- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
mcmike #41302 üzenetére
A Fast Sync tulajdonképpen egy jól marketingelt OpenGL algotirmus.
Az OGL triple frame buffering-jére épít, ha jól tudom.
Nem kell csodákat várni tőle, bár hozzátenném, hogy pl. linuxon nekem még nem volt szétéső képpel és hasonlókkal problémám, mert itt alapból megy a Fast Sync OGL-es verziója.Nyilván bármelyik Adaptive Sync alfaj sokkal jobb nála.
Egyébként nekem egyik nagy reményem, hogy a linuxos driver fejlesztőknek sikerül a szabvány Adaptive Sync-et/FreeSync-et ráerőszakolni az nVidia GPU-ira is... hardveresen képesek lennének rá, és a nyílt driver fejlesztőit aztán egyáltalán nem hatja majd meg az NV üzletpolitikája. Ami az nV elmúlt tizen-egynéhány éves hozzáállása után nem is csoda.
-
laychi
veterán
válasz
mcmike #40226 üzenetére
Csak nem tudom akkor mit tudnak szerkeszteni a biosban,amit pl egy bios editorban nem lehet.
Mert többnyire feszültség és órajel beállítások szoktak benne lenne.
Többnyire csak akkor szokták ajánlani a frissítést, ha valami javítást tartalmaz,de ha nincs gond a kártyával,akkkor egyéni elbírálás kérdése. -
4264adam
veterán
válasz
mcmike #39399 üzenetére
Szerintem pedig még 2 év múlva sem lesz esedékes a cseréd:
Tehát a DX12 most kezi el érni a 8 szál megfelelő skálázódását. De még mindig nem teljes az egész. Ahogyan fog az új generáció gyorsulni úgy a 2.th, a te és én esetemben az I7 2600.
Illetve ne felejtsük el, hogy nem mindig az ennyire erőteljesen CPU igényes játékok lesznek piacra dobva, hiába a DX12 ha még a jövőben a régi grafikus motorok fogják az alapokat adni és abban lesznek a DX12 kiegészítések.
-
Bib
őstag
válasz
mcmike #39354 üzenetére
Nekem asus strix csinált ilyet,hogy hosszabb állás után néha nem kapcsolt be dp-ről a monitor. Bios update megoldotta.
Kicsit it visszaolvasol ,nemrég volt egy kolléga hasonló frissítési gondja. Eszközkezelőben drivert kellett leszedni,vagy kikapcsolni,utánna látta az updater.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Sapphire R7 250 1GB
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest