Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Szia!
Köszönöm az infót, Tv átvételéhez személyesen Te kellettél, vagy átveheti más is? Mert én a hétre vártam, jövő héten nem leszek... Elégedett vagy a tv-vel, minden rendben volt a csomagolással? Akik kihozták, azok esetleg segitenek felhozni az első emeletre? Több hülye kérdésem nincs

-
Jorgi Kormi
senior tag
Én LG lm620-ról "nyergeltem" át oledre , én is nézek SD, Hd adásokat és antennáról m4-et 33-ös fényerővel nappali fényviszonyok között
felhúzott redőnyök mellett , semmivel sem rosszabb , mint az LCD volt . Néztem már 4k-s és Hd filmet Netflixen nappal 33-as fényerővel mosogatás
közben is . A mozgást lehet javítani és nem rosszabb mint , az LCD-nél ( ott is bele kellett nyúlni 5-7" csúszka"az oleden kevesebb 3-6 is elég .) -
evilskati
aktív tag
Szia!
Ha tudod és van rá időd, akkor menj el egy MM-be, vigyél pendrive-on olyan anyagokat, amiket nézni szoktál és próbáld ki. Érdemes a menüben változtatni a képmódokat, illetve az AI képjavítást és TrueMotiont be és kikapcsolgatni, a szintjein változtatni.
Mikor én bent voltam, akkor segítőkészek voltak a helyiek, ha megkéred őket biztos be tudnak állítani sportcsatornát is.
Ott el fog dőlni hamar, hogy tetszik-e vagy nem.
Az én általam tapasztaltak egy B9-en: SD teljesen nézhetetlen, 720p so-so. A legnagyobb gond az alacsony felbontású, alacsony FPS-es anyagokkal van szerintem. 4k HDR-ben TrueMotiont kikapcsolva is nézhető szerintem. Alacsony TrueMotionnel rendben van, bár más már erre a kicsi szappanoperára is azt mondta, hogy hányinger keltő.
Szóval nagyon szubjektív a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

közben is . A mozgást lehet javítani és nem rosszabb mint , az LCD-nél ( ott is bele kellett nyúlni 5-7" csúszka"az oleden kevesebb 3-6 is elég .)
Vhiktor