- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Mika1227 #39177 üzenetére
Nem a 970-el? Arra emlékszem, hog a 1070 - 1080ti-vel na mindegy is itt egyértelműen a pénz a kérdés és ha van 970-esed amit nem adtál el időben akkor már csak jóval olcsóban tudod eladni az újabbat amit vennél annak meg nem esett még annyit az ára, kb. májusban kellett volna eladni a 970-et és valamikor most vagy még később venni egy 1060-ast vagy 1070-est de ugye ez is kb. mint a drog egy fajta függőség azz addig mit csinálsz COD 2-őzöl?
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Mika1227 #38703 üzenetére
Ha nem nyúlsz hozzá, akkor ~65°C-ig fel sem pörögnek a ventilátorok. Utána (szintén belepiszkálás nélkül) körülbelül 35%-os fordulatszámra pörögnek fel maximum, ami ~1000RPM. Nem hallasz belőle semmit, és ez elég arra, hogy egy 30 perce menő FurMark 8xAA benchmark alatt se menjen 65°C fölé a GPU.
A kártyához adott GPU Tweak program első ránézésre kicsit otrombább, mint az MSI Afterburner, de javaslom a használatát, mert nagyon jók a presetek, és egyetlen gombbal ki-be kapcsolható a Strix üzemmód. Ha kikapcsolod, akkor Windows alatt is ~800-1000RPM-es fordulatszámon fog pörögni a ventilátor.
A ventilátor maximális fordulatszáma 3200 RPM körül van, olyankor hasonló hangja van, mint egy felszállásra kész Tupoljevnek, de ilyenkor 100%-os stressz tesztelés alatt sem megy 45°C fölé.
Szóval elég jó (csak ne hajlana a kártya).
-
synthattik
aktív tag
válasz
Mika1227 #38612 üzenetére
Lehet,hogy csak arra vonatkozik,mert mintha azt olvastam volna,hogy ez a beállítási opció,csak hdmi-n van,és dvi-on már a teljes színskálát mutatja,tehát azért is nem jelenik meg annak,akinek dvi-al van összekötve a monitor.
Nálam ami be van keretezve ezt szoktam pár százalékkal feltolni,na ettől lesznek brutálisak a színek nálam. -
cyberkind
félisten
válasz
Mika1227 #38198 üzenetére
Nekem az sok lenne, vagyis zavarna amikor most kb megfagy gyári profillal a TI.
(#38199) Lauda
Persze, hogy nem ahhoz kéne, csak érdekes, hogy ez a kártya (TI) mindenben több de főleg fogyasztásban és mégis hidegebb, tehát abszolút meglepő ez számomra.
De nem igazán tudom, hogy a 970/980 vonalon melyiknek volt a legjobb hűtése. -
-
Cs1csó
titán
válasz
Mika1227 #37659 üzenetére
Üdv onnan is lehet, de amint elindítod a telepítőt és kiválasztod mely részek települjenek alul pipáld be a TISZTA TELEPÍTÉS négyzetet, ami biztos biztos alapon. MIndig meg szoktam tartani a legutóbbi stabil driver telepítőjét és ha a legújabbal baj lenne akkor megy vissza amivel nem volt semi gubanc, persze ha a hibás driver utáni első vagy második már stabil akkor azt teszem el talonba.
-
Cs1csó
titán
válasz
Mika1227 #37652 üzenetére
A tuningoló progiknál már belefutottak egyesek egy pofonba mivel az újabbak valahogy "elfelejtették" a 900-as szériát. A NVIDIA drivereknél szerintem lehet adni esélyt az újabb drivereknek akkor mindenképp ajánlott ha egy olyan játékkal próbálkozol amihez az adott új játék ad profilt. Természetesen ha egy hibát tapasztalsz ami korábban nem volt akkor érdemes visszatenni a korábbit, bár ez a metódus korábban is javallott volt.
-
-
Melorin
addikt
válasz
Mika1227 #37623 üzenetére
Szerintem nem: Project Cars CPU benchmark
-
Bandi79
aktív tag
válasz
Mika1227 #37448 üzenetére
Adaptive V-Sync annyiban különbözik a "mezei" V-Synctől, hogy ha a monitor képfrissítési frekvenciája (60/120/144 stb Hz) alá esik az FPS, akkor sem vágja le a felére (60-ról 30-ra stb), hanem akkor kikapcsol és marad az FPS mondjuk 50. Így nem fog szaggatni a játék, viszont cserébe ilyenkor van képernyő tearing.
Ha viszont megvan a legalább 60/120/144 stb FPS, akkor úgy működik, mint a sima.GTA V-ben használom ,ennél a játéknál kezd elfogyni néhol a GTX980 1440p-ben. (Más "modern" játékkal nemigen játszok, néha WOT, de ott fix 60FPS mindenhol megvan).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest