- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
pati2337 #41198 üzenetére
Amit pengwin írt lehet elég lenne a Firefoxra alkalmazni, Nvidia vezérlőpult - 3D beállítások kezelése - Programbeállítások - Függőleges szinkronizáció bekapcsolása - kényszerítés a bekapcsolásra.
A Firefoxból is kijött már a legfrissebb 57-es verzió amit újraírtak tehát érdemes lenne azt is kipróbálni.
Azon a GPU-n és a monitorodon is van HDMI csati, próbáld már ki HDMI kábellel összekötni, legalább egy teszt erejéig -
A fontosabb böngészőkkel is érdemes lenne egy tesztet végezni ahogy fentebb is írták.
pengwin írt ezt is : "Ha nem csak játszol a gépen hanem bankolsz, vásárolsz is, akkor megfontolandó a váltás."
Ebben annyiban vitatkoznék, hogy egyértelműen biztonságosabb a windows 10, de pont a gémereknek vagyis akiknek modern erős gépe van érdemes váltani. A win 7 már elavult akárhogyan is nézzük.
Win 10-nél sokan az UWP-s csempés programokat utálják de a CCleanerrel simán lehet gyalulni az összeset
-
Cs1csó
titán
válasz
pati2337 #41198 üzenetére
Amit pengwin írt lehet elég lenne a Firefoxra alkalmazni, Nvidia vezérlőpult - 3D beállítások kezelése - Programbeállítások - Függőleges szinkronizáció bekapcsolása - kényszerítés a bekapcsolásra.
A Firefoxból is kijött már a legfrissebb 57-es verzió amit újraírtak tehát érdemes lenne azt is kipróbálni.
Azon a GPU-n és a monitorodon is van HDMI csati, próbáld már ki HDMI kábellel összekötni, legalább egy teszt erejéig -
-
pengwin
addikt
válasz
pati2337 #41196 üzenetére
Remélem még ilyen a GUI:
NVidia Control Panel > 3D Settings > Global fül > Vertical Sync (alul van)?
Felül ne a Standard, hanem az Advanced nézet legyen kiválasztva.Legyen mindig bekapcsolva, mert akkor nem fogja elárasztani a monitorodat a GPU a következő kiszámolt frame-mel. Mert szerintem az a problémád, hogy "túl magas az FPS-ed" asztali felhasználás során. Gyakorlatilag a monitor nem tud lépést tartani a GPU-ddal, amit lehet, hogy a böngésző felpörget.
Win10-re váltás szerintem kétélű dolog, mert ugyan modernebb, aktívan fejlesztik hozzá a drivereket és a frissítéseket, de a kismillió automatizált hülyesége nagyon idegesítő tud lenni.
A Win7 meg ugyan nem él önálló életet, de nem is lesz már rá nagyon frissítés. Ha nem csak játszol a gépen hanem bankolsz, vásárolsz is, akkor megfontolandó a váltás. -
Cs1csó
titán
válasz
pati2337 #41196 üzenetére
750W-os Gold minősítésű táp, ennek el kell bírnia. Pontosan mik a géped paraméterei mert a névjegyednél gtx 770 van írva.
Érdemes lenne egy win 10-et feldobni, jóval modernebb oprendszer lehet megoldódna a gond, nem tudom neked mennyire macerás újrarakni a gépet de ha nem világvége élmény akkor érdemes lenne egy próbát tenni.Alapvetően nincs bajom a win 7-el, de egy bitang erős játékra is használt gépre inkább win 10 való.
-
pengwin
addikt
válasz
pati2337 #41192 üzenetére
Asztali felhazsnáláshoz nem lehet driverben bekapcsolni a V-Sync-et?
Szerintem az megoldaná a problémádat, mert én ugyanezt játékok alatt tapasztaltam, bekapcsolt V-Sync-kel már nem jelentkezik.Csatlakoznék az előttem szólóhoz: szerezz be egy SSD-t, ha majd teheted. Sokat fog dobni a sebességen.
Egyébként szerintem rossz topikban kérdeztél.
-
F e Z o
veterán
válasz
pati2337 #39572 üzenetére
980Ti topik.
Egyébként a táp biztos, hogy elég neki. Melegedés, oc, driver lehet a probléma.
-
Cs1csó
titán
válasz
pati2337 #39291 üzenetére
Ebben nem vagyok otthon de itt magyarisztánban az MSI ajánlott, a Gigabyte "erősebb" de zajosabb és nem tud passzív módban üzemelni - elvileg bios mókolással igen - azaz ha nincs terhelés nem mennek a ventik, ezt az MSI és az ASUS is tudja. Persze a normál legalább két ventis verziókra gondolok.
Nálunk az EVGA , Powercolor stb. márkák nem elterjedtek és nem is nagyon lehet kapni.MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming ez egy ismert és ajánlott verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- E-roller topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest