-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scream #37665 üzenetére
semmi konkrétum. a resetgomb nyomkodást vélem felfedezni, mert azt irja a napló, hogy a leállás váratlan volt. valamint acpi 5. azt hozzátenném, hogy linuxxal nem lehet használni a kártyát. nem települ a linux. ott is valami acpi hibát kapok és rommá fagy a gép. win10 még úgy tűnik, hogy tolerálja valamennyire a dolgokat. de a hibát még nem találtam meg. lehet, hogy összefügg a 2 hiba.a lapom asrock h170M pro4.
-
BiP
nagyúr
válasz
scream #37568 üzenetére
Nálam a 2K az 2048xvalamennyi. (vagy legalábbis ehhez közeli.)
Az 1440p az 1440p(méret alapján inkább 2,5K lehetne a neve, de szerencsére nem így hívják
)
Én a "mennyit bukok a 970-en" kérdést már elengedtem (95-ről indultam). Bármire váltanék, vele együtt zuhan, és mivel a nagyobbak egyben drágábbak is voltak, azok még nagyobb mértékben, így még mindig azzal jársz a legjobban, ha megtartod. Vagy egy sokkal olcsóbbra cseréled őszig, amíg rendeződik a piac, esetleg IGP-zel, de akkor pár hónapig szar kártyád van, meg a csere-berével megint bukik pár ezrest az ember). Egyszerűbb nem variálni.
Így én is kivárok, ősszel meg jön a gyerek, úgysem lesz időm gépezni
B tervként egy 980-ra csere fogalmazódott meg bennem, de az is +25-30e lenne most (az árak csökkentek, az árkülönbség maradt), annyit meg nem ér a dolog. -
BiP
nagyúr
válasz
scream #37556 üzenetére
2K alatt mit értesz? Az gyakorlatilag fullHD +pár %.
Ha 1440p-re gondolsz, arra épp megfelel még a 970/980 a legtöbb játékban.Nálam is megy az agyalás erősen, 4K-ra sokszor épp elég, de sokszor már kevés a 970.
Hiába csökkennek az árak, a kártyák közti árkülönbség nem csökken számottevően. Most is +30e a 980 felára, mint amikor vettem a 970-et. Talán a 980Ti jött közelebb, de én is úgy vagyok vele, mint davidsone, hogy 100k a lélektani határ.
A 1070-ért talán átlépném -
Bib
őstag
válasz
scream #36456 üzenetére
Ha ilyen új a kari akkor egyenlőre ne frissíts ! Viszont én biztos legyalulnám a Windowst ,mert mindenféle registryvel tele lehet Msi ab miatt. Mivel a kártya teljesen csendes álló ventikkel, nem valami más cicereg? A bizonyos cicergés 1000Fps körül lenne ha ilyet fogtál ki.
-
-
Bib
őstag
válasz
scream #36450 üzenetére
Szia!
Nvidia volt előzőleg is a gépben? Clean install javasolt ha nem. Volt e előzőleg valami féle tweak progi használatban? A kártya új e ? Lekövethető e hogy gyári bios van e rajta? ( ha nem félsz frissíteni van asus supporton friss bios) Venti ha valóban nyekereg akkor gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest