- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
slloyd
senior tag
válasz
juve600 #40689 üzenetére
Egy 350 w-os fsp tápom van +kábelmodding mert egy darab 6 pin pci-e csatoló nem volt rajta nem hogy a másik 8 as
A húzott g1 970-et egy éve kiszolgálja
Add össze a vga+cpu max fogyasztását és kilyön milyen minimális tápegység szükségeltetik a konfighoz.
A többi periféria hdd,hűtőventik,ssd,odd,ramok elhanyagolhatóak fogyasztás terén.
Nekem is van mellette 4x 12cm rendszerhűtő odd,hdd szóval még így sem érem el a 350w ot.... -
F e Z o
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz
juve600 #40493 üzenetére
Sokat.
Holnap megyek haverhoz gépestől és megnézzük a tápjával mit csinál, illetve betesszük a 970-et a gépébe, csak hogy kizárásos alapon leszűkítsük a kört.Egyébként az előbb megint nem akart 1100 mhz fölé menni... áramtalanítottam a gépem egy fél órára és most megint süvít
ja és gpuz PCI-E x16 2.0 -án ment, tehát nem az volt a gond hogy nem váltott fel a PCI-E bus
-
törölt tag
válasz
juve600 #38848 üzenetére
Jonak jo haz, most a 27 fokos meleg szobaban 70-71fokos a kartya, telen nyilvan 4-5-6 fokkal kevesebb lesz, de a jelenlegi se meleg, meg hat mindt mondtam a D14 melege is a VGA-ra tavozik, a VGA meg a CPU fele nyomja. Egymas ellen dolgoznak, de jol van ez igy.
Vannak erdekes dolgok nalad is akkor.
-
törölt tag
válasz
juve600 #38656 üzenetére
Na akkor nalam meg is van mitol melegebb a gpu. Lehet csinalok egy tesztet a gyari Intel proci hutovel, megnezem nyerek-e hofokot. Bar ma erkezik a dragalatos Thermal Grizzly pasztam, azt rakenem a gpu-ra es remelem nyerek par fokot, mert az MX4 kb azt a szintet hozta, amit a gyari paszta, amin meg is lepodtem.
-
törölt tag
válasz
juve600 #38653 üzenetére
Hat de latod hogy melegek a hofokok, mondjuk nekem igen nagy dog proci hutom van ( Noctua NHD14 ), es szerintem az is gatolja a szellozesbe, most hogy igy belegondolok, mert a vga nyak, es a CPU huto kozt alig van hely
(#38654) RazoR8402: Az nagyon is jo, en oldalrol kiszivatnam a levegot, mivel nem tavozik elegge ki a melleg. A ref hutos kartyak jok, azok a hatuljan adjak ki a meleget, de hat az hangal is jar.
-
BiP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest