- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Laraxior #20010 üzenetére
Inkább dicsérjük meg!
Első hsz-e itt és kifogástalanúl be tudott tenni egy képet!
Ilyet se láttam még itt pedig nem 2 de nem is 6 éve regisztráltam ph-ra.
Végre egy újonc akinek nem kell elmantrázni, hogy:
"eznemcset, szerkesztésgomb, alapelveket olvass, tanúlj meg linkelni, használd a keresőt"
Épp ezért gyanús is hogy valakinek a másodregje........hmmmmm... -
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Laraxior #19917 üzenetére
Bár nem ezt rendeltem hanem a régi 192sp-set mert abból egyszerűbb lett volna 2.-at találnom.
De nem bánkódók.Zsubi: Meglehet oldani ha ellen tartasz neki, de kicsomagolásnál én is mondtam hogy remélem jó lesz a hűtője, és bevált szóval nem is kell lecserélnem.Viszont a 2.kari beszerzése így neccesebb mert ugyan olyat akarok.
-
Bulitt
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Laraxior #19857 üzenetére
Az nem számít, minden kártya indulásának más időigénye van ... amint látod a CPU-t kiírva onnantól az alaplaptól függ a dolog. Az lenne a lényeg, hogy az alaplap ne akadjon ki a tuning hatására. A VGA-val még ne csinálj semmit. Az Giga fórumán nézz szét, hogy találsz-e a tuningra megoldást.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Laraxior #19847 üzenetére
Nem bírtad sokáig.
Én meg 2 vga óta nv-s lettem.(Bár nem vagyok szerencsére semmilyen fan.)
Első volt egy Giga 9800gx2 és jelenleg egy Palit gtx 260 sonic 216sp-t nyúzok.(#19848) Gyufaaa: itt az apróba vettem sima papír szemcsi, keress rá hogy 3d és megtalálod.A technológia kipróbálására bőven elég, de elég ahoz is hogy megtetsszen és megakarjam venni a kit-et is.
(#19850) Laraxior: ilyenről még én se halottam, pedig a 4890 nem egy rossz kártya, én is abból akartam 2-t csak sehol nem volt ref hűtős változat értelmes áron.
-
Speed®
titán
válasz
Laraxior #19514 üzenetére
Ajánlottam volna én is E8400at vagy feljebb, ami megy biztonsággal ~4GHzet, az már érdemben gyorsabb a jelenlegi 3GHz Conroejánál, nade ha multitasking van, ugyanúgy elvérzik, és árban valszeg jóval fentebb van, mint kolléga ingerküszöbe (bár nem írta, de a két variánsa jellenzően a 25ks sáv aprón).
Szerintem már nem luxus 4 magra berendezkedni, nekem kifejezetten bejön -
DroneZ^
őstag
-
Bulitt
addikt
válasz
Laraxior #19205 üzenetére
Hát ki kell próbálni bevállalós gyerek vagy
Külföldi fórumokon nem dobott ki semmit?
Nem lehet hogy valami, szálankénti leosztást takar
erre gondoltam én is, ellenben egy olyan feltevésem azért lenne- nem a 06 miatt-, hogy nem hozza a várt eredményeket a kártya. Arra gondolok, hogy mivel a tápom elég kicsi, lehetséges hogy nem kap elég szuflát a kártya ezért hibádzik és vissza vesz, illetve le áll?
-
-
Zsubi
őstag
válasz
Laraxior #19151 üzenetére
Ramirisból van a kari és azt hiszem 2009.07.havi vásárlás és természetesen dobozos kivitel, mindene bontatlan
Nekem amúgy is bejönnek a Zotac karik
Kíváncsi leszek hogy fogja bírni a tuningot, lehetnének megint hidegek
Azt vettem észre hogy eléggé melegszik a kártya. Még 55%-os ventivel is MW2 alatt 80-85 fok körül mozogRáadásul olyan forró a hátulja hogy alig bírom ilyenkor megfogni
De ez a probléma hamarosan megoldódik, mert rendeltem egy AC Accelero Xtreme GTX280 hűtőt rá -
-
-
Zsubi
őstag
válasz
Laraxior #19065 üzenetére
A GPU 800-at, VGA ram 1400-at és a Shader pedig 1650-et is ment de ott már nem kaptam több pontot és időnként elkezdett hibázni a kari és inkább ezért ráhagytam nem volt értelme vele szenvednem tovább. Sikerült terhelés alatt 30-32fokon tartani a kártyát amihez durván 5-8fokos idle hőmérséklet párosult
Sajnos XP tweak nem jött össze, ha sikerült volna akkor meglett volna a 24100score+(#19064) rumkola:
-
SSJPeter
őstag
válasz
Laraxior #18886 üzenetére
A rivatuneres ventivezérlésnek van 1 teljesen jó,biztonságos módja amihez nem kell belepiszkálni a power user menübe és szerintem sokan nem ismerik.
Először is meg kell csinálni a fan profile-okat és el kell őket menteni.
1.
2.
Ha ez kész akkor meg kell csinálni a launcher item-eket.
3.
4.
Ha ez is megvan akkor be kell állítani a Scheduler task-okat.
5.
6.
Ez a módszer szerintem tutira működik mindig. -
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #18733 üzenetére
Fenn van a riva?amugy simán települnie kell,nem feltétel az msi kártya...az az rtss az a monitorozó rész ha jól emlékszem...
(#18734) rup1u5
nekem jobban bejött pont annyit tud amennyit kell,és nem fogja gépet elöször picit szokatlan meg tényleg hatalmas ablakban rakja ki magát de ha egyszer be van löve akkor a venitszabályozást és a monitorozást is tudja real time,és nem kell az ablakot többet nézegetni... ráadásul ugye voltage tuner is,már ahol támogatva van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Sapphire R7 250 1GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest