Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Bulitt
üzenetére
Szia!
Előző hozzászóló teljesen igaza van. Futuremark 3DMark06 telepítésénél a telepítő felajánlja h. OpenAL telepítsed vagy sem. Újra telepítsd szerintem.
Meg javaslom a 1.1.0-ás (2009. június) patchet, h. régebbi 3DMark06 van meg.
Ezek a lépések megoldják a problémádat.Vagy alternatív letöltési lehetőségképpen->
OpenAl:
http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip -
-
Bulitt
addikt
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy miért nem indul el a 3dmark06

hibajelenség: OpenAL32.dll hiánya
-
Bulitt
addikt
válasz
üzenetére
Az odáig oké, hogy driver hiba, de az én sejtésem szerint ehhez hozzá jön a nem megfelelő oprendszer is

A megfeleő hőfokra meg a válasz: ha neked megfelelő nekünk tökéletesen jó
De ha kicsit olvastál volna, vagy ha igen csak nem figyeltél (
) 70-80 fok körüliek voltak az átlag hőmérsékletek. Azt viszont már nem írtad meg, hogy a kártyán az alap tuning van, vagy húztad is még 
rup1u5: korán kelünk?

-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy problémám amit nem tudott eddig senki megfejteni->
Gigabyte GTX 260 (GV-N26SO-896I) kártyánál 8 órás Fánk program stabilitás teszt (oZone3D.Net FurMark 1.7.0) után maximális hőmérséklet 98 fok (GPU).
Nem igazán a hőmérséklet miatt van a probléma, játékoknál nincs semmilyen probléma.
Hiba nem jelentkezik, csak újabb driverekkel 186.18 (2009.06.18) az utolsó driver ami stabil.
Ha újabbakkal végignéztem egészen a 195.81 bétáig bezárólag. Hibajelenség h. egy alkalmazást elindítok, például van egy töltő csík mint például telepítésnél amikor mutatja h. hány százalékot telepített fel.
Ha ez az ablakot tálcára teszem és elindítok egy másik programot, vagy sajátgépet, vagy akár mit átvillódzódik a felette lévő alkalmazásba.
Nem igen lehet jól megfogalmazni.EZ A FOLYTATÁSA KÉPPEL EGYÜTT---->
http://prohardver.hu/tema/azonnali_vga-s_kerdesek_oraja/hsz_32303-32303.html
Köszönöm válaszotok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Gigabyte GTX 260 (GV-N26SO-896I) videókártyánál
-98 fok maximális hőfok teljes terhelésnél
-8 órás teszt során FurMark 1.7.0 programmal
Megfelelő érték?
Válaszotokat előre köszönöm! (Csak aki nagyon ért hozzá az írjon választ) -
djrobaa
aktív tag
Nekem is AC Extreme van a GTX 260ason. A VRM hütést egy Xigmatek Bifrost cooler szettből raktam rá. Sajna amit adnak az AC-hez sehogy sem marad a helyén. De nagyon jó ez a hütö. Nvio chip hütése is a Xigmatekből való.
-
Zsubi
őstag
válasz
Bulitt
üzenetére
Nekem sem annyira szimpatikus csak gondoltam kipróbálom de akkor hagyom a fenébe

Rendeltem gyors Scythe Vga Chip Heatsink szettet de csak jövőre érkezik meg sajnos, mert zárva vannak két ünnep között
Nembaj addig össze dobom majd anélkül a kártyát 
(#19183) Henk: Szeretek szerelni, amúgy is autószerelő a szakmám annyira nem áll távol tőlem a barkácsolás

-
Bulitt
addikt
De kérlek, ne érts félre. Ha ki akarod próbálni nyugodtan kell am is egy teszt. Ha pont nem te akkor valaki más biztos meg csinálja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak gondoltam jelzem hogy a setsugen chip bordái az azonos a vga heatsink készlettel, csak került bele egy külön nivo chip borda

húú de gyorsak vagyunk

-
Henk
veterán
Teljesen össze tudod rakni az AC készletből, de nagyon gyenge a teljesítménye. Tapasztalatból mondtam, hogy a vrm-re és a hátlapra való lemezt cseréld le mert rosszabb lesz mint a gyárival. Hiába lesz jó a gpu hőmérséklete ha a vrm pár perc alatt 100 fok fölé megy. Én a Scythe VGA Chip Heatsink-et választottam erre a célra mert úgy gondoltam, hogy ebből kitudom pótolni az AC hiányosságait. Persze más típus is jó. A nyák fonákján lévő ramokra is ilyen süniket tegyél szerintem.
A Setsugen-ben ugyanolyan a vrm hűtő, szintén nem megfelelő.
-
Bulitt
addikt

A VRM rész az felejtős
A TH HR-03GTX szettben ugyan az a vrm hűtő van mint az Xtreme 280-hoz, illetve minden más (kis bordák) az van a Scythe Vga Chip Heatsink-be. 1-2db különbség van.Megér ennyi pénzt?

Szerk: 1 különbség van, és talán az pont a Nivo chip méretű borda
Szerk2: backplate az kellhet azért
Szerk3: Ha meg rendeled a setsugent, ne rendelj VGA chip heatsinket, max egy tekercs dupla oldalas ragasztot
Plusz kiadás 
ígérem többet nem veszek észre
-
-
Bulitt
addikt
Hát igazából, nem a mérettel van a baj, hanem hogy sz@rt se hűt
És nekem például pont jó a vrm részre, de ha pesti vagy meg tudom neked mutatni, hogy miről is van szó 
Kapd szét a kártyát, és nézd meg, hogy hogy is néz ki alatta. Ha olyan mint Henk-é, akkor rendelsz innen 40 ram sünit
Azzal már meg lehet oldani.Nekem be vált, és tényleg hűt rendesen. A zaj szint meg alázós

-
-
Bulitt
addikt
A bordákat amiket kapsz, mindenképpen fel tudod használni, de azt a hátlapi hűtőt, meg a vrm hűtőt, mindenképpen felejtsd el. vegyél ram süniket vagy Sycthe vga chip készletet, ami a logoutba is írva van (én is azt csináltam) és rakd ki a vrm részt. Annyiból lesz könnyebb dolgod, hogy neked 1 oldalon vannak a ramjaid szerintem.
-
vhunor
őstag
Hoppá, már nem szerkeszthető, de azt akartam még hozzáfűzni, hogy a gyári super oc órajelen simán fut 1.187V helyett 1.100V-on
. -
Bulitt
addikt
Az én 260-am Henk Logoutja alapján készült, és így néz ki: [link]
Jelenleg van fent apróba egy kolléga, aki ram süniket árul 40db-ot egy pakkba 1k-ért. Jó vétel lehet erre a célra. Ami azt illeti nekem meg gyűlt a bajom, az egyik nagyobb ram bordával, az istenért nem fogta meg a gyári két oldalas ragasztó. De még az se amit én raktam a bordára pedig az bika fajta volt
MX2+dualside ragasztó segített.vhunor: Grat

-
vhunor
őstag
Nekem MW2 alatt fullhd-ben max. 65-67 fok, a venti nem megy 55% fölé, és ott még bőven csendesnek mondanám terhelés alatt.
Jah, én is bemutatom az új szerzeményt: MSI GTX 280 Super OC. Ugyanaz, mint a Zotac AMP!, csak a neve más
. -
Zsubi
őstag
Mit javasolsz hogy mit tegyek hogy a vrm-et is hűtse rendesen vagy te mit csináltál vele

AC ram sünik milyen jól ragadnak, lesz velük probléma
kártya fonákjára való ram hűtő lemezből a gyárit rakjam vissza? valahol olvastam hogy a gyárinál sokkal rosszabb amit a hűtőhöz adnak
(#19160) Laraxior: 24/7-re nem akarok feszt emelni
Ha kevés az Afterburner akkor bevetem az eVGA progit
A hűtéssel nem lesz probléma szerintem, mert a kinti -8fokos hidegben terhelés alatt a 260-at 30-32fokon tudtam tartani léggel 
-
Zsubi
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ramirisból van a kari és azt hiszem 2009.07.havi vásárlás és természetesen dobozos kivitel, mindene bontatlan

Nekem amúgy is bejönnek a Zotac karik
Kíváncsi leszek hogy fogja bírni a tuningot, lehetnének megint hidegek
Azt vettem észre hogy eléggé melegszik a kártya. Még 55%-os ventivel is MW2 alatt 80-85 fok körül mozog
Ráadásul olyan forró a hátulja hogy alig bírom ilyenkor megfogni 
De ez a probléma hamarosan megoldódik, mert rendeltem egy AC Accelero Xtreme GTX280 hűtőt rá
-
Zsubi
őstag
Új szerzeményem: Zotac GTX280 AMP! Edition és [link]

Még is rászántam magam a cserére, eladtam a jó kis GTX260 Super OC-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djrobaa
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek. Tehát akkor jó ez az eredmény. Sajna a procimat nemtudtam tovább huzni. Itt még stabil volt végig, de 3.8on csak az asztalig jutottam el és ott restartolt a gép, pedig 1.47V-t adtam neki. Vagy talán az északi hidnak is kellet volna adni némi feszt?
Örülök ennek is hogy ennyi összejött.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
djrobaa
üzenetére
Ez 53-ik helyet érne a toplistában, ami nagyon szép a 192-es GTX260-tól, főleg, hogy ott a GTX275/280/285-ökel van egy kalap alá véve...
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Valszin 1-2 napon belül GTX 260-am lesz, érdemes az új WHQL drivert feltenni?
-
-
Laraxior
titán
indítottam egy FurMark stability tesztet 702/1512/2214MHz-en
Ez a fránya biosbuhera óta kicsit megszaladt a hőmérséklet...
90 foknál viszont stagnál
próbálok pár fokot nyerni még...hátha ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laraxior
titán
válasz
Bulitt
üzenetére
jelzem hogy általában a gyári hűtés a legjobb. Ott mindenhez hozzáér a hűtő amihez kell...persze általánosság. inkább GTX280ra igaz hiszen ott nem készültek ilyen korcs példányok mint az én GTX260am is... anno megmutattam milyen hűtője van...egy alulap az egész és gappaddal oldják meg az alkatrészek hűtését....ez nulla.
ezért a legjobb a régi 192 SPs GTX260 vagy a 216,de 65nm-es...ill semmiképpen az új PCB-s...nagyon le van butítva szegény 
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Ubuntu Linux
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért megoldódott kösz

) 70-80 fok körüliek voltak az átlag hőmérsékletek. Azt viszont már nem írtad meg, hogy a kártyán az alap tuning van, vagy húztad is még 
Mazochista!
Nembaj addig össze dobom majd anélkül a kártyát 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Játékkal még nem próbáltam