- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
Pár centivel igen. De alig. Akitől vettem, 6870-e van attól is hosszabb, egymás mellé raktuk a két téglát. Kár, hogy azt nem fotóztam le...
1k-t vertem rá a 6870-ére 3DMák11-ben, de neki Phenom II X4-e volt szóval azért ilyen nagy az előny.
mod:
rup1u5: Raid alig lassabb, azzal sem vesztesz sokat az SSD-hez mérve.
570 alá ne add.Én is azt vettem volna de az ára...
-
Bulitt
addikt
Most pont bele futottam egy olyan témába, ami nektek nem olyan lényeges mint a teljesítmény. Van akinek megfelel a gyári hűtés (ami jelen esetben a tégla forma nekem is tetszik), de nekem nem jött be az a hőmérsékleti érték, és a vele járó zaj szint amit hozott. Én érzékeny vagyok a gép belső kinézetére, és ezzel egy időben a hőfokokra és a zajra is. Tehát nekem egyértelmű volt, hogy le fogom cserélni a hűtőt, és nem bántam meg. Kártyát pedig mostanában nem terveztem cserélni
De ha rákeresel az eddigi bejegyzéseimre töltöttem fel képet a gyári hűtő értékeiről, meg mikor lecseréltem a hűtőt. Egy szóval, megérte!
A BIOS flash az a tevékenység, amibe én nem megyek bele
Tuning oké, meg hűtőcsere, de bios-ba soha nem turkálok
-
Speed®
titán
Csak amíg tulaj vagyok..utána már lassabban fogok írni, mégiscsak nV
És igen, fél VGA árban van, ha pl. HR03GTX és VRM hűtés van rajta, valami értelmesebb ventivel/kkel. Az eredmény meg a házba is bepótolandó venti a bent elszabaduló Wattok miatt..szvsz kihagyós, inkább állítgatom a gyárit..G80 óta szerencsére jó a hűtés nV fronton..tégla-tégla, de hűs ;p
-
Bulitt
addikt
Hát nem tudom, de az én white fülemnek a 2d-s hűtése is igen csak hangos. De ez nézőpont kérdése. Arról meg akkor ne is beszéljünk, hogy 80-100% felé a hangja felér egy 1200W-os porszívóval
Eladásnál pedig nem fogok már ilyenen filózni. Adom a kártyához
De ha nem kéri, akkor vissza rakom a gyárit rá, apróba meg elfér a hűtő
-
Speed®
titán
Hibamentesen nálam sem ment, ahogy ő tesztelt, szerintem az artifactolós móka volt és az erkélytuning rásegített a fagyásmentességre. Az biztos, hogy ha Afterburnerrel feltolod 1GHz/2GHz/4GHzre és adsz neki 1.212Vot 100% ventivel, fogsz tudni benchelni, nálam még indulás előtt futotta a Vantaget így
Egyébként nem volt időm vele szórakozni, majd nézd meg mit megy, az tuti, hogy 900/1800/4200@1.075Von nem volt semmi gond vele..szerintem az korrekt 24/7 érték
PhysX ki volt kapcsolva nálam is, csak Vantage Optionsben a Disable PPU kapcsolóval, nem driverből, azért írja a GPUz aktívnak. Ha be van kapcsolva, sokkal többet hoz nyílván, de az nem listaképes..
Hagyd a pékbe a procilimitet amúgy..játékokban nem fogod érezni. Jó magas FPSeid lesznek, nálam ez van bebukva az X4el..mondjuk a minFPSben viszont jobb és nekem ez kell, de kinek mi ;pNode privi, ez itt off.
-
Speed®
titán
Látom haladsz a tuninggal..a procinak adsz egy picit és be is fogod az X4et.
Próbáltad már 1GHzen kimaxolt fesszel (1.212)? K Kíváncsi vagyok mit hoz.
Mondjuk joshua7 órajelein szobahőmérsékleten 100% ventivel is artifactol
Nálam 1GHz/2GHz/4.2GHzen volt hibamentes, felette bevillogtak a textúrák.
Szerintem ha összemelegedsz vele, nem fogod bánni a váltást..erős kis kari!Ez a Giga GTX260 meg egy állat..5ből 3.5 SATA portot eltakar a lapomon
Szerencsére nem sokáig, lassan elviszik aztán átállok én is, GW GTX460ra.
Hirtelen alapon toltam egy Vantaget raja, maradjunk annyiban, hogy limites..
Este ha ráérek azért megnézem mit megy játékok alatt, főleg GA4ben ugye. -
Qru
MODERÁTOR
Igen! 216SP-s van, de az enyém még a sima GT200-as a tiéd meg már a GT200b-s maggal szerelt. Az a legfőbb különbség, hogy az enyém 65nm-es gyártási csíkszélességen készült a tiéd meg 55nm-en.
A tiéd előnye, hogy kevesebb hőt termel (maga a gpu is alacsonyabb feszen üzemel) és a kisebb GPU miatt egy oldalra elfértek a memóchippek, ezért nem kell lemez a kártya fonákjára.
Az enyémen a nagyobb gpu miatt a kártya fonákján is vannak memó chippel amikről az a burkolat (ami egy fémlemez) vezeti el a hőt.A GTX280/285 között is ez a különbség, bár ott a 285 magasabb órajeljár.
Jah meg még egy, a 55nm-esekről már lespórolták a VRM hőfokmérőket, a 65nm-eseken meg még nem. Tehát a tiéd nem méri a VRM-ek hőfokát.
mod:
Butcher-HUN: Közben pü-ben túl vagyunk a kérdésen.
-
MrCsiT
addikt
Szia
köszi a választ
..azért baj, mert a GTX460-al 85W volt a Win7, mikor elaltatta a monitort (nem hibernált, csak idle ) , most pedig 115W. Egyetlen dolog változott, a VGA.
Számítottam valamennyi növekedésre, de ez picit több, mint amire gondoltam, így keresnék valami egyszerű megoldást, ha vanodorgg : akkor ezzel együtt kell élni, vagy csere
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest