Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Ha visszahívás van egy adott autóra, akkor azt ingyen megcsinálják? 7 éves múlt az autó és az Opel oldalán lekérve érintett visszahívásban.
Konkrétan a fékrendszerrel kapcsolatos szoftverfrissítésben érintett egy 18-as Insignia B.
-
hdanesz
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Nem.
Ma voltunk kollégával autónéző körúton Miskolcon és környékén, így útba ejtettük Edelényt is. A Roland autóháznál láttunk egy épp 47 ezret futott Insigniát valami 'csodálatos' barna színben. Nem kellett hozzá nagy nyomozó képesség, hogy valószínű ugyanarról az autóról beszélhetünk. De lehet tévedek.Egyébként mi messzire elkerültük az autót, letettek róla. Viszont volt egy ígéretes VW Golf Sportsvan, de az már közel 9 éves és attól kicsit fiatalabb autót szeretnének.
Ők azt hiszem végérvényesen letettek az Opelről. Miskolcon megnéztünk 3 K Astrát is....hátöööö, na...

@Micsurin: Jó neked.
Én láttam sajnos pár éves autót ettől jóval gyalázatosabb állapotban. Amúgy nem a kollégám, fura lett volna olyat válaszolok neki amit válaszoltam, úgy hogy ő tud róla, mert ő a kollégám.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Adott egy 19-es Astra, 1.4 turbó, 150lóerő. Új korától 0w-20-as olajat kapott...de vajon miért? Vagy már ez a standard? Sajnos betartották rajta a 30 ezres csereperiódust, azaz 24-30 ezer között. Most jár 159 ezernél.
Szerintetek ez okozhat gondot? Főleg a 0w-20 olajra gondolok, mert a 30 ezres periódust tudom, hogy nem túl bíztató.
-
hdanesz
őstag
válasz
Tyrel
üzenetére
Felszereltségi listát böngészve ezeket látom:
Rádió Navi 600
Fekete műszerek, kivilágított műszergyűrűkkel, Rádióhűtő-rendszer, AUX-in bemeneti csatlakozó
(LINE IN), Rádió és telefon működtetés a kormánykerékről, Fedélzeti számítógép kijelző (Grafikus), Színes
információs kijelző 7", Cápauszony antenna, 7 prémium hangszórós rendszer, Installációs elemek a rádió
és a GPS részéreRádió Navi 900 Europe, Hangfelismerés funkcióval
Fekete műszerek, kivilágított műszergyűrűkkel, Rádióhűtő-rendszer, AUX-in bemeneti csatlakozó
(LINE IN), Rádió és telefon működtetés a kormánykerékről, Fedélzeti számítógép kijelző (Grafikus), Színes
információs kijelző 7", Cápauszony antenna, 7 prémium hangszórós rendszer, Installációs elemek a rádió
és a GPS részéreFelirat alapján fel lehet ismerni őket.
Külön JBL, Bose...vagy egyéb dolgot nem találtam.A chatgpt szerint Infinity cuccot lehetett rendelni hozzá. Ezt a cikket találtam ahol prémium hifi van benne. Ha jól látom Navi950 a neve.
-
hdanesz
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Értem. Csak nem mindenki 188 centi és valakinek elég a hely. Kollégám 170 centi a felesége 160. Ennyi.
Annyit írtál a méreten kívül hogy mennyit lehet rá költeni. Ma jó, de milyen értelemben? Mire kell költeni? Szerviz? Gondolom. Motorikusan szar? Elektronika szar? Konkrétabb dolgok érdekelnének.
Pl. 1.4 turbo astra, ott sorolja már mindenki a pcv membrán szakadást 2012 előtti modelleknél,...
-
hdanesz
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Azért van majdnem 20 cm különbség, de oké. 4.9 m vs 5.1m
Amit Zola írt azt már el tudom fogadni, bár ott sem teljes a kép, hogy alapvetően minden motorral szar...?Az hogy ki miként fér el benne az egyéni preferencia.
Mindegy, köszi az eddigieket. Nem offolom tovább a topic-ot .
-
hdanesz
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Miért annyira rossz autó az Insignia? Hogy az összeset el kell engedni?

Rendben, az 1.6-os dízelnél lehetnek gondok, meg sokba kerül a vezérléscsere mert ki kell szedni a motort. De melyik dízelnél nem lehet hasonló gond, DPF, turbó, porlasztók...fene tudja. (kivéve a motorkiszedős bulit, de pl. a Mercinek is van ilyen motorja)
A neten böngészve nem találtam általánosságban óriási bajokra utaló cikkeket vagy bejegyzéseket ami kimondottan ehhez a típushoz tartozna.
Én csak egy futár és kérdező vagyok, a kollégám veszi az autót. Elmondtam róla a véleményem, illetve továbbítom amit itt olvasok. Az hogy mit vesz, az ő dolga lesz.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A B Insigniába írnak hat és nyolcsebességes automata váltót is. Meg lehet valamiből állapítani hirdetés alapján vagy JSZP lekérdezésnél hogy milyen váltó van benne?
Erről az autóról lenne szó. A hirdetésben 6 fokozatú van írva, de az lehet elírás is...
Megnézni/kipróbálni most értelemszerűen nem opció.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Továbbra is keresgéli kollégám a következő autójukat. Az Insigniáról letettek, de megláttak egy Grandland X-et.
Sajnos 1.2-es motorral és ráadásul automata. Ez akár dupla sz*pórollert is jelezhet...jól sejtem? A futás nem vészes, de sajna láttam már ilyen km környékén behalni motort és váltót is.

10XTA...a motorkód, ha valaki tud róla valami bővebbet. Azt olvastam a topic-ban, hogy olajban futó szíjas...
-
hdanesz
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Miért...csak azért kellhet valakinek nagy autó hogy nagyzoljon? Vagy lenézzen másokat? Esküszöm nem értem ezt. Nekem most kicsit úgy tűnik, hogy te nézed le azt aki nagy autót vesz...mert tuti csak nagyzol meg a cerkáját növeszti vele.
Amúgy Debrecenben laknak, ami talán nem olyan vészes még ilyen szempontból mint pl. Budapest.
Részemről téma tényleg off. Már bánom, hogy bármit kérdeztem anno.
-
hdanesz
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Két gyerekük van, sok cuccal.
Évi 10-12 ezer km-t mennek a mostani autójukkal. Ebből úgy 2 ezer km a nyári nyaralás illetve télen el szoktak menni síelni Ausztriába és havonta 1-2 alkalommal mennek a nagyszülőkhöz ami nem olyan jelentős táv (kb. 160km oda-vissza) de városon kívül van.A maradék lenne a városi ide-oda furika. A gyerekek tömegközlekednek a suliba, ő meg a felesége HO-ban a hét négy napján. Tippelve számolgatva azt mondta, olyan 5-6 ezer km menne bele városban. Hibridből 4 millió ft-ig nem sok hasonló méretű autót találni, 1-2 Mitsubishi Outlander...laza 300-400 ezer körüli futással. Vannak Prius-ok....ami egy számmal legalább kisebb minden téren, illetve talált egy 15 éves Lexus RH-t...amihez valószínű nem Opel szintű szerviz/alkatrész árak párosulnak.
Az nem fér bele, hogy legyen egy városi rohangálós kisebb autó, meg egy nagyobb a hosszabb utakra. Vagy ha beleférne akkor két kb. 20-22 éves csoda állna a garázsban/udvaron.
Mivel benzines autót néznek, én csak nagyságban látok különbséget a többi autóhoz képest. Miért lenne vele több gond mint mondjuk egy Golf vagy Polo nagyságú benzines autóval? Max. annyi lehet kényelmetlen, hogy párhuzamos parkolásnál (ahol nincs berajzolva a hely) nem fér be a kocsi...ha annyi helyet hagynak a többiek. Egy Auchan/Tesco/Aldi parkolóban nem nagyon érezné a hátrányát.
-
hdanesz
őstag
Ma megnéztük, de nem jutottunk el ilyen részletekig.
Maradjunk annyiban, hogy nem véletlen közel és távol a legolcsóbb B Insignia a hahu-n.
A kuplung felengedésnél kb. az utolsó 2centin fog, a kormány eléggé kopottas, a vezetőülésen is repedt a bőr egy-két helyen, a motor hidegen valami kelepelő hangot adott, talán kicsit halkabb lett melegen, az automata ablakok nem mindig akartak automatán működni, vagy félúton meggondolta magát és visszament le.
A kocsi hátuljánál kicsit édeskés/benzingőzös illatot éreztem...ez sem túl jó jel ha jól emlékszem.Élőben megnézve nem kap el az a húúúdekellnekem érzés. Volt ott egy 1.6 dízel is, automata váltóval, kevesebb méterrel (212 ezer)...az jobban egyben volt. Íme.
Nem olyan jól felszerelt mint a benzines, de ennek legalább LED az első fényszórója és úgy összességében jobb benyomást keltett. Ugye a benzinesben van 360 fokos kamera, holttér figyelő, ülésszellőztetés, Bose hifi....a dízelben nincs. Kinek mi a fontos. Viszont ebben van Pajzs rendszer - amire nem lenne igénye kollégámnak - nem tudom mennyire nehéz kiiktatni? Neki idegesítő lenne - ha már van kulcsnélküli nyitás - még külön nyomogatni egy távirányítót. Plusz szimpatikus neki a kisebb kerék miatt.
Mivel ő főképp városban használná, nem hiszem hogy jó ötlet lenne a dízel. Emlékeim szerint ennek a vezérlésének a cseréje sem egyszerű és olcsó mutatvány. Az automata váltókhoz meg nem értek Opel esetében. VW konszern autóm volt automata, de az más tészta....nem tudom itt mivel játszanak.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Kollégám tervez autót venni és a B Insignia is képbe került.
Az 1.5-ös turbós motor mennyire gáz? Ezt a kocsit találta most épp, elsősorban a felszereltsége miatt tetszene neki, de mint autó is bejön a forma.Oké, a fényszóró halogén...de cserében van szellőztethető első ülés.
Sokat futott kocsi, de ő nem fogja agyonvágni...évi 10 ezer km kb., nem napi közlekedőeszköz lesz. -
hdanesz
őstag
-
hdanesz
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Azért ott eleve alacsonyabban ülsz, nem feltétlen maga az ülés rosszabb.
Faternak van 206-os...abban sem leányálom üldögélni, bár én tényleg inkább az alacsony üléspozíció miatt érzem kényelmetlennek. Plusz az övében nincs deréktámasz, szerintem az még durvábbá teszi...mint ha lenne. Ha magasabb az üléspozíció, nincs annyira nyújtva a lábad...egyenesebben ülsz ami gondolom a derekadnak is jobb. Voltam 120 kg...most 95 vagyok ha egy kocsiban fájt a derekam...az fájt mindkét esetben...
A súlynak ebben az esetben nem tudom van-e köze a derékfájáshoz. A térdfájáshoz van...azt tapasztalatból tudom...Anno a fapados G Astrámban nem volt bajom 3-400km után sem, ott viszont kb. széken ülsz...magasság szempontból. Gyorsan rajzoltam paintben egy szemléltető jellegű képet.
Fent a Pug...lent az Astra.
Persze sokat számít az ülés tömése, ki használta korábban...mennyire van kiülve stb.
-
hdanesz
őstag
válasz
body007
üzenetére
Én ennyit találtam:
P1110: Szívóoldalon van az örvénylapát rendszer, telement valószínűleg lerakódással és megszorult, vákuum vezérli, le kell bontani és kipucolni alaposan mindent, ilyenkor már érdemes EGR-t és MAP szenzort is belevenni.
P1902: Élő adatokkal átnézni a szenzorokat, illetve EGR tisztítást javasoltak szintén.
-
hdanesz
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Ahogy írtam fentebb, minden üzlet zárva volt (március 15.-e miatt), senki nem volt a parkolóban. A fénykép erejéig álltam meg, nem parkolni akartam. Előtte mostam le a 0-24-es mosóban a kocsit, ezt akartam megörökíteni...a tisztaságát.
Soha nem álltam meg így 'normál' műsoridőben és soha nem is fogok. -
hdanesz
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Nekem volt 2016-os kombi Fabia. Nagyobb volt a csomagtere űrtartalomra mint tesómék 2020-as Volvo V60-jának.
Hát...erre jó.
Alufelnivel egészen pofás volt és el lehetett férni még hátul is benne. (184cm magas vagyok)
Nem mindig van szükség óriási autóra, de pakolni lehetett bele.
És olcsóbb is mint egy nagyobb dög. -
hdanesz
őstag
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Létezik az, hogy egy Gates termosztát 3 hónapot bír ki? (kb. 2000km)...1.4 turbo benzin, J Astra. 158 ezer km-rel.
-
hdanesz
őstag
Volna egy fura kérdésem.

A J Astra gyári, első, középső kartámaszában kellene lennie bármilyen csillapításnak/rúgónak?
A miénk úgy csapódik le, mint egy guillotine. -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A J Astrának típushibája az ülésfűtés szálainak szakadása...vagy valami hasonló.
A mi esetünkben teljesen rapszódikus a dolog. Hármas fokozaton 90%-ban kikapcsol kb. 1 perc után, de 10%-ban fűt sokáig. Kettes fokozaton 90%-ban fűt rendesen, majd 10%-ban kikapcsol fél perc, 1 perc után. Egyes fokozat szintén.Azt gondolnám, hogy ennek konstans módon kellene történnie...vagy tévedek? Vagy megy...vagy nem.

Illetve ott a lehetőség, hogy nem a szálak vannak szakadva...hanem a vezérlő bolondult meg. A fűtés/venti is érdekesen működik. Manuális klímás...és pl. négyes fokozatra kapcsolva gyengébb mint hármason...(csak egy példa) aztán egyszer csak magára talál és küldi rendesen.
Ez a két 'vezérlés' összefügg vagy ugyanaz?
-
hdanesz
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Középső és hátsó kipufogódobot cserélnek szerdán rajta. És a srác mondta, hogy majd ránéz a katalizátorra is, hogy az rendben van-e. Már előre felkészülök lelkileg.

De gondolom a kati hibának lenne valami jele. Én meg csak a hangosabb kipuff hangot hallom.
-
hdanesz
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi.
Engem az zavar meg, hogy a 9-esre kattintva és a 19-re kattintva is katalizátort kapok eredménynek.
Ez a 9-es:
És ez a 19:
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
J Astra, 1.4 turbo benzin 120 lóerős. Melyik a katalizátor ezen a képen? Van catalytic converter és catalyst nevű alkatrész is. A 11-es számú alkatrész hőpajzs a katalitikus konverterhez
..... akkor a felette/jobbra mellette lévő cucc maga a katalizátor? Vagy a 18-assal jelölt lent?
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
J Astra, 1.4 turbó benzin. Az elmúlt napokban többször használtuk a páramentesítő funkciót és fogyott némi hűtőfolyadék a tartályból. Eddig nem csinált ilyesmit...lehet ennek köze a páramentesítés használatához?
Nem vészes, kb. fél centit csökkent a szint. Nem olajos, nem trutyis.
Tegnap is mentünk vele, páramentesítő nélkül 40km-t....és nem fogyott tovább. Folt nincs a kocsi alatt.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
1.4 turbó J Astrán a PCV szelep csak szelepfedéllel együtt cserélhető?
A szerelő azt mondta...de nekem kicsit fura. -
hdanesz
őstag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Azért remélem, ha pl. a kuplungot kicseréltetem, akkor utána x évig nem lesz vele gond.

Vagy a vezérlést. De igazából úgy gondolom, ez kb. minden autóra igaz.Költeni kell rájuk nincs mit tenni. Illetve az sem mindegy milyen gondról van szó és mennyibe kerül. Volt korábban Honda Accord-om....az EGR cső hozzá több mint 100 ezer ft volt. Egy cső!
Főtengely szíjtárcsa...csak gyári jó bele, 158 ezer ft. (v.ö. Astra ... 51 ezer ft a Gates, Kauffernál) Ennek fényében az Astra esetében 200-250 ezer ft az általad fent leírt sokkal komolyabb műveletekre nem is rossz. 
G Astrám volt korábban, 1.4 szívó...90 lóerő. Majd három évig volt meg, olajcserén kivül nem sok baja volt. Kíváncsi leszek a J mit produkál majd, de mint írtam szerencsére nem első számú autó így nem létfontosságú.
-
hdanesz
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Kíváncsi leszek mi lesz nyáron. Vagy legalább jobb időben. Mondjuk nem használjuk agyon, de majd beiktatunk egy-két pályázást.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
1.4 turbo 120 lovas J Astra kombi. Mennyire normális ha a kocsi kipufogójából víz folyik? Mármint, tudom...bizonyos esetekben az.
De nekem úgy tűnik, hogy ebből szinte mindig folyik. Hidegen...melegen...5 napja nem mentünk vele. Kint állt, lefagyott. Beindítás után 2-3 percet járt a motor amíg a jeget vakargattam. Előrébb gurultam vele és rendesen folyamatos 'csíkot' pisilt maga után.
Nem hűtőfolyadék illatú a kijött nedű és a tartályból sem fogy a víz. Amit észrevettem, hogy a hátsó dobnak öblösebb a hangja...lehet azzal van valami gond? Majd próbálok képet/videót csinálni hátha látok valami lyukat...vagy egyebet.
A víz miatt gyakrabban füstöl is vagyis több párát nyom ki. Nem füst...hanem pára.
-
hdanesz
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Más benzinmotoroknál szokták az olajhűtő tömítését emlegetni....nem tudom ennél lehet-e ilyesmi.
Hengerfejtömítés...esetleg?
Más egyéb tünet van? Olajat fogyasztja? Füst? Gyengélkedő menetteljesítmény? -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A J Astrában nem túl acélos a tompított világítás fénye. Ha kint megnézed az autót szemből akkor vakít mint a rossssseb. De vezetés közben sötét főúton kb. egy gyertyaláng erejével világít. Fura ez a kettősség.
Ezek a 'cool blue' meg hasonló halogén izzók érnek valamit? Adnak valami pluszt 'csóvában'?
-
hdanesz
őstag
válasz
csoszogi
üzenetére
Én már meg sem próbálom megérteni. Elvileg tényleg csak színezés kérdése, de semmi összetételbeli vagy specifikációt nem jelöl.

A Honda Accordban nekem kék volt, 10-12 év körüli Hyundai és Kia autókban is kéket láttam, nekem a 2012-es Astrában narancssárga van anno a 2007-es G Astrába is narancsszínű volt...szóval ki tudja.

-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
J Astra, 1.4 turbó benzin, 2012.
Egyre többször kopog...voltam ma rázópados mérésen, minden oké. Ez az egyetlen dolog amit talált a jóember....a féknyereg csúszkájának zörgése. (Ezt már korábban tárgyaltuk, hogy ez lehet a gond, mert a másik szerelő sem talált semmit, igaz ő csak rángatta ide-oda az autót meg a kereket.Szerinte fel lehet újítani...ha lehet. A kérdésem az lenne, hogy csinált már valaki ilyet? Mit kell rendelnem hozzá? Találtam mindenféle készletet....de nem tudom melyik lehet a jó.
Értem, hogy csak a hang zavaró...mechanikailag nincs baja, de elég trágya így járni vele.

-
hdanesz
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
A J Astra könyvében -25 fok alatt ajánlanak 0W 30-at vagy 0W 40-et.
Míg nekem a X. gen. civic-be 0-ásat tettek a márkaszervizben már az első szervizen is (nyáron
) -
hdanesz
őstag
Gondoltam feltöltök pár képet a szekérről. Másfél hete van nálunk, második autóként van használatban. (2012, 1.4 turbo benzin - 120LE, 156 ezer km-rel)

Sajnos mostanában nem igazán jutott a napsütésből....pedig akkor mutatna igazán jól ez a szín.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Nem nyitott a termosztát (1.4 turbo J Astra), most már nyit mivel kicserélték tegnap.
De úgy látom csökkent valamennyit a hűtőfolyadék szintje a tartályban, 4-5mm-t. Ez összefügghet...ugye? Most hogy már nyit...az eddigi zárt állapothoz képest. -
hdanesz
őstag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Ha valóban nem okoz galibát, akkor tőlem zöröghet. Tényleg szar úton jön elő zavaróbb formában. Illetve inkább ijesztő.

Ahogy nézem 25 ezer körül van egy darab ilyen tartó és lehet nem oldaná meg túl hosszú távon a dolgot.Anno a próbaúton fel sem tűnt, pedig mentünk 5-6km-t.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Termosztát probléma megoldva. Jöhet a másik apró bibi. (Remélem ez az utolsó...ma átnézte szerelő, olvasott hibakódot, élő adatokat is....elvileg most minden oké. )
Valami zörög/kopog rosszabb úton elől. A szerelő átnézte, féktárcsák/betétek majdnem vadiújak elől, szilentek, stabpálcák...minden oké. Nézte emelve is, földön is. Viszont azt mondta, hogy a féknyeregnél zöröghet valami. A féknyereg zörög a tartóján...talán ezt mondta...
Volt ilyen másnak is? (még J Astra, ha ez számít
) Kell ezzel foglalkozni? Vagy csak viseljem el a hangot? 
-
hdanesz
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Holnap elviszem egy autóvillamossági szerelőhöz.
Azt sem tudom, hogy ez a harmadik fokozat-e vagy az első.
Valakinek tipp?
Rövidke videó a megállapításhoz.Amikor ez a videó készült, akkor vagy 2 percig ment a venti amíg ott álltunk, nem állt le. Utána elindultunk vele tovább, mire a házhoz értünk (kb. 1.5 kilométer) akkor már nem ment.
Vagy érdemesebb lenne szerelőhöz vinni inkább mint autóvillamossági szakihoz?
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2012-es Astra J, 1.4 turbó benzin, 120LE.
Gyakran bekapcsol a hűtőventilátor. Még városban araszolásnál megértem, de pl. ma jöttünk haza országúton, utána kb. 2km-t közlekedtünk 50km-es sebességgel és meg sem álltunk, semmi lámpa...se gyalogos miatt...semmi.
Itthon a garázs előtt mégis bekapcsolt a ventilátor.Feltételezem, hogy majd hibakódot kellene olvasni, de anélkül van-e tippetek?
Ha leállítom a motort, leáll a venti is. A motor hőfokjelzője 90 fokon áll, a víz nem fogyott a tartályból. (eddig) -
hdanesz
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Mondjuk inkább ezeket közölje...mint hogy pl. hibakódot.

-
hdanesz
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Király, köszi. Csak fura, hogy mindig közli..hogy ki van kapcsolva.

-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2012-es J Astra Sports Tourer.
Hülye kérdés lesz....készüljetek.Indításnál kiírja, hogy esőszenzor kikapcsolva. Volt már esőszenzoros autóm, de egyik sem írta ki. Vagy nem kellett külön kapcsolgatni. Gondolom ez nem hibaüzenet..?
-
hdanesz
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Ide is lehet tenni? Az első ülések mögé?
Gondolom ha lehajtom a hátsó üléseket, akkor van értelme.Hálót nem kaptam a kocsihoz, de attól még lehet.
Pedig nagyon pedáns gazdái voltak.Mod: közben megtaláltam a használatiban. Valóban az. Most már csak arra kell rájönnöm, hogy ha van háló...hol találom.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2012-es J Astra Sports Tourer-ről van szó.
A hátsó kapaszkodók előtt van egy-egy lyukszerű valami a tetőkárpiton. Mindkét oldalon, mint ha valamit bele lehetne akasztani.
Mi lenne ez? -
hdanesz
őstag
Üdv mindenkinek!
Van olyan weboldal ahol gyári Opel cuccokat rendelhetek?
Konkrétan gumiszőnyeget szeretnék Astra J Sports Tourer-hez. Az opeleseknek.hu-t néztem, de ott nem találtam gyárit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én láttam sajnos pár éves autót ettől jóval gyalázatosabb állapotban. Amúgy nem a kollégám, fura lett volna olyat válaszolok neki amit válaszoltam, úgy hogy ő tud róla, mert ő a kollégám.

Alufelnivel egészen pofás volt és el lehetett férni még hátul is benne. (184cm magas vagyok)