- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Ma hívtam szervízt, mondták, hogy egy vacsi új kártyát kapok, 20perc alatt elvitték aprón 36k-ért a széria gtx260-at
Azt tervezem, hogy veszek valami 8800gt-t azzal kihúzom addig amig 460as gtx eknek lejebb megy az ára(40k). Esetleg tudtok javasolni valami mást?
-
Tálydi
senior tag
Ma reggel leadtam a kicsit,azt mondták 1 hét,most meg csökkentett módban netezem a 7900gtx-szel
-
Tálydi
senior tag
válasz
Bulitt #22340 üzenetére
Eleinte óvtam minden ismerősömet azXFX-től, mert sehol nem volt akkora "respecte" mint egy gigának,vagy asusnak, aztán egy évre rá bedőltem, kár volt(?), nagyon szeretem...(#22341) Laraxior : Már beszéltem a bolttal, mondták, hogy vigyem vissza 1-1,5hét lesz a csere, annyiba nem halok bele(nem f@szt nem, nem lesz gééép
)
De inkább megvárom, minthogy elb@sszak valamit, és ne lehessen gariztatni, mellesleg egy újra pasztázás, lehet csak ideiglenesen javítaná meg, a gari meg csak december közepéig szól. -
Tálydi
senior tag
válasz
Laraxior #22338 üzenetére
Én nem szeretném babrálgatni,úgy elvész a gari, szóltam már annak akitől vettem a karit,mindössze annyi bajvan,ha elviszi gariztatni, nincs másik kártyám,csak egy haldokló 7900gtx
Egyébként az bosszant a leginkább,hogy nVidia, és haldoklik, rossz ezt tudni, baromi nagy nV fan vagyok
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Van egy xfx gtx260 am a 216sp-s verzió.
Grid-ben, egy idő után(30-60perc) elszíneződik a kép, össze esik, pöttyöz
Más játéknál nem csinálja, de ismerősöknek nincs ilyen bajuk a játékkal.
A legujabb drivert is feltettem már,játékot is újra tettem, windows-t is -
Tálydi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest