Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
lionshamlet
üzenetére
Zidoo is ajánlott vagy és drágábban Dune.([link])
-
dh66e
veterán
válasz
Impulsivex
üzenetére
Régi B8-om van arra is később tolja fel mindig a frissítéseket mint ahogy megjelenik.Sokszor hetek telnek el.
-
dh66e
veterán
Stell,Signal,Hama konzolok mennek legfőképp,de az EMAG saját márkás A+ konzolai is jók.
Viszont aki spórolni akar sokat és forgatható konzol kell neki irány a Lidl jövő hét csütörtökön.8k
-
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ez ebben a formában nem valami meggyőző,de egy ilyen kijelentéssel csak felesleges floodot generálsz.
Sehol nem olvastam tömeges alpixel halálozásról,a tiedén van ez előfordulhat,de benyomni erre ezt a 9x százalékos arányt elég komolytalan,akkor is ha ezzel nyugtatod magad hogy ez mindenhol ilyen.
-
dh66e
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ezt mantrázod régóta ,de mi az alapja az állításodnak?
-
dh66e
veterán
válasz
kets520
üzenetére
Teljesen korrekt a hozzáállásod.

Amit kolléga írt ne vedd figyelembe mert az már kimerít bizonyos dolgokat egy jóérzésű embernél.Aztán te leszel a paraszt meg gyökér hogy ezt elfelejtetted említeni,tegyük hozzá hogy a vevő részéről teljesen jogosan.Arról nem is beszélve hogy elviszik otthon észreveszik te nem veszed vissza,majd egyszer fejbevernek este az utcán...Nem kell ez neked sem.
Tedd fel apróra,írd le a hibát,képpel illusztráld majd ha megnézi személyesen a vevő eldönti hogy annyiért kell e neki. -
dh66e
veterán
válasz
Chalez
üzenetére
Persze,odaslattyogsz az eladóhoz és mondod neki hogy le akarod tesztelni a tv képminőségét és a lejátszó tudását.
Olyan jeleneteket válassz amivel le tudod csekkolni hogy zavarhat e bármi a vásárlást illetően.Svenkelés,gyors jelenetek ilyesmi.Nekem B8 van és elég amire kell,lehetne jobb is bizonyos esetekben,de együtt lehet vele élni.Mármint a belső lejátszóval.Ezeket itt is kitárgyaltuk Animal Planet bizonyos jeleneteinél,24p nél még nem volt gondom,igaz azokat külső lejátszóról oldom meg.
Gondolom B9 csak csak fejlődött ez ügyben,de nézd meg személyesen. -
dh66e
veterán
válasz
snpetit
üzenetére
Tőlem email-ben csak egy szériaszámot meg egy telefonszámot,nevet és címet kértek mikor bejelentetem a hibát.
A szerelő meg semmilyen gari/papírt számlát nem kért mikor feljött megcsinálni a tv-t, igaz csak a szerviztávirányítóra volt szüksége 5 perc alatt végzett és már ment is tovább.
Mai napig nem tudom mi ragadt be hogy nem tudtam 3 napig használni a tévét a szerelő sem látott még ilyet a log fájl sem mutatott semmit sem a szervizmenüben,hozta is a megrendelt alaplapot,de aztán ugye az nem is kellett. -
dh66e
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tv adás nézésére oledet venni????

-
dh66e
veterán
válasz
PlanetDada
üzenetére
Hozzá kell szoknia az ember szemének,ennyi.
Az SD az pocsék az összesen gyártótól függetlenül.amiatt felesleges lenne váltanod.Vagy megszokod vagy nem nézed,de az tény ezek a tv-k nagyon nem erre a felbontásra készültek. -
dh66e
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Azonnal írnék az lg-nek.Ez nem normális.

-
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
8 hónapos pixelhibás 65B8 szétkapva.
-
-
dh66e
veterán
Ha olvasod amit írtam akkor értelemszerű hogy amit te írsz az engem nem érint.

Van asztali lejátszóm az gond nélkül kezeli ezt a problémát.
Persze jó dolog másoknak hogy megosztod ezt a tapasztalatodat,másik eszközön én is használom az általad írt lehetőséget már régóta.Mondjuk én azt online használom és nem töltögetek le. -
-
dh66e
veterán
válasz
zsoltika74
üzenetére
Persze ha béna az ember akkor darabokra is lehet törni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Eladták a kiállítottat ezek szerint. 
Ráadásul több garival mint a nagy átlag.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor