- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Kaci84 #12446 üzenetére
Hulla mindegy mennyi volt az eredeti ár és, hogy most mennyiért tudnák beszerezni... ez az ő problémájuk! Javítás, ha az nem lehetséges akkor csere újra, ha az sem lehetséges akkor az újkori ár vissza, pont. Olyan van, hogy felajánlanak másik kártyát, mondjuk az 1080Ti helyett egy 2080-t, de az már rajtad múlik, hogy elfogadod-e.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Kaci84 #12426 üzenetére
Ugyanez volt nálam Gainward phoenix-el
Az ok kiszáradt paszta. Olyan szinten ki volt száradva mint egy megkövült rágógumi
Szétszedtem ment rá sima mx4, meg ha már szét volt szedve kapott új hővezető pad-eket.
Azóta hibátlan
Előzőleg 87 fok volt automata ventivezérléssel, most ugyanez 69 fok.
Afterburner fan curve-el pedig 61 fok felett nem láttamSzerintem nálad is ez lesz gond
-
marcarc
senior tag
válasz
Kaci84 #12429 üzenetére
Simán lehet hogy a "szakszerviz" is egy rakat fos munkát ad ki a kezéből. Az sem mindegy hogy ez egy "refurbished" unit vagy simán csak egy "tesztelt" használt darab. Mennyi garancia van még rá? Ha telefonon elhajtanak és nem sok garancia van rá akkor érdemes lehet újra pasztáztatni, az elmondottak alapján csak a hőfok miatt veszi vissza az órajelet, tehát nem komolyabb baj, hogy képet sem ad.
-
Lidl
senior tag
Én most cseréltem le a az EVGA-m hűtését 120-as AIO -ra. Ezért leginkább erről tudok nyilatkozni.
A gari kérdésére ugyan azt tudom mondani, mint Keldor Papa. Ha jól tudom az Asus-nál van matrica.
De lehet, hogy le tudod venni sérülés nélkül.
Célszerű olyan kártyát nézni, ahol biztosan nincs garancia vesztés. EVGA, KFA, és ha jól tudom a Zotac is ilyen?
Ha nem épített vízben gondolkodsz, akkor vagy egy erősebb léghűtést teszel rá (pontos típusokat nem tudok mondani, talán az Arctic-nak van olyan, ami elbír a 1080Ti-vel).
Ha épített vízben, akkor a vízhűtéses topikban tudnak Neked segíteni.
Ha AIO is jó neked, akkor az NZXT Kraken G10 vagy G12 használható. Ez egy "lemez" amivel fel tudod erősíteni a vízhűtőt a kártyára. Csak a meghatározott hűtőkkel kompatibilis (Asetek modellek). Van rajta egy 92-es venti, ami hűti a memóriákat és a VRM-eket. De azért ezeket érdemes lehet ramsünikkel megtámogatni.
A felszerelés nem túl komplikált (én azzal szívtam, hogy az első AIO-m, amit próbáltam nem működött rendesen így vagy 5-ször szétszedtem és összeraktam), kb. 2 óra alatt megvolt.
A 120-as arra elég, hogy a légnél kicsit hűvösebben tartsa a kártyát, de csodákat ne várj tőle. Nekem az eredeti hűtővel 74-75 fokos volt a kártya. Most 60-61.
A legnagyobb előnye, hogy nem a házban keveri a meleget, hanem ki tudja nyomni a házból.
Azóta a ház tetején lévő proci 240-es AIO-mon keresztül hideg levegő távozik. Előtte hajat lehetett volna szárítani benne.
Ha pl. van egy M.2 SSD-d akkor pláne sokat számít, ha nem a házban van bent meleg.
Vannak 240-es AIO-k is, amiket használhatsz, de nekem nem volt helyem hozzá.Aztán van ilyen is: ID COOLING Water Block
Ez egy fél épített vígVan benne blokk meg pumpa és fel erősítő, plusz a kiegészítő léghűtő, de kell hozzá radiátor, tartály, csövek, meg folyadék.
Ennek egy komplettebb változata: ID-COOLING 240G AIO
Bár nem írják a 1080Ti-t a kompatibilitási listán, de szerintem van esély, hogy rámegy.
Persze mind a kettőnél vicc a postaköltségEsetleg még a Hunter Duett-re keress rá. Az egy olyan AIO, amivel CPU-t és GPU-t is lehet hűteni, egyben. 240-es radival. Szívesen vettem volna ilyet, de mivel megvolt a 240-es CPU hűtőm, és kicsit drágának találtam, inkább mást választottam. Valamint nem is lehet már nagyon kapni.
Szóval az épített vízhez képest gyengébb teljesítmény, de az Asus Turbo vagy FE-hez képest biztosan jobb hűtést érhetsz el vele.
Ja, láttam még olyat is a YT-on, hogy 4 db kábelkötözővel szereltek fel AIO-t a videókártyára. Ezt is kipróbálhatod
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest