- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Digital #47397 üzenetére
Ez az erosito mindent tud ami neked kell. Apple tv menjen barmelyik bemenetbe a tv-n. A tv arc-bol menjen egy kabel az erosito barmelyik hdmi-in-be, es a tv-n legyen a cec bekapcsolva. Igy viszont ha hangot szeretnel akkor be kell kapcsolni az erolkodot akkor is ha nem az apple tv-t hasznalod.
-
Fisha
őstag
válasz
Digital #47391 üzenetére
Kérdés, hogy a Denonon átszalad-e az UHD-HDR. Ha igen, akkor láncba kötve az ideális felállás (apple -> denon -> lg)
Ha nem, akkor nyilván nem szeretnéd bukni az erősítőn a legjobb oled feature-t.Szóval akkor marad a b-c terv. Én a helyedben ennél a felállásnál ARC-cal már nem b&szakodnék, mert kb. ugyanaz kimegy az optikán is. Szóval apple -> hdmi -> tv -> toslink -> denon.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Digital #47391 üzenetére
Megoldható egyáltalán?
Ezzel az erősítővel szerintem nem fogják szeretni egymást.
De a TV HDMI2 (ARC) bemenete és az erősítő OUT kimenetét dugd össze. Ha tudja az ARC-ot az erősítő, akkor működni fog, talán és nem ütik ki egymást. Mármint ez a tv, a CX, egyszerűen utálja, ha valami "régi". -
gago1975
őstag
válasz
Digital #46864 üzenetére
Szia digital és (#46871) mucsácsó
Én még megnézném az E9-et is. Ha az anyagi kereted megengedi, akkor van még egy-két MM boltban dobozos, nem kiállított db 430K-ért, 65" 700K-ért.
Sokkal prémiumabb mint a B9 és nem olyan drága mint a CX3-as.
A HDMi 2.1 teljesértékű 48Gbps, támogatja a DTS / DTS-HD hangformátumot stb.....De ha 65"-ban gondolkodsz és nem engedi meg a keret illetve az asszony, akkor a B9-is jó.
A QLED-et viszont én hanyagolnám.
-
mucsácsó
tag
válasz
Digital #46864 üzenetére
Hasonló cipőben vagyok, csak és a Samu Q82R-rel szemeztem 65"-on, vagy 55" B9 (tegnap kb azonos áron voltak MM-ben).
Nálam is ilyen 2,5-2,6 méterről lenne nézve, de félek, hogy az 55" kicsi, az 65" meg lehet nagy lenne
/perpill 42" FHD van,szóval mind2 azért előrelépés, bár az 55" kevésbé látványos azért/
...de talán inkább a kisebb, mert gyanítom megeszi reggelire a Q80R-szériát a méret ellenére is a B9, avagy?
holnap megveszem valamelyiket!
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Digital #46283 üzenetére
Qledben egyetlen versenyző van ami filmek alatt (de csak ott) felveszi a versenyt az oledekkel, az legfelső kategória (q9fn,q90r)...És hangsúlyozottan csakis filmeknél (game módban megbutulnak a jó input lagért és meg se közelíti az oledet). Azonos méretben drágábbak mint az oled.
CX az egy picit butított, picit javított c9. A b9-hez képest a mozgásmegjelenítése jobb. Embere válogatja hogy észreveszi-e avagy zavarja-e. Kéne rajta nézned valami filmet amiben előjön a mozgás probléma hogy lásd zavar-e. Ha nem, akkor 65-ös b9 inkább. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest