- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
axwel18 #23205 üzenetére
Kell hozzá egy másik VGA amiről be tudsz majd bootolni ha esetleg ez nem működne. Nekem van erre a célra egy PCI S3 Virage
mert az alaplapomon csak 1db PCI-E x16 van. A bios módosításához kell a Nibitor, a flasheléshez az NVflash és a totalcommander.
Itt le van írva mit, hogyan kell.
Ha nincs tartalék VGA-d vész esetére vagy nem vagy biztos magadban akkor inkább hagyd a dolgot.(#23206) bim:
Akkor ezt a játékot se nekem találták ki. -
rup1u5
nagyúr
válasz
axwel18 #23202 üzenetére
Alapból ezek a feszültségeid:
Én kipróbálnék rajta egy ilyet:
(#23203) bim:
Megnéztem milyen is ez a bulletstorm, mert nem ismerem. Unreal engine-el még szép, hogy hasítania kell 280-on!Egyébként milyen a játék? Nem nagyon vagyok oda ezekért a Duke nukem, Serious Sam utánérzésekért de a bemutató videó alapján egész jónak tűnt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
axwel18 #23200 üzenetére
Ha tudtad csökkenteni a feszt a voltagetuner-el akkor neked 65nm-es 260asod kell, hogy legyen aminek a hátulján is van borítás. Ez esetben más a helyzet! Azok még rendesen meg vannak csinálva!
192-es vagy 216-os? GPU-Z-vel mentsd le a biost és küld át nekem hagy nézzem meg a feszültségeidet!
Azt tudod, ugye, hogy voltage tuner-el csak a 3D alatti feszültséget tudod csökkenteni, tehát idle (2D) üzemmódban marad a gyári érték! -
Speed®
titán
válasz
axwel18 #23101 üzenetére
Attól függetlenül, hogy rossz válasz gombra nyomtam, szerintem egyértelmű, kinek szántam a tartalmat..de azért köszi, hogy szóltál, fel se tűnt ;p
#23103 axwel18
Akko pláne felesleges megjegyzés volt..értetted te is, ő is érteni fogja
Amúgy ha a "rátolsz" helyett "rátol"t írtam volna, nem is lett volna gond.. -
Andor111
csendes tag
válasz
axwel18 #23095 üzenetére
És neked hogy tetszik?
Nekem a tápom kicsi most rendeltem meg 1nagyobbat,mert nekem is túl melegedett.
a házam nekem is kicsi.
A karit elvittem az öcsémhez próbára mert neki 550w tápja van,láss csodát a Need for Speed Pursuit simán szakadás nélkül és nem melegedett 50 foktól tovább.
Most 460w Gigab..van benne.De Windows7 alatt nagyon nehezen ment minden jobb graffal rendelkező játék .
Aztán kaptam 1fülest,hogy cseréljem le Xp-re hátha jobb lesz.
Jobb is lett ,de a melegedés továbbra is maradt,a játék igaz annyira nem szakadozik de nem az igazi.
A Crysis játéknál nagyon észre vettem a szakadást persze fullon ment ,az Xp-nél csak high beállítást enged.CHIEFTEC CFT-650-14CS 650W tápot nyomok bele,ez bőven elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest