- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
Venom event él melyik első napi pályán érdemes farmolni, tudja valaki?
-
alfa20
senior tag
Vajon a Venom GT is 7 napos event lesz?
-
alfa20
senior tag
Mennyi csillaggal adják a P1-et?
-
alfa20
senior tag
Nem, mert Droidra van mentés gfiókkal illetve manuálisan is van rá lehetőség, csak ki kell menteni a 'Android/data/com.ea.nfs14_row/files' mappát.
-
alfa20
senior tag
Ha valaki elkezdte a Gazella Eventet megírná hány napos?
-
alfa20
senior tag
Ha a CCX nincs tuningolva, akkor igen.
-
alfa20
senior tag
Taxi nekem most elég jól jött össze. 670el zártam és 665el adta. Az volt most a taktikám, hogy kiszámoltam az utolsó nap vasárnap délután legyen, így 14 kor kezdtem és ez is lett a váltás, első nap nem zártam csak a nitrost nyomtam és toltam az alkatrészeket.
Gazellás event szerintem ugyan ez lesz.BR még mindig egy rakat ****, most egyedül a ládák miatt töltöm, de nem érdekel nyerek-e vagy sem.
-
alfa20
senior tag
-
alfa20
senior tag
most már tudom, tegnap miért nem tudtam nyerni
A végén direkt a gyenge 826PR-es Aventadorral mentem tuningolt 650S ellen, 41 pontot buktam, azt hittem kevesebb PR-el kevesebb pontot bukok. Nagyon érdekelne mi alapján számolja a + - pontokat. -
alfa20
senior tag
ma sincsenek újra játszható pályák az eventben?
Eddig csak az első pályát nyomom ... -
alfa20
senior tag
Free rewards-nál más is meg kapta a Coca-cola videót? Szerver hibát ír és nem kapom meg miatta az aranyat.
-
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #3688 üzenetére
nekem a 41 autó nem jön ki, csak a 40:
Fiesta ST, BRZ, 86, GTI, M3,
Charger R/T, 180SX, RX-7, WRX, Silvia,
Evo VI, 911 (993), Supra, SRT8, BNR32,
SRT8 Snoop Dogg, BNR34, Mustang GT, Hoonicorn, 911 (911)
GT500, M4, Diablo SV, M4 Razor, F40
F-Type, AMG, R35, GT, Viper,
458, Huracan, 650S, Aventador, Hurayra,
CCX, LaFerrari,
Ez 37, plusz a három pénzes, Fiesta, Razor GT, AMG.mit hagytam ki?
-
alfa20
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a SPONSORSHIP DEAL mi fán terem?
-
alfa20
senior tag
kérdés, hogy LaFerrari event alatt lehet-e venni Silviahoz BP-t?
-
alfa20
senior tag
Tournamentet nekem a reinstall megoldotta, igaz előtte mentés felhőbe, majd mikor az végzett azért kimentettem a játék könyvtárból is.
-
alfa20
senior tag
Mikor látod hogy teljesen fel van töltve akkor utána fog "lőni". Csak arra kell figyelni, hogy mikor feltölt akkor az út egyik szélén legyél, majd menj át az út túloldalára, ekkor el fog lőni melleted.
-
alfa20
senior tag
Mivel nem játszhatók újra a pályák ezért úgy gyüjtöm a pénzt, hogy nem fejezem be az eventet, hanem csak második ként futok célba, így legalább a pénz gyülik, bár ahogy nézem sokra nem megyek vele
-
alfa20
senior tag
válasz
Praetorianus #3364 üzenetére
Azt nincs is mire
-
alfa20
senior tag
válasz
Praetorianus #3360 üzenetére
Diablo event szívás.
nincs újrajátszás, egyszer lenyomod és ennyi.
7 csillagos autó, 25BP kell egy szinthez, 15-öt ad, 450 arany 5 BP.
eddig Devil Lair-ben csak aranyért láttam alkatrészeket, előző órában 8-ból 8 arany, mostani: 8-ból 7 arany egy 6000 event pénz.
7 napig tart az event, de ha nem lesz újrajátszás, akkor ez az autó felejtős lesz arany nélkül. -
alfa20
senior tag
Nézte már valaki a frissítést?
csak bele tekintettem gyorsan, mert most nincs időm játszani, de vannak missziók amiket teljesítve BP-t ad, most kaptam vagy 20-30 BP-t a CCX-hez, kár hogy már nem kellett. -
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #3093 üzenetére
Nekem úgy rémlik az csak pénzes autó akár csak a razor GT, de lehet tévedek.
LaFerrari eventel nekem nem lenne bajom, mert a még csak 5*-os, jelenleg 935PR de ez sajna még kevés a CCX-hez.
viszont, ha ismételni akarnak, akkor most inkább be tehetnék a Huracan-t vagy a Hoonicorn-t ezekből is kellene pár BP amúgy passzolom mi lesz a következő, de gondolom most hetekig semmi. -
alfa20
senior tag
válasz
#05304832 #3021 üzenetére
Ááá dehogy lettem függő...
Annyi, ha vége az Event-nek, akkor a LaFerrarim 5*-os lesz és mehetnek bele a Legend parts-ok.
Chapter 18/6-on elakadtam oda már kevés a razorígy most kell egy másikat fejleszteni amivel végig tudok menni, a fejlesztéseket hanyagoltam a BP-ok miatt, így most "bajban" vagyok. meg hát nem is tudom mit fejlesszek, mivel lehet végig vinni.
#3023: hát amíg vártam az eventre én ki maxoltam így most 761PR, ezzel sem lesz gond
-
alfa20
senior tag
Store-ba kikerült a Porsche 993, ezek szerint a héten folytatódik az Event...
-
alfa20
senior tag
-
alfa20
senior tag
válasz
toma187 #2997 üzenetére
sajnos akiknek meg volt a Razor M4, nekik nem volt aktív ez az Event, így nem is lehetett a 7. *-ot meg szerezni. Akik (mint én is) emiatt írtak a support-nak ők vigaszként kaptak 35BP-t és némi pénzt kárpótlásul, így lett meg a 7. *
A LaFerrarival más a helyzet ezt ugye mindenki játszhatja, akár meg van neki akár nincs, reméljük ez egy ilyen mindig visszatérő darab lesz, hogy mindenki ki tudja maxolni.
-
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #2963 üzenetére
Szerintem erre ők is rájöttek így a mai frissítésel kivették a BP helyetti scrap-eket. Túl könnyű lett volna, és ha mindent ki max-olsz pár hónap alatt akkor hamar abba is hagyják ergo játékost/bevételt vesztenek. Kinek kell arany ha "pár" körből fullos járgányt hozz össze. Valahol érthető, hogy kivették, de inkább lejjebb vehették volna a nyerhető scrap összeget, fenntartva a reményt.
-
alfa20
senior tag
Most nézem, visszavettek az ellenfelek erősségéből. Nem tudom ez a mai vagy a tegnapi frissítésel jött e.
-
alfa20
senior tag
igazad van az alkatrészeket benéztem, az megy a saját garázsba. sorry!
igen egy nap két Chapter van péntektől vasárnapig.
ha jól emlékszem, akkor a következő is pénteken indul, meg az azutáni is, de ez majd vasárnap kiderül.így viszont érdemes farmolni az Event pályákat (5x lehet), más nem jó lesz scrap beszámításra
-
alfa20
senior tag
milyen kis cselesek a srácok, újra van Event pénz. így akit eddig zavart a négy féle, hát most az Eventig 5 lesz
.
Így viszont csak az az autó fejleszthető ami éppen benne van az Eventben.kérdés hogy mibe fog konvertálni scraps vagy pénz, igaz mind kettő jól jön
-
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #2944 üzenetére
ez mondjuk igaz sokkal jobban megéri a scrap-ekre menni.
csak nálam a legmagasabb 7*-os a Nissan GT-R, az meg csak 28.500 scrap-ot ad.Ha vége lesz a La Ferrari eventnek, azt kifullozom, aztán végigverem vele a mezőnyt és már csak a BP-kre kell mennem
a sok scrap-ból meg megveszem az összes Legend alkatrészt.
No cirka 2-3 év és minden kocsim 7-8*-os lesz -
alfa20
senior tag
válasz
kferenc22 #2915 üzenetére
most pénteken (04.22) 01:00-kor kezdődik és három napos.
az első sorozathoz az induló autó min. szintje: 337PR, a végére 593PR kell a Golfnak.#2916: Hát a pénz most kevésbé fog jönni, mivel azt csak versenyekkel lehet szerezni meg Fortuned Trials-ban, igaz ha a Fortuned Trials állandó akkor napi 30-150k két körrel összeszedhető, de ez egy komolyabb autónál hamar el is megy.
Ráadásul ha pl a motort kivenném akkor Free-ben is Scrap-ot ad, nem pénzt. -
alfa20
senior tag
még egy észrevétel:
ha egy autónak meg van az összes BP-je, akkor nem motort, turbór, stb. kapunk, hanem Scrap-ot, most kaptam 2.060-at.
mondjuk nem tudom melyik a jobb a pénz vagy a Scrape... -
alfa20
senior tag
Én frissítettem, szerintem elég sok minden változott:
- szebb lett a grafika, játék közben, a menüben is változtak a színek, az parts-okat is újrarajzolták.
- az ellenfelek nehezebbek lettek, pl: eddig a ferrari 458 ellenfél 835PR volt most 890PR. A vipert is megemelték 886PR-re,
- az autók PR-it is újra számolhatták, mert nálam van ami csökken, van ami nőtt, van ami maradt.
pl: BRZ: 609 lett, WRX 703 maradt, Hoonicorn 741-ről 739-re csökkent, Shelby GT500 829-ről 830, Razor BMW 855-ről 856-ra a többinél csak rémlik hogy változott, mert nem vennékrá mérget mennyi volt tegnap este.
Tuner Trials:
- már nem 3 benzinbe kerül hanem csak 1-be, viszont nekem most nem csak a keddi turbó van hanem a Fortune/Thursaday is elérhető (lehet lesz minden nap?).Raktár: na ez is változott, hirtelen át is léptem rajta, mert teljesen más lett:
- alkatrészek össze lettek vonva, egy alkatrész egyszer szerepel a kép alján, hogy mennyi van belőle.
- amit nem látok, az a férőhely korlát.
- tettek be szűrőket,
- az eladásért már nem pénz jár hanem SCRAP, bal alsó sarokban lehet az eladásra kapcsolni, majd kiválasztás után egy csúszkán, hogy mennyit akarunk eladni, az árak lejjebb kerültek,
pl: csapágy: 260, biztosíték: 100,lila nitro: 1480, legend alkatrészek: 1480,Cope shop:
- Parts: minden vásárolható árakat tekintve pl: Street: zöld: 3/2*-os: 18.80 Sc; Muscle lila 6/4*-os: 103.280 Sc; Hyper: 5/3*-os kék: 340.170 Sc; legend: 7/5*-os: 414.750 Sc.
- BP árak /db: pl: Golt: 11.040; SRT8: 28,170; Viper: 152.200; CCX: 275.900.Tournament:
- nem vettem benne észre változást.Tournament market:
- árak nem változtak, viszont nekem most a frissítésre 21 órát ír, így lehet naponta fog frissülni.szóval röviden ennyi.
-
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #2888 üzenetére
nem tudom nekem nincs még meg a König, de LaFerrari igen, és szerintem, ha más nem hát szépen végig lehet vinni vele a játékot, bár nekem az irányítására nincs gondom, de nincs viszonyítási alapom a König-hez.
Azt hogy a Ferrarikat nem lehet módolni nem az EA érdeme inkább maga a Ferrari-é, gondolom így adták a licencet.
#2887: szerintem ha más nem azért érdemes tolni a kocsikat, hogy az event végigvihető legyen.
nekem az előzőt nem sikerült végig vinni és nem volt plusz 1000 aranyam hogy befejezzem, ezért csak 3*-os a LaFerrari-m és nem 4, amit azért bánok. -
alfa20
senior tag
Eventes autót nem lehet használni, ebben az eventben.
Máshol lehet, ezért írtam, hogy azt nyomattam a sima helyet, meg akkor volt aranyam mikor meg lehetett venni 7*-hoz a BP-ket.
Az előző LaFerrari eventett nem tudtam befejezni, a BMW miatt, most viszont egész jól álok indulásra:
Golf: 631RP
993: 697RP
Challenger: 678RPés még van 9 nap az indulásig a Golf-al, a másik kettő meg utána jön, szóval idő van még rá.
nem tudom ki hogy játszik, de nekem az a taktikám, hogy annyit haladok csak előre Undergroundban, hogy 2-3 autóhoz kelljen csak BP-t farmolni, hogy délelőtt és délután is végig tudjak menni 3-3x azokon a pályákon amik BP-t adnak. ez 12-18 benzin de és du, (sokszor csak Easydrive-al futtatom végig, ha nem nagyon van idő játszani.) így napi 1-2 BP mindig van mind két/három autóhoz, és jó pár hát alatt meg is van a 7* 2-3 autóhoz. fejleszteni gyorsabb mint BP-t szerezni.
#2885: event alatt ugyan úgy ad pénzt (de most nem eventes pénz), plusz alkatrészt, amit bármelyik autóba tehetsz, vagy ha nem kell eladod
-
alfa20
senior tag
A Challenger-el nekem (gondolom másoknál is) jobban megérte a SnoopDog-os Challenger-t fejleszteni, mert eddig ahol jó volt a sima oda jó volt a SD is. Viszont azért öröm az ürümben, hogy az az utolsó eventes autó így lesz idő fejleszteni, főleg, hogy amiket előtte autókhoz ad alkatrészeket, azokat a Challenger vagy a 993-ra is lehet tenni.
-
alfa20
senior tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha egyszer célba érek elsőként akkor utána már Easydrive-al csak nitrozva be fog érni elsőként. A viper-nek jó sok BP-t így gyüjtöttem be mire sikerült a Razor BMW-t olyan színrte húzni, hogy kényelmesen nyerjek.
Huracan-ra kíváncsi lennék menny PR-es 5*-osan.
-
alfa20
senior tag
Hát ideje, hogy legyen valami, de gondolom megint egy Ford lesz a nyeremény autó...
Háromból kettőt kell csak fejleszetenem, de itt is csak 60-70PR kell. Csak sajnos napi állandó nálam a pénz hiány. -
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #2832 üzenetére
Hát a felsoroltak közül kevés hiányzik
WRX ki van maxolva
Supra 3 *-os: 602PR,
R32: 6 *-os: 741 PR,Tournament-hez eddig elég volt, arany nélkül nem adott nehéz ellenfelet, aranyat meg nem költök
Hoonocorn: 5 *-os: 741PR van még mit fejleszteni de hanyagolom, mert csak 5 *-os
Viper: 5 *-os 714PR, a legend alkatrészekhez már elég, a BP-let farmolom hozzá egyenlőre
Shelby GT 500: 5 *-os maxolva 829 PR, Chapter 14-ig jó volt de a Razor BMW C15-től jobb.
Razor M4: 6 *-os 825PR, már csak a nitrot kell maxolni de az is meglesz vasárnapra (sima M4 7 *-os 707PR)
R35: 7 *-os 761PR, bőven van mit fejleszteni
AMG-GT: 6 *-os 653PR (ez nem fogott meg ki farmolom a 7 *-ot azt jól van)
Huracan: 5 *-os 777PR itt van még mit fejleszteni, de ez a legdrágább mind közül így hanyagolom egyenlőre.
Iitalia: 3 *-os 689PR - 921PR a max ezért is gondoltam Undergrundra
LaFerrari: 3 *-os 815PR
az összes többi autó max *-os, és most járok C16-ban.mondanám alkotói válságban vagyok, nem tudom melyiket fejlesszem...
-
alfa20
senior tag
Ki hogy játszik, mi a véleménye, melyiket a jobb "stratégia"?
Végig nyomni minnél elöbb az undergrund-ot, aztán jöhet a Car series,
vagy tolni az udergrund-ot és mellette a Car series-t?Eddig hanyagoltam a Car series-t, most el kezdtem fejleszteni a 458 italiat, és elgondolkodtam , hogy közben toljam a Car series-t.
-
alfa20
senior tag
nincs event ...
így nem lesz 7 csillagos Razorom. szEnyA -
alfa20
senior tag
válasz
-=Szabi=- #2730 üzenetére
A chace mappa törlése nem segített, ahogy a játék törlése és újra telepítése.
Lehet az a baj, hogy rögtön az elején belép a google fiókkal és az miatt van, de azt nem tudom, hogy tudnám leválasztani előbb talán, akkor menne.más:
Akinek megy az event, nézze meg meddig lehet elvinni a BMW-t, hány csillagos lesz az event végén? -
alfa20
senior tag
Tudja valaki, hogy a LaFerrari-nak mi a PR-je max 3*-osan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest