Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Akartam írni, hogy ez mit is jelent (meg hogy a dízel hegyre (is) jobb), de inkább nem, nem kell a vita. De örülök, hogy te írtad be
Nagyon jó a dízel jól fogyaszt hétköznapokra valószínűleg sokkal kényelmesebb mert kompaktabb a fordulatszám-tartomány + még ott a turbo is (más kérdés, hogy valószínűleg azért ezeknek a modern turbos dízeleknek sem feltétlen a legjobb ha lefulladásik városban 50-el 5-ösben mennek vele..), de azért azok a fránya gagyi versenyzők az összes valamiért mégis benzinnel megy 
Egyébként épp egy tegnapi tapasztalat: én "csak" 116 lovat irányítok, képzelem milyen lehet mondjuk 200 vagy egy elegáns 400. Szóval tegnap pirosnál 2 hülyegyerek keménykedett egymással (nem velem), láttam, hogy itt "indulás" lesz gondoltam rám úgy sem figyelnek megnézzük. Indultam ahogy szoktam, csak picit dinamikusabban (kb 3000-3500 -ig pörgetve 1-esben), de nagyobb előnyt akartam úgyhogy ezen a ponton nem finomkodtam padlógáz felugrott 5000 -re és itt (tehát nem az elején indulásból, már gurulva) csikorgott a kerék és húzott oldalra a kormány
Imádom.. csak lenne pénz, hogy ne számítana a fogyasztás. Meg akkor már mint írtam egy 200-400 lovas motor
(ja persze szivikesz meg a másik kisbarátom csak nézett
)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon jó a dízel jól fogyaszt hétköznapokra valószínűleg sokkal kényelmesebb mert kompaktabb a fordulatszám-tartomány + még ott a turbo is (más kérdés, hogy valószínűleg azért ezeknek a modern turbos dízeleknek sem feltétlen a legjobb ha lefulladásik városban 50-el 5-ösben mennek vele..), de azért azok a fránya gagyi versenyzők az összes valamiért mégis benzinnel megy
Imádom.. csak lenne pénz, hogy ne számítana a fogyasztás. Meg akkor már mint írtam egy 200-400 lovas motor