- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
Raymond #7945 üzenetére
Köszi. Hú, bammeg, ez nekem magas. Elszédültem már a látványától is. Inkább hagyjuk. Sosem voltam az a buherálós fajta, nem merek belepiszkálni. Amúgyis mindjárt este van, holnap meló, így is sok időt csesztem el erre játék helyett...
Azért köszi.
Meghagyom ezt a progit, mert jó, hogy játék közben írja a hőfokot, így nem kell kilépegetni. Majdcsak kitapasztalom, de egyelőre nem merem babrálni, soha nem érdekelt ennyire a tuning (és itt nem csak a húzást értem alatta, hanem bármilyen mókolást).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Raymond #3663 üzenetére
Hát, ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a SeaHawk 1080 is ugyan úgy dobált le 3-4 lépcső órajelet, mint annó Nekem a Gainward GLH.
Szal, a tényleges miértekre nem sikerült rájönni..
De a Ti-nél érezhető, hogy a TDP limit elég sokat dob, vagyis, ha kitolom neki a feszt, megugrik a TDP, és sokkal hamarabb droppol lefelé, és általában 1, vagy néha 2 lépcsővel lentebb.
Most az alulfeszelt rész Nálam annyira nem mérvadó, mert eléggé hűvös szobában játszottam tegnap, éppen csak elérte a gpu a 60 fokot játék közben.
-
TTomax
félisten
-
Laraxior
titán
válasz
Raymond #3353 üzenetére
Az összes játékot az első megoldással használom. Sajnos használni kell a szűrőket is, legalábbis GTA5-ben nagyon recés minden, így nem tudom használni a 250%-ot. De 200% és 4xAA-val szépen megy (40-70FPS). 8xAA-t már nem nagyon szereti.
Battlefieldben simán megy a minden maxon, meg a 200%. 100%-on éppen csak pörög a VGA félgőzön. Tegnap felnéztem kicsit Battlefield 3-ba. Ott nincsen ilyen beállítási lehetőség, ott pls végig kb 50%-on ment a VGA
De meg vagyok elégedve mindennel, mert nagyon szépek a játékok, a VGA végig fullon pörög (97-100%) a CPU meg el van magának..
De kipróbálom a DSR-t, kíváncsi vagyok a különbségre, ha van. -
Laraxior
titán
válasz
Raymond #3010 üzenetére
Azért tettem be figyelőbe az én monitoromat. Valahogy elég ütős a 3 monitor felállás számomra.
Csak félek a bugoktól.
Bár mondjuk sima mezei 60Hz monitor, sok probléma nem lehet, maximum a felbontással. De így 2017ben nehogy már gondot okozzon egy 5760x1080...
Ez egy kicsit nagyobb felbontás mint az említett ASUSé, de még mindig kisebb mint a 4K.
1080Ti simán kihajtja magából
245EUR/db
+ a két DP-HDMI kábel.Szerintem nagyon vagány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest