Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Ahogy látom, 30e Ft-ból kijön, és akkor ebből kell kettő, ha párban cserélem.
A mechanikai hiba nem lehet, hogy inkább a bordáskerékre utal? A szerelő valami ilyesmit emlegetett, ha jól értettem.
-
Sanki
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
És mohabá: gondoltam, hogy felülről csalóka, na sebaj.
de köszönöm. 
Akkor majd, ha jobb idő lesz én is takarítok egyet, most csak a kartergáz csövek voltak a tervbe.
A legnagyobb szívás most az volt, hogy nem volt itthon akkora fogó, amivel azokat a szorító bilincsket át tudtam volna fogni, a kisebb még ment is, de a nagyobb megszivatott visszatételkor. Úgyhogy legközelebb cserélem is őket csavarozható bilincsre. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Üdv!
Tájékoztatásképp...
A saját hozzászólásomra válaszolok, hogy egyértelmű legyen az előzmény. Szóval ma készen lett az autó, többek közt gázolajszűrőt is cseréltek benne, de a komolyabb gond ez EGR szeleppel volt, állítólag az csinálta a galibát. Most frankón megy, és teljesen megszűnt a füstölés is. Majd kíváncsi leszek a fogyasztására, mert az utóbbi időben az is eléggé megugrott, mióta az első jelei mutatkoztak ennek a problémának, a korábbi kb. 5,5 L/100km-ről viszonylag "hirtelen" nőtt úgy 6,8-7 L/100km-re.
-
Grande Ale
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Igen, persze. Csak gondoltam azért megnézem a biztosítékot, hátha. De jónak tűnik. Ebből szerviz lesz. Köszi a válaszod!
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Melyik biztosítékot? Elolvastad amit írtam?
-
mandras81
senior tag
Sziasztok,
P0014 - Kipudogó oldali vezérműtengely fázisszabályozása - Mechanikai hiba (Vectra C 1.8, 2007)
Ennek a javítása nagyságrendileg mekkora összeg lehet? Meg lehet ennyiből mondani?Tényleg csak nagyságrend érdekelne.
Visszakeresve a témára látom, hogy erről volt már szó korábban, de összeget nem találtam...
-
Tikakukac
titán
Jön is, ne kövezz meg így emlékből, de az a váltórúd vége lesz, azzal bököd azt az egészet előre és hátra, jobbra-balra.
Belenézhetsz, de úgyis le kell szerelni majd, belemosni a sorba nem érdemes. De akkor meg ha azt meglátod, hajaj
Én teljes levegő inlet takker, fojtószelep, sor, EGR-t ejtek tavasszal. Ezek szépen egymásra épülnek, így a legegyszerűbb egyben kikanalazni mindent. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
hdanesz
üzenetére
Az akkuról a saru nem volt levéve mostanában?
A ránézés kevés. A fojtószelepházat,fojtószelepen lévő esetleges lerakódott koszt kitisztítani kevés.Ha normális tisztítást akarsz csinálni, ahhoz a fojtószelepházat ki kell kapni, mert a dzsuva java része ott van lerakódva,amit csak szétszedéskor fogsz látni.[kép]
( Sanki neked is )
Nem könnyű tisztítani, a koszt egy ilyen tisztító oldja a legjobban, de ez se tökéletes.[kép] -
Grande Ale
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
A biztosítékot megnéztem, azon nem látok szakadást.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem vagyok villany"ász"
szerintem a kapcsolóval,vagy a vezetékeivel van gond.Az ablakfűtésnek,tükröknek külön reléi,biztijei vannak, valószínűtlen, hogy egyszerre mind bekrepáljon.[kép] -
Tikakukac
titán
válasz
hdanesz
üzenetére
Biztos, hogy nem. Ezek a csodák mindig jól hangzanak, de ha valaki bontott már le szelepfedelet, kartert, szívósort meg fojtószelepet és EGR-t pontosan tudja, hogy ha valamit neked áztatni kell féktsiztítóban meg brigéciolban és négyszer átmenni rajta kefével meg csavarhúzóval meg társaival azt nem fogja eltüntetni a 3000 feletti járatás. Ha meg becsurgatsz valamit és hirtelen leoldódik az egész, akkor meg lehet agyalni azzal mi lesz. A motor nem turmixgép, hogy shaket csináljunk vele.
Bonts, takaríts, rakd össze plusz minimum ELM-et vegyél, a világ összes istenének meg fogod hálálni ha gondod van.
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
A hátsó ablakfutes egyáltalán nem nyomja le a párát, szerintem a tükör fűtés sem működik. A kis lámpa világít a gombnál, ha bekapcsolom. Mi lehet az hiba? Ha biztosíték, akkor a kis visszajelző ugyanúgy ég? Ki tudom én is ezt cserélni, vagy szerelő kell mindenképp? 2005-os Meriva az autó.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
G Astra, 2006-os évjárat Z14XEP. A kocsinak semmi hibája nincs, ami érzékelhető lenne, hibajelzés sincs. Teszi a dolgát.
Viszont kíváncsiságból rápróbáltam a pedálos hibakód kivillogtatásra.
A következő eredménnyel: 1526: Fojtószelep vezérlés alsó pozíció nincs betanulvaNa, ez mi a fenét jelent? Semmit nem tapasztalok, nem rángat, rendesen gyorsul, rendesen indul. A fogyasztása sem rossz.
Engedjem el a dolgot, amíg megy rendesen? Vagy érdemes megnézetni?
-
PETEE78
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget.
Ma hazafele próba
A kiolvasást meg az opelmuhely oldal szerint elvégzem előtte. felírom aztán majd otthon rákeresekDe jó volna, ezt akkor még én is ki tudnám cserélni. Nem mintha sajnálnám a szerelőtől a pénzt, de azért az mennyivel jobb érzés, ha magad meg tudod javítani a kiesebb hibákat.
Nyáron a világítás kapcsoló döglött be, utána néztem, szétkaptam és megpucoltam az érintkezőket, azóta is tökéletesen működik, én meg örülök neki

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
PETEE78
üzenetére
Jól gondolod, úgy tudod ellenőrizni, hogy széthúzod a csatit. (akár napokig is közlekedhetsz így),de előtte nézd meg, nincs e tárolt hibakód, mert széthúzott csatinál a hibajelző villogni fog, és lesz P0130, és P0135 hibakódod. Ha a rángatás, gyengülés megszűnik, ő a bűnös,ha nem,lehet tovább kutakodni, gyertya, gyújtásmodul, EGR, fojtószelep helyzetérzékelő…stb.
-
PETEE78
senior tag
Azt nem tudom, hogy lehet ellenőrizni, viszont jól gondolom, hogy érdemes volna a motortérnél a lambda szonda csatiját lehúzni, és úgy kipróbálni megszűnik-e a probléma? Gyors ellenőrzés volna... Gugli sok helyen feldobja hibalehetőségként...
Ha kipróbálom, akkor álló motor mellett szétkapcsolom a csatlakozónál és utána üzemszerűen tesztelhetem pár km-t?
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Opel zafi A 1.6 benzin. Tünetek: Rángatás magasabb fordulatszámon, valamint gyengült a motor teljesítménye.
A kocsi hangja is Ladásabb lett
vagy hogy mondjam... mintha nem menne az összes henger... 
Lambda szonda, gyertyák? mit érdemes megnézni első körben?Most volt szervizben komplett első fékpofa tárcsa csere, utána egy hétre kezdett el rángatni.
-
PETEE78
senior tag
Tényleg megérett az emberiség a pusztulásra...

-
Petyyyyy
addikt
-
Findzs
addikt
"Na a csapszeg bevágás nem azon a helyen van mint az ebay-es kulcson"
Én is jártam így g astra ebay bicskakulcs.
Ezt úgy orvosoltam, hogy egy kis reszelővel reszeltem egy árkot a megfelelő helyre.
De mivel túl sok lett és a hozzá adott csapszeggel lötyögött, ezért ha jól emlékszem 20 -as szegből vágtam le egy kis darabot és azt ütöttem a helyére.
Egy darabig jó volt de utána megint elkezdet lötyögni a szár és ezt megunva egy kicsit vastagabb szegből vágott darabbal + menetrögzítővel megkínálva a kulcsszár alját is már tartósnak bizonyult. -
-
Magnum_
nagyúr
Voltam egy H astra bontoban a X.keruletben, egesz korrektek. Ha valakit erint...
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Lehet, hogy láttam már ilyet, de ha igen, azt még a Fábiámban

A Trabantnál szürreálisabbal mondjuk még nem találkoztam. Folyik le a szélvédő közepén egy vízcsepp, az ablaktörlő nem viszi. WTF?! Ez belül van. Visszakövettem, és a szigetelőgumi úgy összemet, hogy valami 2mm-es résen ki lehetett látni rajta
-
tutis
addikt
Bicskakulcs mizéria:
Sokadik bicskakulcsot veszem a H astrámhoz, de mindegyikkel ugyanúgy járok:
Elekronika áthelyezés okés, de a szárat nem tudom áttenni.
Szárra két módszer van: vagy kiütöm a csapszeget és átteszem a szárat, vagy a tekerő szerkezettel együtt rakom át.
Na a csapszeg bevágás nem azon a helyen van mint az ebay-es kulcson, így az a változat se működik, de a tekerő szerkezetet se tudom áttenni, mivel itt két probléma van. Ha a teljes szerkezetet teszem át, szorul mert rövid a gyári kioldó gomb az utángyártott házba, ha a nem gyári kioldó gombot használnám akkor meg azért nem jó mert azon meg nem ugyanakkorák a lábak amik beleülnek a tartóházba..
Járt már valaki hasonló cipőben, és sikerült erre valamilyen megoldást találni? -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Pontosan.

-
-=RelakS=-
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Lehet, hogy rosszul értelmezem, de az ablak belső oldala lejegesedik?
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Akkor az még csak MY18 talán, azóta volt MY18.5 is. Csomóan panaszkodnak arra is, hogy reggelre belülről lefagy az autó. Vicces..
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Újabbakban? kb 10 hónapos az autó

Nemsokára 15ezer km-es szerviz, akkor majd jelzem. Addig csinálok még róla sztárfotót
Amúgy ezek szerint az esőt nem a kamera képéből sakkozza ki. Azt hittem pedig, mivel folyton bepánikol az ablaktörlő, ha világosabb irányba fordulok.
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy az autóm motorja benyomott kuplungnál elkezd kattogva járni/kelepelni.
Amint visszaengedem szépen jár mintha semmi gond nem lenne, ez mitől lehet?
Az autó egy benzines 1.4-es g astra. -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Kör alatt van a fény és esőérzékelő. Ezt gariban vidd vissza, elvileg az újabbakban már javították. Enyémben nem tapasztaltam.
-
-=RelakS=-
veterán
Az csak szerintem nem olyan nagy elvárás, hogy a krumpli alatt az üveg, ha egy mód van rá, akkor ne párásodjon? Nem csak azért, mert a párán nem lát át a kamera, hanem azért is, mert így elkezd retkes lenni az üveg, és azt a részt viszonylag bonyolult takarítani.
Amúgy a kör alatt milyen érzékelők vannak?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
En a 3 hetes hercehurca miatt is inkabb kulfoldrol vallaltam, kopkop, eleg baszo peldany jott be. Es kint mar vicces aron vannak.
-
diablo1984
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
H asrából? Azok már öregek, ott is beleverik a világ összes kilométerjét és szinte mindegy, hogy a kinti orosz/román/török kereskedő felezi meg a kilométereket, vagy a magyar nepper, a végeredmény ugyanaz!
Nekem egy hazai példány is megfelelhetne alkalmi áron, a benzinesekből, egy olyan, mint az asszony 5 ajtósa, csak kombiba! De addig nem sos, míg 2 autónk is van, kintről a hercehurca miatt pláne nem sürgős! -
Magnum_
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Kulfoldrol behozni rendes peldanyt, mint ahogy paran tettul itt mar, az nem erdekel Teged?
-
diablo1984
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
A legalapabb szám a futásteljesítmèny, utána ha az a tűrèszónàmban van nèzem az állapotot! Volt már 320 e km-t futott benzinesem, ment, üzembiztos volt, de tènyleg sok volt a kopó rajra, általában a sokat futott autóknál már költeni sem szoktak azok akinek eladó, pedig van mire!
Ez a karcagi autó is csak addig volt èrdekes, amíg 179e km-t vízionáltam bele, de így vèletlenül sem èrdekel mèg az eredeti pesti -200e ft-os árèrt sem!
Aki azt mondja, hogy állapotot veszünk ès nem km-t, az gondolom nem a 100ekm ès 400e km difijère gondol, hanem max a 100e vs 200e viszonylatra, de mindkettőt a vevő döntse már el a valós adatokkal, hogy èrdekli-e, bekötött szemmel sem megy az ember autót nèzni..... -
Findzs
addikt
-
törölt tag
Sziasztok.
Astra H-hoz pontosan milyen intervallumu hosszusaggal megaldott ablaktorlo lapatok hasznalhatok? (Elol-hatul) Van erre valami exzakt info? -
Petyyyyy
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondtam én ilyet?
A vevői elvárás nettó baromság úgy ahogy van. Meg kellene érteni néhány egyszerű dolgot és sokkal szebb lenne a világ. Röviden: állapotot kell venni és nem km óra állást. Nyugodtabban lehet aludni egy jó műszaki állapotú, korosabb és sokat futott darabbal, mint egy most még jó műszaki állapotú, fiatalabb, de tolatva használt járgánnyal.
Van egy réteg akit nem érdekel az autózás technikai része és nem is ért az autókhoz, ennél fogva nem kíván részt venni műhelybéli foglalkozáson a kötelező szeánszoktól eltekintve. Ők jobbára csak az órát nézik, hogy tudják a várhatóan gondtalan autózással tölthető napok számát. Ezt el is tudnám fogadni, de szvsz egy minimális technikai tudással/érdeklődéssel mindneképp rendelkezni kellene. Egyre inkább azt látom hogy kihal az autós tudás 1x1-je és izzócsere okán is a műhelybe szalad a nép, pedig a KRESZ könyvben is van egy műszaki rész. Ez a probléma indukálja a másikat, vagyis hogy X km futás felett rá sem néznek a használt autóra, mert foglalkozni kellene vele. A vevő meg vagy nem akar foglalkozni vele, vagy nem tud, így az eladó elveszíti gerincét és elvégzi az óraátállítást.
Ahogy írtad is, tényleg fontos a futásteljesítmény, jobb ha tudja az ember mennyi km múlva esedékes a következő fluxuskondi csere. Egyik cimborám a fent említett típusba sorolható és teljesen kiakad, mert mi az hogy az újonnan vásárolt E12 Corollájára a kötelező olajcseréken kívül most költeni kell 100 ezret. Az autó 14 éves lett és lám a kopó dolgok igénylik a cserét. Tudom, nem mindenkinek a szervizelés a passziója, de meg kell érteni hogy az autózásnak költségei vannak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Tehát a vevői elvárás legalizálja az óra-tekerést? Ne vicceljünk már...
Egy rakás alkatrész futásra van belőve, de nézzük csak az legegyszerűbb dolgot, az olajcserét.. a futásteljesítmény egy nagyon fontos adat és árképző tényező. Nem az egyetlen, de nem mindegy hogy egy autóban 150 vagy 300e km van.
-
diablo1984
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
de 179e km és 317e km között van egy kis diffi és 317e km-rel is egy kereskedés hirdette Budapesten. Ez akkor is csalás a javából, mert messze nem annyit kaphat 2 ennyire eltérő futásteljesítményű verda! Had én döntsem el a valós paraméterekből, hogy milyen autót szeretnék, na csak a hazugságokat kelljen szűrni....
-
Petyyyyy
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Itthon erre van igény, mindenki az óraállásra van rábuzulva. Négy éves, 60K km és ne legyen több x forintnál.

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
-
diablo1984
veterán
majdnem alkalmi vételű kis km futású h astra csak majdnem, mert 1,5 hónapja még egy budapesti srác hirdette 680e ft-ért és 315e km-rel..... hogy az édesa....t is beg....ná az ilyen óratekergetős idióta.....

-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi.
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok!
Opel Antarához keresek lehetőleg gyári 16"-os dísztárcsát.
Ezt találtam: [link] erre kéne hazai forrás
-
Findzs
addikt
válasz
hdanesz
üzenetére
Én is textar betétet és tárcsát raktam a g astrámra mielőtt eladtam.
A tárcsa le volt festve ezüst festékkel mint a tied ami a képen látható. Belül is a hűtőbordáknál.
És az élében van írás ami ezen a képen is látszik:
[link]Persze gondolom nem minden évjáratú tárcsa egyforma és esetleg létezhet több fajta is belőlük.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Féktárcsáról meg lehet valahogy állapítani a márkáját?
A fékbetéten látom, hogy Textar.
2hete vettem a kocsit. 2007, G Astra Z14XEP. A kereskedő mondta,hogy új tárcsák és betétek vannak rajta. Kicsit kételkedtem, de úgy tűnik igazat mondott.Íme egy kép.
-
Tikakukac
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Akkor már látod is mi a gond az egésszel és miért kenheted a hajadra a vigyázok témát. Egy konstrukciósan elkefélt terméknél vigyázhatsz, de az eredmény a mélytorkos lesz.

-
ArthurShelby
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Miután már kifizettél valamit, már csak a pénzed után futhatsz, vagy pereskedhetsz. Ráadásul a gm és a psa egymásra mutogatna egy esetleges csoportos keresetnél. Az egyetlen remény, hogy a márkaszerviz jófej, és kicseréli neked ingyen. De az is idő/macera, ráadásul félév/év múlva újra tönkre megy, szóval ezért mondtam, hogy az egyik legjobb amit csinálhatsz, hogy vigyázol rá.
Egyébként, mint mondottam, ebből jóból én kimaradtam, nincs ülésfűtés a kocsinkban, szóval személyes tapasztalatom nincs.
-
Tikakukac
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Szépen visszagurítani a szalonba és lehet elállni hibás teljesítéssel

-
Hachiko95
aktív tag
Olyat még nem láttam, aki a háttámlára térdelt volna, pedig nekem az is tönkrement.
Mondok jobbat, a két párna közötti vezeték is rojtosodik/elszakad.
Az anyagminőség és a kivitelezés is rossz.
Régi B/C Vectrában, ahogy Tikakukac is írja vígan mennek a gyárilag beszerelt ülésfűtések. -
u996
csendes tag
Sziasztok!
C Corsa-n hol van hűtőventilátor reléje?
Köszi!
-
Tikakukac
titán
Nekem sem potyognak a könnyeim, és nincsenek túlvigyázva a dolgaim. Pont annyit kapnak, ami reálisan elvárható, embertől megadható egy használati tárgynak és nem több.
Nem bír ki egy átfordulást az ülésfűtés és évenkénti cserére hordják vissza tömegével. Ez nekem pont Dacia. Nem a modern, hanem a régi, rendes román, amit nagygenerállal indítottak meg fateromék

De ne fokozzuk tovább, sok az OFF. Ha valaki kedveli a lerázós bullshitelést, az egye meg a térdes sztorit, fogyitársadalom van, így megy ez

-
footy
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
2 év után úgy adok el telefont, hogy emberek bzmegelnek, hogy de ez új
En nem vagyok ilyen kóros
Szamomra a kocsi is telefon is hasznalati targy, annyit vigyazok, hogy nem terdelek ra egyikre se
Cserenel nem szoktak potyogni a konnyek...Ha tudnád hányan jönnek a notis topikba, hogy ők vigyáznak a cuccokra, jó az olcsó is
És amikor kezedben marad a kijelző fedlapostól rájössz, hogy nem, ez nem ettől függ 
Eddig nem erzem ennyire szarnak az Insigniat, kocsis hasonlatban ezt inkabb a Daciara forditanam le. -
Tikakukac
titán
Ja, hogy ez a minőség szóba még belefér. Ha így közelítjük meg igaz is lehet. Én ezt úgy hívom, hogy a ló túlsó oldala.
Akkor mindenki vigyázzon rá, nem tudok jobbat. Vákumozza le a kocsit és ne járjon vele. Ezekbe a 'minőségi' dolgokba akkor a normál használat nem fér bele. Én vigyázok a cuccaimra. 2 év után úgy adok el telefont, hogy emberek bzmegelnek, hogy de ez új! Az. Viszont azzal, ha valami izomból fos, nem tudsz mit kezdeni. Ha tudnád hányan jönnek a notis topikba, hogy ők vigyáznak a cuccokra, jó az olcsó is
És amikor kezedben marad a kijelző fedlapostól rájössz, hogy nem, ez nem ettől függ 
-
footy
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Attól, mert másé is sz@r, miért legitimálja azt, hogy a miénk is?

Errol szo nincs, viszont adott aron ezt a minoseget kapod mas gyartonal is. A gyengebb minosegu termek elettartamat ugy tudod kicsit kijjebb tolni, hogy vigyazol ra. Masik reszrol a dragabb cuccok sem feltetlenul tartanak tovabb pl BMW![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tikakukac
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Meg nem lenni 85.1kg-nak, mert 85-ig jó, fölötte nem stb stb. Nope, ez nem így megy. Vagyis kéne mennie. Én heti szinten olvasok 30 hasonlót, amikor az ügyfél a hülye, mert .... Amúgy nem, nyilván a gyártó sara, de mennyivel egyszerűbb azt mondani, hogy dagadt vagy, térdelve vezetsz, rossz alakú a feneked stb. mintsem legyártani egy 1mm-el vastagabb vezetőket a célirányos helyekre

-
-
Tikakukac
titán
Attól, mert másé is sz@r, miért legitimálja azt, hogy a miénk is?

Itt most arról van szó, hogy adott egy xyz újabb cucc, amit rommáspóroltak emiatt tönkrement. Javítani luxus. Bazzeg csak én térdeltem vagy 50-szer 1 év alatt a lassan 20 éves Vectra ülésekben, bontottam le a teljes kárpitot és raktam újra felette és nincs baja.
Mert szerinted mikor 1 éves laptopokban sorra pusztulnak ki a ventik, az azért van, mert? Igen, ide már közleményt sem adott ki a Fujitsu, mert minek. Annak az oka az, amiért az ülésfűtés is szétmegy sorozatban. Nem, nem a térdelés van benne. A profit a szó amit keresel.
-
-
-
footy
addikt
válasz
Hachiko95
üzenetére
Olvastam olyat aki 3-4x cserélte egymást követő teleken, el tudom képzelni a párnák minőségét.
Azert ez boven lehet user error is. Ha raterdelsz az ulesre siman kinyirhatod a futoszalakat.(#87591) ricsi8800gt
A szigetelest mindenkeppen megejtenem azert.@Mindenki
Meg mindig nem tudom hogy hanyas OPCOM kell Insignia A facelifthez. Ha valaki tudja, ne tartsa magaban... -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Már létezik új cikkszámú fényszóró, csak nem érhető el raktáron. Kitartás!

Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de köszönöm. 
Én teljes levegő inlet takker, fojtószelep, sor, EGR-t ejtek tavasszal. Ezek szépen egymásra épülnek, így a legegyszerűbb egyben kikanalazni mindent.

szerintem a kapcsolóval,vagy a vezetékeivel van gond.Az ablakfűtésnek,tükröknek külön reléi,biztijei vannak, valószínűtlen, hogy egyszerre mind bekrepáljon.

Cserenel nem szoktak potyogni a konnyek...