Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
őstag
Nincs nekem se bajom vele, de elfért volna egy hozzászólásban
a topic pörgésének én is örülök -
mg1992mg
őstag
Értem én, hogy ez tök izgalmas, meg minden, de ne "fossuk" már tele a topicot
-
mg1992mg
őstag
4 csillag, lila C. Sport alkatrészekkel egyelőre 621-es a kis Evo
-
mg1992mg
őstag
Ezt a 20. helyes Tournament startot ki találta ki? 25 trófea, 15, helyig, szükség volt rá...
-
mg1992mg
őstag
607 nekem most, chop shopból kapott pár lila főalkatrészt. Ecun meg nitrón kívül mindenhova
-
mg1992mg
őstag
Nekem most van mai nap végeztével 555-ön a kocsi (ami még fejlődni fog), szóval 3 chapter már menni fog LaFerrari-ból, annyi meg nem is kell, hogy a kocsi meglegyen. Pár darab BP kell csak.
Persze utána még lehetne csillagozni, de elég egyszerre annyi is, hogy megvan -
mg1992mg
őstag
válasz
Olipapa #3526 üzenetére
Igen, Tournament nálam se működik (azóta újraraktam a játékot). Connectnél nálam is lefagy, majd kivág a játék.
Blackridge Rivalsnak semmi értelme. Max annyi, hogy a napi 3-at megcsinálom, és még ha veszítek is, beleszámolja a napi feladatokba, és a végén megkapom az 5 verseny skip cuccost. Esélytelen, hogy nyerjek, 802-es a legnagyobb kocsim (SRT Viper), de már most olyanokat kapok, hogy csak pislogok.
-
mg1992mg
őstag
Nem lehet Body kitet rakni a Jaguar-ra? Ne már...
-
mg1992mg
őstag
Jaguar F Type FastLane event lesz, az lenne a kérdésem, hogy itt az anno elbukott eventből megmaradt dolgokat beleszámítja, vagy elölről kell kezdeni? Van egy tippem, hogy az utóbbi.
Diablo Car Series-hez én meg még hozzá sem nyúltam
-
mg1992mg
őstag
válasz
Balathruin #3408 üzenetére
Na, erről nem is hallottam.
-
mg1992mg
őstag
Nekem is meglett, szép kis kocsi, viszont nagy a dilemma, ennek az autónak kb minden szín jól áll, nem tudok dönteni...
-
mg1992mg
őstag
Én most vagyok 707-nél, meg még kb jó sok verseny van hátra, hosszú éjszaka elé nézünk...
-
mg1992mg
őstag
Van egy pár verseny ma
-
mg1992mg
őstag
Azóta begyakoroltam én is, s egész jól megy
Nem rossz event amúgy, de tényleg nem valami nehéz -
mg1992mg
őstag
Kezd a tököm tele lenni ezzel az EMP marhasággal. Elsőre még fun volt, de amikor harmadszor bukom el tőle a hunter eventet, akkor azért falhoz tudnám "dobálózni" a telefont...
-
mg1992mg
őstag
Convert után 486-os, két csillag hiányzik.
-
mg1992mg
őstag
válasz
-=Szabi=- #3303 üzenetére
Ezt a két hunteres versenyt (ugyanilyen volt ugye a Chapter 4-ben is), kénytelen voltam skippelni... A többi simán vihető arany beleölése nélkül is. Csak sokat kell tolni. 551-en vagyok most, szerintem a végéig, a kapott cuccokkal ki is húzom. Neccesen, de meglesz...
-
mg1992mg
őstag
Remek, megint lehet venni a conv. kit-eket aranyért...
-
mg1992mg
őstag
Na, meglett az utolsó is, azért megijedtem, amikor a 768-as ellenfélhez bedobott 691-en
Végső konvertálás után 683 lett.Ez az első autó, amihez nem nyúltam hozzá komolyabban külsőleg, bejön így is.
-
mg1992mg
őstag
-
mg1992mg
őstag
3. nap letudva, ilyenkor áldom az eget, hogy éjszakás vagyok, és több időt tudok rá fordítani.
Remélem gold ráköltése nélkül is ki tudom szenvedni a cuccost, de nem adja könnyen magát na. -
mg1992mg
őstag
9 nap múlva indul a Dodge Challengeres része a Ferrari eventnek, örülök hogy még azóta se tudok játszani vele, s a semminek húztam fel az előzőhöz is 703-asra a Porshet...
-
mg1992mg
őstag
Kezd nagyon elegem lenni. Teljesen újrahúztam a telefont, mindent újraraktam, és még mindig kilépked ez a szemét játék... Mi van már vele?! nem igaz... Verseny elindul, és pár méter után minden szó nélkül kilép...
-
mg1992mg
őstag
Na kinek hogy sikerült az event? Kedves EAnek köszönhetően ki kellett hagynom..
Basznak fixelni, hogy lgn ne crasheljen ki. -
mg1992mg
őstag
válasz
B******** #3030 üzenetére
Az a vicces, hogy mostanság van olyan futam, hogy 3 ellenfél van, egynek hiányzik a hátsó lökhárítója, másiknak meg konkrétan a kocsi fele, s átlátok a textúráján, a talajra. Gondolom valamelyik frissítésnél sérül meg pár fájl.
Készül amúgy a kis 993-asom az eventre, remélem elég lesz, amit összebaromkodok hozzá
659-es most.
-
mg1992mg
őstag
iPhone SE-re váltanék, Androidos telefonról. Az lenne a kérdésem, hogy a Need for Speed No Limits mentésemet át tudnám valahogy hozni?
-
mg1992mg
őstag
Kicsikém
Igaz, csak 741-es, de nagyon örvendek neki, ez eddig a legkomolyabb autóm ebben a játékban. Jó hogy pont karácsonykor jött ez az event, betegre játszottam magam vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest