- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
Én megálltam a 3. futamnál, az a nitrós. Nem hoz annyit, mint a tegnapi, de majd még igyekszem. Most van egy kis családi élet, favágás meg ilyenek, de utána azért vezetünk. Jó dolog volt a 4-es VIP-et elérni, mert úgy 6 jegyem van az eventeken, az több idő aludni vagy mást csinálni, nem "folyik ki a benzin" ...
-
joe007
tag
Igen, Alert89 teljesen jól írta és azt is elmondhatom, hogy köszönet a LaFerrari küldetésért, mert azon idő alatt lehet még Nissan BP-eket gyűjteni és a spec időszak alatt mindig 20000kártyát elhasználtam, tehát nem $-t! és mindig kaptam 1db Szilva BP-t! Így most már fullos 6*-os lett a kicsike és teljesen kimaxoltam, amivel elértem a 704PR-t!
Ez a 20k kártyás dolog azért is meglepő számomra, mert a sima 'alap' Classic Crate-nél hiába veszek(vettem többszöri kísérlet képen) 5 ládát 20k$-ért sose kaptam az utolsó kártyánál az aktuálisan meghirdetett Featured Car BP kártyát!
Más: Megjelent a Mitsubishi Lancer Evo VI küldi 26h múlva lesz aktív és itt is utána lesz 40BP-es LaFerrari gyűjtési lehetőség, persze az Evo kell majd hozzá!
Az alábbi lépcsők lesznek a LaFerrarinál!
(Megj.: A szilvával se érte el az utolsó feladat az elvártat, tehát nem kell kimaxolni, de így kényelmesebben végig lehetett vinni!)
Ch1. 333PR
Ch2. 371PR
Ch3. 469PR
Ch4. 562PR
Ch5. 667PRMegj.: Akit érdekel most 2 napig lehet Koenigsegg CCX BP-ket gyűjteni kis szerencsével!
Üdv és jó farolást,
Joe007
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Diablo IV
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest