- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- A Motorola is Air mobillal készül
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Pedig elhiheted sokkal jobb, sőt zölddel is jobb, ha nem fordul piros kerék (az a drift gumi) és dobd ki az a nyavalyás ültetést attól nem kanyarodik (ennek a mukinak sem volt benne, de szélestés sem, jól is ment vele, nem mintha te nem mennél jól). Van egy alap utcai 911, ahogy kapható volt (minden sárga) és ha ne mondjam el az is olyan stabil („A”-ban) hogy csak. Mellesleg 1.24-et ott (hazai pályán) megyek mindenféle PU nélkül, mert az egyszerű pálya (Tutu szerint
) az 1.21 nekem 2 NOS +1 jugger kell GT2-vel, Waterfront az már nem tetszik annyira, bár hogy kivették a forgalmat legalább már végig tudok rajta menni … de csak 1-szer!
Ez a tesz-király gyerek LANGJB meg nagyon tud, én ugyan azon az íveken megyek, ott fékezek ahogy ő full gázon, de a nem tudom meg sem közelíteni hasonló járgánnyal, valamit tudhat de nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest