi olvas a fejében és mit hibáztat az ecu
-
F_Gergely
őstag
No ugy tunik megvan az uj csaladtag.
2008-as Vectra C termeszetesen kombi.
290 ezer km (viszont ez valos) uj lendkerek es kuplung illetve hatso gatlok. Ma voltunk szerelonel azt mondta jo allapotu, nem tud belekotni.
A termosztat az rossz (vizhofok mutato meg se moccan) es 10 ezer km mulva az elso fekek cseresek.
Ezt leszamitva ugy tunik hogy jo lesz. Aztan ha mazlim van nem ulok fel egy hatalmas szoporollerre
Ja a motor 1.9 dizel 120 paci.Remelem a heten el tudom majd hozni de ez a banktol fugg.
-
Lajos1966
tag
válasz
speedernet
üzenetére
Én nem merném bevállalni,de ez csak a saját véleményem.Ha nagyobb sebességnél a görgő megadja magát,akkor az visz mindent (ahogy Tikakukac is mondta).
-
Tikakukac
titán
válasz
speedernet
üzenetére
Másik fórumon egyik srác elszaggatta. Ő elvben motorgenerálra vár

Szóval azt ne várd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem szinkronban szintezett most este, a jobbos később jött fel. Illetve eddig a gyújtás alatt letudta, most bőven indítás után emelte csak fel. Fél éves az autó.

Ha eljön az idő, akkor felteszem a megfelelő kérdést a csoportban, de még már van prioritásban, illetve erre is igaz, mint fentebb a xenon-ra, hogy gondolkozom azon, mennyire van szükségem rá egyáltalán. A combtámasz fontosabb lenne. A mostani konfigból csak ez a kettő hiányzik.