- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
MrCsiT #22807 üzenetére
Hello!
Gyárilag az enyém is 1,05-öt kapott de egy kis BIOS módosítással lebírtam vinni 0,85ig.
Most 2D: 0,85-öt (órajeleket is csökkentettem), low 3D: 0,95 és 3D: maradt a gyári 1,12.A kártya hűvösebb lett és az IDLE fogyasztás is szépen lejjebb ment.
Nibitor-al 3perc az egész.
-
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT #22783 üzenetére
Van valakinek tapasztalata ? MSI GTX260 Twin Frozr OC kártyán 2D-ben tudok valahogy feszt csökkenteni
(Afterb. szerint 1.05V feszt kap 2D-ben, és 55 nm-es a kártya )
..illetve, tuningeredménye van valakinek ilyen kártyára ? A shadert jó, ha szinkronban hagyom a GPU-val, vagy külön is érdemes próbálkozni a húzásával
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MrCsiT #22794 üzenetére
Persze, tesztre nálam volt pár "komolyabb" darab. OCZ Vertex Turbo pl, ami több mint 2x gyorsabb az én kis Kingston-om papíron. És életben? Rendszerként kb 3 sec-el gyorsabban jön be a win. Ezért én nem fizetek dupla árat mert nem éri meg.
Jelenleg az alkamazásoknak (OS) bőven elég egy belépő szintű SSD bőven elég. Lényeg, hogy Trim-es legyen és akkor nincs vele maszatolás.
Am csináltam összehasonlító tesztet is róluk: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest