- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
jó áron?? erre gondolsz??
-
Henk
veterán
-
laragirl83
őstag
Igen, lehet csak ATInak müxik, de akkor itt van ez, ezt próbáld ki!
-
boogie84
veterán
csak warheadre nem érdemes sztem, a többi játékban valószínűleg meglenne az az fps szám a 260al is ( pisti88+ azt írja h volt neki 35+ ) akkor a többi játékban csak több lehet reméljük kül nekem is a 280as fog kelleni
. a crytek csinált egy olyan játékot ami még a köv generációs egy/több gpus kártyák tesztjére is jó lesz..
-
Bluegene
addikt
jó nem szólok többet, én csak három linket dobtam, láttam hogy nagyon ajánljátok neki az nv-t, nem is baj jó az, de ha már kiad 90K-t tudja mire költse
asszem ezek után bölcsebben fog dönteni, én csupán segíteni kívántam neki, ezért nem jár Ban
most látja mi a helyzet és eldönti mit vesz, neki írtam nem nektek, nem értem a felháborodást, jó talán privibe kellett volna
-
Beowulf_78
addikt
Én már mondtam neki. Nem hallgat a szép szóra. De ha tovább csinálja majd írok a modker-be, mert nem korrekt amit csinál, talán majd a figyelmeztetés / ban segít.
Azt nem értem mi vezérli hogy ide írkáljon, és reklámozza az Ati-t...meg akar győzni mindenkit hogy vegyen Ati-t? Mi miért nem akarjuk meggyőzni a 4850/4870 tulajokat hogy váltsanak GTX-re? Ahogy pedig olvasgatom a Warhead topikot nem véletlen a játék elején az nV logó.Ati kártyákhoz megint patch fog kelleni, arről nem is beszélve hogy lehet kevés az 512mb VRAM amivel a 4850/4870 fel van szerelve, olvasok lag hibáról is. Ettől függetlenül a 4870 X2 jó kártya, csak nem 1680-ban...de ezt minden hozzáértő tudja.
Szóval én úgy veszem észre hogy a 896Mb és az 1GB VRAM nem volt buta dolog az nV-től.
Ezért nem értem mit kell favorizálni itt az Ati-t mert közel sem biztos hogy jobb választás! Mindkét kártyának vannak hibái. Új Crysis egyenlőre az nV-nek kedvez. -
DEJVID
őstag
undorcovert biztos h viszi majd. eddigi képeken nekem olyannak se tűnt mint a pro street volt.
warheadet nem tudom, azt valszeg nem fogja, far cryt én leszarom, így el is felejtettem. end war sem érdekel
bár szerintem az is menni fog. mafia-ban pedig biztos vagyok. de ennyi játék miatt új vga-t venni... én semmikép nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest