- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz
core i7 #39272 üzenetére
Még "arany"színű is van 970-ből.
-
morfondőr
addikt
válasz
core i7 #38989 üzenetére
Azért remélem a Mafia 3 nem izzasztja meg annyira a 970-et, most azt várom nagyon és jó lenne teljes pompájában élvezni! Nekem 40 fps bőven elég, Rise of the Tomb Raider-ben ultrán simán hozza úgy, hogy koppra tele pakolja a vram-ot, de szerencsére nincsenek lagok. Divison alatt is tele a vram, de sima a játék. Mankind Devided is 40 fps körül teljesít tesztek alapján. Én úgy tervezem, hogy majd 1070-re fogok váltani akkor, ha lényegesen lejjebb megy az ára, és megjelenik a használtpiacon. Addig bízom benne, hogy kihúzza a 970!
-
SoulReaver
veterán
válasz
core i7 #38989 üzenetére
Sajnos ilyen ez
Nem akarom elvenni tőle a kedvét, mert 750Ti után látványosan nagyobb teljesítmény ugrás lesz és még FHD-ban nem olyan túl sok, de valóban kell majd egy kis kompromisszum.
A lényeg, hogy jó kiinduló alap lesz, ha váltani akar erősebbre. Kipróbálja és, ha kevés, akkor gyűjt valamennyit(attól függ mennyibe viszik el)
(#38990) giorgio
Rise of the Tomb Raider pl már eléggé megizzasztja ultrán, de high-on is szép és élvezhető.
Lehet okosba fejlesztgetni. Itt ph aprón nagyon sok mindent tudsz venni és általában megbízhatóak az eladók( nekem még nem volt panaszom.) Proci hűtők is vannak szép számmal.
(#38992) csicso82
-
laychi
veterán
válasz
core i7 #38906 üzenetére
Szia.
Alapvetően kíváncsiság miatt.
Ahogy azt írták volt 4790K-m,de nem érte meg számomra,nem nyújtott sokkal többet,csak néhány esetben a 4690K-val szemben
Az 5675c se bolti áron lenne,hanem használtan 180-200 Euro magasságáben.Igazából megnézve pár tesztet az alacsony órajel ellenére sok helyen felveszi a versenyt a lényegesen magasabb órajelen ketyegő haswell és skylake "K" procikkal,szóval sokak számára az "anitituningatolhatóság" és a magas ár miatt szóba sem jön.
Az ára nekem sem tetszik,ezért a használtpiacon keresem.Viszont tesztek alapján játékoknál azonos szintet hoz vga mellett,fps-ben,mint a társai,sok helyen viszont akár 15-20% plusz fps-t sajtol ki a kártyából feltételezhetően az edram miatt [link]
[link]ki tudja a későbbiekben még milyen előnyökkel járhat ez...
Itt pl egy saját firestrike teszt egy 5675c ellen,a broadwell phisycs-ben 4100Mhz-en jobban teljesít,mint az én procim 4,7Ghz-en hajtva.[link]
Ja és az én tesztemben a ramok 2133Mhz-en mentek,a másik srácnak meg 1866Mhz-en,ami a fizikánál számít.
De pl itt 4000Mhz-en megy az 5675C 2133Mhz rammal és többet hoz,mint az előző linkelt tesztben 4100/1866-tal.[9496 Phisycs score]Ha nem jönne be,akkor meg eladom... ha használtan kifogom a fent említett áron(már van is kiszemelt,200-ra tartja a tulaj),akkor veszteség nélkül el is tudom adni,mert ennyiért szerintem mást is érdekelne,akár itt a fórumban.
-
NFree
addikt
válasz
core i7 #38755 üzenetére
Hát igen ettől fosok én is ,nem sokat játszom , de nem akarok még1 kariba befektetni, ha esetleg később nem lessz elég. legutóbb mikor egy 780 volt a gépben a 3gb vram a tomb raidernél simán elkopott, s ki is dob a game. Nem szeretnék így járni a 980 -al . még nincs meg a kari a hónap végén jön meg . De bele vagyok szerelmesedve a 980-ba . lehet ti-t kellene venni .
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest