Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ott valami baj lesz szerintem nekünk F mostmár 15. éves, előző tulaj egy kicsit meg is törte (nem komoly), de semmi zörgés ropogás

-
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
miért lett volna? az első 9 évet németben töltötte, de mivel törve javítva nem volt, így nem valószínű. hogy legózták volna! a jobbos ajtókárpitban is csúnyán zörgött valami télen, idegölő volt, a 16 éves passatomban, ami viszont szanaszét volt szedve az nem zörgött így......
-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Azt el is hiszem. soha nem volt megbontva a műszerfal?
-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Neked mi zörög ,recseg a gépedben? Nekem olyan halk az Astra ,hogy még másnak is feltűnt. Bezzeg a tetves Polo az állandóan "zenélt".

-
Skizz
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Első gen. insignia 0km-esen is több helyről zörgött és cicergett, mint a 17 éves vekim.
-
AMD Power
titán
Én meg erre!

-
trassher
addikt
Én erre a beltérre szavazok.

-
7Sony7
addikt
-
zolikaDB
veterán
Nem Lambó, de nekem nonpluszultra. Csak le kellene vakarni az okádék Csonti képét róla.
Ferrari 348TBMod: azt hittem, 512TR, de azért ez is állat

-
w333
félisten
Ezt nézzétek meg ... Link, ennyi idő alatt még a pótkereket sem cserélem ki

-
AMD Power
titán

-
diablo1984
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
uncsim a 2literes 8 szelepes vectra motort chippeltette meg és tolta egy f astrába, elvileg olyan 170 ló körül volt, de havonta törte a hajtókart és lehetett gyógyíttatni! asszem a 2. alkalom után feladta, chip le róla és máris volt egy fél millás alap vectra motorja és használta úgy, többször nem tört el a hajtókar sem benne......
-
Markizmark
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Biztos nem hosszútávra tervez vele.

-
Skizz
addikt

-
haddent
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
7 vagy max 8 ezer az a 40 és full szintetikus
Egyébként jó is, hogy felhoztad. Érdemes lecserélnem 10 ezer után, azaz még biztosan a nyáron? Decemberben kapta ezt, tehát az 1 éves ciklus helyett fél év lenne kb.. dehát a 10 ezer meg lenne. Ránézésre olyan mint 1 napos korában az olaj, "friss", nem ilyen éget sáros szar. Hát nem tudom, nem akarok rajta spórolni de pazarolni sem, ha a full szintetikus bírja még.hdman ez "csak" 100 paci? Azt hittem vagy 130
Mondjuk lehet, hogy van többféle verzió? 1.6 benzin H -ból is van 100, meg 116 -
gban
veterán
A hivatalos állásfoglalás szerint egybe kell cserélni.
Én minden második alkalommal cerélem egybe.
És akkor is mindig azt mondták, még hibátlan volt minden, a szíj is, a feszítők is, meg a vízpumpa is.
Csak szíjcserénél mindenképp nézze meg aki cseréli, hogy jók-e a nem cserés cuccok. -
Skizz
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Jólvan. Elvileg 25 ezer van benne, az még nem sok... majd úgyis megyek másik szervízbe is, rákérdezek ott is,hogy mi a vélemény.

-
haddent
addikt
Ma, már gyújtás adásakor a napi számláló helyett megjelent az "InSp" felirat. OBD -vel megnéztem semmi hibaüzenet nincs nem is volt soha, úgyhogy szépen kiütöttem (resetelő gomb nyom, gyújtás ad, nyom amíg "----" nem lesz, elenged-megnyom). Ez így ennyi vagy kéne még valamit?
-
Skizz
addikt
Szíjat érdemes külön cserélni 2 komplett vezérléscsere között? Kicsit mintha el lenne vékonyodva.
-
hdman
őstag
Declare: Neked való cikk:[link]
-
gban
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen, és ez az eset is azt támasztja alá hogy, nem függ össze a pénz és az ész mennyisége.
-
gban
veterán
Norbi szerint is igazunk van - az NSX az valami különleges.
Lehet rá mondani hogy régimódi, de nem mindenkinek ez jut róla eszébe.Valamint, sehol nincs az Audi az opelhoz képest, Pest - Győr, és ha nem cserélsz olajat, megbánod:
Tulajdonosa állítólag közel 130 kilométert tett meg vele anélkül, hogy egyetlen egyszer is olajat cseréltetett volna benne. -
AMD Power
titán
válasz
mephi666
üzenetére
Elég baba egy gép. És milyen hangja lehet neki mikor tolod.

Én ha megnyerném ezt dög sok pénzt három autót biztos vennék.
- Opel Insignia OPC Sports Tourer + tolnék rá valami komolyabb tuningot.
- Audi S8 4.0 TFSI BiTurbo quattro tiptronic FLÉs persze gyermekkorom óta a kedvenc márkámból egyet. Bár ezzel az lenne a baj ,hogy még ennyi pénzből sem biztos ,hogy fent tudnám tartani.
Lamborghini Aventador LP 750-4 SuperVeloce

haddent Az biztos ,hogy nézne a sok rizsrakétás boyracer hülye gyerek.

-
trassher
addikt
Épp azon ment az ötletelés hogy ha lefújatom a motorháztetőt akkor az fog a leghamarabb visszamattulni. Lehet többet érnék vele ha lehuzatnám az egészet 4d-vel és a tetőt is. Nem megy ki a fólia színe, sosem kell polírozni.
A forgalmiban szimplán kék szerepel de színkód alapján kikerestem itt. 269-es kóddal a királykék szerepel. -
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
közelben szoktam látni egy ilyen king cobra-t... ha nyerünk ma a lottón 3+ milliárdot, tuti veszek egy ilyet
...de ha kell, akár neked is
igazából a régi mustangok még a gyengéim... egy ilyen shelby gt 350 volt évekig a hátterem... jó markáns kiállása van -
AMD Power
titán
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Csomagolunk?
Kemény 5Ft / liter 
Megint az a hülye turbo
inkább egy jó 8 literes izom szívó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
nekem meg elsősorban opel, többiből meg max 1-1 típus az, ami tetszik...
merci c220 cdi sportcoupe
bmw 316i compactvalahogy ez a seggforma a mániám
(valahogy olyan g astra-s mind
) -
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Gondolod? Én nem tudom, annyira nem érdekel, autó (meg sok minden más) téren mást nem is vennék csak német / amerikai / japán, tehát olyan nagyon engem nem zavar bármelyik is
Mint nemzetet nem tudom, hogy szeretem-e egyiket is, de mint technika/autógyártás úgy nagyon 
BMW: igen tudom, beszéltük a múltkor is, én is azonos állásponton vagyok, de a sok hülye miatt azért nem fosztanám meg magamat tőle, ha az lenne a kedvencem/lenne pénz. Merciből a legtöbb új szerintem kifejezetten randa, nekem már túl hiper..
De mindent egybevetve szerintem Insignia OPC maradna továbbra is a befutó
Ma a ~6 órás takarítás után megajándékoztam magam egy kis "élményautózással" és teljesen élvezhető már 110 paci is. Abban meg nem is vagyok biztos, hogy kéne nekem hátsókerék. Igazából már akkor teljesen elégedett lennék, ha a benzint nem én fizetném és pörgethetném bűntetenűl 4-5000 en 
gban 1:30 -nál a taxist szerintem ott helyben kéne kivégezni, nem -1 aki mások életét és értékét veszélyeztetni. 5 másodpercben kb. 10-ét + a busz utasai. 3:13 -nál a gyalogos eltarolta a csúszó autó és még rajta is maradt? :\
-
AMD Power
titán
válasz
haddent
üzenetére
A tulajdonos Amcsi ez tény. De az Opel ettől még német marad. Bár én egyik nemzetet sem szeretem igazán. De ez nem fontos. BMW elvből nem vennék. Az új Merciktől meg nem igazán tetszenek. Ha már választani kéne akkor Audi.
De marad a realitás és a józan ész. Szóval Opel. Holnap reggel én is ideállok majd az ablakán. Porszívó le és kitakarítom rendesen az autót! 
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Én is. Bár azért Merciből és BMW -ből is tudnék szemezgetni. Volkswagent rühellem, nem tudnám megmagyarázni miért de olyan erős ellenszenv van bennem. Valószínűleg a sztereotípia.. Sok bunkó porigültetett németből hozott 500 ezer kilóméteres szént okádó passat kombi

Egyébként az Opel nem igazán német már jó ideje inkább amcsi

Egyébként ma életem eddigi legdurvább takarítása történt meg:

Szokásos belső nagytakarítás, kárpit, szövet minden plussz első ülések kicsavaroz, sínnel megemel (teljesen nem mertem kivenni, mert féltem, hogy elsül a légzsák, szóval csak rögzítés levesze, megemel, alatta kitakarít), hátsó ülés teljesen ki (na itt volt egy kis dzsuva, kb 20 cigi filtert elhagyott az első/előző tulaj
). Meg a többi szokásos. És tervezem a fékeket lefesteni a kocsi színére, nem bírom ezt a "koszos-fekete" színt
Egyik keréken megvolt a próba. Hááát nem olyan mint a pirosak egy Ferrarin, de a gyári koszos-olajos-fekete-színtelen-beolvadó verziónál jobb 
-
gban
veterán
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Ebből a 5-ből én csak Opelt szeretem és az Audit.

Ma lemostam végre ezt a szerencsétlen autót. De én rájöttem ma amíg törölgettem ,hogy én még egyszer nem viszem el ilyen kézi nagynyomású mosóba. A házunktól 50m van egy IMO. 790Ft normálisan lemossák stb... havonta egyszer bele fog férni.
Bár ezek a képen lévő árak már feljebb mentek.

-
Calogero
addikt
Jó választás.
A téli nekem is Continental TS850 235/60R18.
Nekem is fájt, a 4 gumi annyiba került mint neked a 8.Az Astrát pedig Continental TS810-el adtam el.
Meg vagyok / voltam elégedve velük. Szerintem a legjobb téli gumik.
Nyáriak az Astrán Bridgestone Turanza R300 volt (gyárilag ezzel jött ki) Az kicsit hangos volt, de jól tapadt minden körülmények között. 6 évig bírták, de nem elkoptak, hanem elöregedtek. Cserélve lettek MICHELIN Primacy HP MO-ra. Ez sokkal csendesebb volt mint a Turanza. -
Skizz
addikt
Lépcsőshátó B1 vekibe nincs tudomása valakinek jó állapotú első ajtókárpit+ülésszettről? Az enyém elég ramaty. Hátul minden patika de elől ki van ülve meg recseg-ropog az ajtókárpit. Egy ideje kutakodom de valami midnig hibádzik.
-
hdman
őstag
-
zolikaDB
veterán
Igen, amit trassher linkelt, az Corsa OPC kerek, 4x100 es 17-es. 90-120k kozott van garnituraja, es pont jo a G Astrara. Szerintem meg szexi. Elfogadnam.
Osram: igen, egyszeru volt. Van hozza sablon is. Amugy teszel fel papirragasztot, amit a szobafestok hasznalnak, odaprobalod a tartot, megigazitod, furatokat atjelolod, kifurod, ragaszto le, tarto odaprobal, felcsavaroz, lampa bepattint. Majd kabelezel, az nekem picit bonyisabb volt, mert nem ertek a villanyhoz, de ha most csinalnam, akkor 20 perc max. Annyi, h nem minden G Astraban van ugyanott gyujtas + a reledobozban.
Ha segitseg kell, szolj, fotozok, meg irok, mit-hogy. -
trassher
addikt
Ezen a képen látható felni létezik hogy gyári opel? Az autó színe passzol és jól is néz ki a felnivel. Amilyen az én szerencsém vagy bilialu jó külsővel vagy horror az ára.

Szerk.: Úgy látszik valóban gyári de 17"-os méretben találtam csak. Mondtam hogy nincs szerencsém.

-
Skizz
addikt
Hátsó ablaktörlőt lehet utólag felimádkozni lépcsőshátú Vectrára? Nem értem, miért nem járt hozzá gyárilag. Klíma, abs meg még hidraulikus géptető-kitámasztó is van, de hátra már ki nem látni, ha esik...
-
trassher
addikt
Köszi srácok de az érdem nem az enyém.

gban: Pedig ha tudnád milyen jóképű vagyok

mohabá 007: A mosást is a polír elkövetője csinálja rajta. Az autómosáshoz hülye vagyok de beltérben még éppen tudok takarítani.

-
AMD Power
titán
Magáneladásokban is ott vagyunk a toppon!

A magán-autóeladások 2014-es sztárjai
Ilyen autót vesz a magyar – igazából1. Opel 2938 db
2. Dacia 1973 db
3. Suzuki 1823 db
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

el s morzsoltam egy könnycseppet, jo kis cikk 

Bár a piros színt lecserélném kékre de ez már részletkérdés

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)