Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Köszi a tippet!
Nálam estére “magától” megoldódott, hagyta frissíteni az app-okat és utána ment.
-
GalaHU
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Legalább dolgoznak rajta... Mondjuk az én webOS-em a TV szerint 23.20.56-os, szóval kíváncsian várom a 24-est...

Addig meg lehet konzolról vacakolni...
-
GalaHU
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Hát ezzel már szórakozzon az, aki nagyon ráér. Torrenteztem eleget, sorra jött a kicsit akad, de nem szemcsés, ez pont jó lesz, jaj nézzünk már valamit mantra…

Ehhez most már se türelmem, se erőm, 3 kattintás a távirányítón, aztán kész.
A gyűjtèsi szenvedély rèszét megértem, én is költöztezek NAS vinyóról vinyóra egy olyan termetes MP3 gyűjteményt amit vagy 3 éve meg se nyitottam.
-
GalaHU
addikt
Kb egy hónapja nyúzom az új LG65C2-őnket, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, a C9 után tényleg érezhető az előrelépés.
Viszont ezt a bekapcsoláskor automatikusan megjelenő “menüt” nem tudom megszokni, rohadt idegesítő.
Van esetleg mód rá a beállításokban, hogy ezt kikapcsoljam? Induljon az utolsó bemeneten/csatornán aztán kész… -
GalaHU
addikt
Hát, az én konfigomban sosem volt modem, szóval pontosan ugyanazt tudja mint '93-ban! Sőt, párszáz-ezer ember boldogan használja a retró-masináját még rajtam kívül is, mert alapvetés (!) hogy amire a vásárlás pillantában képes volt a géped, azt haláláig tudja.
Másrészt nem ebből a PC-ből tűnt el a netezés képessége, hanem a "fogadó" oldal nem működik. Szóval nem a DTS-re értelmezhető ez az izzadságszagú példa, hanem a Netflix-re.
De mindenki hülye aki szembejön az autópályán....
-
GalaHU
addikt
Már hogy a fenébe ne tudnám használni ma a 386DX-emet? Pont ugyanazokat a programokat futtatja mint '93-ban!
Szerintem arra céloz arty, hogy vettél egy műszaki cikket ami képes a vásárlás pillanatában egy konkrét funkcióra és nem azért válik használhatatlanná később mert az adott funkción fejlesztenek (Netflix-es példa) hanem mert a gyártónak így lesz olcsóbb UTÓLAG!
A DTS formátum az egy szabvány, az nem változik.
Ez csak natúr sz@rrágás a gyártó részéről. Ennyi erővel letilthatná a HDMI bemeneteket is.
-
GalaHU
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ehhez a mérethez jár már talp, vagy csak külön rendelhető?
-
GalaHU
addikt
válasz
still2
üzenetére
3db LG Oled van otthon, éppen most akarjuk az egyiket nagyobbra cserélni, a panelek tökéletesek, a látvány mind filmnézéskor, mind játék során (PC, XBox, PS) lenyűgöző, a szervizt sosem láttuk…
Mit árul ez el a márkáról és a technológiáról? Pont semmit, mert túl alacsony merítési keret ahhoz, hogy messzemenő következtetésre jussunk. Minthogy ugyanúgy alacsony a keret a teljes gyártásra nézve a fórumlakók összes készülékét vizsgálva.
Úgyhogy teljesen igazad van, ebből nem lehet kiindulni, és valószínűleg az eltartott kisujjú tv-esztéták kivételével szinte bármelyik 2022 után gyártott Oled készülék örömöt fog okozni.
-
GalaHU
addikt
LG 55C9-ről upgrade-lnék 65C2-re, egy ideje figyelem az árakat, 600k a lélektani határ megbízható boltból (aprós szürkeimport nem játszik) mostanában a Médiában már 630k.
Hamarosan jönnek a Joy Napok, szerintetek lehet számítani ismét 10%-of kuponra mint a Glamour-on? Egyáltalán érintett volt a C2? Nincs itt valami bennfentes?

Vagy hagyjam a fenébe, ez már nem lesz olcsóbb és vagy meg így?

-
GalaHU
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Gondolom a Samsung fórumon olvastad ezeket…
-
GalaHU
addikt
Picit hanyagoltam mostanában a topikot, bocs ha már volt róla szó (kereső nem segített)...
LG C1-et használok PC-n szimultározáshoz, minőségi HDMI 2.1-es kábellel összekötve. Eddig tökéletes volt a képminőség, simán bírta a 4k120-at G-sync-el együtt. Viszont kb 2 hete egy TV frissítés után néha eljátsza, hogy 1mp-re fekete lesz a képernyő, vagy csak villan egyet, esetleg színes csíkok villanak fel a képernyő alsó harmadában...

A konfiguráción, beállításokon, hardveren semmit sem változtattam. Lehetséges hogy megint sikerül kihozni egy sz@r firmware-t az LG-nek?
Próbáltam másik HDMI csatiban, próbáltam egy XBox Series X HDMI kábellel is, de a jelenség ugyanaz...
-
GalaHU
addikt
válasz
ClioRS
üzenetére
Boxhoz jó lenne, de TV-zni/PS-ezni is lag nélkül szeretnék, nagyon idegesítő a szájszinkron késése. Ez a fejes a box-al nem BT-n kommunikál, ott nincs ilyen gond, de a leírásában nem látom hogy BT 5.0 lenne ami tudomásom szerint az egyik feltétele annak hogy alacsony legyen a lag.
A kérdésem inkább arra irányult, hogy magában az LG C9-ben lévő BT “adó” milyen, elég gyors ehhez? Vagy olyan fejest kell venni amihez jár egy dongle amit USB-n kell általában csatlakoztatni?
Persze lehet hogy elengedem az egész BT vonalat és veszek egy Avantree Ensemble HT5150-et, azzal a töltés és fejes tárolása is megoldott, a TV-vel optikai kábellel összekötöm, aztán csá…

-
GalaHU
addikt
LG C9-hez keresek vezetéknélküli BT fejhallgatót. Offline játékhoz is használnám (PS, XSX vegyesen) így fontos lenne hogy alacsony legyen a késleltetèse, és elvárás a legalább közepes hangminőség. A keret 50k körül…
Létezik valami bestbuy ezekkel a paraméterekkel? A TV BT jeladója elegendő ehhez, vagy külön Usb-s BT modult kell venni hozzá? Ezek mind mennek a TV-vel?
Ezen felül minden építő javaslatot szívesen fogadok!

-
GalaHU
addikt
válasz
junior19
üzenetére
Hát az app-ot kenhetem a hajamra, csak mobilos internet van, 100GB korláttal, de legalább gyors. Ha lenne korlátlan net, akkor a MindigTV app-ja is elég lenne, de mivel ez egy nyaraló a Mátrában, sajnos haloványabb az infrastruktúra, a telek fekvése miatt még a kékesi adóra se lát rá a normál antenna, ezért nézelődöm a DirectOne irányába.
Egyébként ma pont egy forgalmazó műhely mellé sodort az élet, gondoltam akkor már beugrom oda is. Nagyon korrekt volt a pasas, mindent elmondott a működèséről és sajnos megerősítette az általatok elmondottakat. Valóban ezres nagyságrendű csatorna “ömlik” majd a TV-re, és ebből kell kiválogatni azt a 70-et amire előfizettem. Sovány vigasz, hogy lesz egy halom ingyen csatornám is, csekély érdeklődèssel bírok a dán kortárs táncművészet irányába…

De ami a döntő érv volt az az, hogy ők nem is vállalják a teljes behangolást, beállítanak 5db-ot, oszt’ jónapot, a többi rám várna. De ami ettől is kellemetlenebb, ha pár hét múlva esetleg egy új adó jön a műholdra, akkor mindent összekavarhat, kezdhetem újra az egészet.
Szóval nagyon úgy néz ki hogy le kell nyeljem a békát és marad a boxos-másodiktávirányítól megoldás…Köszönöm mindenkinek a tippeket!
-
GalaHU
addikt
LG C9-et szeretnék használni Direct One szolgáltatóval, de setup box nélkül, csak CI+ modult használva (vezeték, box, és távirányító-fóbiás vagyok
)Van valakinek ebben tapasztalata? A leírása szerint van benne DVB-S2/S Satelitte tunner, ez elég hozzá? Eddig Digi kábellel ment, minden gond nélkül, de szatelitem még életemben nem volt...
-
GalaHU
addikt
válasz
hakydakillah
üzenetére
Mihelyt bezuhan hatszámjegyűre a C11 77-es verziója már megyek is érte a boltba! Mi 3,5 méterről fogjuk nézni…
Vedd ezt, ha belefèr…

-
GalaHU
addikt
válasz
Rebelf
üzenetére
Még jó hogy leírta, hogy elsősorban játékra…

Az egyéb csiri-biri tekintetében más Oled-ek is versenyben vannak, képminőségben szinte biztosan van jobb, de jelenleg játékra (!) az LG C1 a legjobb választás! (És nem csak Kaci promója alapján, szinte teljes ebben a konszenzus mértékadó tech-körökben…)
-
GalaHU
addikt
De most komolyam, miből gondolod, hogy bármit is átállítottam volna? Bár láthatóan nem értek hozzá, azért hülye se vagyok... Éppen ezért kérdezek, bár nyilván vannak akik úgy születnek, hogy minden "is" a fejükben van... Eddig a képig eljutni nincs 3 kattintás, és semmi máshoz nem nyúltam...
A többieknek köszönöm a konstruktív hozzászólásokat!
-
GalaHU
addikt
Annyit beszéltetek itt a szervíztávirányítóról az LG TV-k lelkivilágának alaposabb megismerése kapcsán, hogy én is rendeltem az e-bay-ről egy ilyet:
Fura, hogy nincs rajta LG logo, meg semmilyen doksi nem jött vele, de gondolom kínai cuccnál ezen kár meglepődni…
Merre keressem rajta a szervízmenüt? Üzemórára, panelfrissítések számára vagyok alapvetően kíváncsi..,
-
GalaHU
addikt
Hát én meg a szememnek hiszek, ha megbocsájtod…

4k-ban játszom egy 3080ti-vel hajtva, és mióta a g-sync mint technológia elérhető, mindig is használtam, iszonyatosan bántja a szemem a töredezés.
Az Automobilista 2-vel megvan a 120, néha zuhan csak be 100 alá, de töredezésnek nyoma sincs! ACC-ben 90 maxra van korlátozva (botrányos az engine) de itt is 70-90 között mozog a frame-rate, röcc nélkül.A VRR mint gyűjtőfogalom miatt lehet hogy AMD-kártyákkal nyűgösebb, netán az XBox-al vannak gondok (PS5-ön még nincs is VRR) de PC-n nVidia 30xx kártyákkal tökéletes!
-
GalaHU
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Már a C9-eket is felpeccselte az LG VRR 120Hz-re, normális feketével, úgyhogy nem kell ettől tartani. Én PC-n G-Sync-el rohadt nagy élvezettel használom 4k120-ban, illetve XSX-el is, de ott nyilván alacsonyabb frekin.
-
GalaHU
addikt
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
Hónapok óta mondogatjuk ezt, de vannak akik nem tudják elfogadni ezt az egyszerű magyarázatot…

Nyilván aki éppen kifog egy gyengébb példányt annak nem őszinte a mosolya, érthető. -
GalaHU
addikt
válasz
Attila2019
üzenetére
A patch biztos jó valamire, de erre nem…

Én felraktam, de ugyanaz a jelenség. Ilyenkor kikapcsolom a PC-t (főkapcsológombbal, biztos nagyon örül neki) és a következő boot már jól működik.
Egyes fórumokon kábelhibának írják, de én már 3 kábellel is próbáltam, de nem lett jobb.
-
GalaHU
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez a “No signals” probléma az, hogy hiába küldöd rá a jelet az adott bemenetre, nincs kép? Mert akkor ez a frissítést feltenném, ugyanis hébe-hóba olyat játszik a TV, hogy az alaplapi boot-nál még van kép PC-ről, de mire bejönne a winfos, már csak a képkereteket lehet nézegetni…

Csak eddig ódzkodtam a frissítésektől a hdr mizéria miatt, de ez jobban idegesít.

-
GalaHU
addikt
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Frissített sunyiban egy firmware-t...
-
GalaHU
addikt
válasz
lionshamlet
üzenetére
Nekem nincs vele gondom…
-
GalaHU
addikt
-
GalaHU
addikt
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Jelen állás szerint minimális a különbség a két modell között, ennyit biztos nem ér. Inkább költsd a fennmaradót egy normálisabb soundbar-ra...
-
GalaHU
addikt
válasz
Impulsivex
üzenetére
Persze, de a Box már tudja a VRR-t, a PC-ről már nem is beszélve. Ha kompromisszumot kell kötni, én inkàbb választom a 60fps-t VRR-el, mint a 120-at töredezve.
-
GalaHU
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az ajtót végleg a HDMI 2.1 hiánya tette be, azzal 3080 és XSX tulajdonosként nem tudtam volna együtt élni, a pici gyengébb képminőséggel -ami kvázi sose látok mert nem áll mellette egy Pana- viszont igen..,
-
GalaHU
addikt
válasz
üzenetére
Azért az elég nyilvánvaló hogy OLED-et az a szűk réteg veszi akit érdekel a technika, nem utolsó sorban meg ki is tudja fizetni az árát. Ebből adódóan érzékenyebb minden apróságra. Az LCD meg az 50k-s Tesco-s/Aldi-s kategóriától indul, nagysàgrendekkel többet adnak el belőle, de a felhasználóik döntő többségének se affinitása, se kedve vele foglalkozni a üzembehelyezés után. Ketyeg ahogy ketyeg...
A felsôkategóriás LCD tulajok között (mondjuk a sokat emlegetett Samu QLED vonalon) érthetően többeket érdekelnek a részletek.
Arra céloztam csak, hogy megint sikerül almát körtével hasonlítani, konkrét adatok nélkül. -
GalaHU
addikt
válasz
Jakesz
üzenetére
“Messze nem ilyen arányban...”
Erre tudnál valamilyen hivatalos, több forrásból megerősített statisztikát mutatni? Vagy csak okosan levonod a következtetést, hogy egy szűk körű technokrata fórumon az eltartott kisujjú panelfetisiszta oled-gourmek, nagyítóval keresve minden hibát szóvá tesznek és erről te magad rengeteget olvasol?

Ezek a srácok többségében maximalisták, az LCD fogyasztó széles tömegek meg -tisztelet a kivételnek- igénytelen átlagfelhasználók, akik boldog tudatlanságban használják a technológia szemmel sokkal elmaradottabb készüléküket, életükben sosem hallva arról hogy tining... Arra meg pláne nem veszik a fáradságot, hogy fórumozzanak. Bőven elég hogy ketyeg rajta 55 coll-on a ValóVilág, meg akkora rajta Messi feje mint egy focilabda.
Arról meg kár is vitát nyitni, hogy minél olcsóbb egy tömegtermék, annál kevesebbet szánnak a gyártás során a minőségellenőrzésre és ebből adódóan jóval alacsonyabban van az a bizonyos léc. Persze a drágább termék sem attól drágàbb, hogy minden szempontból hibátlan a cucc, régen nem erről szól a tömeggyártás...
-
GalaHU
addikt
válasz
xedamen
üzenetére
Tényleg nem akarok nagyon belevau, vannak itt nálam sokkal nagyobb szakértők, de minden OLED panelt járatni kell! Teljesen feleslegesen kap bárki a szívhez, hogy a dobozból kivéve -horribile dictu- csíkos a kép.
Tessék egy jóféle fullképernyős 4k-s anyaggal megküldeni közepes OLED-fénnyel vagy 10-20 órát, közben fusson párszor a frissítő, aztán az esetek 99%-ában már meg is oldódott a dolog. Itthon két C9 is ketyeg, az egyiken volt némi felhősödés de a "bejáratás" után csodák-csodája, nyoma sem maradt... Baráti körben CX szintén így "javult meg"...
A többi piedesztádra emelt gyártó simán lehet hogy csak a gyárban végzi el ezt a járatást, és hangol hozzá pár beállítást és máris mennybe mennek, holott a panel maga ugyanott készül...

Nem kell ezt a problémát túllihegni, első nap temetni a dolgot, használjátok ki a 15 napot az elállásra, ha végképp' vacakot dobott volna a gép...
-
-
GalaHU
addikt
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Amíg nem frissítesz, addig nem is lesz 120Hz-ed...
-
GalaHU
addikt
válasz
GalaHU
üzenetére
Egyre inkàbb úgy érzem ez a TV lesz, valamit elb@sszarintottak az új (10-es) firmware-ben. Tegnap a család másik C9-én amit csak filmnézésre és konzolozásra használunk XSX-en is előjött egy hasonló hiba: A box menüje simán bejön, indítanám az AC : Valhalla-t, a baltás háttere felvillan pár mp-re, de mire maga a jàték betöltődne már megint csak a képkereteket lehet csodálni.

Annyiban jobb a helyzet, hogy a nagy X gombbal a konzolmenü feljön, vissza lehet lépni a főmenübe. Innen egy másik játékot indítva (WRC8) nincs semmi gond, sőt ismételt próbálkozásra az AC is elindul...
-
GalaHU
addikt
Van egy nagyon érdekes hibám, de nem tudom eldönteni hogy a TV-ben vagy a PC-ben keressem a forrást:
Adott egy LG C9, direkt játékhoz véve, egy 3080-as kártyával hajtva. Az új firmware-el már működik 4k120Hz-en 10bites színmélységgel, HDR-el.
Viszont azzal szórakozik, hogy áramtalanítás utáni első indításnál nincs kép. A boot-olás alatt az alaplapi logo megjelenik, de mire a a Win-hez érne már nincs jel, csak a képkeretek. Ha hardresettel kikapcsolom (gondolom örül az oprendszer) akkor a következő bootra hibátlanul feláll a rendszer. Ennek az alfaja, hogy újraindításkor kettétöri vertikálisan a képet és vibrál, de következő indításra megint jó. Amikor jó, akkor tud mindent, besz@rás élmény játszani rajta...
Természetesen a legújabb firmware van a TV-n, és a legújabb nVidia driver. Ugyanazt a kábelt használom amit itt közületek sokan (2 példányt is) sőt, kipróbáltam az XSX gyári kábelével is, de ugyanez a hiba. Végigpermutáltam az összes HDMI bemenetet a kártya mindkét portjával, de se semmi. Az összes bemenet deep color és azonnali válaszra van állítva.Valami ötlet?
-
GalaHU
addikt
Ha már csatornákat hangolgatunk:
Az LG C9-en automatikus keresés után nem jelenik meg az M4Sport, miközben ugyanazon hàzban, ugyanazon a hálózaton (Digi kábel, családi ház) más TV-n (Samu LCD) meg igen.
Valami tipp, hogyan szedhetném elő?
-
GalaHU
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Én tegnap vettem meg az új Xboxot, ott is köhögni kellett az Atmosért. Remélem legalább PC-re is át lehet venni a GPU-val...
-
GalaHU
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A 4 évvel ezelőtti Sony LCD-m konkrétan a frissítésekbe hülyült bele, kvázi végtelen ciklusba került, minden második bekapcsolásnál frissíteni akart, tök használhatatlanná tette e TV-t ha adtál neki netet. A füle botját se mozdította a szerviz, kiszállásról hallani sem akartak...
A mostani HDMI 2.1 mizériát ne kenjük csak az LG-re, ebben vastagon benne van az nVidia is! Kapkodva adták ki a kártyákat, egyáltalán nem adtak elég időt a beszállítóknak hogy hozzálőjék a termékeket. Samu monitorok is tudnak viccesek lenni a 3080-akkal...
TV-zni frissítés nélkül is tökéletes, az early-adapter gamerek (velem együtt) így jártak, minden új forradalmi terméknél ez van. Hozzáteszem a többség ezzel tisztában is van, max zsörtölődik a bajsza alatt, nem a céget szapulja...

-
GalaHU
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Ok, így már érthetőbb hogy mikor fordulhat elő, lövésem se volt hogy milyen szituban tud beszakadni játék közben az fps 120-ról 40-re,
Így pláne màzli, hogy PC-n csak szimezek, ott alig vagy a menüben.De egy szűk héten belül kiderül mit tud az XSX, ott a Dirt 5-öt lehet majd 120fps-el is nyúzni, majd ránézek. De ahogy már előttem is mondták, inkább a 4k60 lesz a jellemző a nextgenre is...
-
GalaHU
addikt
Most kíváncsiságból nyomtam egy tesztet a Forza Horizon 4-el. Talán mondhatjuk hogy jelenleg ez az egyik legszebb PC-s játék...
3840x2160-on 120Hz HDR-ben a tesztmódban (ahol tömeg, eső, lámpafény, éjszaka minden van) 96fpst futott a konfigom totál Ultrán (10700+3080). A mérés szerint a legalacsonyabb fps 82 volt (én 90 alatt nem láttam a számlálót, szóval pillanatnyi érték lehet) a max meg 120. De bárhogy meresztettem a szemem a feketékből nem lettek szürkék...
Most vagy túldimenzionálják a problémát, vagy hál’Istennek, nincs “vájtszemem”...
-
GalaHU
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Nem vagyok szakértő, de azért szerintem nem olyan borús a helyzet. Azt ugyan még nem tudjuk hogy az új konzolok VRR közben mennyire fogják dobálgatni a fps-t, de PC-n ezt csak a beállításokkal is elég jól lehet kezelni. Elég gyorsan kiderül, hogy a videókártya+proci kombója mire képes az embernek, és ha látod, hogy stabilan 90-95-öt tud, néha felszalad 100-110 környékére, akkor a driverben beállítasz egy 90-es/100-as maximum értéket és ehhez képest már ugye csak lefelé lehet ingadozás, ami nem éri el a 10%-ot. Igaz, valóban "buksz" a magasabb régióban, de ha ennyire zavar a feketeszint változás, akkor ez az ára...
Én javarészt csak autószimulátorokkal játszom, ott a rajtban van egy kis fps-esés utána már stabil, de soha nem fordul elő, hogy 120-ról 45-re essen...
-
GalaHU
addikt
válasz
xerobyte
üzenetére
Hát most lehet hogy én vagyok vak hozzá, de nekem megy C9-en a 4k120 G-sync HDR 10 biten. A Legion tök jól nèz ki, de a többinél se látok gondot.
Ami nem változott hogy az Assetto Corsa amikor betölti a pályát fekete lesz a kép, de Alt+Tab-al át lehet váltani a rendes képre. Ja és PC módban megjelent a Desktopon két fekete függőleges csîk, ami ugyanezen a beállításon korábban nem volt.
-
GalaHU
addikt
Ha ez megnyugtat, akkor nálam is hasonló van: mióta megvan az új kártyám sohasem bootol be elsőre a Win, a C9-en szépen jönnek a képkeretek. De egy kikapcs-bekapcs után simán bejön a rendszer. És ezen az új firmware sem segített és a már 2x megtett kábelcsere sem.

Jövő héten megjön az új XBox, ahhoz jó minőségű HDMI 2.1 képes (!) kábelt adnak, de ha azzal se megy, tuti valami Win-driver probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ami érdekes, hogy a YT, Disney és HBO meg ment... 

)
Vhiktor