-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi az, hogy valaki a bolt lejárását hozná ki ebből?? Nyugodtan írd csak le, hogy más ne kerüljön ilyen kellemetlen helyzetbe. Sosem értettem egyet a "politikai korrektséggel".
Egyértelmű, hogy vedd fel a kapcsolatot az Asus Magyarországgal. Írd meg, hogy eddig mindig jó véleménnyel voltál a cégről és most csalódnod kell. Térítsék meg a kárad salala. Aztán lehet felajánlanak egy 1080ti-t vagy a 32 colos g-synces monitorjukat. -
Isual
veterán
Na átraktam, itt pont van egy másik gép, Phenom II 970 és 650W-os Cooler Master táppal. Ez jóval zajosabb szerkezet már alapjáraton is, de ugyanúgy megvan a cicergés. Ebben a gépben nem annyira tolakodó, de ha odahajolok a VGA-hoz, akkor ugyanúgy jelentkezik, ugyanolyan mértékben...
-
Syz
senior tag
Azért ha sikerülne mégis teszteket csinálni akkor mindenképpen oszd meg velem mert érdekel. Mielőtt áttértem a zöld oldalra, előtte legalább 8 évig crossfire használó voltam de kíváncsi lennék mit tud az SLI. Teszteket szoktam olvasgatni de egy személyes véleménynek mindig jobban örülök
-
TTomax
félisten
Hónapokig ment nálam egy 980SLI egy HX850el,1580MHz-en rommá húzott 4790el....most meg a TitanX SLI megy egy 4,8GHzre húzott 4930Kval....Nyugodtan szétprimeolhatsz mindent az a táp bírni fogja...
Hajtsd nyugodtan,ne foglalkozz semmivel,és senkivel.Abban a tápban van védelem a legrosszabb ami történhet,hogy lekapcsol...A 980SLI-det böven elviszi,még ha I7ed lenne mellette akkor is.I5el meg főleg....SLIbe a jobb ASIQ-t szoktuk felül hagyni,illetve a jobb hűtéssel rendelkezőt,mert az nagyon kapni fogja az ívet...
-
bombibmw
veterán
Nekem 660W-ot is bekajált a G1 Sli.
Igaz, hogy az nagyon a max volt, de jóval a 450W fölött van.
Lehet, hogy nem fog bekajálni ennyit játék alatt, de ha csak egyszer vesz fel annyit, amennyit a táp nem bír már, akkor lekapcs.
Én azért tennék oda egy 600-650W-os, minőségi tápot. -
Köszönöm a gyors választ
Ezt a windows képernyő beállításokban, vagy az NVIDIA vezérlőpultban tudom megtenni.
Illetve a HDMI-n menő jel frekvenciáját hol lehet beállítani (TV nem minden frekit kedvel)?
Elnézést, csak sokáig ATI kártyám volt és nem vagyok még képben teljesen NVIDIA ügyileg.
-
blu79
addikt
Semmit, ez normális. Kártyafüggő, egyébként az Asus-t csak azért fikázzák mert nem olyan tuningos( nem nagyon veszi fel a + feszt) , ami igaz is, és melegedik is, jó lenne ha a hűtéssel kezdenének valamit (pasztával).
Párszor már linkeltem , linkeltük [link], de akkor mèg egyszer -
balint107
aktív tag
Különböző típusú kártyáknál nem ugyanaz a ventilátor zaj, bizonyos kihasználtság mellett
..
Nem szeretem ezt a videot, mert érdekes adatok vannak benne, hang szempontjából viszont a Gigabyte és az MSI része reálisnak tűnik (tapasztalataim alapján is)
[link]Az a bajom ezzel a videoval, hogy nem értem az Asus Strix "ugyanolyan" terhelésen miért csak 1240 Mhz-re boostol. Az MSI pedig, hogy a viharba megy 60% ventilátoron, mikor csak 48 fok a kártya. 60 fok alatt nem kapcsol be a venti.
-
balint107
aktív tag
3 gigabyte 970 kártyám volt 1 WF3 2 G1 gaming. Ha nincs cicergés és egyéb jellegű probléma, akkor elmondható, hogy ha nincs komplett vízhűtött géped, nem fogod észrevenni a kártyát. Mert semmivel sem lesz hangosabb, mint a táp vagy a proci hűtő. Sőt terhelésen kívül sem, ha felnyomod 60-62%-ra a ventit. Annyin mennek általában, ami a fix 60 fokot biztosítja 1342-1892 mhz alap oc mellett.
Az MSI viszont valóban halkabb, de ez olyan különbség, ha mindenképpen ki akarjuk figyelni a dolgot, manuális tesztekkel nézve. Azt is észrevesszük, hogy az MSI ventije még 80-90 százalékon sem vállik kifejezetten hangossá. A Gigabye ventije igen, de ennyire soha nem fog felmenni terhelés alatt sem, ha mégis akkor azzal gyári eredetű probléma van. A terhelés alatti hangokban nincs szinte különbség. 970 összehasonlító videoban meg én úgy hallottam terhelésen az Asus Stirx is hangosabb picit, mint a Giga. -
Chaser
legenda
Utánaolvastam mert jónak tűnt. Iponon néztem miket írogattak. Van amelyik cicereg, de jellemzően csak magas FPS-nél, de sokan azt írták ez igaz minden 970-re. Halk, hűvös. 117k-ért láttam értelmes helyeken. 100k alatt kicsivel használt itteni nevetséges ajánlatokon már túl vagyok, inkább megveszem újan 3 évvel ha mellette döntök, bár nagyon nem használnám ki.
szerk: jól matekozok, hogy 960-hoz képest jó 50%-kal erősebb a 970? ha mindkettő 4GB-os és FHD-ra kell felette nem
-
blu79
addikt
- Gratula hozzá! , mennyire melegszik játékok alatt? nézted? és így tesztek alatt?
(#35309) Grafirka igazából azért nem nagyon ajánlottak mert melegednek elég jól és a tuningolhatóság nem olyan jó, persze vannak kivételek, de ezeknek a kariknak nem is nagyon lehet feszt adni és más a vrm részük mint a többinek, és ha sikerül is feszt adni másképp reagál (nem skálázódik jól ha nincs lehűtve jól a vrm rész, nyilván így gyári állapotában minél hűvösebb a gpu annál jobb mert a vrm rész is hűvösebb akkor)
-
Grafirka
őstag
Valoszinu nem is fogod megbanni , mert jo darabok. Alltalaban azert nem ajanljak , mert az ASUS dragabb mint a tobbi gyarto es arahoz kepest nem kapsz semmivel sem tobbet ( a logot fizeted meg ) Viszont ha jo arban jutottal hozza, akkor van egy jol hutott csendes kartyad.
-
-
blu79
addikt
Szia, semmi gond nincs vele. Vagy mire gondolsz pontosabban?
csocs szia, Msi Gaming 4G , Evga, szerintem a Zotac Amp Omega sem rossz, volt egy kolegának 980Ti-ben és meg volt elégedve vele, referencia 970 ne legyen
ha van Gigabyte G1 vagy a WF3 is jó, esetleg Gigabyte extreme csak ez egy picit drágább....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest