Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
tzsolesz #19891 üzenetére
Crysis-t néztem vele....először megnéztem egy neten lévő tesztet,de ott 3FPS-el alul maradt a GTX260!!! (nem 280!) -hoz képest.
még nem néztem GTX260al 1920x1200ben Crysis tesztet,de kétlem hogy alapórajeles CPUval beérné. Nagyon gyors volt a 4890,minden elismerésem.Jóval több mint 3 FPS különbség van...és nem a zöldek javára.
2. dolog a hőmérséklet...sajnálattal tapasztaltam hogy a GPU dióda,még 80%os ventivel is elérte a 90°C+-tPersze az érzékelő nem ezt hanem a GPU teteje vagy mi szerint vezérli a ventit,ami 25°C!!!-al magasabb mint a GPUdióda hőmérséklete. Érdekes...
De mondom a teljesítménye meggyőző,még 3GHz-es Duoval isModern Warfare 2 multi ~60FPS. Mondhatni ha nincsen kompatibilitási gondom akkor kettő lenne a gépben,piros ide vagy oda. De így maradok a zöld oldalon.
A két monitor beállítása is nehezebbnek bizonyult,mondhatni nekem nem sikerült,de annyit nem is kinlódtam vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest