Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
A QD-OLED ha minden jól megy már a jövő évi termékekben megjelenik, a Samsung Displaynek hála, de nem a Samsung termékekben várható, hanem a TCL-nél először (a Samsung inkább a 8K vonalat nyomná, a QD-OLED meg jelenleg 4K-t tud). Az ár kb 2x lesz a mostani OLED kínálatnak induláskor -legalábbis erről szóltak a pletykák -, bár minden tekintetben felülmúlja a technológia a WOLED-et (több mint dupla fényerő - vagy épp azonos fényerő, de nagyobb frekvencia a BFI-nek, aminek több értelme van, mint pl. a 4K/120Hz erőltetése -, kisebb fogyasztás mellett, sokkal kisebb esély az IR-re - de azért van rá esély, természetesen, a panellottó is kisebb lehet, hiszen egy monokróm panelt kell legyártani, színszűrők nélkül - ami rettenetes fényerőveszteséget okoz amúgy -, a többit elintézik a Quantum pontok, nincs szükség polárszűrőre sem...). Az megint egy másik kérdés lesz, ki tud hozzá megfelelő vezérlést társítani...
-
Piftuka
veterán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Köszönöm, ez hasznos info volt!

Ami a panelek minőségét illeti, maximálisan egyetértek veled. Ezért is volna jó, ha végre a "nagyok" is kijönnének a saját OLED paneljeikkel. Amíg az LGD monopol helyzetben van, addig semi nem ösztönzi őketa a minőség javítására.
A partnerek pedig megveszik a "bármilyen rossz" panelt is, hiszen felfutott a technológia... kereslet most már van rá bőven... ha nem vennék át, nem lehetnének ott a prémium tévéknek ezen a piacán. (Amúgy pedig igen, lópikulát az ő hátsó felükbe is!)Egyébként szvsz a hagyományos OLED panel is elérte a lehetőségeinek határát. Fényerőben már tuningolni nem fognak tudni rajta, és lehet, hogy a "kifogástalan" panelek gyártása sem érné meg.
Talán majd a QD-OLED... Persze az még egy kicsit messzebb van.
-
sakal83
addikt
Lg 65CXa GOL10 kuponnal csak ma - 10% azaz 540e ft!!! Az edigitalban
[link]A kupon mindenre érvényes
-
sakal83
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Hol van info errol a pana garirol?
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Piftuka
üzenetére
A panával kapcsolatban : pár hónapja létezik egy gyári garancia meghosszabbítás lehetősége (+ 3 év ), sajnos én ezt már csak akkor tudtam meg , amikor már rég megvettem hozzá a M.M-es goldot , az ára kb. annyi mint a goldnak .( Hasonló , mint a Sony +gari). Ha panát veszel ezt érdemes megfontolni .( Szerintem) Panel lottó az viszont van , lásd nálam is ott a banding ( talán elmúlik, talán nem és a két sávban ting ting az már nem fog "meggyógyulni")
ezekkel a problémákkal nem árt kalkulálni , én lehet még az idén "kíváncsiságból" rákérdezek a helyi Pana szervízben , hogy ez gariban panel csere vagy sem . ( Van időm , még 22 hónap)
Mellesleg igazából ez az LGD sara , ők gyártanak mindenkinek kijelzőt ( az meg egy másik dolog , hogy a sz@rt nem kellene átvenni és beépíteni) talán a 2020-as modellekben jobb lett vagy lesz a panel .
Ettől függetlenül a képminőség , bőven veri a qledeket én nem bántam meg. (Még nappali fényviszonyok között is ) -
-
daneel_hu
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
"Kaphatok választ, kérem tisztelettel, az itt feltett, szervizzel és egyes típusokkal kapcsolatos kérdéseimre?
"Ezeket nem lehet azért pár mondattal elintézni.
Szerintem olvasd rendszeresen a topikot, jobban jársz. -
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
Kaphatok választ, kérem tisztelettel, az itt feltett, szervizzel és egyes típusokkal kapcsolatos kérdéseimre?

-
chris0000
őstag
válasz
GalaHU
üzenetére
thx. pont most szembesültem vele, h milyen a játékmenet mikor van egy 144Hz-es kjelződ és 144 fps-el fut a játék... ezt most csak FHD-ban néztem mert vettem egy Lenovo Legion laptopot és kicsit átértékeltem, h milyen is a smooth játékmenet... te jó ég..ég és föld a különbség... mikor semmi nem mosódik el a környezetben ha egy karakterrel bármilyen mozgást végzek, vagy ahogy írtad Te is.. autós játékokban... Dirt Rally, Battlefield 4, Desperados 3 is szinte max beállításon hozza a 144fpst, még egy Diablo3-hoz is kedvet kaptam ami 8xMSAA-val egyből szép lett..
nah ezért érdekel engem is a 4K/120fps.. persze ez nagyon nagy ugrás főleg pénzben és már kb. minden hardver limites lesz, mert nem lesz elég, h 4K is meg 120fps is legyen... üdv. -
snpetit
aktív tag
C9 gyári lejátszó. Nf ripek és több más forrás is tartalmaz akár huszonpár feliratot, van valami trükk amire nem jöttem rá, hogyan találjam meg ami kell nekem? Ami 4-5 -öt tartalmaz azt még végig nyomogatom

Csak számozást látok :-/ -
chris0000
őstag
válasz
GalaHU
üzenetére
thx az infot ez most jól jött... én is váltanék 3080-ra, meg egy C9-re vagy CX-re és jó lenne tudni, h h alakulnak itt a gyakorlati dolgok... egyelőre nem jól, ahogy írod...
talán már nem kell sokat várni a friss firmwarere... milyen játékokat néztél ahol tudta a 4K/120fpst a 3080? pont azon gondolkodtam, h baromi erős hardver kell ehhez a szinthez és nem lesz olcsó az upgradem... aztán még ott lesz a PS5 téma is a HDMI 2.1-el mert azt is tervezek majd venni, de ez is más téma... ezt csak azért írom mert ott is kiváncsi leszek, h h indul majd a gyakorlatban... thx. üdv. -
GalaHU
addikt
válasz
chris0000
üzenetére
A teszt az megvolt, de egyelőre fél siker: ki tudja tolni a 4k120 fps-t, de sajna nincs g-sync (fekete képernyő) csak v-syncet kapcsolhatsz.
Ráadásul a HDR sem működik, “szétesős”, fakó lesz a kép...
Egy hónapja várjuk az új firmware-t a tv-hez, legutóbb linkeltek egy tesztet ahol a béta már jól működött, de még nem publikus...
-
Digital
addikt
Sziasztok!
LG CX3-ra létezik olyan alkalmazás amivel Synology nas-ról tudok filmet nézni?
A Plex-el próbálkozom de még nem sikerült beállítanom mit-hogy.
-
daneel_hu
addikt
válasz
balage25
üzenetére
"Minden hónapban elolvasom, de nem jutok közelebb. Amit neten hozott találat, nem működik a telefonommal. Tudnál kicsit pontosabb, részletesebb leírást adni?"
Telefon esetében elvileg Anymote vagy hasonló app, és IR-es telefon kell hozzá. (instart menü)
Nekem nincs IR-es telóm, iPhone-t használok.Egyszerűbb ha veszel egy LG service remote controlt, pl ezt:
[link]
Ennek van instart gombja, 0413 a kód.
Ezzel bármilyen LG tv szervíz menüjébe be tudsz lépni és le tudod olvasni az üzemórát, pixelfrissítések számát. (és egyebeket) -
MrBazsi
senior tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Szerintem a 9es széria nov közepére már kifut, C9 ígysincs már, B is csak itt ott, az Xnek meg nem fog beesni idén az ára annyit.
De, én is megbolondulok a rossz képminőségtől, én is évekig szenvedtem ez miatt lcd-n, és pont ezért is féltem annó a B8tól, de már az is pozitív csalódás volt, ahogy ez is.
Ha tré lenne biztos visszavittem volna. Aki nem látja az tényleg szerencsés. -
Mosqu!to
addikt
válasz
ztfolder
üzenetére
Outletes, voltam bent az üzletben, zsúfolásig volt a bolt gyári csomagolású-lezárt tvkkel. Fene tudja menynire szavahihetőek, de állítólag ezek közvetlenül a gyártótól vannak, B szériás tv-k, vagyis valahol (nem a kijelzőn) lehet rajtuk egy karc (hátlap, káva, talp, távirányító).
Panánál (még amikor a VT-m volt) meg tudtam nézni szervizmenüben az üzemidőt, LG-nek ilyenje nincs?
-
Piftuka
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
Használtat, Outletes tévét nem veszek. Én még bízom abban, hogy a most ~590.000-620.000 Forintos árak beesnek bőven fél millió alá is majd a közelgő "Black Friday", a karácsony előtti akciók alkalmával, vagy jövő tavasszal.

Ami a mozgásmegjelenítést illeti... nagyon szerencsés vagy! (Ezt minden irónia nélkül mondom.)
Amit írtál, az alapján szinte biztos, hogy a Te szemed, látásod nem érzékeny a mozgásmegjelenítést érintő "anomáliákra". Nekem is van ilyen cimborám, ismerősöm is...
Mutattam nekik tévén, hogy hol szaggat, hol "ugrik" a kép, hol van elmosódás... a panelen az ujjaimmal mutattam, hol mit kell nézniük... úgy sem látták.

Szerencsések. Nekik ilyen szempontból teljesen mindegy milyen tévét vásárolnak.
Én viszont, ha kettőt röccen a kép egy film alatt, kifutok kínomban a Naprendszerből...

Jut eszembe... a fenti kérdéseimre tudtok válaszolni, kérlek?
-
BalaNce87
addikt
Arra van valamilyen megoldás, hogy a párbeszéd halk és az effektek meg hangosak? Úgy tudom az 5.1 es forrás és a 2.1 es kimenet miatt lehet ez. Baromi idegesítő egy jelenség. Van esetleg lehetőség hogy mondjuk a streaming szolgáltások esetében 2.1 et küldjön?
-
ztfolder
csendes tag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Szerintem ezek már outlet darabok, ami nem lebeszélés akar lenni csak mérlegelendő. A panánál meglehet nézni egy sima távirányítóval az üzemidejét. Ennyiért tuti nem 0 km-es. De a többi sem új, ebben biztos vagyok. Csodák itt sincsenek. Visszatérve egy gondolat erejéig, szerintem a képminőség mindent felülír. Ha meg kell, fillérekből lehet okosítani, tehát pana.
-
Mosqu!to
addikt
Ismerve a vevőt, biztos herótja lenne a külső médialejátszótól... Ugyan fejlesztő, de Apple user, úgyhogy nem igazán akar extra cuccokat ráaggatni és úgy meghajtani

A B9 α 7 Gen 2 procija és a C8 α 9 Gen 1 között milyen eltérés észlelhető?
Ilyen árak vannak amúgy (65") B9: 470k C8: 500k, Pana: 480k.
-
daneel_hu
addikt
"Amiatt a középszerű szolgáltatás miatt kilőni egy esetleges jobb képminőséggel bíró készüléket... hát nem tudom.
Ha annyira kell az HBO GO, akkor 10-20e Ft körül kell egy külső eszköz, amivel lehet nézni + normális médialejátszásra is alkalmas. (Asztali médialejátszók topik)"Kinek mi a fontos, súlyozva...
Egy tévénél valóban a képminőségnek kell lennie a legfontosabbnak. De szerintem nincs akkora különbség képminőség szinten az egyes modellek között jelenleg, hogy emiatt ne számítsanak az esetleges szolgáltatások, kinézet, anyagminőség stb...A három közül a Panát venném.
De ha egyéb készülék is felmerülhetne akkor már nem.
Örüljünk neki, hogy legalább van valamennyi választék.
-
-
GalaHU
addikt
Közel 10 Pana-plazmázás után az HBOGO app hiánya miatt ment kukába a márka, pedig a képi világát nagyon szerettem...
Én remekül ellettem volna egy külső eszközzel, és mivel utálom halmozni a távirányítókat, a Logitech Harmony-mmal, de a család többi tagját nem lehetett “ránevelni”. Ha véletlenül más gombot nyomtak meg, rögtön jött az “Apa segíts!”
Jobb ezt a lehető legegyszerűbbre hagyni, ha idősebb családtag/feleség/kisgyerek is van a használók között. (Tisztelet a kivételeknek!)

-
TCr
veterán
Amiatt a középszerű szolgáltatás miatt kilőni egy esetleges jobb képminőséggel bíró készüléket... hát nem tudom.
Ha annyira kell az HBO GO, akkor 10-20e Ft körül kell egy külső eszköz, amivel lehet nézni + normális médialejátszásra is alkalmas. (Asztali médialejátszók topik) -
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek keresünk tv-t, főleg netflix+hbogo+youtube jellegű felhasználásra, játékra nem lesz használva, esetleg gépről lesz kép kitéve, de videózás jelleggel.
Az alábbi modellek érhetőek el hasonló áron:
LG C8
LG B9
Pana GZW 1004Melyik lenne célszerű választás ezek közül?
-
BalaNce87
addikt
Milyen? Egy 10 éves Samsung LED
Engem amúgy a szappanopera effekt nem zavar igazán, viszont a 60f ps az zseniális. Engem inkább a hibák zavartak kicsit, hogy mondjuk egy nagyon gyorsan mozgó állat foltot hagy. Vagy a focilabda foltot hagy.
Ahogy olvasom ez egy kritikus pont itt a fórumban. Ez kifejezetten egy OLED sajátosság? -
BalaNce87
addikt
Van valami ideális true motion beállítás amit javasoltok? Egy-két érdekesség nekem is feltűnt az élénk beállítás kapcsán

Viszont ha a szemed hozzászokik utána siralmas 24 fps-el nézni bármit is.
A régebbi TV-men miért nem tűnt fel ez az akadozás? Vagy csak a szemem megszokja a folyamatos mozgást? -
Segal
veterán
-
Digitang
csendes tag
Masfel ev tepelodes es rengeteg olvasas utan egy 77cx3-as keszulekkel udv mindenkinek!
-
KTTech
veterán
válasz
snpetit
üzenetére
Az EU jogszabály 2 évet ír elő, nem 12 hónapot.
A lényeg:"Az Európai Parlament és a Tanács 1999/44/EK irányelve
(1999. május 25.)
a fogyasztási cikkek adásvételének és a kapcsolódó jótállásnak egyes vonatkozásairól
...5. cikk
Határidők
(1) Az eladó a 3. cikk szerint akkor felel, ha a megfelelés hibája a fogyasztási cikk átadásától számított két éven belül megnyilvánul. Ha a nemzeti jog a 3. cikk (2) bekezdése szerinti jogok érvényesítésére elévülési határidőt ír elő, az nem járhat le az átadástól számított két éven belül."Az eladót nem úgy kell érteni, mint pl. Emag vagy Edigital, hanem úgy, hogy aki az EU-ban jogosult importra, azaz a fő forgalmazó illetve annak képviselője. A lényeg, hogy legyen számla a vásárlásról, ami EU-n belül keletkezett.
-
blakey
titán
válasz
KTTech
üzenetére
Nagyon sok múlik a gyártón is, mert ugye többféle üzletpolitika létezik. Ha már OLED topikban vagyunk akkor "mutatom", itt az 55CX3 ami kapható az eMag-on de a követkeőt kell figyelni, van egyszer az eMag mint forgalmazó
és van egy Euroshop nevű
ami lengyel, más terméknél még több forgalmazó lehet, tehát ha ezeket nem figyeled és mondjuk pont a lengyel az olcsóbb akkor beleeshetsz abba a hibába, hogy a mo-i forgalmazó nem szervizelteti. -
KTTech
veterán
válasz
blakey
üzenetére
Vettem UKban dolgokat és szervizeltettem Mo-n. Soha nem volt gondom, egyetlen márkával sem. Pedig a fotós cuccok ára meghaladhatja a legnagyobb méretű OLED TV árát könnyedén

Mondjuk mindig a szervizeléssel kapcsolatban soha nem a forgalmazót kerestem me, hanem a márkaszervizt (mondjuk soha nem értettem, miért az eladót keresik az emberek a szervizeltetéssel kapcsolatban...) -
blakey
titán
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Félmillió alatt 65 méretben csak használtat fogsz kapni vagy outletes vackot. Én is most vettem MM akcióban 510ert a B9et, de már az is drágabb. En tovabbra sem értem a mozgasmegjelenítes körüli hypeot, nem volt a b8on se semmi baj vele és ezen se, pedig en is ki lennék rá akadva ha lenne.
-
blakey
titán
válasz
Piftuka
üzenetére
TV-khez mérten (ahol beépített hangszórók vannak és nem külön hangkeltő)nem tapasztaltam, hogy az OLED-ek hangmiinősége sz@r lenne, még a legolcsóbb kategóriában sem, ennél rosszabb hangminőséget is hallottam magasabb kategóriás LCD-től. Az OLED panelek vékonyak, így mindegyikre igaz, hogy óvatosan kell bánni velük, mert valóban olyan érzésed lehet mintha lehetőséged lenne eltőrni, azonban fém a hátoldala és a csatlakozások valamint az alkatrészek vannak műanyag boirítás alatt.
Árukeresős véleményeket 99%-ban nem árt hanyagolni. -
Piftuka
veterán
válasz
Calogero
üzenetére
Köszönöm a hozzászólást mindenkinek!

Viszont mégiscsak "márkafüggő" a probléma, hiszen az LG Display gyártja a paneleket. (Talán pár új kínai gyártó már nem tőlük veszi, de ebben nem vagyok biztos.)
Bár mégis inkább azt mondom, hogy ez még a technológia sajátossága. Nem akarom bántani az LG-t, mert kifejezetten kedvelem a termékeiket, és 3 tévénk is volt, van tőlük. Szerintem, ha most, a jelenlegi technológiai tudás mellett bárki más gyártana OLED panelt, ugyanezek a problémák jelentkeznének.
Én csak azért vagyok gondban, mert rendkívül kiváló tévém van, és egészen eddig biztos voltam, hogy az LCD vonalon fejlesztek tovább (75, vagy 82/85 col); éppen a tipikus OLED issuek miatt.
Ám a prémium vonalon ott a FALD, és bloomingot nem szeretnék látni. Az árnyékrészletesség hiánya (black crush) nem érdekel. Csak a jó kontraszt, és fekete szint, és a lehető legjobb mozgásmegjelenítés. (Mert abban a jelenlegi SONY tévém etalon.)
Viszont ha esetleg mégis OLED mellett teszem le a voksomat, akkor csak 65 colos jöhet szóba maximum az ára miatt. Fél millió forint alatt szeretnék maradni. Ez a "mozgástér" arra, hogy a lehetlő legjobbat válasszam.
Ismerve a jellemző szerencsémet a "blind buy" műszaki cikkeket illetően, úgy kb. 99,99% esélye van annak, hogy nézhetetlenül sávos, foltos OLED tévét fogok ki, ami még pixelhibás is.
Tudom, ott az elállás joga, de ha egy mód van rá, szeretnék nem oda-vissza járkálni a lakásom és a Media Markt között a "cserebere" tévékkel. Tehát remek volna elsőre jól választani.
Szóval akkor egyelőre elvi síkon maradva, keresem a megfelelő OLED tévét...

- Az LG szerviz hozzállását ismerjük. Mi a helyzet a Pana, SONY és Philips központi szervizzel. Tegyük fel, megveszem a tévéjüket, rózsaszín, lilás, zöldes, sávos, vacak... Hívom őket... Hogyan intézik a helyzetet?
- Az LG készülékekről viszonylag sokat olvastam, a Pana GZ/HZ modellek tudását, paramétereit is ismerem, a SONY A8G és A9G tévéket már kevésbé, a Philips pedig teljesen "sötét ló".
*A SONY A8 tényleg annyira használhatatlanul lassú, mint ahogyan azt az Árukereső-n írja az egyik vásárlója?
* Mi a különbség a gyakorlatban az A8 és az A9 ("Master Series") között? Kb. mint a Pana GZ950 és GZ2000 összehasonlításában?* Mi a helyzet a Philips 7-es, 8-as, 9-es szériákkal? Melyik milyen a másikhoz hasonlítva?
A 7-es szériáról az Árukereső-n több rossz véleményt írnak. "Papírvékony, összeszerelésnél is hajlik, megroppanhat a panel"... a hangminőségét pedig kritikán alulinak tartják egyöntetűen. (Persze, ha tényleg annyira vékony, akkor nem tud csodát tenni ilyen téren.) -
khg
újonc
Sziasztok,
Kik a hivatalos LG "üzletek" ahonnan szabad rendelni? Azért kérdezem, mert nagy értékű eszköz, fontos a rendes magyar gyári garancia, megbízható üzlet. Pl eMag oké? kicsi, ismeretlen shopból nem szeretnék rendelni. -
KTTech
veterán
válasz
Faresz29
üzenetére
Az erősítő lesz a gyenge láncszem. A PS5 képességeit nem fogod tudni kamatoztatni ha arra van kapcsolva, mert az erősítő csak 4K/60p-t tud maximum, és nem tud átengedni HDMI 2.1-es funkciókat sem. Így a PS5-nek legjobb lenne a TV-be mennie közvetlenül.
Elvileg eArc-on a Netflix jó lesz a TV felől, és remélhetőleg a PS5 hangját is át tudod rajta küldeni majd (ezt ki kell próbálni, sok TV nem enged át multichanel hangot másik HDMI port felől)...
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
55C8 váltanám 65CX-re!
Amire használnám:
PS5, 4K filmek Nasról média lejátszón, Netflix a TV saját lejátszójáról!
Yamaha RX-V685 + Klipsch Atmos szettAmiben bizonytalan vagyok, hogy kössem össze az egészet, ha azt szeretném, hogy a Netflixes filmek HD hangsávjai a házimozin szólaljanak meg?
EARC, múködik ebben az esetben? Tehát mindent a TV-be dugjak, és egy külön HDMi pedig a TV és erősítő között? -
alaves
addikt
válasz
kokobe
üzenetére
A másik 3 gyártónál sem túlszaturáltak a színek, az rendben van, csak a meleg opciónál egy kicsit másképp van állítva a három alapszín (persze nyilván minden szűrő és javító kikapcsolva és alap 50-en). A Philips OLED-jeiben nem a színnel mahinál, hanem valahogy a kontraszttal és az élességgel.
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Tinting vagy bandingnál eleve be kéne fotózni egy DSLR-el, lehetőleg manualban kiszámítva nagyjából az expozíciós időt előre.
Na az nagyjából lehetne referencia kép egy oledről, ha már...Telefonnal a büdös életben nem lehet reprodukálni a fentieket, mert minden esetben túl fogja szaturálni a szoftver, elképzelhető, hogy 100-200%-osan "felnagyítva" az adott anomáliát.
Emlékszem olyan 5%-os szürke kép fotókra (mobil) ahol a kép egy része 50% szürke környékén volt, és volt ahol be volt buktatva 0% feketére. Ez pedig ugye eléggé lehetetlen a valóságban.
Tehát az 50% és a 0% közötti szürke árnyalatok váltakoztak a fotón, természetesen szép nagy foltokban.
A valóságban lehet vagy 1-2% eltérés a szürkéknél, de lehet csak 1. A mobil ebből csinál 50-et. -
kokobe
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sajnos az vagyok. Amúgy elég szar sokszor észreveszem...
-
-
válasz
Piftuka
üzenetére
Én, nem meglepő módon, a Panával kapcsolatban nyilatkoznék. Annyit tudok mondani, hogy két 2018-as Pana oled (55 és 65 colosak) tulajként én semmilyen normál használat melletti zavaró anomáliát nem tapasztalok mind a mai napig. Itt a fórumon pedig egy Pana esetre emlékszem, ami esetében gariztatni kellett, az egy 2017-es EZ950 volt. Több panasz nem volt. Pedig azért mostmár jópár csendes Pana tulaj van itt. Csendesek, mert működnek a tv-k.
Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Persze ki kell fogni, ahogy Daneel mondja. Legyen az bármilyen márkájú oled.
-
KTTech
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
Mindenki az LG Displaytől vásárol - szerencsére már nem sokáig - (nem az LG-től, mert az csak beépíti a panelt a TVibe, de két külön cégről beszélünk), így mindenhol hasonló gondok előfordulhatnak. Az LGD féle WOLED technológia még mindig messze van a teljesen kiforrott állapottól (bár évről évre javul, mivel még nincs konkurencia, így csak szépen lassan), és gyanítom soha nem lesz tökéletes, hamarabb leváltják.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
avforums-on olvasgass, elég sok tapasztalat gyűlik ott össze.
Amúgy mivel a Pana is LG-paneleket használ, sok csodát ne várj.
Itt pl GZ és HZ2000 brutális tinting-problémák:Igazából mázli is kell a jó panelhez. Ezek szerint.
Más kérdés, hogy "jól" néz ki így telefonnal megfotózva, de a valóságban ezek a "hibák" nem ennyire szembetűnőek. -
Piftuka
veterán
válasz
Kriszbmx
üzenetére
Hát ez - az LG szerviz hozzáállását leszámítva - annyira rosszul hangzik, hogy elmondani sem tudom...
Szabad tudni, mennyi időn belül játszódott le mindez az első, hibás példány megvásárlása, és a már jónak talált E9 megvásárlása között?
És mi a helyzet ilyen téren a 65 colos Panasonic GZ950 &1500, SONY A8, A9, és Philips 7xx/8xx/9xx készülékek esetében?
Őszinte, hozzáértő, bármi féle elfogultságtól mentes véleményt szeretnék ezekről, és azt hálás köszönettel veszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pláne ha ott a G-sync is ami a töredezést is eltűnteti...
nah ezért érdekel engem is a 4K/120fps.. persze ez nagyon nagy ugrás főleg pénzben és már kb. minden hardver limites lesz, mert nem lesz elég, h 4K is meg 120fps is legyen... üdv.
ally 2-ben már le kellett pár dolgot húzni az Ultrából és az ACC-ben is csak 100 a jellemzőbb. Mással meg nem játszom PC-n..
talán már nem kell sokat várni a friss firmwarere... milyen játékokat néztél ahol tudta a 4K/120fpst a 3080? pont azon gondolkodtam, h baromi erős hardver kell ehhez a szinthez és nem lesz olcsó az upgradem... aztán még ott lesz a PS5 téma is a HDMI 2.1-el mert azt is tervezek majd venni, de ez is más téma... ezt csak azért írom mert ott is kiváncsi leszek, h h indul majd a gyakorlatban... thx. üdv.

Vhiktor