Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz Quadgame94 #106080 üzenetére
-
Calogero
addikt
válasz N.YCityBoy #103610 üzenetére
A gyári talp egy picit hátrafelé dönti a panelt.
-
Calogero
addikt
válasz Pro Koryak #99013 üzenetére
Valószínű hogy így van.
A Yettel oldalán már ez vanMi az újdonság a Max szolgáltatásban?
korlátlan eszközhasználat
2 párhuzamos lejátszás
full HD-videofelbontás
reklámmentes
ideiglenesen letölthető és offline megtekinthető kiválasztott tartalmak, 30 letöltésig
személyre szabott ajánlórendszer és felhasználóbarát navigáció elérhető
5 felhasználói profil, (felnőtt, gyerek - szülői felügyelettel)szkutyi: Az örökös 33% kedvezmény csak a Standard csomagosoknak marad meg, ha váltasz prémiumra akkor elveszik a kedvezmény
De a max témát folytassuk itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz Pro Koryak #99006 üzenetére
De ez sem egységes. Én egyből már HD-ban kapom. Sőt a hang is halkabb.
lajbii: Itt nem csak egy app átnevezés történt. Hanem az alap szolgáltató változtatott. Egy csomagból lett kettő.
- Standard 2790Ft /hó
- Prémium 3890Ft /hóTe nem tudom mennyit fizetsz a Yettelnek, én a Diginek fizetek 2990 Ft a Super HBO Max csomagért, amiben benne volt a HBO MAX+ a Tv csatornák díja is.
A szolgáltatók csomagváltozásnál a szerződőt általában olyan csomagba teszik ami korábbi csomag árához közelebb van. A Telekom és a Digi már előre közölte, hogy a szolgáltatói előfizetések Standard csomagban kerülnek.
-
Calogero
addikt
válasz Pro Koryak #96800 üzenetére
Igaz valami újdonságot hagyni kell a G5-nek is
Dexter17: Ha most vennék tv-t gyorsan lecsapnék egy G3-ra
-
Calogero
addikt
válasz Pro Koryak #96785 üzenetére
Az az egy szimpi a G4-ben van hozzá gyárilag talp
De csak 55" és 65" méretben van gyári talp [link]
-
Calogero
addikt
válasz Quadgame94 #96142 üzenetére
Nálam nem jelenik meg a video
-
Calogero
addikt
válasz Malfroy #95577 üzenetére
Én 2018-ban mintaboltban vásároltam egy kanapét, a 100 000 Ft előleget amelyet vagy utalással vagy bankkártyával lehetett kifizetni. Szerencsére a kártyát választottam. A bútorgyár lelépett a pénzemmel, meg még vagy 300 ember pénzével. Elfelejtettek teljesíteni. A bankkártyához tartozik egy olyan szolgáltatás, hogy ilyen esetben a bankod megtéríti a károdat.
Jeleztem a banknál az esetet, megküldtem nekik minden papírt (szerződés, előleg számla, kártyás fizetési bizonylatot) A bank ilyenkor megkeresi a másik felet, az én esetemben a bútorost. Ők nem tudták bizonyítani, hogy teljesítettek, így a bank megterhelte a számlájukat, plusz kifizettették a céggel az eljárás költségét. (kárigény 1-2 %-a). Ha egy kereskedő ellen több ilyen eljárás is indul, akkor a kártya kibocsájtók bontják vele a szerződést, és azután nem lehet nála majd bankkártyával fizetni.
Szerencsém volt, így visszakaptam a 100 000 Ft-ot. -
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
válasz demmer123 #91787 üzenetére
Eddig ilyen hibákat a 2018-as 8-as szériáknál olvastam. A samsung még csak most dobta az oledjét, így azt nem tudni, hogy azok meddig bírják,de lesz olyan Samsung készülék amibe szintén Lg panel lesz.
Én emiatt biztos, hogy nem jelenteném ki, hogy Lgt soha többé. Lehet hogy az általad választott samsung 3-4 év múlva lesz ilyen akkor Samsungot nem veszel többet?
-
-
Calogero
addikt
válasz ForRedGlory #90766 üzenetére
Kb mennyi üzemidő van a panelben? Ha kézi frissités után is ilyen, akkor sajnos csere, és hátha jobb lesz az új panel.
-
Calogero
addikt
válasz Quadgame94 #90673 üzenetére
Mert az LG úgy gondolta, hogy az annyira nem fontos adat.
Szerviz távirányító kell hozzá, vagy egy infrás telefon megfelelő applikácóval -
Calogero
addikt
A Mediamarktban az LG 65G2 679 999Ft 11.10-11.16 között
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
Kedves PHILIPS 65 OLED 705/12 tulajok. Ezt most láttam a MM honlapján.
Tisztelt Vásárlónk!
A Gazdasági Versenyhivatal Vj/8/2022. számú eljárásában tett vállalásával összhangban a Media Markt Magyarország Kft. mindazon vevőinek, akik az alábbi televíziókészülékek közül valamelyiket a táblázatban megjelölt időszakban vásároltak a mediamarkt.hu weboldalon vagy bármelyik magyar MediaMarkt üzletben, az alábbi juttatást biztosítja MediaMarkt ajándékkártya formájában („MM Ajándékkártya”).PHILIPS 65OLED 705/12: 2021.06.16. – 2022.03.07. 50 000 Ft
Az MM Ajándékkártyát az érintett vevők a számla/nyugta bemutatásával bármelyik magyarországi MediaMarkt üzlet vevőszolgálatán vagy a juttatas@mediamarkt.hu email címen kérhetik 2023. december 31-ig és részükre a Társaság – a vevő választása szerint – online vagy fizikai MM Ajándékkártyán adja át az őket megillető juttatást.
Az MM Ajándékkártya az átadástól számított 2 évig levásárolható a MediaMarkt magyarországi üzleteiben, illetve a mediamarkt.hu weboldalon, további feltételek és korlátozások nélkül.
-
Calogero
addikt
Az utóbbi időben rohamosan kezdett romlani a régi tv-m panelja így nem tudok már várni arra hogy QD-OLED ben is legyen 77" fölötti méret.
Dönteni kell 83" G3 vagy 77" S95C , A95L, G3.
Vhiktor:
Mi hátrányom lehet ha nem MLA-s paneles a G3? Mert 83" már nem kapja meg azt a panelt amit 55" 65" 77" G3?
Valamint a mostani LG panelekre is jellemző, hogy egy idő után elkezdenek szaporodni a széleken a fekete pixelek? -
Calogero
addikt
válasz lala666 #88769 üzenetére
Nincs Stream előfizetésem, virágboltba se járok. És eddig csak olyan lemezem van amelyiken csak DV van. (most kezdtem a dvd film gyűjteményemet 4kra cserélni).
Tv csere előtt járok, mert a mostani romlófélben van.
Ha már csere akkor jó lenne méretet is váltani így első sorban 83" a cél, de minimum 77.A kiszemelt tv-k
Samsung 77S95C (Ellenérv: DV hiánya, és méret csak max 77")
Sony A95L (Ellenérv: méret csak max 77")
LG G3 (Ellenérv: 83" ban nincs MLA) -
Calogero
addikt
válasz Tikakukac #88504 üzenetére
Távol áll tőlem, hogy fegyvert fogjak.
Az új kiszemelt tv-k között van a 77G3 vagy a 82G3 is Csak itt mindig megvan említve, hogy az LG szerviz így cserél, meg úgy cserél Oled tv esetén gari után is. Csak leírtam hogy nem mindenkinek.
Ha az általam beégett panel cserélt utasította volna el, akkor azt mondom hogy így jártam. De így, hogy állítólag gyártási hiba miatt fordul elő ez a hiba jelenség... kicsit rosszul esett az elutasítás. -
Calogero
addikt
válasz torma1981 #88497 üzenetére
Csak hogy ne csak pozitív legyen az LG szerviz. Ez nagyon terület függő lehet. Másnak volt méltányossági csere engemet elhajtottak, a panel "rohadást nem cserélték garancia lejárat után sem méltányosságból. Így most itt vagyok, egy amúgy tinting banding mentes panellel, de a szélén körbe egyre több a fekete pixellel.
-
Calogero
addikt
válasz mocsyvitya99 #88486 üzenetére
A garanciára kérdezz rá, mert egyes helyen csak 1 év garancia jár céges vásárlóként.
-
Calogero
addikt
válasz Vhiktor #88371 üzenetére
Aki QD Oledet szeretne Dolby Visionnal annak ott a Sony A95L Series.
Mi a tapasztalataid a Sonyval?
Eddig egy LG 65E8-at használtam, de a 5 év után a panel szélein egyre több a fekete pont.
Ezért elkezdtem újra nézegetni a felhozatalt.Többnyire filmnézésre és tv nézésre van használva, néha egy kis játék (Xbox)
Házimozi erősítő is van rendszerben, így a tv hangja nem játszik fontos tényezőt.
Ha lehet többnyire gyári Blu-ray lemezről megy a filmnézés Sony UBP-X800 lejátszóval. A lemezek túlnyomó része Dolby Visionos.
Tervben van még egy asztali médialejátszó is, bár eddig az ilyen anagyokkal a LG belső lejátszója is boldogult.Így nekem első sorban a megjelenítés a fontos. A szoba nem nevezhető nagyon világosnak.
Ha már új tv akkor jó lenne ha nagyobb is lenne (de ha 65" marad annak az asszony csak örülne)
Kérdés
77" Sony QD Oleddel, vagy 77" LG G3, vagy ha nagyon megőrülnék, akkor 83"LG G3 ?
-
Calogero
addikt
válasz GeneraL_XTX #86153 üzenetére
Azért ez sok mindent elmond, tudják ők is, hogy sok panel szar. Csak akkor nem értem miért rakják bele egy eladandó tv-be
Mert, ha vásárló nem veszi észre a hibát, akkor nem marad rajtuk a selejt panel.
-
Calogero
addikt
válasz Elektrosokk #86057 üzenetére
Illetve ha nem zavar a dolby vision hiánya, mert azt a S95B nem támogatja.
-
Calogero
addikt
válasz dgyuri0123 #82767 üzenetére
Az országot próbáld Egyesült királyságra vagy Svédországra állítani.
Csatorna hangolásnál mit lett kiválasztva Vodafone/Digi/Egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest