- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
kösz
, ám nem csak ez a versenyparipám csak ezt másképpen építettem mit a többit
más : én nem nagyon hallgatok senkire szín sorban ami nekem kényelmes és jó időket megyek vele az a nyerő részemről , de egyedi dolog hogy 1 színű ultrára építettem ezt a [911gt3 at] nem úgy mint a másikat , és nagyon jól teljesít biztató , na de majd megteszteljük groupban mint a többi dögöt anno és nemrég a nismokat
-
UFO1
senior tag
Pedig van szerver húzás most is van, de az tuti az egyik frissítés után (üres szerveren) kb. 5 perccel mentem Beacon & Station egy 10. körüli időt GT2-vel, úgy hogy 2 NOS lőttem csak el, egy cinegés inas megelőzött 5-6 N2O-t és 2-2 juggegert és slinget használt el. Le is csalózott pedig tisztán megyek mindig.
Tutu írta az SG-n, hogy állítólag joypad-al jobbat lehet menni mint billentyűvel. Én azt vettem észre kormánnyal sokkal könnyebb íven tartani csak hátulról késik.
(#12179) tutuhawer
Igen, mert viszont válasz volt, az meg többes szám első személy!
Különben meg ne kötekedj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest