- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
sestertius #21694 üzenetére
És nekem mi volna abban a tuti?
Ha egy lelkes, feszes, bögyös, 18 éves nimfó kiscsaj lennél akkor lehetne róla szó na de így.......apropó! van húgod?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
zolisx4 #21687 üzenetére
(#21688) kpal:
Nem. De ha beregisztrálta volna evga.com-on se mennék vele semmire, mert evga-nál nem átruházható a 10 év garancia. Jó dolog, hogy sosem volt húzva a kártya. Kifaggatam még egy csomó apró részletről az eladót. Várom a válaszát.(#21689) sestertius:
Remélem is, hogy az. -
rup1u5
nagyúr
válasz
zolisx4 #21683 üzenetére
Türelmes ember vagyok. Nem probléma az a 2-3 hét nekem. Pláne nem ilyen áron egy EVGA-ért. Végülis nem Mogyoródról jön hanem Texasból. Még szép hogy nem 3 nap alatt ér ide. A várakozás csak fokozza az élvezetét a dolognak.
Csajokkal is ezt szoktam csinálni az ágyban. Hosszú felvezetés. Szeretem ha már remeg a térdük, zihálnak és követelik a lényeget. Olyankor a legédesebbek! -
zolisx4
őstag
-
rup1u5
nagyúr
Amerikai Ebay, az eladó a Texas-i, Rowlett city-ben már postázta is.
Köszi Bulitt!
TTomax:
Azért izgulok ám rendesen mint a szűzlány akit dugni visznek.
És ez egészen addig fokozódni fog amíg be nem csúsztatom a GTX-et a lapom PCI-E foglalatába és rá nem nyomom az ON gombot. -
Laraxior
titán
annyira nem eladó,mert miután átvettem lakótárstól kiderült hogy az egyik DVI csatija nem éppen működőképes...de 40ért elég jó pénz...főleg hogy még garis is
és gyakorlatilag hibátlan a kicsike
-
zolisx4
őstag
És ugye normális esetben így néz ki amikor teljesen alapon van a vga de ha kicsit feljebb megy az órajel akkor az előbbi kép jön ki és a recegés ami a böngésző alatt is előjön ha nem az alap órajelen van a kártya .
AZ összes teszt minden hibátlan a kártya nem meleg nincs húzva semmi és tökéletesen mennek a játékok is
Valamit rosszul csinálok csak nem tudom hogy mit -
zolisx4
őstag
[link]
Ez a gond nálam is előjött amit ADAM1337 írt csak ő talált megoldást rá ugyanis a monitoron lehetett neki állitani ,nekem meg nem méghozzá phase nevezetű beállitás de ez az én monitoromon hiányzik.
Az a lényeg hogy ha nyomok a monitoron egy autó beállitást akkor eltűnik ez a remegés ,
Van ez a monitor teszt EIZO és nekem a 7 oldalán ez látszik a kép pontok helyett
és ettől van hogy a betűk nem élesek vagy amit a ADAM1337 kolléga irt régebben .
Megfigyeltem hogy ez akkor jön elő mikor nincs alap órajelen a vga ha vissza megy alap órajelre a kárty akkor ez megszünik ,,
Van valakinek ötlete mitől lehet ez ??????
Kipróbáltam már több monitorral is egyedül CRT monitorral nem csinálja -
kisfer
aktív tag
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek melyik a jobb VGA:
Zotac GTX 260 Synergy Edition 896MB 192sp 55nm 34k
Gigabyte GTX 260 OC 216sp 65nm 32,5k
-
-
válasz
ADAM1337 #21642 üzenetére
Nem szimpla erő összehasonlításra gondoltam. Itt látszik a lap alján a FullHD résznél, hogy a 4870 és a 4850 visszaesik a 9800GT alá. Ez a játék például, magára az RV770-re allergiás. Így értettem a kérdésem.
CSS-re pedig ezért kérdeztem rá: [link] Az első oldal csak a problémákról szól, nekem pedig az egyik fő játékom, ezért nagyon fontos.
-
Sziasztok!
Van olyan játék, ami nem bírja a GTX 260-at? (mint pl egy 4850 a Far Cry 2-ben) CS: S>A 4 hogy fut vele?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Laraxior #21635 üzenetére
Ahh értem, én ezért is mondtam le a sli/cf-ről 2 kártya személyében és váltottam egy x2-esre max 2 hét és jön rá az accelero, és végre a hang szintjével és hőmérsékletével is megleszek elégedve nem csak a teljesítményével.
A fogyasztást meg én megoldottam 2d-s órajeleket szépen lerántottam. -
Laraxior
titán
válasz
sestertius #21632 üzenetére
pedig ha nem újonnan veszed a blokkot akkor odaadják akár 50%áért is az eredeti árnak csak menjen el
-
zolisx4
őstag
válasz
sestertius #21632 üzenetére
Korrekt ár :20 alatt nem is láttam még vízhűtéshez blokkot
-
Laraxior
titán
válasz
sestertius #21630 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
balcsy #21624 üzenetére
sima referencia.
Leveszed a hűtőt a kártyáról teljesen,majd megfordítod a,és ahol érintkezik a kártya és a hűtő ott lesznek még pici csavarok,azok fogják a műanyag burkolatot,amit ha leveszel megkapod a csupasz bordát és egy ventilátort
viszont tényleg nagyon aprók a csavarok,nekem pl nem is volt olyan pici csavarhúzóm...érdemes meglazítani az összeset mielőtt kitekergeted. Nehogy úgy járj mint én. Kitekertem majdnem az összeset és az utolsó meg meg kifogott rajtamsebaj azóta már másik VGAm van,jövő héten vizesblokk és kész is.
egyébként porszívóval kijön belőle minden ha a végéhez tartod, ki sem kell kapcsolni a géped,ha azon múlik. -
balcsy
aktív tag
válasz
sestertius #21627 üzenetére
Köszi ,szólj ha találtál/lefotóztad.
-
-
balcsy
aktív tag
válasz
sestertius #21625 üzenetére
Tudnál adni linket hogy hol helyezkednek el a csavarok vagy hogyan is néz ki belülről?
-
balcsy
aktív tag
van itt olyan ember akinek XFX GTX280-as VGA-ja van ?
esetleg valaki dobna 1 linket vagy valamit, hogy ennek a VGA-nak milyen belűről a hűtője?
mert nem-e lehet, hogy a por eltömíti a levegő útját és ezért mocskosul melegszik?áhh valaki pls help mert forró a helyzet (höh-höh
)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
TTomax #21616 üzenetére
9800gx2-m szépen vitte, viszont a 3870x2 alatt bün lassú volt a game ott valami driver baj lehetett mert csak gta4 alatt dobott 20 fps-eket müködő cf-el.
Most a 4870x2-vel minden szárnyal a 260 után, bár a 260-al is szépen mentek a gamek csakhát itt van a bc2 amihez viszont fullhd-ban kevés a 260-as szóval cseréltem. -
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #21619 üzenetére
Ezek a kiegészítők fenn vannak ,ahogy megfigyeltem amikor megakad ahogy görgetem az oldalt akkor alap ról hirtelen megugrik a vga magasabb órajelre akkor megy mikor visszaveszi megint akkor megint akad egy pillanatra .hasonlót az ati is csinált mikor elkezted mozgatni az ablakot hogy felvette az órajelet ,nem baj jó az a játék legyen jó
Az meg jól megy a Dirt2 atin nem ment ilyen szépen mint ahogy ezen megyKözben rá is jöttem mi okozza a gondot
Kikapcsoltam a Win be az előtöltést hogy ne tekerje a vinyót állandóan ahogy bekapcsolom jó ,ha kikapcsolom akkor megáll mint ahogy írtam akkor ez nem driver -
zolisx4
őstag
válasz
sestertius #21617 üzenetére
Azért kérdeztem rá énis mert nem tudtam leirni nekem igazából játék alatt nem vettem észre semmit de mondjuk mikor a mozzila megy mondjuk a PH görgetni akarom és nem megy hanem megáll egy pillanatra és úgy indul el minha megállna egy pillanatra valami hasonló ,eddig nem csinálta az ati kártyával
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
sestertius #21610 üzenetére
Ok köszi! Este felpakoltam, mert ez már gyorsítja a flash-t vga-val is de kb 8 perc játék után kimerevedett a kép és csak a feladatkezelőből tudtam kilőni. Sajnos nem volt időm hosszasabban tesztelni. 7végén még kicsit tesztelgetem és ha vacakol akkor megy vissza vmi régebbi.
-
sestertius
őstag
válasz
zolisx4 #21611 üzenetére
Alapvetően terhelés alatt... 15-20 perc sem kell, és megdermed a kép, majd továbbmegy, de már nem "úgy", ahogy eddig.. nehéz leírni, mit is csinál, tulajdonképpen ezt látni kellene..
A lényeg, hogy a kártyának gondja nincs, ezt tudom, hőproblémák sincsenek.
Most próbálok változtatni különböző fesz. értékeken, aztán meglátom, mit reagál... Ha nem lesz jó, vissza egy régi drivert, és megnézem, azzal hogy megy...Sajnos nem két pillanat kijátszogatni, hogy egészen egyszerűen valami beállítási hibám van, vagy valami más...
De mivel nem tudom mihez kötni a dolgot, csak a driver cseréhez, így.... gondolhat az ember erre. -
zolisx4
őstag
válasz
sestertius #21610 üzenetére
Az mit jelent hogy rendetlenkedik??
-
sestertius
őstag
válasz
balcsy #21606 üzenetére
Valóban az AC-ról jót hallani... csak kicsit húzós, használtam meg nem tudom, lehet-e kapni... Ha igen, nem kizárt, hogy még én is teszek egyet az enyémre...
Az új driver: nekem vannak vele gondok, amit igazából nem tudok, hogy ennek az oka-e...
A lényeg, hogy rendetlenkedik a kártya bizonyos helyzetekben, és még nem jöttem rá, miért... de azóta van, mióta ezt feltettem. Majd kiderül... -
TTomax
félisten
válasz
sestertius #21600 üzenetére
Feleségem
Köszöni a dicséretet -
balcsy
aktív tag
válasz
sestertius #21605 üzenetére
Léghűtés kellene, vagy mit javasolsz?
-
fasirTTT
őstag
válasz
sestertius #21603 üzenetére
akk azt írom CSAK neked, hogy a játéktól elég hamar melegszik
-
fasirTTT
őstag
üdv all
valaki pls mondana ajánlatot/javaslatot arra, hogy az XFX 280GTX-re milyen NEM gyári hűtőt kellene rakni ?
mert ez a mostani kicsit még melegen tartja a VGA-t -
zolisx4
őstag
válasz
fsb1000 #21598 üzenetére
Igazából nincs eltérés a kát kártya között a venti vezérlés variálása hasonló ,Annyira más az NV hogy azt hittem az is más de nem .
Ugye én a FurMark alatti 80 fokos gpu sokallottam de TTomaxmondta hogy jó az .
Attól ijedtem meg hogy a memória is jó meleg rajta de a 4890 -es még melegebb volt ,
Nekem mondjuk 3 venti van csak a házban elől és hátul egy 12cm ,oldalt meg egy 22 cm
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest