- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Ez az idő tiszta, nyugodt lehetsz, es ezt it le is zárom , a megfelelő helyekre asszem el lett küldve a megfelelő anyag és én itt be is fejeztem.
A másik , szeretem a piros féket az rs be zondába , mert ha kanyarban fékezem nem tolja ki az elejét ezért használom , igaz nagyokat harap de probálok csínnyán bánni vele. -
tatabike
őstag
Bakker...
Akkor ne sajnálkozzak, ha a középső helyett szélsőt nyitok, és valami soha nem látott és soha nem használt skillt ad? Meg simán nyerem a futamot, majdnem mindenki DNF utánam, és erre ad 20ezer IGC-t, utána vért izzadok, mert végig mágneseznek, megnyerem, de a végén már szinte leesek a székről (mintha bármit is érne, hogy félrehajolok a felém repülő civil verda elöl), és ad 2500-at? Gyáááá....
-
NFree
addikt
Amikor bezárták a topikot , é be is fejeztem a dolgot kb 50 1értelmű képet tudnék azóta felteni de nem szemetelek itt vel leszarom, ennyi de kössz
meg a multkori tezstet is , de bakker lekéstem az rs-t
#13207) tatabike
Na én pont nem megyek dragon, tegnap akárhány probálozásom volt csíterbe botlottam , mennyen a f.. om -
-
-
tutuhawer
őstag
Mondtam, a complete installation is bezöldül, hibátlan csodálatos, köszönjük, tovább, sikeres, tovább, köszönjük, tovább, köszönjük, egyetértek, sikeres, tovább stb stb, újraindítás 10987654321 és újraindul, majd kiírja, hogy váratlanul újraindult a számítógép, kezdjem elölről
de már kialakult a megoldás a buta fejemben, aggodalomra semmi ok. OK?
-
NFree
addikt
Áhh kösz látom,
megnézem a képeimet , de csak a frisset.
Arra kérnék minden kedves world játékost , ha csalást észlel ne legyen lusta 1 print screen-re , és töltse fel a fent említett topikba.
És akkor ide nem is szemetelünk többet legalább
Más
Boldog új évet kívánok mindenknek, egészségben ,boldogságban ,gazdagságban.
Neketek worldösöknek , meg partban gazdag boldog Új évet csövi
-
NFree
addikt
Csak annyit mondok ,néha a kis tuningjával amit halkan megmosolyogtam ugy került ki mint a pocsolyát. Nem akarom mondani de ha akart volna simán mehetett volna top 50 be csak ő nem akarta amit a többi. tiszteld kicsit, a cifra páylákon mindíg olyat mutatott hogy lestem. rengeteget tanultam tőlle. Még jó hogy aránylag nyugis arc
És igen a world sokkal kevesebb most nélküle.
De semmi sértődés me megharagszom
És még mindíg tartom az rs nekem jo piros rugóvalkerult bele 1 ultra tuned
-
tatabike
őstag
-
ETOM
addikt
Internet az jelenleg ilyen:
De épp modem csere lesz úgyh ez még változhat am ADSL a net. Az fps rendben is van inkább ilyen ugrások vannak pl sokszor mintha kihagyna egykét kép kockát. No meg volt, h megált a kép ilyen 1 másodpercre betöltött 5 autot aztán ment tovább, de ez csak egy példa. Fenti tipp egyébként bevált ha nincsenek mások akkor ezek az akadások nem léteznek pl ha single üldözés van akkor sem vagy ha verseny, team escape. Csak free ride.
Ja és nem megy letöltés ha játszok úgyh ez sem lehet. Hmm mindegy végülis annyira nem téma lehet a játék ilyen tényleg. Mert volt már, h jobb volt a helyzet.Amit még megfigyeltem, hogy csak két szálat teker a procibol a játék, de gondolom így van megírva.
-
Sirkonyak
csendes tag
-
PR0JECTNR56
addikt
Szuper jó, köszi.
Az autó úgy megy a kanyarokban mintha sínre tették volna és húznák. Remekül betapad az íveken és nagy sebességnél (200km/h+) is ugyanolyan kezelhető a trükkösebb kanyarkombinációkban is. Gyorsulni meg úgy gyorsul, mintha nem volna holnap, tehát príma autó lett az R8 LMS.
-
Bekő Tóni
tag
- Nyerni megyek. Multiba. Charger Superbee a "D"-s autóm, 69es Charger a "C"-s. "E"-s autóm a Challenger. A "B"-s autóm nem MR2. Remélem érthető.
- Húzom a számat a milyen kocsit "kell" venni listák láttán.
- Igen, ALT+F4-et nyomok ha cheaterrel rak össze. Van hogy elsőre. Van hogy csak a sorban 3 egymást követő cheateres verseny után fogy el a türelmem / jókedvem. Kilépés előtt reportolom. Nem írkálok neki semmit.És hogy miért? Nem szabályos a verseny, lelépek. Mivel óvni vagy ilyesmit nem lehet, meg nem történtté teszem -> Alt+F4. (Esc itt a feladással egyenértékű).
Amúgy bocs ha zavartam - elemezzétek tovább a kocsikat, szinsorokat. Nyilván a tét nélküli, cheaterekkel való sétakocsikázáshoz számít melyik kocsi, milyen formában a legjobb...
-
F22Reventon
tag
S kategóriában szerintem az IGC-t el lehet felejteni. Persze jó gép a boss mustang, (a másik kettőt nem vezettem) de szinte esélytelen a boost-os autók mellett. Lehet S-ben igc kocsikkal jó futamokat menni, de nem érdemes. lp650 gyorsabb (élvezetesebb, versenyképesebb, irányíthatóbb... ), mint azok.
Valamint C-ben a pontiac mindenképpen jobb az E30-nál (ezt a kettőt direkt próbálgattam a C-s pályákon) -
Bekő Tóni
tag
Szóval a Porschet, meg RTR-X-et nem engedi tovább gyorsulni a végsebesség limiter nitróval, a Mustang meg éppen eléri azt úgy hogy a limiter nem szól bele, és akkor azt mondod hogy a nitróerő ugyanakkora?
Gyorsulj inkább állóból falba bele úgy hogy a végsebessséget ne tudja elérni. Nitróval majd nitró nélkül. Nitrót nyomd be azonnal a start után. Falba csapódáskor leolvasod a sebességet, két mért sebesség közötti különbség -na az lesz a tiszta nitróerő.
-
-
NFree
addikt
Mos tnem beszélek veled , habár magamra haragszom , levettem az rs ről a body kittet, meg az ültetést, olyan lett az rs mint az audi r8 , egyszerüen nem kanyarodik, szétbasz az ideg.
A szerver huzás halakan megjegyzem, inkáb csalás falazás , mint valódi tény , addíg amig én is észre nem veszem , hogy velem is megtörténik.(vagy elkezdek csalni és arra fogom.)
-
NFree
addikt
nem csak 1 el kb 100, helly mínusz , ugyan is a lista első 100 emberkéje a kemény mag akik mindig megszerzik a top autókat , és teszik le az időeredményeket hamar
.
Nekem csak az nem fér a fejembe , hogy hogy a francba mennek 10 secc-el jobb időket az elején mint itt mondjuk bárki. azt mondják huz a szeró , ha 12 órákat vagy bejelenkezve , én ebben nem hiszek , és az eleje tuti egyből top időt megy mindenféle , huzás nélkül, én már régóta figyelgetem ezt , de mind1 nem érdekel számomra a lista arra való , az én általam elismert sofőrökhöz mérten , kb hol tartok, és elárulom ebben nagyon kevesen vannak benne(#12169) SylarHUN
Hát gratt , tetszik1 dolog csak, nekem a neonnal nincs gond, esetleg a szine zavar kicsit , túl eltérő, kirívó a szin , nincs harmoniába a géppel, de ez csak az én izlés szerinti véleményem.
sunny
gratt szép, látom ez a versenyparipa , majd egyszer kiprobálnám
-
Bekő Tóni
tag
Jaja, a sárga miatt ment a kérdés.
Gondoltam rákérdezek hátha tényleg valami valós versenyváltozaton alapul ez az Elite. Mertha nem akkor a sárgának valahogy így kéne lennie: our lame Elite version of the legendary F1 blabla...
A McLaren F1 nálam is legenda, többek között azért mert a mai napig a leggyorsabb rendszámos szívómotoros.
-
sunny84
senior tag
lehet belőlem is kiszorulna jobb idő , de nem hajtok annyira rá
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Tutu , Nfree hatalmas futamok voltak a nismokkal köszönöm jó volt összehozni pár órácskára
, majd összekapjuk még a groupot valamikor
-
tupacamaru
veterán
THX a segítséget, most már megvannak a kocsik, igaz még nincs annyi suskám hogy vegyek is valamit.
Következő problem, a News-ba írja hogy menjek a Safehose-ba és van egy Redeem Gift-em azt hol keressem, meg amiket már nyertem alkatrészeket azokat sem találom.Biztos én vagyok a béna.
-
tutuhawer
őstag
sokszor filózok én is, mire jó a komolyabb időeredmény, és ma pl bizony éreztem a hatását. Megtudom, mit tud a gépem, megtudom, mit tudok én, és multiban ez óriási fegyver. Nem az ellenfél adja meg, hol kell nyomni a powerupokat, hanem én tudom jobban, jobban, mint ő, hogy hol kell majd nyomni. Nyomkodok össze-vissza, és a végére az jön, ki, hogy nekem pont kijön a lépés
Erre például jó az időmérés gyakorlása, csak sok nitró az ára... bristol and diamond nekem kb 60-70 darab nitróba fájt, de élveztem, jó volt. Aztán ide jön még, hogy tényleg 5-10-15 000 darab MP győzelem után már kit győzzön le az ember? Elég vérszegény volt ma egy top10-es játékos, szánalmasan maradt le mögöttem. Inkább versenyzek az idővel, magammal, néha az izgalmasabb.
SylarHUN: szép a Nissan R32 GT-R nagyon. Semmi tuttifrutti szín nem is kell rá, így kiváló a gép. Jár érte a piros pont neked
-
Patrick
addikt
Nekem 5 fokozatú, sajnos dragra kevés. Végére marad a nitro, ha jól váltottam.
Nekem egyszer volt olyan, aki azt mondta hogy nem rossz, okés én írtam be először, hogy korrekt verseny volt, tényleg élvezetes volt. Na és akkor visszaírt, hogy jah, jó game volt.Ritka az ilyen.
Ooops, sok lett a VOLT.
-
Patrick
addikt
Az okés, persze, hogy kihagytam, mivel nem találtam egyet sem az egész mapon.
Sem a map, sem a radar, semmi sem írta, végigmentem a mapon, meg teleportokkal is... aktív volt és zöld, de nem mutatta semmi. A mapon a nagy zöld gyémántra gondolok, ami nagyjából megmutatja a helyet.
Sztem valami izé volt a gammel. Most újraraktam, remélem holnap jó lesz. Jöhet a második nap.
-
Patrick
addikt
A nagy térképen nekem régebben egy darab bazi nagy gyémánt volt, ami egy jó nagy területet ölelt át, így tudtam, hogy ott kell keresni a gyémántokat.
A kis radaron láttam őket, amikor odaértem.De most semmi nincs, semmit nem mutat. Zero. Letörlöm és újrateszem a játékot, hátha.
-
UFO1
senior tag
Az előzőleg írtakat módosítom az LP 640 nagyon jól megy drag-on 1 db drag skill nélkül is és ahogy próbáltam számít a perfect skill is. Az még nem világos hogy 2.-ba váltva miért nem jön a NOS löket pedig eltalálom a zöld sávot. A másik nagyon komoly gyorsuló autó az Audi TT RS (C-ben) nagyon megy.
(#11760) Bekő Tóni
Odavenném még a GT3 RS 4.0-et veszettül gyorsul!
Az az RPM növelő drag skill is jó valamire, magasabb fokozaton hamarabb el lehet érni a zöldet ezzel a NOS löketet is. -
PR0JECTNR56
addikt
Nincs izomautóm, pillanatnyilag csak japán (Nissan, Lexus) és olasz (Lamborghini) gyártmányok vannak raktáron és ez feltételezhetően így is fog maradni, mivel sokallom az IGC-s 2012-es Boss 302 árát. A DBS/Vantage kombót ma már többször elfogyasztotta az LP-640-em vacsira, így őket ki is hagynám.
(#11753) noblem1983: Az LP-670 SV a gyűjtői szenvedélyem miatt kell (így az ára még ha boost-ban is magas, abszolút nem mérvadó), ha egy fikarcnyival is jobb mint az LP-640-em akkor én már teljesen elégedett leszek.
-
F22Reventon
tag
szóval így állunk. az a helyzet h egy drága kártyánál megpróbálnám a megmentést, de a 7600gt már nem tartozik ebbe a kategoriába. a péztárcám azt mondja 8 ropi egy zsír új amd 5450, és azt nem kell évente szervízbe vinni remélhetőleg.
őszintén szólvá nem gondoltam volna h ennyi választ fogok kapni -
sunny84
senior tag
a nismo -mat így építettem fel és beton stabil , marha jól gyorsul , végre is nitro nélkül 348km/h , fekszi a kanyart .. nekem nagyon optimális lett ez a setup
zero 8-16 moci , 6-8 veloci turbó , zero 9-13-4 váltó ,veloci 4-6-9 rugó , attack 0-0-16 fék , ventura kerék 4-4-13 , vagyis kék - kék - kék- kék - piros -piros -
-Rolika-
senior tag
Sorry. Most nézem csak, h nem cinege és nem is fullos.
Amugy full ultrás GT3 RS-em van. Sajna a NOS skillből csak 1db 1csillagos van benne(mivel ez a szemét nem akar adni mást) amugy miután irtam, utána kipróbáltam, h mit tudok és sikerül egy 1:36:35ös időt menni 3 nitroval és szerintem amit max. tudok ezzel a jelenlegi verdával és 3 nitroval az valahol 1:35 eleje lehet. Talán tudnék jobbat is, ha nem pattogna ez a rohadt verda
Mégegyszer sorry, tényleg nem néztem a kocsid statjait. -
callmeakos
veterán
A Zonda dolgot megerősítem. Az Fet javították. Bizonyára a csinkve hatására. Eddig egy fényes szégyenfoltja volt a Worldnek. Sebessége jó volt, ahogy a kezelhetősége is, de a tapadása kb. mint 1 talicskának. Most ezt javították. Bár azt nem tudom hogy a lent látható stattal mit keres még az A osztályban ahogy azt sem értem hogy a Handling stat mért olyan alacsony amikor a pályán nincs ezzel már gond. Bár azt halkan jegyzem hogy hogy mikor 2 hete beletettem az Attack gumit 11 értéket csökkent a Handling stat.
-
Tyrese618
csendes tag
C-be marad a 240SX őt szépen felhúzon a C-kat max határértékéig
B-be akkor is Skylineom lesz ha nem az a legerősebb
A-ba ott a Sesto meg az M1
S-be itt a cinke meg az RTR\XMaradt még boostom...de az jó vésztartaléknak...
Viszont a 3,1miska igc hez még hozzá sem nyúltam...mit tanácsolnál te ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest