Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Semmi baja nem lesz a ha töltöd. Gondolj bele a generator minden beinditas utan folyamatosan töltögeti az akkut es a legkevesbe akkubarat modon, max töltöarammal.
Ha van egy jo akkutöltöd, az erzekeli milyen kondiba van az akku, annak megfelelöen tölti/szulfatlanitja
szulfatlanitas pedig kifejezetten jot tesz az akku elettartamanak. -
w333
félisten
válasz
haddent
üzenetére
Egyszerű a történet ... aksi kivétel után fel kell kapcsolni a lámpát, ha az nem áramtalanítja az egész autót akkor semmi sem

Szerk.
Tegnap direkt az AGIP -nál tankoltam és halkabb lett az autó jobban húz és egyenletesebb az alapjárat, ez tényleg így van vagy csak placebó ?

OMW -nél szoktam általában, de már kétszer belefutottam hogy az autó nem akart húzni, és az alapjárat is kicsit remegtette a kormányt (most pedig semmi)

-
F_Gergely
őstag
Mindenképp vissza kell vinni és nézze meg mi a helyzet.
Hát 6A.nál nagyobb töltővel nem szoktak akksit tölteni, nekem 66-os az akksim én azt töltöttem 6-os töltővel. De én is megfogadtam hogy majd beruházok egy automata töltőre. Szerintem rátolhatod töltőre, nem lesz baja. -
Skizz
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
A kimetszette nem fedi a valóságot, de én is csak annyit tudok, hogy megoldotta valahogy. Opel-szaki, nem ez az első amit csinált, úgyhogy nem hiszem hogy elbarmolná. Van visszajelzés, ott az aladin lámpa, csak a BC nem sipákol már.
Igazából az a kérdés, hogy az akksi hogy tolerál ennyi töltést, mivel a töltő nem is viccel, 7a fölött kezd és lassan csurog le 5-6 köré, pedig úgy tudom hogy a kapacitás tizedével kell tölteni, ami esetemben 4-5 között van. Namost ezt 1 hét alatt harmadszor nem tudom hogy viselné.Bár ha holnap megindulok akkor az kb. 120km melóhelyig, addig a generátor megoldja a baját.
-
-
Skizz
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Időt és kinti hőmérsékletet mutat fixen, egyebet nem. Most mégsem kísérletezek, este kaptam időpontot a mesterhez. Gyanús egyébként, hogy mikor gajdult meg, szar volt az olajnyomásmérő szenzora a bc-nek és állandóan hamis üzeneteket dobott. A legutóbb kimetszette belőle, szerintem azóta van baj, csak nem vettem észre időben. Így is véletlenül jöttem rá, de akkor viszont nem az akksi szar, csak 24ből 24 órán keresztül szívja szerencsétlent, ezért merült ilyen tempóban. Pár napig nincs hosszútáv ami töltené és annyi neki, érthető.
Holnaptól viszont meló, nem ártana néhány amper... merjek harmadszor rámenni töltővel 1 hét alatt?
-
7Sony7
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ok. Van kölcsön egy turbónyomás mérőd hozzá való csövekkel?
Sajnos szerelőre nincs pénzem, valami házi praktikára gondoltam. -
haddent
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nem, de nem is szeretném kipróbálni
90V -os talán 20.000 uF -es kondit viszont igen, és élőben hidd el ennél is ijesztőbb volt. És ez egy mezei erősítőből való.Skizz ja értem, hát szerintem akkor a rövidrezárás sokat nem fog változtatni viszont, de kiderül

-
AMD Power
titán
válasz
haddent
üzenetére
Mondjuk élőben nem volt rossz a belseje ,de nekem ez nem autó. Arról nem is beszélve ,hogy ha már tényleg az ember "kicsiben" gondolkozna akkor már Opel E Corsa Color Edition 1.4 150 LE 6-sebességes manuális váltóval. 4.5-4.7 milláért már nagyon babát veszel belőle. És az az autó nem kicsi. Ott is belőttem az első ülést a magamnak majd beültem magam mögé. 4 ember halál kényelmesen elfér benne.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Mint kiderült gyújtás nélkül is be tudom kapcsolni a rádiót, annyi ravaszság van, hogyha kihúzom a kulcsot, lekapcsolja a rádiót, és ha kulcs nélkül be akarom kapcsolni akkor külön be kell.
De kérdésedre válaszolva:
Bluetooth a rádióval együtt van, ahogy a rádiót bekapcsolod úgy kapcsolja be a kékfogat is, (nagyon gyorsan kapcsolódik pl elöbb kapcsolódik a telefon és a fejegység mint hogy beolvassa a pendrive-ról a zenét).
A kihangosítás onnantól él ahogy a fej bekapcsol, nem kell külön némítani, ha hívásod van egyből megállítja a zenét (ha te hívsz akkor is egyből megállítja a zenét), és tudod fogadni a hívást (nálam nem automata a fogadás, ha akarom felveszem ha akarom kinyomom a hívást) ha vége a hívásnak visszakapcsolja a zenét. Nagyon kényelmes használni
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Mondjuk az a fényes lakkműanyag ott bennt az valami undorító már új korában is szvsz

Szép, de szvsz. teljes mértékben ez az új "csajos verda". Az új Corsák már szinte alig különböznek a hatchback Astrától. Na jó de, de nem olyan nagyon. Méretben sincs óriási különbség. Nem is értem, hogy gazdaságos 3 vonalat fenntartani igazából 2 felhasználásra, de mindegy.Azokat a fém pedálokat viszont kérem most azonnal hol lehet venni

-
AMD Power
titán
Elhiszem ,hogy jó lett de ezek a kis "törpék" nagyon messze állnak tőlem.
-
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jah ... és ha szerencséd van akkor még pont annyi áram maradt még benne hogy kivágjon 5-6 biztosítékot aztán majd lehet vakarózni

Na jó csak poénkodtam, igen ez egy jó megoldás a teljes áramtalanításra

-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Eszembe jutott, hogy lehet nem ártana megolajozni a kuplung és gázbowdent.
1: Kell- , szabad-e egyáltalán? (Valami műanyagszerű cucc van rajta, még a tokon belül).
2: Ha igen, akkor hogyan? ( a közepe fentebb van, mint a két vége.)
Astra f 1.7 isuzu.Más: Turbo. Lomha az autó, mindig is az volt, de most már nagyon piszkálja a fantáziámat. Ugyanis üresben is olyan lomhán pörög fel, hogy borzasztó. Kíváncsiságból lehúztam a turbó utáni csövet, tehát a motor így szívó motorként üzemelt, de kb így is ugyanolyan a felpörgési sebesség. Honnan lehet megtudni, hogy a turbó nyom-e eleget?
-
Skizz
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ja értem. Ez bevált módszer ilyen esetekre? Mindjért kipróbálom.
-
Skizz
addikt
Na, kb. 36 óra akksi nélkül és visszakötve a bc még mindig nem kapcsol ki.
Nincs más tippetek? -
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Nekem mondod? Tudod hány haveromat vitték el ilyennel?
Éveken át "ezt" az autót lestük mindenhol. -
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Polírozást inkább ezután kéne majd megcsinálnom. Bár jó lenne most ha nem kézzel kéne megcsinálnom.
kézzel max pasztázni tudsz, polírozáshoz gép is kell!

amúgy jó verda, tíz évvel ezelőtt ezektől a fehér astráktól remegett a nép, hogy csak nehogy rendőr legyen és ne trafizzon!

-
AMD Power
titán
válasz
haddent
üzenetére
Ha megjön végre az igazi jó idő akkor a problémásabb helyeket egy kicsit újra kijavítom. Hála az Égnek nem sok ilyen van és csak felületi rozsda. Egy kis csiszolás, alapozás majd megint csiszolás és utána mehet rá a jó kis gyári Opel festék. Polírozást inkább ezután kéne majd megcsinálnom. Bár jó lenne most ha nem kézzel kéne megcsinálnom.
-
-
AMD Power
titán
12:30 fele értünk ki az Opel napra. 8-s kapun engedték be a VIP parkolóba a "nyerteseket". A Családi nap valóban családi volt. Ha nagyobb lett volna a gyerek ő is jött volna. Ami egyébként a Kánaán lett volna neki. Millió egy gyerek és játék program. A kicsiknek ez egy Mennyország volt. 1-2 év és a gyerek is jön és biztos oda lesz érte. Természetesen engem a kiállított új Opelek érdekeltek a legjobban. Az Mokkával kezdtük. Nekem amúgy is ő az egyik kedvencem. Abszolút meggyőző volt. Utána jött az új Corsa. Elöl hátul teljesen jól elférek benne. De ettől függetlenül családi autónak kicsi, így nem nekem találták ki. Igényes kis gép. Utána jött az Astra. Hiába öreg ettől függetlenül hozza azt amit elvár tőle az ember. De a közép konzol tényleg nagyon gázos benne azzal a millió egy gombbal. Utána jött egy fullos bőr Insignia Tour. Hát az egy állat volt viszont. Én beállítottam az első ülést az én méretemre majd beültem magam mögé. Teljesen jól elfértem. Az anyagminőséget itt szidta valaki. Hát én 3-ban is ültem , semmilyen problémát nem éreztem. Érződött nagyon ,hogy egy komoly gépben ülsz. De ettől függetlenül nem ő volt a nyertes nálunk még mindig. Jött a Meriva. Nah ő pl az a típusú autó ami szerintem egy 3 fős családnak szinte a Tökéletes választás. (ugyan ezt érzem a Mokkánál ,de az vagányabb egy picit és drágább is persze). Nem kicsi, nem nagy. 4 ember halál kényelmesen elfér benne. Egyszerűen jó volt. Talán ő az egyik legracionálisabb választás "kisebb" családos embernek (+ a Mokka) ha az ember új autóban gondolkozna elérhető áron. Ami nálunk vitte a prímet. Közös egyetértésben a Zafira Tour. Az az autó szenzációs volt!! Eddig is nagyon tetszett , de most meg szerelmes vagyok belé. Kipróbáltuk a 7 ülésest is. Páromat ültettem bele. 165cm átlagos alkattal. Bőven jól elfért még az utolsó sorban is. Elől fejedelmi, középen is bőséges hellyel. Ez az igazi jó kis családi gép. Nekem ez kéne. Jobban mint egy Insignia. Tágas,jó nagy nagy csomagtartóval. Tökéletes családi gép. Ami nekünk fura volt a jó kis régi F után ,hogy ezek az autók baromi masszívak. Már "értem" ,hogy miért ilyen dög nehéz az összes Opel. Egy-két modellben olyan ajtó volt mintha egy fal mellett ülnél. Ami persze rohadt jó érzés. Volt sok szép magán gép is és old timer is. Szépek voltak szinte egytől egyig. Ami biztos ,hogy nagyon jól éreztük magunkat és jövőre újra megyünk!
Igény esetén töltök fel több képet is.
VIP parkolóban!

-
diablo1984
veterán
ki van ez találva, mert ha valaki ezelőtt ügyesen lavírozott és kikerülte a kamerákat, akkor megúszhatta jegy nélkül, így meg ugye eleve jeggyel mehetsz fel! pl külföldieket ha a határon feltartották, mondhatták, hogy még visszajönnek és vesznek jegyet és minden okés, persze sosem jöttek ezért vissza, így meg büntethetik őket ha megállítják.....
-
w333
félisten
válasz
tboy93
üzenetére
Hát ez elég rossz hír

(#41151) gban
Na f*sza, szvsz. ez elég nagy bunkóság az autósokkal szemben

De azt már igazából kitalálhatták volna hogy pl. ha valaki véletlen feltéved az autópályára (mint pl. én és sokan mások is) hogy ha áthaladok 5 kamera felett csak akkor járjon a büntetés, mert ugye 14850 Ft -ért mentem az autópályán 300 métert, ennyi erővel végigmehettem volna az egész pályán

Szóval nagyon rosszul van ez kitalálva, vagyis csak nekünk rossz, nekik ez jó !
-
gban
veterán
Régebben úgy volt (hozzáteszem, sokkal korrektebb is volt), hogy ha mentél mondjuk 9.-én, akár reggel, akár este fizetős szakaszon, akkor elég volt 9.-én éjfélig megvenni a jegyet, hiszen bármikor veszed meg az adott napon, arra a napra érvényes ugye, és ez így is korrekt.
Most már nem így van, most már a fizetős szakasz használatának időpontjában rendelkezned kell érvényes jeggyel.
Ez olyan, mint az éves jegy, december 31-én már csak 1 napra érvényes (most ne vegyük hogy köv. év elején használhatod még pár napig vagy sem), de ugyanannyiba kerül mint ugyanazon év január elsején. -
w333
félisten
(#41147) lsebestyen és (#41148) gban
Köszi az infót

Legközelebb inkább figyelmesebb leszek, de ha véletlenül megint valami hasonló történik (akkor inkább tényleg leállok 1-2 percre) és megrendelem 3000 Ft -ért ami azért sokkal jobb a 14850 büntetéstől

Szerk.
És utólag nem lehet megvenni mikor pl. már lejöttem a pályáról és biztonságosan meg tudok állni ? gondolok itt olyan kb. 1-2 óra csúszásra ?

-
w333
félisten
válasz
lsebestyen
üzenetére
Persze tudom ... jelenleg IGO -t használok (most nekem ez a legjobb) de akkor még a Here Maps -t használtam és én h*lye elfelejtettem kikapcsolni az autópálya útvonalakat, ezért vitt fel

Szerk.
Lassan összeáll az alkatrész dolog, ha jól látom van ami olcsóbb lett !

Féktárcsa Delphi : 2 X 7452 Ft
Első fékpofa Delphi 6862 Ft
Hátsó fékpofa (Delphi vagy Gyári) 4576 Ft
Hátsó gázos Starline 2X 6552 Ft vagy Olajos Kayba 2X 7603 Ft
Gyújtógyertya gyári 4X 945Ft
Hátsó stabilizátor szillent gyári 2X 815 Ft
Km óra spirál Automega 2456 Ft
Szelepfedél tömítés Meyle 480 FtBármi észvétel (akármi) jöhet nyugodtan, köszi

(#41144) tboy93
Persze nem szó szerint értettem, hanem a pályára felvezető útnál !

(#41146) gban
+1 csak hirtelen nem tudtam vezetni + sms -t küldeni, leállósávba ilyenkor le lehet állni 1-2 percre ? mondjuk vészvillogóval akár ?

-
w333
félisten
Na csak lejött az autópályás manőver büntetés (14850Huf) igaz nem én fizettem (anyu rendes volt és kifizette) mert ugye őt vittük akkor Pusztaszabolcsra, viszont még így is kicsit szarul esett mert ennyiből már megvettem volna a 2 hátsó lengéscsillapítót !

Szóval ahol autópályát (Vignete feliratot) láttok, azonnal satufék és visszafordulás vészvillogóval, mert nem játék ráadásul ha 30 napon belül nem fizeted ki a 14850 Ft -t akkor 58000 Ft lesz belőle
tehát csak óvatosan, gps balfaszf*ság miatt, de jó kis tanulópénz volt 
-
zolikaDB
veterán
-
baderoli
tag
Sziasztok! P0340 -8 hibakódot kapok. Megnéztem a vezérmű tengely jeladót, hogy nem koszos e, átnéztem a vezetékét is, de minden rendben. Csere gyanús, vagy esetleg valamit még nézzek meg? Csere esetén milyen márkát ajánlotok? Esetleg bontott gyárit? Köszi! (Zafira A '2000 1.8 X18XE1)
-
hdman
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én a boschban nagyot csalódtam, drága és nálam nagyon gyenge volt...
-
soo277
őstag
Háháá,meg rendelve,még jó hogy 44es a lábam

Opel -
AMD Power
titán
De rohadt jó volt ez az Opel Családinap! Sajnos a gyerek még kicsi ahhoz ,hogy vigyük, de gyerekeknek Kánaán volt, nekem meg folyt a nyálam a sok Opel gépen. A VIP nyeremény jól jött. Nem kellett sokat gyalogolni a kocsihoz.

-
horvathkrisz
addikt
Egyertelmuen Bosch ablaktorlo. Evek mulva sem huz csikokat...
-
haddent
addikt
válasz
zsambek
üzenetére
Épp ami van. Ilyen kopóalkatrészekből aztán tényleg nem szabad divatozni
A hátsóból is van 26 ezer féle, szerintem akkor jársz jól ha kezedben viszed és próbálod mellé. Egy tipp azért mégis: a "feszületes" (ami csak egy gumicsík kifeszítve), az egy rakás szar. Az a jó, amiben van 2-3 ilyen "rugós" szerekezet ami odanyomja a gumit rendesen. Raádásul ezekben lehet a gumit cserélni csak, ha sikerül találni valahol 
Jó volt ez az Opel nap, rengeteg szép tuning illetve veterán Opel volt
Az újak közül is hoztak rendesen de hát számomra az kevésbé volt izgalmas. Ami iszonyat idegtépő volt, hogy valami botrányos gyökerek voltak a szinpadon és mindenhova ki volt hangosítva. Nem tudom ki volt és mi volt, de kb. valami értelmifogyatékos próbált a gyerkeknek kedvezni. Értem én, hogy családi nap, de talán azért mégsem az 5 éves izlésficamosoknak kéne kedvezni egész délelőtt 
-
zsambek
aktív tag
Akkor mondjuk egy ilyen jó lenne?
Opel Astra H 5 ajtós, NEM kombi.
Elsők:
http://bolthely.hu/suzukialkatreszek/id/BO022_Flexibilis_ablaktorlo_lapat_Bosoko_Silentio_55_cmhttp://bolthely.hu/suzukialkatreszek/id/BO018_Flexibilis_ablaktorlo_lapat_Bosoko_Silentio_45_cm
Hátulra mekkorát kellene venni?
Köszönöm a segítséget,
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
Ki melyik ablaktörlő lapát gyártóra esküszik?

-
AMD Power
titán
Az igazi versenygép.

-
Gergőke88
addikt
Ma mentem egy G astra 1.7 "isuzu"val 500 kmt.
Budapest-Becs 500km palyan vegig 140-145 kozott itthon, kint szabalyokat betartva. 5en ultunk benne, a fogyasztas pedig 5.5l.
Jo kis motor ez...De azert a Coupet jobban szeretem...( sajna az csak 4 fos...)
-
haddent
addikt
Na ma volt egy kis autóápolás. Főleg a öreg F -nek. Szanaszét mostan nagynyomásúval (slaggal
), aztán addig ütöttem reszeltem, keféltem amíg fémig lement a rozsda a hátsó kerékívben, majd jó 10 réteg kátrányos szutymó ment rá. Remélem bírja még egyszere nnyi ideig, mert nagyon szeretjük és nagyon jó kis dög 
-
mephi666
nagyúr
hehe, ez az 1esben 90 kicsit meredek
...én a c14nz-t 3asban nem merem addig pörgetni 
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem patika tiszta a rendszer.
A baloldalon az a fehér csati a beszívott levegő hőmérsékletét méri korábbi kép,itt a helyén bedugva (a lábas dióda mér valamit
) és érzékelő jelet küld a computernek. Ő felel a dúsításért. Ha a hőmérséklet nem megfelelő,az ECU utasítja a MAP-ot,hogy tegyen valamit.A MAP-on lévő csatin keresztül dumcsiznak.
Nem olajos égéstermék.
A hőhatástól van.
A gyertya fontos feladata az égéstérből "kiszívni" a felesleges hőenergiát A hő egy részét leadja a hengerfejnek,a többit a porcelán testen keresztül elvezeti.Az elvezetett hő szinezte meg a cuccost.Alul nagyobb a hő, az elszineződés is erősebb.Nincs mit tenni. -
tresh
veterán
Holnap valaki megy innen Hungaroring-re?
Megyek én is bnőmmel kicsit fotózgatni a gépeket . Igaz én nem opelal megyek
Csak nem nézik ki az Ódit max csak mert tiszta retek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F_Gergely
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Reggel én is ezzel kezdtem a napomat

Ez az autó egy legenda, és bárminél jobban elfogadnám mint egy mostani autót. Igaz tankolni nem tudnám
Más:
Srácok régen volt az Astra, Vectra és Omega.
Astra volt a fapad, Vectra a középkategória Omega meg ugye a zászlóshajó.
Astra most is van, Vectra helyett az Insignia nevű borzalom, na de mi van az Omega helyett? Nincs is az Opelnak felső kategóriás autója? -
horvathkrisz
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Igen, ehhez hasonló dióda, és a műanyag-szerkezet másik felén van kb egy fél-egy négyzetcenti téglalap alakú tükrös fém felület, amin oxidáció-szerű "pöttyök" voltak, mint írtam, mind a kettőt megpucoltam.
Szerintem utóbbi is a szenzorhoz tartozhat.
Esetleg szedd ki te is, takarítsd meg, rosszat nem teszel vele. Valószínű egyforma lehet az autóinkban.
Egyébként egy német fórumon olvastam:
-levegőszűrő csere
-légtömegmérő takarítás
-pillangószelep pucolás után szebben megy az autó.Update: barátnőm most írt -idézem: "úgy megy a kocsi mint az álom."

Jobban tudja, ő használja nap mint nap, én a 143 lovas dízelhez vagyok szokva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A gyertyát sajnos nem tudtam lefényképezni, mert kb 7-8 centi mélyen van a "lyukban", megpróbálom még egyszer leírni:
Szóval a gyertyát körülvevő, korróziómentes, szép tiszta alumínium "fal" a két szélső hengernél gyönyörű tiszta, mintha tegnap jött volna ki a gyárból. A középső kettő közül az egyiknél jobban, másiknál kevésbé barnára van színeződve, amit nem tudok eldönteni hogy vajon olajos égéstermék, vagy valami hőhatás miatt színeződhetett-e el. Mindenesetre a gyertya menetes részénél erősebb az elszíneződés, felfelé halványul, ezért gondoltam arra, hogy esetleg kifújhat.
Hülye kérdés, de ez lehet még a hő miatt is? Arra gondolok, hogy a henger két szélénél jobb a hőelvezetés, mint középen.
Hosszúra sikeredett, sry, és még egyszer köszönöm a segítséged!
-
AMD Power
titán

-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Gyönyörű ez az autó. Komolyan elmehet az összes új szirszar a sunyiba meg a
vastelepreműanyagöntödébe visszaolvasztani egy ilyen meg egy E35 mellett.Legyen kinnt szombaton léciléci

Egyébként V8 és a 24 szelep hogy jön össze nem értem? 3 szelep 1 hengerre? az miért jó?

gban nekünk F -en min. 10 évig húzta a hátsó, a többi részhez még soha nem volt hozzányúlva. Pedig aztán 99% -ban, mondhatni csak város rövid táv, és nééééha néha van 1 kis pálya. Bár mióta van a H azóta már annyi sem..
-
AMD Power
titán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szulfatlanitas pedig kifejezetten jot tesz az akku elettartamanak.

Nincs más tippetek?
Éveken át "ezt" az autót lestük mindenhol.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A hőhatástól van.