- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
És milyen érdekes, bőven elvan húzott Quaddal is a 400as Libertym mellette..valamit azért csak tudnak Enermaxék, ha tápról van szó
Juteszembe húzott Quad..Trémárkra nevetséges a GTX260 alá is 3.3GHzen a Deneb..Vantage alig ugrotta meg a 10kt overall :S
Mondjuk játékokban korrektül szalad, de nem leszek maxfpsbajnok ;p -
N_A_S
veterán
-
Speed®
titán
Persze, nem tárhelynek használjuk az SSDt..de RAMdriveot sem használ mindenki..és ha már használnék hasonló megoldást, inkább egy 256os PCIe SSD mint 24GB memória..de általánosságban, azért nem annyira veszett drágák már..hasonló 30as amit én is tolok ~aprópénz. Persze szar, hogy 1.5TB vinyó is van ennyiért, de na..ez más.
Nem fáj semmibe, itt van az asztalon
Megvettem joshua7 űber 460ját, hogy tesztelgessem mekkora baszottnagy procilimitem van, aztán elboltoltam N_A_Sal mert lett volna vevő a 260ra..aki utána visszalépett..szóval most egyelőre nálam van még a 260..de nem tudom bekötni állandóra :S Igazából a procilimit ellenére 460/768 lesz majd a végén a gépben, csak Gainward/Palit, a G92 furattáv miatt..HR03GTmből nem engedek, nekem az lesz a VGAn ;p
-
Speed®
titán
Khm..RAID0 továbbra sem tudja azt, amit az SSD, akárhány vinyóból is álljon a tömb..a késleltetés továbbra is ég és föld. De te is tudod, hiszen SSDt használsz..OS szinten visszatérnél HDDre?
Állat a 480, de jó ötlet volt ilyenkor beruházni rá..? Persze, ha jó áron volt..
Szemezek N_A_S 260-OCjával, nem tudom hová rakjam..3 SATA portot kilő, nem tudom használni a gépemet melóra csak játékra, ha bekötöm
-
-
MrCsiT
addikt
nekem eddig még nem volt SSD-m.
Neked van tapasztalatod a Kingston SNV125-S2 - nél (amit az SSD teszthez kölcsönadtál) komolyabb vezérlős SSD-vel ? (pl. Crucial RealSSD 300-as, vagy a 128GB-s Corsair Nova Indilinx Barf. ECO -ja ) -hogy azok hogy viselkednek rendszerként?Nekem jelenleg egy 300-as Velociraptor a rendszervinyóm, ez helyett gondoltam egy 64-es vagy 128-as SSD-t. A Win7 használat az SSD teszt szerint gyorsabb, (kb. a tesztelt bármelyikkel) és a játékok min. fps-e is nőHET, akár 50%-al.
Akkor mitől kell tartsak, miben csalódnék460-as azért éri meg mégis, mert már DX11-es, halkabb, mint pl. a mostani Twin Frozr-em, és kevesebbet fogyaszt, és erősebb is. (lehet, hogy brutál procival nem érezhető, de a PHenom II - vel nekem feltűnik, hogy azért a 460-as magasabb fps-t tudott, igaz, kb. dupla árért
)
(#22792) kpal : ez a hűtés nem hangos
-
Laraxior
titán
-
-
rup1u5
nagyúr
-
kompotot
csendes tag
hat aludtam ra 1 et es ugydontottem varok meg vele mert ahogy szamolgattam kb 35%os felarat kene fizetnem a tesztek szerint 1o vagy15 neha 2o%os teljesitmenyert
igazabol megvagyok vele elegedve csak hat tudjatok az ember mindig agyal
dx11 et meg meg en nemerzem hogy ute nagyot -
B4l!nt
aktív tag
Én megpróbálkoztam a fesz csökkentéssel a gtx260-nál és nekem bejött.
2d most 200/400/100mhz @ 0,8v
low 3d ugyan ez, 3d-t nem piszkáltam (még)
A fogyasztásom(össz, konnektorból mérve): IDLE 140ről lement olyan 130-ra és kb 4-5fokkal hűvösebb a cucc.
Ha úgy nézzük nem sok változás de a művelet megvolt 3 perc alatt szóval miért ne? -
bim
veterán
Sajnos nem az. Már nem is érdekel. Tuningban araszolgatok felfelé 730-nál járok a GPU-ban és ahogy emeli a shader-t hozzá úgy belőttem. Sajna furmárk alatt a vrm.-ek elérik a 110 fokot ezért ezt a stabilitás tesztet kihagyom de játék alatt max 90 körül mozognak a legmelegebb dolgok a vga.-n. Persze addigra már 100%-on teker a venti ami finoman szólva sem épp halk.
-
Henk
veterán
Akkor lehet, hogy félrevezettelek mert a 280-nál máshogy van ahogy látom. 285-nél 1,15V-ot kap 3D-ben. Low 3D meg 2D pedig 1,05V. Nálam ezt a low 3D-t nem is használja soha, addig van míg visszavált 3D-ből és azt lépésenként csinálja.
Nálunk szerencsére nincs, városba nem jött be csak a másik irányba indult mert arra lejtett, de ott k..rva világ van.
-
rup1u5
nagyúr
460-ról beszélek, nem a 470/480-as kályhákról.
Csak azért merült föl bennem a csere mert egyre kevesebbet játszom de a gép azért megy napi 6 órát kb. Ha kis ráforditásból kijött volna a kisebb fogyasztás, kisebb hő, DX11, azonos teljesitmény akkor megléptem volna. De a kivárás mindig előny ebben az esetben. -
Henk
veterán
Nem is próbálkoztam vele azóta csak kíváncsi voltam, hogy milyen a Mushkin. Bár ez is annyi megy egyelőre mint az Ocz ment.
Ezzel meg az xmp viccelt meg kicsit, ha nem kapcsolom be akkor csak alapon hajlandó elindulni a gép.kpal: asszem zazahoho-tól vette a cimborám aztán odaadta hétvégére.
-
rup1u5
nagyúr
-
keszegduda
őstag
1680X1050 max. szűrők nélkül pontosan azért, hogy megkapja a kellő terhelést. Pl.: Clear Sky, tudom hogy megfektet mindent, de ahol a GTS-em elvérzett ott a GTX is meghalt, igaz jobb volt az FPS szám.
Crysis, ahol 15-17 fps GTS-el, ott 22-26 ritkán 27 a GTX-el. Rövid időre volt nálam, így csak ezt a kettő gamet tudtam kipróbálni a legújabb nv driverrel. Ráadásul sokkal hangosabb és melegebb. X16-on ment a sín az everest szerint, ilyesmi probléma nem lehet.
Xp-n ismerősnél E8500-al 30fps alá nem igen esik...driver gond lehet szerintem vagy valamit elbaltáztam. -
TTomax
félisten
Én 260 SLI-röl váltottam 460SLI-re....persze az egy gigásra... 1920-ban játszok,és ide kevés volt a 896mega...elég sokszor kifutottam belőle,mert hét egy SLI-nél azt gondolná az ember mindent oda lehet tolni.Ezért aztán van olyan játék ahol duplázott az fps,de a nagy általánosságban 20-30%-ot gyorsult a rendszer játékok terén,igazából akkor mutatja ki a foga fehérjét a GF106 ha kicsit meghúzod,mert jóval több tartalék van benne stabilan mint a GT200-ban.GTX 260-ról viszont nem érdemes 768-as 460-ra váltani,mert alig erősebb,viszont kilapátolnál egy csomó pénzt amiért alig kapnál valamit.Tudom,furán fog hangzani,de ha nagyon upgrédelni akarsz akkor egy HD5850-et vegyél,azt biztosan megéreznéd,mert minimum 50%.os teljesítmény difi kell ahhoz,hogy elmondhasd érzel is valamit.Erre talán még a GTX470-en is képes,de mostanában azokkal elég sok a probléma.A hatezres radeonoktól pedig nagy csodát ne várjatok,ugyan erősebb lesz,de mivel egy csomó mindent kidobálnak a gpu-ból így teljesen új drivert fog kapni ami ati oldalon kb egy fél évet jelent mire rendesen optimalizálnak,és mivel erősebb lesz (ismét csak) így gyönyörűen el tudják helyezni az árait a mostani termékpalettába anélkül hogy komolyan árat kellene csökkenteni.Mivel nincs jelentős raktárkészlet,illetve felhalmozódás így nem várható drasztikus árcsökkentés.Egy szónak is száz a vége egy használt garis 5850-el járnál a legjobban!
-
rup1u5
nagyúr
Persze, tudom. Csak hülyéskedtem.
260-ról nem sok értelme lenne 280-ra váltani. Pláne most hogy jön a HD6000. Csak van egy különös érzés vele kapcsolatba amit a 260-nál nem éreztem. Amikor tudod, hogy egy nagy dög van a gépházban amiből nem spórolták ki az anyagot. Kb mint beindítani egy nagy amcsi V8-as hodályt.
Ilyen apróságok a mai napig képesek mosolyt csalni az arcomra.
-
zolisx4
őstag
Ne vegyél semmi képen 768 as vga-t egyszerűen kevés, hasonló felbontást használok mint te .A Dirt 2 ben egyszerűen nem képes akadások nélkül menni csal teljesen levett garafikával még néha úgy is beszaggat , a Grid sem kivétel alóla igaz ez megy max garfikán ,de több autónál egy kis füst és már receg is a kép H-A-W-X dettó ugyan az ,a cod 4 az teljesen olyan minha apró film kockákból állna az egész ,.
Minden teszt ami VGA-t teszteli lefut normálisan hozza a mások által belinkelt pontszámokat ,nem a vga rossz .
A 260 tól bőven gyengébb ,.. -
rup1u5
nagyúr
Kiírja, azt tudom de játék közben kéne kiíratni a képernyőre. Rivatuner nem tud ilyet?
Furmark alatt néztem Gpu-z-vel a VRM-eket és 96-106 fok között voltak.
Gpu-z-vel file-ba log-olni meg nem szeretem, mert számomra kezelhetetlen txt doksit kreál amit én nem látok át. Nem tudok vele semmit se kezdeni. Azt szeretem ha kint van a képernyőn és valós időben figyelhetem. Abból sokkal jobb képet kapok a kártya éppen aktuális állapotáról. -
rup1u5
nagyúr
Játékban is megvan a különbség csak nem ennyire látványos. A furmark azért rendesen megizzasztja.
Valakivel akinek 55nm-es 260-a van csinálhatnánk egy furmark összehasonlitó tesztet, azonos beállitások és mondjuk 7 perces futás utáni hőmérséklet és ventifordulat autón és tuning nélkül. Valaki olyan akinek van legalább 3db 12 centis házventije.
-
intuicio
aktív tag
Épp azt írtam, hogy 4-5hónapos a driver, ami fent van a win7 x64bites oprendszeren... És gondolkodom, hogy feltegyem e az újabb drivert.. Csak akkor megint be kell állítani a FullHD-tv-n a felbontást :S Elég ha csak 1:\ leszedem a drivert,és elinditom? nem kell 2:\ elötte uninstall a másik? Mert anno úgy csináltam ahogy a 2:\ írtam, és nagyon nem akart normálisan működni a driver.
Akkor nem tuningolom.. Minden maxra (CoD_MW2) húzva játékoknál eddig a max hőfok az kb. 65°C volt. Az magas?
Gondolom a PhisyX-et is érdemes felrakni, és bírja a vidikari?
Köszi a választ
-
intuicio
aktív tag
Szia!
Én is GTX260 tulaj vagyok, csak OC-s.. Konfigom az adatlapomon.
Szóval 3hónapja frissítettem utoljára a vidi drivert. Minap tapasztaltam Prince of Persia FS-nél, hogy a grafika szétesik,Meg még jónéhány játéknál vannak problémák a grafóval.. Ez lehet azért, mert nem frissítettem a drivert? (Patch kizárva)
Gondolom ez lenne az én driverem: KATT
Viszont egy valamit nem találok.. mert ugye ez csak a driver. De honnan lehet leszedni a PhysyX-et?esküszöm nem lelem meg
2.Kérdésem.. :
OC a karim.. álltalában max felbontás 1650x nem akad, szép graf.. Lehet még ezen a karin valamit tunningolni? Vagy gyárilag ez a max?Választ köszönöm előre is
-
Pörp
senior tag
Igen, ettől féltem. Így azt hiszem ugrik a 24"-os monitor, mert azoknak a natív felbontása már a full HD... Abban lenne a legszebb, vsync on-al
Maradok én is inkább a 22"-nál. Egyébként egy 3GHz-re rángatott E6300 elég lesz a 260-hoz? Ja, és egy Corsair VX550W-t néztem ki tápnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest