Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
Használtat, Outletes tévét nem veszek. Én még bízom abban, hogy a most ~590.000-620.000 Forintos árak beesnek bőven fél millió alá is majd a közelgő "Black Friday", a karácsony előtti akciók alkalmával, vagy jövő tavasszal.

Ami a mozgásmegjelenítést illeti... nagyon szerencsés vagy! (Ezt minden irónia nélkül mondom.)
Amit írtál, az alapján szinte biztos, hogy a Te szemed, látásod nem érzékeny a mozgásmegjelenítést érintő "anomáliákra". Nekem is van ilyen cimborám, ismerősöm is...
Mutattam nekik tévén, hogy hol szaggat, hol "ugrik" a kép, hol van elmosódás... a panelen az ujjaimmal mutattam, hol mit kell nézniük... úgy sem látták.

Szerencsések. Nekik ilyen szempontból teljesen mindegy milyen tévét vásárolnak.
Én viszont, ha kettőt röccen a kép egy film alatt, kifutok kínomban a Naprendszerből...

Jut eszembe... a fenti kérdéseimre tudtok válaszolni, kérlek?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor