Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Pedig elhiheted sokkal jobb, sőt zölddel is jobb, ha nem fordul piros kerék (az a drift gumi) és dobd ki az a nyavalyás ültetést attól nem kanyarodik (ennek a mukinak sem volt benne, de szélestés sem, jól is ment vele, nem mintha te nem mennél jól). Van egy alap utcai 911, ahogy kapható volt (minden sárga) és ha ne mondjam el az is olyan stabil („A”-ban) hogy csak. Mellesleg 1.24-et ott (hazai pályán) megyek mindenféle PU nélkül, mert az egyszerű pálya (Tutu szerint
) az 1.21 nekem 2 NOS +1 jugger kell GT2-vel, Waterfront az már nem tetszik annyira, bár hogy kivették a forgalmat legalább már végig tudok rajta menni … de csak 1-szer! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a tesz-király gyerek LANGJB meg nagyon tud, én ugyan azon az íveken megyek, ott fékezek ahogy ő full gázon, de a nem tudom meg sem közelíteni hasonló járgánnyal, valamit tudhat de nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Gamer PC RTX4080 Ryzen X3D 64GB DDR5 RAM etc...
- Lézervágás és gravírozás (rétegelt lemez és kraftkarton)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az 1.21 nekem 2 NOS +1 jugger kell GT2-vel, Waterfront az már nem tetszik annyira, bár hogy kivették a forgalmat legalább már végig tudok rajta menni … de csak 1-szer! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)